Kooplijst 2016: Jochem Baalmann

Door Redactie op 18 december 2015 08:43 | Views: 19.542

Kooplijst 2016: Jochem Baalmann

December is alweer even onderweg en dat betekent dat we de jaarlijkse kooplijstjes weer publiceren. Welke beleggingen mag u volgend jaar niet missen? Die vraag stellen we verschillende beursexperts. Vandaag de beurt aan Jochem Baalmann van Indexus.

"Ik heb gekozen voor drie interessante ETF’s waarvan ik denk dat ze volgend jaar goed zullen presteren. Ik heb daarbij specifiek gekozen voor de technologiesector, omdat ik denk dat daar een flinke groei te verwachten is."

Baalmann tipt de volgende ETF’s:

  • Vanguard Information Technology ETF (ISIN: US92204A7028)
  • ISE Cyber Security ETF (ISIN: US30304R4074)
  • Robo-Stox Global Robotics and Automation Index ETF (ISIN: US3015057074)

"De Vanguard Information Technology ETF volgt vooral aandelen van de grote jongens in de Verenigde Staten; denk aan de Apples en de Googles. De ISE Cyber Security ETF volgt bedrijven in de cyber security. Dit vinden wij een interessante, omdat het bij deze ETF niet alleen om technologie, maar ook om de service daar omheen draait. Met het oog op spreiding is dat een verstandige keuze."

"De laatste in het rijtje, Robo-Stox Global Robotics and Automation Index ETF, is een wereldwijd beleggende indextracker in bedrijven die zich bezighouden met automatisering en robotisering."

Zie ook de kooplijsten van andere beursexperts:

Meld u aan voor de Belegger.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.