ING Groep

AEX:INGA1, NL0011821202
6,127 13:47
-0,136 ( -2,17% )

10,00 (AEX / ING)

Calls Bied Laat Laatste Vol Exp. Datum Bied Laat Laatste Vol Puts
Call
ING
0,020
1.566
18 sep 2020
3,880
606
3,900
1.872
3,780
09:41
1
1
Put
ING
Call
ING
0,040
10
0,050
1.954
0,050
10:49
5
50
18 dec 2020
3,950
2.348
4,000
2.096
Put
ING
Call
ING
0,070
1.821
0,090
1.265
19 mrt 2021
4,000
1.789
4,050
1.762
Put
ING
Call
ING
0,100
1.605
0,130
3.029
0,130
10:22
0
11
18 jun 2021
4,130
1.627
4,190
500
4,060
09:41
1
1
Put
ING
Call
ING
0,160
350
0,200
2.720
17 dec 2021
4,260
948
4,340
571
Put
ING
Call
ING
0,210
1.711
0,260
961
17 jun 2022
4,500
150
4,560
255
Put
ING
Call
ING
0,300
2
0,340
811
0,320
13:37
1
505
16 dec 2022
4,600
318
4,740
824
4,530
10:42
5
12
Put
ING
Call
ING
0,410
300
0,460
101
15 dec 2023
4,910
111
5,100
937
Put
ING
Call
ING
0,550
11
0,620
200
20 dec 2024
5,250
100
5,450
711
5,450
13:44
1
10
Put
ING