ING Groep

AEX:INGA1, NL0011821202
6,462 10:39
-0,133 ( -2,02% )

12,00 (AEX / ING)

Calls Bied Laat Laatste Vol Exp. Datum Bied Laat Laatste Vol Puts
Call
ING
0,010
1.406
18 sep 2020
5,500
3.705
5,600
3.705
Put
ING
Call
ING
0,010
656
0,020
1.131
18 dec 2020
5,550
3.472
5,650
2.222
Put
ING
19 mrt 2021
5,600
2.738
5,700
2.530
Put
ING
Call
ING
0,040
1.156
0,060
1.229
18 jun 2021
5,700
2.338
5,850
2.274
Put
ING
Call
ING
0,070
1.828
0,110
2.513
17 dec 2021
5,850
1.353
5,950
622
Put
ING
Call
ING
0,160
911
0,220
961
16 dec 2022
6,150
911
6,350
886
Put
ING
Call
ING
0,260
744
0,330
811
15 dec 2023
6,500
100
6,700
295
Put
ING
Call
ING
0,360
200
0,460
706
20 dec 2024
6,800
100
7,000
101
Put
ING