ING Groep

AEX:INGA1, NL0011821202
6,683 17:29
+0,007 ( +0,10% )

6,00 (AEX / ING)

Calls Bied Laat Laatste Vol Exp. Datum Bied Laat Laatste Vol Puts
Call
ING
0,670
1.734
0,700
1.982
0,680
16:49
1
458
17 jul 2020
0,010
200
0,010
11:36
5
6
Put
ING
Call
ING
0,840
17:23
1
453
21 aug 2020
0,150
3.277
0,170
830
0,170
16:08
1
4
Put
ING
Call
ING
0,920
2.194
0,950
1.205
0,930
17:01
2
11
18 sep 2020
0,070
1
0,420
3
0,280
13:05
2
4
Put
ING
Call
ING
1,200
2
1,150
16:31
4
4
18 dec 2020
0,500
2.252
0,530
3.987
0,520
11:27
3
13
Put
ING
Call
ING
1,270
400
1,310
1.786
1,220
14:16
10
10
19 mrt 2021
1,000
10
0,670
11:32
1
5
Put
ING
Call
ING
0,350
10
1,350
16:41
1
1
18 jun 2021
0,790
1
0,810
696
0,810
15:53
1
2
Put
ING
Call
ING
1,440
984
1,500
663
1,400
14:27
11
11
17 dec 2021
1,020
12:33
1
13
Put
ING
Call
ING
1,520
884
1,600
278
1,540
17:24
3
4
17 jun 2022
1,130
266
1,210
621
Put
ING
Call
ING
1,000
5
1,590
13:54
50
50
16 dec 2022
1,320
15:23
1
2
Put
ING
Call
ING
1,350
2
1,790
17:00
1
5
15 dec 2023
Put
ING
Call
ING
1,950
2
2,010
606
1,900
14:26
1
302
20 dec 2024
2,200
2
1,920
15:50
2
6
Put
ING