ING Groep

AEX:INGA1, NL0011821202
6,683 17:29
+0,007 ( +0,10% )

7,00 (AEX / ING)

Calls Bied Laat Laatste Vol Exp. Datum Bied Laat Laatste Vol Puts
Call
ING
0,160
7
0,010
15:56
200
240
17 jul 2020
0,340
16:34
20
184
Put
ING
Call
ING
0,350
5
0,250
17:20
3
567
21 aug 2020
0,550
4
0,600
15:50
2
47
Put
ING
Call
ING
0,500
2
0,340
16:24
2
118
18 sep 2020
0,730
5
0,710
16:07
4
115
Put
ING
Call
ING
0,390
12
0,650
10
0,590
15:51
20
529
18 dec 2020
1,030
5
1,000
15:05
1
2
Put
ING
Call
ING
19 mrt 2021
Put
ING
Call
ING
18 jun 2021
Put
ING
Call
ING
0,640
25
1,100
1
17 dec 2021
1,500
17:00
1
3
Put
ING
Call
ING
17 jun 2022
Put
ING
Call
ING
1,140
16:42
8
8
16 dec 2022
Put
ING
Call
ING
15 dec 2023
Put
ING
Call
ING
1,600
75
1,510
16:29
1
1
20 dec 2024
Put
ING