Coca-Cola Company

NYS:KO.N, US1912161007
61,740 22:00
+0,190 (+0,31%)

Nieuws RSS

Coca-Cola voldoet aan eigen verwachting

 Coca-Cola heeft in 2023 aan de eigen verwachtingen voldaan, waarbij de omzet zelfs nog iets harder steeg dan gedacht. Dit bleek dinsdag uit de resultaten van de Amerikaanse dranken- en snackproduc...

13 feb | meer...

Coca-Cola verhoogt outlook weer

Coca-Cola heeft de outlook voor heel het boekjaar opnieuw verhoogd, nadat de resultaten in het derde kwartaal beter waren dan verwacht. Dit bleek dinsdagmiddag bij het openen van de boeken.

24 okt | meer...

Coca-Cola verhoogt outlook

De volumes bij Coca-Cola zijn in het tweede kwartaal stabiel gebleven, maar de winst en omzet waren boven verwachting. Dit bleek woensdag uit de resultaten van het Amerikaanse frisdrankbedrijf.

26 jul | meer...

Coca-Cola verslaat verwachtingen

De volumes bij Coca-Cola zijn in het eerste kwartaal gestegen en de winst en omzet waren boven verwachting. Dit bleek maandag uit de resultaten van het Amerikaanse frisdrankbedrijf.

apr '23 | meer...

Lagere volumes Coca-Cola

De volumes bij Coca-Cola zijn in het vierde kwartaal licht gedaald, terwijl de omzet steeg en iets hoger uitviel dan verwacht. Dit bleek dinsdag uit de resultaten van het Amerikaanse frisdrankbedr...

feb '23 | meer...

Coca-Cola verhoogt outlook

The Coca-Cola Company heeft na een sterk derde kwartaal de outlook voor het hele boekjaar verhoogd. Dit bleek dinsdag uit de cijfers van de Amerikaanse frisdrankgigant.

okt '22 | meer...

Flinke omzetmeevaller voor Coca-Cola

The Coca-Cola Company heeft in het tweede kwartaal van 2022 flink meer omzet behaald dan voorzien en ook de winst viel lichtjes mee. Dit bleek dinsdag uit de cijfers van het Amerikaanse frisdrankg...

jul '22 | meer...

Coca-Cola boekt sterke cijfers

The Coca-Cola Company heeft in het eerste kwartaal van 2022 sterk gepresteerd met een dubbelcijferige omzetgroei. Dit bleek maandag uit de cijfers van het Amerikaanse frisdrankgigant. 

apr '22 | meer...

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront