BAYER AG

XTR:BAY001.ETR, DE000BAY0017
26,970 17:35
-0,375 (-1,37%)

Nieuws RSS

Iets minder omzet voor Bayer

 Bayer heeft in het laatste kwartaal van 2023 de omzet zien dalen, maar de winst zien stijgen. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Duitse bedrijf.

05 mrt | meer...

Bayer snijdt fors in dividend

 Bayer is van plan om over 2023 een veel lager dividend uit te keren, om zo de schulden van het bedrijf aan te pakken. Dit meldde het Duitse concern maandag nabeurs.

19 feb | meer...

Aandeel Bayer krijgt opnieuw tik te verwerken

Het aandeel Bayer verloor maandagochtend 20 procent aan waarde, nadat Bayer vermoedelijk 1,56 miljard dollar moet uitkeren. Dit nadat een jury in Missouri in het voordeel was van de eisers die de ...

20 nov | meer...

Fors verlies voor Bayer

Bayer heeft in het afgelopen kwartaal de omzet licht zien afnemen, maar een fors verlies moeten incasseren als gevolg van een afschrijving. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Duitse bedrijf.

08 nov | meer...

Groot verlies voor Bayer

Bayer heeft in het afgelopen kwartaal minder omzet en een veel groter verlies geleden. Dit bleek dinsdag uit de cijfers van het Duitse bedrijf.

08 aug | meer...

Omzetwaarschuwing Bayer

Bayer heeft een omzetwaarschuwing afgegeven en verwacht in het tweede kwartaal een verlies door een afwaardering op goodwill. Dit bleek maandagavond uit een mededeling van de farmaonderneming.

25 jul | meer...

Omzet Bayer licht omlaag

Bayer heeft over het eerste kwartaal de omzet op jaarbasis licht zien afnemen en het resultaat in belangrijke mate zien dalen. Dit bleek donderdag uit cijfers van de Duitse farmareus, die van een ...

mei '23 | meer...
Premium

Wake-up call voor Bayer

Ons laatste Premium advies leest u als abonnee van IEX!

Ontdek IEX Premium

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront