ALLIANZ SE

XTR:840400.ETR, DE0008404005
264,000 17:35
+2,000 (+0,76%)

Nieuws RSS

Winstsprong bij Allianz

 Allianz heeft in het vierde kwartaal de resultaten zien stijgen en kondigde een nieuw aandeleninkoopprogramma aan ter waarde van 1 miljard euro. Dit bleek vrijdag uit cijfers van de Duitse verzeke...

23 feb | meer...

Winstsprong bij Allianz

Allianz heeft de nettowinst in het tweede kwartaal zien stijgen en herhaalde de outlook voor heel 2023. Dit bleek donderdag uit cijfers van de Duitse verzekeraar.

10 aug | meer...

Fors hoger bedrijfsresultaat Allianz

Allianz heeft in het eerste kwartaal een stijging van het bedrijfsresultaat geboekt en de outlook voor heel 2023 herhaald. Dit bleek vrijdag uit de cijfers van de Duitse verzekeraar. 

mei '23 | meer...

Meer winst voor Allianz in derde kwartaal

Allianz heeft in het derde kwartaal een stevige winstgroei behaald en werd daarmee ook positiever over de winstontwikkeling in heel 2022. Dit bleek donderdag uit cijfers van de Duitse verzekeraar.

nov '22 | meer...

Beursblik: Berenberg tipt NN Group

Berenberg tipt de aandelen van verzekeraars NN Group en Allianz voor een koersstijging op de korte termijn, omdat deze twee verzekeraars ondergewaardeerd lijken.

okt '22 | meer...

Winst Allianz valt terug

Allianz heeft in het tweede kwartaal de winst flink zien teruglopen, vanwege mindere prestaties van de vermogensbeheertak, maar de operationele winst trok wel aan. Dit bleek vrijdag uit cijfers va...

aug '22 | meer...

Minder winst Allianz

Allianz heeft in 2021 een lagere nettowinst behaald, terwijl de Duitse verzekeraar in het vierde kwartaal zelfs in de rode cijfers dook. Dit bleek donderdagavond uit de resultaten van het bedrijf.

feb '22 | meer...

Allianz gaat dividend jaarlijks verhogen

Allianz heeft de pay out-ratio voor zijn dividendbeleid gehandhaafd op 50 procent, maar wil jaarlijks het dividend met minimaal 5 procent verhogen. Dit maakte de Duitse verzekeraar in aanloop naar...

dec '21 | meer...
Premium

Cashmachine Allianz draait op volle toeren

Ons laatste Premium advies leest u als abonnee van IEX!

Ontdek IEX Premium

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront