Gouden Stier Beleggingsexpert 2016 | Belegger.nl

Gouden Stier

Wie is uw favoriete beleggingsexpert van 2016?

Door Belegger.nl op 17 okt 2016 om 09:40 | Views: 2.989

Wie is uw favoriete beleggingsexpert van 2016?

De afgelopen weken heeft een selecte groep beurskenners op uitnodiging van IEX.nl en Belegger.nl mogen aangeven wie het volgens hen verdient om zichzelf Beste beleggingsexpert van 2016 te mogen noemen. De vijf experts met de meeste stemmen gaan vanaf vandaag de strijd om deze felbegeerde titel met elkaar aan, en ú bepaalt de winnaar. 

Voor alweer de tiende keer worden dit jaar de Gouden Stieren, ook wel bekend als de Oscars van de beleggingswereld, uitgereikt. In totaal worden er in tien categorieën prijzen vergeven, maar alleen in de categorie Beste beleggingsexpert bepaalt het publiek wie er met de Stier vandoor gaat.

U kunt vanaf vandaag uw stem uitbrengen op een van de volgende vijf beursexperts:

Klik hier om te stemmen

Bob Homan
Bob Homan studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Na bij enkele vermogensbeheerders gewerkt te hebben, werd Bob Homan in 2008 hoofd van het ING Investment Office. Hij is het gezicht van ING wanneer het om beleggen gaat. In zijn blog deelt hij regelmatig zijn visie op ontwikkelingen in de beleggingswereld. Beleggers kunnen hem ook kennen als vaste gast in ‘Voorbeurs’ op RTL Z.

 

Cees Smit

Cees Smit is al sinds 1986 een actieve Amsterdamse handelaar en heeft zijn sporen verdiend in verschillende leidinggevende functies bij banken. Hij is algemeen directeur van Today’s Groep, en is gespecialiseerd in derivatenconstructies. Ook Cees is een bekend gezicht in verschillende media. Veel beleggers zullen hem kennen van columns op IEX.nl, waar hij onder pseudoniem Frank van Dongen zijn visie op de beurs deelt.

 

Corné van Zeijl

Corné van Zeijl mogen we met recht een oude rot in het vak noemen. Hij is analist en strateeg bij Actiam en met enige regelmaat verschijnen zijn bijdrages op IEX.nl en Belegger.nl. De meeste beleggers kennen hem echter als beurscommentator bij RTL Z, BNR of als columnist van Het Financieele Dagblad. Al drie keer eerder (2008, 2010 en 2011) werd hij verkozen tot Beste Beleggingsexpert.

 

Jim Tehupuring

Jim Tehupuring startte na gewerkt te hebben bij Alex, Binck, RBS en Euronext, in 2014 ProBeleggen. Met ProBeleggen kunnen beleggers als het ware meekijken over de schouder van de professional. Daarnaast is Jim een graag geziene gast bij verschillende financiële media. Vooral zijn duidelijke taal en heldere uitleg maken hem tot een populaire beleggingsexpert.

 

Jos Versteeg

Jos Versteeg is aandelenanalist bij Theodoor Gilissen, gespecialiseerd in (bio)technologiebedrijven en oliebedrijven. Hij is regelmatig te gast bij verschillende financiële media, waaronder BNR voor het programma Beurswatch en Belegger.nl. Daarnaast is hij een bekend gezicht als beurscommentator bij RTL Z.

 

Klik hier om te stemmen


Let op: om uw stem te doen gelden laat u uw e-mailadres achter. Meerdere stemmen achterlaten met hetzelfde e-mailadres heeft geen zin.

Klik hier voor een overzicht van de genomineerden

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Partners Gouden Stier 2017:


Aftermovie Gouden Stier 2017


Laatste Gouden Stier artikelen