Inhaalslag voor DSM | Belegger.nl

Inhaalslag voor DSM

Door Nico Bakker op 6 jan 2017 om 12:13 | Views: 4.433

De euforie op het Damrak is de laatste weken groot. Veel fondsen zijn flink opgelopen, maar er zijn ook diverse achterblijvers, waaronder het aandeel DSM. Thans ziet het er echter naar uit dat DSM rijp is voor een inhaalslag.

Ik zal  de weekgrafiek voor u duiden en aangeven tot hoe ver de bulls kunnen reiken. Kijk en leest u verder. 

UP-status

De laatste weken bevond het aandeel DSM zich in een stabilisatiefase boven de 54,37/54,78 steunzone. Er werden magere candles gevormd, maar thans geven de bulls te kennen zich op te maken voor een significante opwaartse beweging.

Er is deze week namelijk een witte candle in de maak als Bullish Engulfing patroon (de witte candle omarmt de voorliggende zwarte candle), de swingteller staat op +2 en ook de RSI krult noordwaarts. Met de hernieuwde UP-status op mijn Dashboard is een hervatting van de uptrend richting de rode streep op 61,64 aannemelijk.

Als deze barrière vervolgens wordt geslecht, dan komt er zelfs ruime vrij richting 64,39, de top van september vorig jaar. De bulls zijn aan zet, alle indicatoren staan immers op groen, voorwaarde is wel dat de koers boven de 54+ steunzone blijft bewegen.       

Bulls aan zet

Het aandeel DSM lijkt de komende weken kansrijk nu mijn Dashboard een nieuwe UP-status afgeeft. Trendvolgende beleggers en swingtraders kunnen dan ook overwegen om de verwachte upswing richting 61,64 mee te spelen.

Als dit niveau vervolgens wordt doorbroken, zijn additionele koopposities te overwegen. Succes!

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.