Hollandse Aandelenavond: Royce Tostrams | Belegger.nl

Hollandse Aandelenavond: Royce Tostrams

Door Belegger.nl op 2 jul 2018 om 07:30 | Views: 730

Hollandse Aandelenavond: Royce Tostrams

Geheel volgens traditie organiseren BNP Paribas en IEX op 4 juli een van de meest geliefde beleggingsevents: de Hollandse Aandelenavond. Daar presenteren maar liefst zes topexperts hun favoriete aandelen van eigen bodem. 

Maar eerst blikken alle experts: Nico Bakker, Jim Tehupuring, Nico Inberg, Ralph Wessels, Royce Tostrams en Jos Versteeg, terug op hun aandelenkeuzes van vorig jaar.

Van TA-expert Royce Tostrams weet u inmiddels wat u kunt verwachten. Hij is niet alleen vaste gast op de Hollandse Aandelenavond, ook houdt hij u dagelijks op de hoogte met zijn TA-blog op IEX. Hoe hebben zijn tips het gedaan? 

Buy the dips

Royce: "Op de Hollandse Aandelenavond van vorig jaar keken de meesten voorzichtig naar de toekomst. Ik was van alle deelnemers het positiefst met een scenario voor de AEX van 568. Met een hoogste slotstand van 572 (op 22 mei), hebben we dit koersdoel ruimschoots gehaald."

"Met een dreigende escalatie van de handelsoorlog, politieke en economische onzekerheden in Italië, en een verandering in het beleid van centrale banken, is er voldoende onzekerheid om het kruit nu droog te houden. Mijn langetermijnadvies vorig jaar, de AEX sloot die dag op 513,12, was buy the dips. Voor 2018/2109 handhaaf ik dit advies, want every rally climbs a wall of worry."

Dit zijn de resultaten van mijn tips van vorig jaar: 

  • ASML
    "ASML noteert ruim 55% hoger dan vorig jaar en ligt technisch nog op koers. De vaart is er echter vrijwel geheel uit. Dit verlies aan momentum maakt ASML gevoelig voor winstnemingen, waardoor ik dit aandeel uit mijn top 3 haal."

  • Philips
    "Ook Philips, dat 16% steeg, ligt er technisch redelijk bij, maar lijdt aan het zelfde euvel als ASML: gebrek aan overtuiging. Ook Philips verwijder ik uit mijn top 3."

  • Unilever
    "Technisch is Unilever de eerste maanden van dit jaar fors achtergebleven. Het heeft 1,5% prijsgegeven. Maar in deze correctie is op de langetermijngrafiek wel een fors hogere bodem gevormd rond 42,50, mooi boven de toppen van 2015 en 2016. Hiermee is een fraaie pullback gevormd, wat ik zie als een perfect instapmoment. Ik handhaaf Unilever dan ook in mijn top 3. Bovendien is de lange uptrend geheel intact. "

Wees erbij 4 juli

De alternatieven voor volgend seizoen presenteert Royce op 4 juli, op de Hollandse Aandelenavond 2018 in het Bimhuis in Amsterdam. "Ik heb wel al een boodschappenlijstje klaar, met enkele bekende namen maar ook een paar verrassingen", vertelt hij. 

Mis het dus niet! Naast zijn tips, presenteert de technisch analist ook zijn meest geliefde Hollandse shortkandidaat.  

Het aantal plaatsen in de zaal is beperkt, dus zorg dat u er samen met uw partner, familielid, vriend(in) of collega bij bent en meld u vandaag nog aan. Het seminar wordt ook live uitgezonden als webinar

Klik hier om u aan te melden voor het seminar

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.