Trend Blockchain: 35,8% over het afgelopen jaar* (adv) | Belegger.nl

Trend Blockchain: 35,8% over het afgelopen jaar* (adv)

Door Advertorial Belegger op 17 jul 2018 om 10:00 | Views: 383

Trend Blockchain: 35,8% over het afgelopen jaar* (adv)

Advertorial 

Blockchain, de techniek achter onder meer de bitcoin, is een van de meest veelbelovende ontwikkelingen van dit moment. Banken en verzekeraars zijn nu druk doende om hun verouderde IT-systemen te vervangen door blockchain-technologie. 

Maar blockchain is veel meer dan dat. Sommige experts verwachten dat het zelfs groter gaat worden dan internet. Niet zo vreemd dat steeds meer beleggers blockchain nu in het vizier krijgen. 

Blockchain is een soort digitaal logboek waarin niet kan worden geknoeid. Daarmee biedt het zekerheid bij zakelijke transacties. Omdat blockchain veilige digitale waardeoverdracht mogelijk maakt, kan het zorgen voor een ware revolutie. 

Voor de financiële wereld, zoals banken, verzekeraars en pensioenfondsen, biedt blockchain ongekende mogelijkheden. Alleen al de bankensector kent wereldwijd 30.000 banken, die via hopeloos verouderde systemen met elkaar transacties doen. Niet voor niets zijn veel banken nu bezig om blockchain-technieken te implementeren.

Kostenbesparingen

Met blockchain zijn enorme voordelen te behalen. Blockchainsystemen maken transacties sneller, efficiënter en betrouwbaarder. De grote winst voor banken: geweldige kostenbesparingen. Maar ook buiten de financiële wereld is men actief in blockchain; zo wordt het momenteel ook al toegepast in de transport en gezondheidszorg. 

Veel groei verwacht

De groeiverwachtingen voor deze nieuwe technologie zijn heel fors. Gerenommeerde onderzoeksbureaus, zoals de Amerikaanse bureaus MarketsandMarkets, Market Reseach Future en Business Wire, komen tot groeiverwachtingen voor de komende jaren van gemiddeld 51% tot 79% per jaar.* 

Inspelen op blockchain

Beleggers die willen inspelen op de ontwikkelingen bij blockchain, kunnen dat via Trend Invest. Gemakkelijk en efficiënt. Voor deze beleggers heeft Trend Invest de Trend Blockchain samengesteld. 

In deze Trend zijn 20 beursgenoteerde bedrijven opgenomen, zoals de Britse businessconsultant Accenture, het Amerikaanse IBM en Oracle en het Japanse NTT Data. Stuk voor stuk bedrijven die vooroplopen in ontwikkelingen op het gebied van blockchain. De Trend Blockchain heeft over het afgelopen jaar een rendement gerealiseerd van: 35,8%.*

Lees hier meer over de Trend Blockchain en de samenstelling>>


(I) Deze beleggingsaanbevelingen zijn opgesteld door Robert Schuckink Kool, directeur bij Trend Invest. De heer Schuckink Kool heeft op het moment van publicatie geen eigen positie in de besproken fondsen. Overige meldingen inzake de Wet Marktmisbruik kunt u hier vinden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op de website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

* Het rendement van 35,8% is berekend vanaf 13 juli 2017 tot en met 13 juli 2018 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. De weergegeven rendementen betreffen resultaten uit het verleden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De weergegeven rendementen betreffen een bruto-resultaat. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.

Advertorial 

Deze content is tot stand gekomen buiten de verantwoordelijkheid van de redacties van Belegger.nl en Beursduivel.be om. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.