Masterclass Slimste Belegger: Klaar voor de start | Belegger.nl

Masterclass Slimste Belegger: Klaar voor de start

Door Belegger.nl op 11 okt 2018 om 10:00 | Views: 256

Masterclass Slimste Belegger: Klaar voor de start

Bent u al klaar voor De Slimste Belegger 2018? Maak een vliegende start in de oefenweek door u in te schrijven voor de Masterclass met Slimste coach Nico Bakker en Rogier San Giorgi van BNP Paribas op dinsdag 16 oktober.

Beter leren turbobeleggen, meekijken met een ervaren beursexpert én kans maken op verschillende mooie prijzen? Dat kan als u meedoet met de Slimste Belegger 2018: de beurscompetitie waarin u gedurende vier weken met fictief geld de strijd aangaat om die felbegeerde titel én de hoofdprijs van 2.500 euro.

De oefenweek start op 15 oktober en op 22 oktober gaat de beurscompetitie om 08:00 uur daadwerkelijk van start. Dan heeft u tot en met 16 november om de top van de ranglijsten te behalen.

Goed van start met de Masterclass

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips en meer van de beleggingscoaches. Op dinsdag 16 oktober zal het eerste webinar worden gegeven door Slimste coach Nico Bakker en Rogier San Giorgi van BNP Paribas.

  • Technisch Analist Nico Bakker besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. In deze Masterclass licht Nico Bakker zijn specifieke beleggingsmethode dashboardbeleggen toe.
  • Rogier San Giorgi van BNP Paribas is als een van de grondleggers van het beleggingsproduct de Turbo in Nederland dé expert die beleggers kan informeren over de werking, voordelen en risico’s van dit product. In deze Masterclass legt Rogier de basiswerking van Turbo’s uit.

Om te zorgen voor een goed begin van deze beleggingscompetitie mag u de eerste Masterclass uiteraard niet missen. Het webinar gaat om 20:00 uur van start en is gratis.


Over de Slimste Belegger 2018

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de Slimste Belegger: het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis spel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's.

Kijk voor meer informatie over de coaches, de te winnen prijzen of om u alvast in te schrijven op Slimstebelegger.nl.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.