Trend Cyber security: Dit jaar al +28,3% (adv) | Belegger.nl

Trend Cyber security: Dit jaar al +28,3% (adv)

Door Advertorial Belegger op 20 augustus 2019 13:00 | Views: 1.172

Trend Cyber security: Dit jaar al +28,3% (adv)

Advertorial 

De rolverdeling is inmiddels duidelijk als het om het ‘begaanbaar’ houden van het web gaat: de kabelmaatschappijen investeren voortdurend in de continuïteit en snelheid van de digitale snelweg. En de cyber security-bedrijven zijn voortdurend bezig om de kwaadwillenden op de snelweg de pas af te snijden.

Daarom is groei voor de cyber security-bedrijven een ‘garantie’. 

Immers, het gebruik van het wereldwijde web groeit nog steeds en bovendien is het internet een infrastructuur waar we absoluut niet buiten kunnen. Dus als het internet niet goed functioneert, dan zijn de gevolgen vaak erg groot.

Wedloop met criminelen

Daarom ontwikkelen cyber-security-bedrijven voortdurend nieuwe software in de altijd voortgaande wedloop met cybercriminelen. Denk bijvoorbeeld aan cybercriminelen die de snelweg gebruiken voor digitale bankovervallen, of die klantenbestanden van een groot bedrijf proberen te stelen.

En zelfs met die voortdurende wedloop tussen cyber security-bedrijven en cyber criminelen is digitale veiligheid nog steeds niet altijd gewaarborgd. Recent onderzoek toont aan dat de Nederlandse bevolking zich meer zorgen over digitale dreiging maakt dan een jaar geleden.

Gelukkig weten bedrijven en overheden inmiddels heel goed dat ze regulier, maand na maand, budget moeten vrijmaken voor de voortdurende verversing van hun cyber security-oplossingen.

Essentiële infrastructuur

Niet alleen bedrijven en overheden moeten prioriteit geven aan digitale veiligheid. Ook bruggen, stuwdammen en andere essentiële infrastructuur worden digitaal aangestuurd.

Daarnaast zijn steeds meer dingen als slimme thermostaten, lantaarnpalen, enzovoorts met het net verboden. Potentieel vatbaar voor verstoring. Ook dat noopt natuurlijk tot ‘state of the art cyber security’.

1000 miljard dollar

Onderzoeksbureau Cybersecurity Ventures verwacht van 2017 tot en met 2021 dat de markt voor cybersecurityoplossingen - zoals software en hardware - jaarlijks met 12 tot 15% zal groeien. In die 5 jaar zal er circa 1000 miljard dollar worden besteed door bedrijven en overheden aan digitale beveiliging. 

Beleggen in cyber security

Beleggers die willen inspelen op de snelle ontwikkelingen bij cyber security, kunnen dat doen via Trend Invest. Eenvoudig en efficiënt. Voor deze beleggers heeft Trend Invest de Trend Cyber Security samengesteld. Deze Trend bestaat momenteel uit 16 cyber security-aandelen, uit onder meer de VS en Japan. 

Lees meer over de Trend Cyber Security en de samenstelling >>


Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op www.trendinvest.nl. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

* Het rendement van 28,3% is berekend vanaf 1 januari 2019 tot en met 16 augustus 2019 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trend. De weergegeven rendementen betreffen resultaten uit het verleden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De weergegeven rendementen betreffen een bruto-resultaat. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen, en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.

Advertorial 

Deze content is tot stand gekomen buiten de verantwoordelijkheid van de redacties van Belegger.nl en Beursduivel.be om. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.