Nieuwe Masterclass: Royce Tostrams en Nico Bakker

Door Redactie op 11 november 2019 15:55 | Views: 964

Nieuwe Masterclass: Royce Tostrams en Nico Bakker

Tips en tricks van doorgewinterde beursexperts. Volg de masterclass vanuit uw luie stoel en kom te weten hoe Nico Bakker en Royce Tostrams naar deze markt kijken.  

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer.

Op dinsdag 12 november 2019 om 20.00 uur zal de derde Masterclass worden gegeven door Nico Bakker en Royce Tostrams. Tostrams geeft per opgenomen video een korte update over zijn handelsmethode. Rogier San Giorgi zal namens BNP Paribas update geven over het spel en een aantal insights over Turbo's verzorgen.

Leer hoe Nico markten analyseert en beleggingsbeslissingen neemt in het spel, maar ook in de werkelijkheid. Presentatie door Janneke Willemse.

 


Nico Bakker

Technisch Analist Nico Bakker besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op IEX, Belegger.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator.

In deze Masterclass licht Nico Bakker zijn specifieke beleggingsmethode dashboard beleggen toe. Op Twitter kun je Nico (@TheDailyTurbo) dagelijks volgen.

Royce Tostrams

Royce Tostrams is de godfather van de Nederlandse technische analyse. Hij is al actief in de beleggingswereld sinds de late jaren zeventig en werkte onder andere voor de Rabobank, Robeco en ING.

Op zijn website Tostrams.nl publiceert hij dagelijks zijn analyses en hij is ook regelmatig, gewapend met grafiek, liniaal en een flinke dosis charisma op beleggingsseminars te vinden.

De Slimste Belegger 2019

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren.

Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van maar liefst 2500 euro! Meer informatie over de beleggingscoaches, prijzen en inschrijving vindt u op slimstebelegger.nl.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.