Pak mee die tips op de Holllandse Aandelenavond

Door Redactie op 23 mei 2022 13:00 | Views: 7.846

Pak mee die tips op de Holllandse Aandelenavond

Kijk op dinsdag 24 mei gratis online mee naar de live-uitzending van het beste evenement voor beleggers in Nederlandse aandelen: de Hollandse Aandelenavond.

Geen gedoe met dividendbelasting terugvragen en minder valutarisico: er zijn nog andere redenen dan Oranje Boven en enthousiast chauvinisme om in Nederlandse aandelen te beleggen.

Op de Hollandse Aandelenavond, georganiseerd door BNP Paribas en onze collega's van IEX, zullen vijf van de beste Nederlandse beursanalisten hun drie favoriete Nederlandse aandelen voor het komende jaar presenteren. Daarnaast gaan ze de uitdaging aan om ieder met één verkooptip (short) te komen.

Na afloop van de vijf pitches volgt een paneldiscussie. Die wordt op het scherpst van de snede gevoerd en levert zodoende nog weer allerlei nieuwe ideeën en inzichten op.

Ook dit jaar is de Hollandse Aandelenavond online te volgen via Online Seminar.

Aanmelden is gratis

Registreer u nu of log in met uw bestaande account om u direct gratis aan te melden voor de Hollandse Aandelenavond 2022! Let op: alleen tijdens het aanmelden kunt u een vraag indienen die tijdens de uitzending mogelijk voorgelegd wordt aan de sprekers.

De line-up van experts bestaat uit een mix van technische en fundamentele analisten die voor Nederlandse beleggers nauwelijks nog introductie behoeven:

  • Jim Tehupuring (ProBeleggen)

  • Jos Versteeg (InsingerGilissen)

  • Nico Bakker (BTAC/TheDailyTurbo)

  • Corné van Zeijl (Actiam)

  • Royce Tostrams (IEX en Tostrams.nl)

De presentatie is in handen van Rogier San Giorgi (BNP Paribas) en Pieter Kort (IEX). De paneldiscussie wordt geleid door Erik Mauritz (IEX).

Het programma van de online uitzending:

  • Aanvang: 19:30 uur

  • Pauze: 20:30 uur 

  • Paneldiscussie: 20:50 uur

  • Einde: 21:25 uur


Wij hopen u op 24 mei online te mogen begroeten!

Meld u hier aan voor dit webinar


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront