Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX weer onder 500 (en olie onder $20)

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. k2es 15 april 2020 13:08
    Gelukkig hebben de overheden in samenwerking met de banken nu eerder ingegrepen, maar de lockdown moet snel stoppen anders gaan in ieder geval zeer veel restaurants, winkels, bars etc. en hun toeleveranciers failliet en komt er een massawerkloosheid en een economische teruggang die ook nog veel meer doden gaat kosten dan door corona (veel mensen durven ook niet meer voor essentiële ingrepen naar het ziekenhuis).
  2. [verwijderd] 15 april 2020 15:51
    De sombere voorspelling begrijp ik helemaal niet. Ik ga ervan uit dat het economische leven gaat opstarten vanaf half juni. Na de zomer is deze grotendeels hersteld tot het nivo van voor de crisis. Er zal zelfs nog een inhaal effect zichtbaar zijn van consumptieve uitgaven. Voor heel veel beroepstakken is deze crisis heel louterend geweest. Men weet nu weer dat men een reservekas moet hebben. De bedrijven en personen die dit niet hadden, zijn ondanks de steun, omgevallen. Waaronder veel horeca, omdat in deze tak veel financiele opportunisme heerst. Vind ik niet verkeerd. Er blijft nog meer dan genoeg over. Een ander belangrijk punt. We hebben een maakindustrie hard nodig en geen niets-toevoegde bedrijfstakken als reclame, marketing, beleid en advies.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links