Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Richting kiezen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

321 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Optiefan 11 mei 2017 10:55
    quote:

    4finance schreef op 11 mei 2017 10:51:

    AEX.... vrees voor BAS dat we eerst de 550-560 range gaan opzoeken.... Ik zou niet weten waar anders al dat geld naar toe moet... De rente is 0% :-)

    Ja? heb je je put weggedaan? Rente is al heel lang laag. Zijn de computers die het omhoog sturen.
  2. Henri-Trader-Zonder-Trades 11 mei 2017 11:09
    quote:

    'd Aandelen schreef op 11 mei 2017 08:58:

    Goedemorgen,

    Zoals ik gisteravond al op het vorige draadje schreef, grote Index fondsen die handelen in EFT's en een zo'n groot mogelijk rendement willen halen kopen volop aandelen van alle indices dus ook de AEX.
    Omdat heel veel mensen kiezen voor EFT's wordt het aantal actieve beleggers kleiner en uiteindelijk bepalen actieve kopers en verkopers de prijs van een aandeel, hoe minder activiteit hoe minder beweging in de koers naar mijn idee en daarom zien we te lang de koers tussen een vrij smalle bandbreedte bewegen en is het voor ons particulieren steeds moeilijker iets te verdienen op de beurs, tenzij je voor de lange termijn gaat en het rendement op aandelen met opties kan verhogen.
    Daan had je al antwoord op je vraag over shortpositie en dividend? Zoals ik al dacht moet jij (bezitter van shortpositie in aandelen) in dat geval het dividend betalen. Op zich logisch. Wanneer je x aandelen hebt, ontvang je x maal het dividend per aandeel. Bij een shortpositie bezit je een negatief aantal aandelen, je "ontvangt" dan het dividend maal het negatieve aantal aandelen. Dit is een negatief bedrag, dus dien je dit te betalen.

    deontwaaktetrader.info/betertraden/sh...
  3. [verwijderd] 11 mei 2017 11:28
    quote:

    DeepSpaceHorizon schreef op 11 mei 2017 10:02:

    Lekker we gaan weer omhoog! Op naar de 1000 punten met de AEX. Trostrams had het al voorspeld. Laat me raden. Zo trekken de U.S. futures weer aan en dan staat er vanmiddag 540 op de borden.
    ja hoor... zo gaat het al weken, laag openen en vervolgens langzaam up zijwaarts, tot de yanks ons weer bij de hand nemen. De bomen groeien tot in de hemel inmiddels, of zitten al ver daar voorbij... gekke markt...
  4. Henri-Trader-Zonder-Trades 11 mei 2017 11:29
    quote:

    dakdraak schreef op 11 mei 2017 11:20:

    ergens hoop je dat iemand een atoomboom gaat gooien ofzo, tenminste weer wat spanning terug in het leven, deze beurs is boring me to death...
    BLEH! Misschien kan je wat met een blinddoek om over het dak van een hoog flatgebouw rennen ofzo. Is denk ik best spannend....
  5. [verwijderd] 11 mei 2017 11:42
    ECB zijn de ratte van geldmarkt, veeel vinden dit een fraude systeem.
    Niemand heeeft ooit dit ontwikkeld of bedacht en de generaal meent en denkt dat dit het systeem is om gratis geld te krijgen. Lui achterover leunen en ander maken het voor je of zetten het wel vanzelf duur dat je vermogen wordt.
321 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links