Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Trump wil biljoenen bezuinigen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 boldie 23 mei 2017 08:40
    quote:

    Muppet_Waldorf schreef op 23 mei 2017 08:32:

    "Zo moet de komende tien jaar ruim 800 miljard dollar worden bezuinigd op Medicaid, dat gezondheidszorg regelt voor arme mensen..."

    Jeetje, dat ie nu zijn geld moet gaan halen bij de arme mensen, wie had dát gedacht.
    is niet anders dan hier toch?
  2. taurus86 23 mei 2017 10:08
    De allerarmsten, zijn gemiddeld genomen ook de allerzwaarsten. 'America great again', had moeten luiden 'America fit and slim again'. Maar Trump is nog niet klaar, wie weet....
    Vreemd eigenlijk, dat in zo'n vooruitstrevend land niemand durft uit te rekenen wat de besparing zou zijn, als alle volwassen Amerikanen naar een BMX van 22 zouden teruggaan.
  3. [verwijderd] 23 mei 2017 10:17
    Ze hebben hem zelf gekozen.

    Er was een beter alternatief, al is beter misschien niet het juiste woord, eerder minder erg alternatief in de vorm van Hilary Clinton.

    Zolang de overgrote meerderheid van de elite klasse zowel de personen als de bedrijven maar met handige off shore trucen het meeste van de belasting niet betaald is er ergens anders een tekort.

    En deze mensen en bedrijven zetten alles natuurlijk bewust off shore neer en dan maar lobyen voor een president die een inkeer regeling maakt die off shore geld tegen een fractie terug het land in laat komen....., hey dat is Trump heel toevallig ook van plan.

    En je gaat als elite natuurlijk geen regels maken waardoor je zelf meer moet gaan betalen, nee, natuurlijk ontneem je eerst de armen de laatste kruimels als ze die al hebben en vervolgens via overheidsschuld hang je ook deze mensen een IOU om de nek want ook dat is natuurlijk een gemiddelde en iedereen deelt evenveel mee in de overheidsschuld veroorzaakt door de elite natuurlijk.

    En zo blijft het maar gaan en iedere keer verzinnen ze weer iets anders.

    Het is toch ook niet raar dat er steeds meer incidenten zijn, steeds meer wanhopige mensen die het duidelijk is geworden dat op een normale manier er niets valt te veranderen en dan ontstaan er gekke dingen/extreme dingen.

    Je kan alleen maar hopen dat als er dan zoiets gebeurt het ook gebeurt met de mensen die te maken hebben met de oorzaak van het probleem en niet lukraak je frustratie botvieren op een groep onschuldige mensen.
  4. forum rang 9 objectief 23 mei 2017 10:19
    quote:

    taurus86 schreef op 23 mei 2017 10:08:

    De allerarmsten, zijn gemiddeld genomen ook de allerzwaarsten. 'America great again', had moeten luiden 'America fit and slim again'. Maar Trump is nog niet klaar, wie weet....
    Vreemd eigenlijk, dat in zo'n vooruitstrevend land niemand durft uit te rekenen wat de besparing zou zijn, als alle volwassen Amerikanen naar een BMX van 22 zouden teruggaan.
    "Vooruitstrevend land"...hoe kom je daarbij...het land wordt beheerst door een diversiteit met aanhangers van conservatieve kerken.
    en ja, de burgers wonen gemiddeld ver uit elkaar en de benzine is goedkoop...dus niet te vergelijken met Nederland, waar je wel deels voor de fiets of het OV moet kiezen.
  5. forum rang 4 Willempie3 24 mei 2017 13:54
    Van de belastingverlaging zie je niets terug in het budget van Trump.
    De belastinginkomsten blijven gewoon toenemen met dezelfde snelheid als het GDP. Als de belastingverlaging toch komt zal de gewone Amerikaan daar hooguit een paar procent beter van worden terwijl de miljonairs er 10 of 20 procent beter van worden. En de allerarmsten worden er slechter door vanwege de bezuinigingen van Trump op alles behalve defensie, infrastructuur en de muur bij Mexico.

    W3.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links