Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Autoaandelen

1.971 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 95 96 97 98 99 » | Laatste
voda
0
'PSA nadert akkoord over overname Opel'

Gepubliceerd op 2 mrt 2017 om 19:23 | Views: 460

PARIJS (AFN/RTR) - PSA Peugeot Citroën hoopt binnen enkele dagen de overname van Opel wereldkundig te kunnen maken. Een akkoord daarover met de huidige eigenaar General Motors is volgens ingewijden dichterbij gekomen.

De verschillen tussen vraag en aanbod over onder meer pensioenverplichtingen zouden niet groot meer zijn. Een akkoord wordt mogelijk al maandag, tijdens de autobeurs van Genève bekendgemaakt. Woordvoerders van beide partijen wilden niet reageren.

Vorige maand werd bekend dat Peugeot in gesprek is met GM over een mogelijke verkoop van diens Europese tak. Daardoor kan de op een na grootste autofabrikant van Europa - na Volkswagen - ontstaan. De Fransen zouden bereid zijn circa 1,9 miljard euro neer te tellen voor Opel, die onder de vlag van PSA wel zelfstandig kan blijven opereren.
voda
0
Recordjaar voor BMW

Marges vallen tegen.

(ABM FN-Dow Jones) Bayerische Motoren Werke heeft in 2016 een recordomzet en winst geboekt, maar de marges vielen tegen. Dit maakte de Duitse autofabrikant donderdag bekend.

De omzet van de maker van BMW, Mini en Rolls-Royce steeg van 92.175 miljoen euro in 2015 naar 94.163 miljoen euro. Er werden in 2016 2.367.603 auto's verkocht, een stijging op jaarbasis van ruim 5 procent. Meer dan 2 miljoen van de verkochte personenauto's waren BMW's. Het aantal verkochte elektrische auto's verdubbelde bijna.

De nettowinst steeg met 8,0 procent tot 6.910 miljoen euro. Ook dit was een recordniveau voor BMW. Het bedrijfsresultaat (EBIT) daalde echter met 2,2 procent tot 9.386 miljoen euro.

Ondanks de recordniveaus viel de margeontwikkeling tegen volgens marktdeelnemers, waardoor de koers daalde. "De markt had op een hogere marge gerekend en is niet erg tolerant ten opzichte van dalende marges", zei een handelaar tegen de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal. De marge van de automotive activiteiten daalde van 9,2 naar 8,9 procent. Er was gerekend op ten minste 9 procent.

Het concern, dat 101 jaar bestaat, keert een dividend uit van 3,50 euro per aandeel. Over 2015 werd 3,20 euro uitgekeerd.

Outlook

BMW verwacht dat de opgaande lijn voor het aantal verkochte auto's zich dit jaar door zal zetten. Voor 2017 wordt uitgegaan van een nieuw recordvolume, waarbij de omzet licht hoger zal uitkomen dat het voorgaande jaar. De automaker merkt hierbij wel op te verwachten dat het wereldwijde politieke en economische klimaat volatiel zal blijven.

Het aandeel BMW noteerde in Duitsland 2,7 procent in het rood.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Renault ontkent fraude bij emissietesten

Gepubliceerd op 15 mrt 2017 om 19:15 | Views: 306

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Renault heeft woensdag nogmaals ontkend te hebben gefraudeerd bij de emissietesten van zijn auto's. De Franse autobouwer reageerde daarmee op berichten dat onderzoekers hebben vastgesteld dat Renault autokopers heeft misleid en dat de top van het bedrijf van de misstanden op de hoogte was.

Renault benadrukte dat het aan alle Franse en Europese regels voldoet en dat zijn auto's niet zijn uitgerust met software om testen te vervalsen. Daarmee herhaalde het concern eerdere ontkenningen van fraude, zoals die wel bij concurrent Volkswagen zijn vastgesteld.

Het Franse persbureau AFP stelde woensdag dat het bestuur van Renault, inclusief topman Carlos Ghosn, mogelijk al meer dan 25 jaar verantwoordelijk is voor frauduleuze praktijken. Dat zou blijken uit het strafrechtelijk onderzoek dat justitie in Frankrijk in januari is begonnen naar mogelijke fraude met uitstootwaarden bij Renault.
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 15 maart 2017 20:45:

Renault ontkent fraude bij emissietesten
Peugeot/Citroën heeft het ook geflikt, maar daarboven hangt de hand van vadertje staat, anders gaan ze ten onder .... met Opel in hun kielzog
Zilverduit
0
Tijd voor een grootschalig onderzoek van de amerikaanse autoindustrie m.b.t. Emissetesten. Kan me niet voorstellen dat die aan ook maar 1 enkele eis kunnen voldoen.
voda
0
quote:

Zilverduit schreef op 15 maart 2017 20:53:

Tijd voor een grootschalig onderzoek van de amerikaanse autoindustrie m.b.t. Emissetesten. Kan me niet voorstellen dat die aan ook maar 1 enkele eis kunnen voldoen.
Ben het volkomen met je eens! Maar daar je nooit iets over horen/lezen!
voda
0
BMW voorziet meer winst en groei

Autofabrikant mikt op groei in topsegment.

(ABM FN-Dow Jones) BMW Group verwacht in 2017 opnieuw meer omzet en winst te boeken, voor het achtste jaar op rij, en lanceert voor eind volgend jaar veertig nieuwe of herziene automodellen, waarmee vooral het topsegment moet worden bediend. Dat maakte de Duitse autofabrikant dinsdag bekend.

"Op basis van onze onderliggende operationele kracht, streven we naar het behalen van een EBIT-marge tussen 8 en 10 procent in het Automotive segment voor het achtste jaar op rij", zei de financieel directeur Nicolas Peter in een verklaring bij de publicatie van het jaarverslag.

De groep verwacht dit jaar iets meer auto's af te leveren bij klanten, terwijl ook de winst voor belasting naar verwachting licht toeneemt.

De autofabrikant gaat zijn aanbod de komende jaren aanzienlijk vernieuwen. BMW wil met name groeien in het topsegment van de markt. Hier moet aanzienlijk omzetgroei vandaan komen in 2020, met nieuwe modellen zoals de BMW X7. Het productoffensief is afgetrapt met de lancering van de nieuwe BMW 5-serie in februari.

BMW verkocht van zijn drie merken BMW, MINI en Rolls-Royce in 2016 2,67 miljoen auto's, wat 5 procent meer was dan een jaar eerder. De omzet steeg met 2 procent naar 94 miljard euro. De nettowinst steeg met 8 procent tot 6,9 miljard euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Ford wijst op dalende winst in 2017

Autobedrijf gaat meer investeren.

(ABM FN-Dow Jones) Ford Motor verwacht dit jaar minder winst te behalen vanwege investeringen. Dit maakte de Amerikaanse autofabrikant donderdag bekend.

Ford rekent dit jaar op een bedrijfsresultaat van 9 miljard dollar in 2017, wat lager is dan de 10,4 miljard dollar die vorig jaar werd behaald. De afname wordt veroorzaakt door "geplande investeringen in opkomende kansen". Deze kansen zouden de winstgevendheid in 2018 volgens Ford moeten ondersteunen.

De autofabrikant rekent op een winst per aandeel in het eerste kwartaal van 30 tot 35 dollarcent. In dezelfde periode vorig jaar werd 68 dollarcent verdiend. Hier wijt Ford het verschil aan hogere kosten, lagere volumes en ongunstige wisselkoerseffecten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Automarkt VS iets bekoeld

Gepubliceerd op 3 apr 2017 om 16:23 | Views: 0

DETROIT (AFN/BLOOMBERG) - Grote autobouwers als Ford, Honda, Toyota en Fiat Chrysler zullen met weinig genoegen terugkijken op de autoverkopen van afgelopen maand in de Verenigde Staten. Uit de maandag gepubliceerde verkoopcijfers over de maand maart blijkt dat de vrijwel alle merken minder auto's aan de man brachten dan een jaar eerder.

Ford zag zijn verkopen vorige maand op jaarbasis 7,2 procent lager uitvallen. Daarmee was de min sterker dan de 5,9 procent die kenners over het algemeen voorzagen. Honda zag de verkopen met 0,7 procent dalen, waar op een plus van bijna 5 procent werd gerekend. Ook Fiat Chrysler (min 5 procent) en Toyota (min 2,1 procent) wisten niet aan de verwachtingen te voldoen.

General Motors (GM) verkocht afgelopen maand wel meer auto's dan een jaar eerder. Toch viel de stijging van 1,6 procent tegen gelet op de plus van 7 procent die door de bank genomen werd voorzien.
[verwijderd]
0
Europa-schrikt-terug-voor-harde-aanpak-van-autosector
fd.nl/economie-politiek/1195145/europ...

Er komt waarschijnlijk geen Europese toezichthouder voor de auto-industrie. In het Europees Parlement ontbreekt een meerderheid voor een dergelijk voorstel. De EU-lidstaten voelen daardoor ook geen druk om op deze wijze gesjoemel met uitstootwaarden, dat Volkswagen in september 2015 in een diepe crisis bracht, te voorkomen.

Alleen de sociaaldemocraten en de groenen in het Europees Parlement dringen aan op een Europees agentschap dat keuringen van nationale toezichthouders kan controleren. Dergelijke controles zouden volgens deze partijen moeten voorkomen dat autofabrikanten kunnen blijven sjoemelen met de uitstoot van schadelijke gassen, zoals CO2 en stikstofoxiden.
Foto: Reuters

Sterke weerstand

De weerstand tegen een nieuwe Europese toezichthouder is sterk. De Europese Volkspartij, veruit de machtigste fractie in het Europees Parlement, wil de auto-industrie niet te veel in het defensief drukken. Een aantal partijen in het uiterst linkse spectrum ziet een agentschap niet zitten, omdat zij principieel tegen de overdracht van nieuwe bevoegdheden naar Brussel zijn.

Het Europees Parlement stemt dinsdag over een reeks aan maatregelen die een herhaling van het dieselschandaal bij Volkswagen moet voorkomen. Als er geen meerderheid is voor de oprichting van een Europese toezichthouder, negeert het parlement nota bene een aanbeveling van een eigen onderzoekscommissie naar het gesjoemel in de auto-industrie.

'Collectieve blindheid'

Uit het onderzoeksrapport bleek dat er te nauwe banden bestaan tussen autofabrikanten en nationale testhuizen. Nationale toezichthouders grepen niet in, en hetzelfde gold voor de Europese Commissie. 'Er was sprake van collectieve blindheid', zegt europarlementariër Christel Schaldemose van de Europese sociaaldemocraten daarover.

De sociaaldemocraten en groenen hebben hun strijd nog niet opgegeven. Tot de laatste minuten voor de stemming hopen zij collega's die tegenstribbelen nog over de streep te trekken voor een European Vehicle Surveillance Agency.

Forum

Bij nationale overheden is het verzet tegen een Europese toezichthouder nog groter. Zij hopen juist dat de oprichting van een zogenoemd forum voor overleg over emissiekwesties voldoende zal zijn om nieuwe schandalen te voorkomen. In een dergelijk forum zouden EU-lidstaten elkaar ook moeten aanspreken als er iets mis gaat.

Bas Eickhout (GroenLinks) spreekt schamper van een 'praatclub', die alleen maar aanbevelingen zal doen en waarvan de juridische bevoegdheden onduidelijk zijn. 'Dat laatste is nu ook al een probleem. Er wordt niet corrigerend opgetreden. De Europese Commissie heeft bijvoorbeeld te weinig gedaan tegen lidstaten die EU-wetgeving niet volgen.'

Autobelangen

De politieke afwikkeling van het dieselschandaal verloopt al met al problematisch. Eurocommissaris Elzbieta Bienkowska (interne markt) deed reeds in januari vorig jaar voorstellen om het toezicht te verbeteren. Uit vrees voor verzet uit EU-landen met een grote auto-industrie durfde ze het toen niet aan om te pleiten voor een Europese toezichthouder. Maar ze merkt nu dat die 'autolanden', zoals Duitsland en Spanje, ook proberen om haar minder ambitieuze voorstellen uit te kleden.

Bienkowska hoopte dat het Europees Parlement tegenwicht zou bieden. Dat zal dinsdag gedeeltelijk gebeuren als er wel een meerderheid is voor een versterkte rol van de Europese Commissie bij de controle van de plannen van nationale toezichthouders voor de keuring van nieuwe auto's. Ook zou de Commissie herkeuringen kunnen uitvoeren.

Maar de groenen en sociaaldemocraten vinden deze maatregelen niet ver genoeg gaan. Zij wijzen op de steken die de Commissie de afgelopen jaren heeft laten vallen bij de naleving van EU-wetgeving.


Heel erg jammer dat in EU niet de burgers maar de industrie de wet voorschrijven...
Hallo politiek&kabinet? We hebben zojuist gestemd voor minder Europa, juist vanwege dit soort geintjes.
Zorg dus svp dat er nu wel een onafhankelijke europese toezichthouder komt, zodat we erop kunnen vertrouwen dat de afgesproken uitstootwaardes worden gerealiseerd&handhaafd.
[verwijderd]
0

Bowski a.u.b. geen nieuw Europees prutsend waterhoofdje erbij. Emissienormen etc zijn duidelijk meer op zijn plaats op wereldniveau qua effectieve regelgeving. Denk aan WTO.

Ergerlijk dat continu gepush om zaken dat hopeloze Europese niveau te regelen.

Groet, Jonas

PS Het gaat hier om auto-aandelen als belegging. Welnu mogelijk moet je meer zitten bij de autohandelaren dan de producenten. Google maar eens Pon holding. Zelf heeft Stern in deze sector mijn voorkeur.
voda
0
BMW profiteert van belang in kaartenmaker

Gepubliceerd op 20 apr 2017 om 14:27 | Views: 974

BMW 19 apr
84,19 +1,54 (+1,87%)

MÜNCHEN (AFN/BLOOMBERG) - BMW heeft zijn brutowinst in het eerste kwartaal met meer dan een kwart opgevoerd. De resultaten van de Beierse autobouwer werden onder meer gestuwd door een hogere waardering van zijn belang in kaarten- en navigatiesoftwaremaker HERE. Verder deed BMW goede zaken in China.

De winst voor belastingen kwam uit op circa 3 miljard euro, tegen bijna 2,4 miljard euro in de eerste drie maanden van vorig jaar. De groepsomzet dikte met meer dan 12 procent aan tot ruim 23 miljard euro. BMW wist daarbij een recordaantal van ruim een half miljoen wagens van zijn hoofdmerk te slijten. Dat waren er zo'n 5 procent meer dan een jaar terug.

Van de winststijging is circa 183 miljoen euro te danken aan de toegenomen waarde van de deelneming in HERE. Het belang in de in Eindhoven gevestigde concurrent van TomTom is meer waard geworden omdat recent nieuwe investeerders zijn ingestapt. Bij de voormalige navigatietak van Nokia wordt onder meer gewerkt aan technologie om auto's zelfstandig te laten rijden.

voda
0
Resultaten Ferrari stevig in de lift

Outlook 2017 gehandhaafd.

(ABM FN-Dow Jones) Ferrari heeft in het eerste kwartaal van 2017 de omzet en winstgevendheid sterk zien toenemen, gesteund door een toename van het aantal leveringen. Dit maakte de Italiaanse autobouwer, tevens in New York genoteerd, donderdag bekend.

In het eerste kwartaal gingen er 2.003 auto's op kenteken, een toename met 6 procent, of 121 Ferrari's, op jaarbasis.

De netto-omzet steeg met 22 procent naar 821 miljoen euro, het operationeel resultaat (EBITDA) dikte zelfs met 36 procent aan tot 242 miljoen euro.

De nettowinst schoot omhoog van 78 miljoen naar 124 miljoen euro. De aangepaste winst per aandeel steeg met 60 procent van 0,41 naar 0,65 euro.

Outlook

Ferrari handhaafde de verwachtingen voor het lopende boekjaar. Het bedrijf gaat voor 2017 onverminderd uit van een levering van circa 8.400 voertuigen, inclusief topmodel sportauto's. In 2016 lag dit aantal nog op 8.014.

De netto-omzet wordt door het bedrijf verwacht te komen op meer dan 3,3 miljard euro, tegen iets meer dan 3,1 miljard euro in 2016. Operationeel verwachten de Italianen een bedrijfsresultaat van meer dan 950 miljoen, tegen 843 miljoen euro over heel 2016.

De nettoschuld, eind 2016 nog 653 miljoen euro, daalt in de prognose van het bedrijf dit jaar naar ongeveer 500 miljoen euro.

Het aandeel Ferrari noteerde donderdag in Italië 3,5 procent hoger op 71,85 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
BMW blijft bij voorzichtige winstprognose

Gepubliceerd op 4 mei 2017 om 08:26 | Views: 670

BMW 03 mei
87,12 -0,80 (-0,91%)

MÜNCHEN (AFN) - BMW blijft bij zijn voorzichtige winstverwachting voor 2017, in tegenstelling tot concurrent Daimler die vorige week met een verhoging kwam. De Duitse fabrikant van auto's in het luxesegment gaat nog altijd uit van een lichte verbetering van het resultaat ten opzichte van 2016.

Afgelopen kwartaal was de winststijging bij BMW meer dan licht te noemen. Het nettoresultaat ging met bijna een derde omhoog naar 2,1 miljard euro. Daarbij moet wel worden aangetekend dat die stijging voor een fors deel te danken was aan een stijging van de waarde van het belang van BMW in navigatiebedrijf HERE.

Die in Eindhoven gevestigde concurrent van TomTom verwelkomde onlangs nieuwe investeerders, waaronder chipproducent Intel, waardoor de marktwaarde toenam. Daimler profiteerde daar als zittende aandeelhouder eveneens van. Dat bedrijf gaat nu uit van een ,,aanzienlijke'' winstgroei in 2017, mede gezien de sterke verkopen van zijn luxemerk Mercedes-Benz.

Zoals eerder gemeld steeg de omzet van BMW in de eerste drie maanden van 2017 met meer dan 12 procent tot 23,4 miljard euro. Het bedrijf zag de verkopen bij zijn hoofdmerk met 5 procent toenemen tot een recordaantal van ruim een half miljoen auto's. De verkoop van elektrische voertuigen verdubbelde tot bijna 20.000 stuks.
voda
0
Jaguar Land Rover scoort goed in China en VS

Gepubliceerd op 23 mei 2017 om 14:26 | Views: 277

LONDEN (AFN) - Jaguar Land Rover heeft afgelopen jaar geprofiteerd van een sterke vraag naar zijn luxewagens in met name China en de Verenigde Staten. De omzet van Britse autofabrikant in het eind maart afgesloten boekjaar bedroeg 24,3 miljard pond (28,1 miljard euro), bijna een tiende meer dan een jaar eerder.

Jaguar Land Rover bracht een recordaantal van ruim 604.000 auto's aan de man. Dat is een zesde meer dan een jaar eerder. Vooral de luxe suv Jaguar F-Pace droeg bij aan die stijging. De winst voor belastingen kwam uit op 1,6 miljard pond. Dat betekent een verbetering van 3 procent ten opzichte van het voorgaande boekjaar.

Topman Ralph Speth zei dinsdag dat hoge investeringen van Jaguar Land Rover in nieuwe modellen en technologieën hun vruchten afwerpen. Vorig jaar investeerde het dochterbedrijf van het Indiase Tata Motors 3,4 miljard pond, dit jaar loopt dat op tot zo'n 4 miljard pond.
voda
0
Update: Amerikaanse justitie klaagt Fiat Chrysler aan voor gebruik sjoemelsoftware

Manipulatie emissietesten bij zo'n 104.000 voertuigen.

(ABM FN-Dow Jones) Het Amerikaanse ministerie van Justitie klaagt Fiat Chrysler aan vanwege de vermeende manipulatie van emissietesten. Dit werd dinsdagavond bekend nadat eerder diverse media al berichtten dat een aanklacht werd voorbereid.

Fiat Chrysler wordt beschuldigd van het manipuleren van bijna 104.000 lichte voertuigen van de typen Ram 1500 en Jeep Grand Cherokee uit de modeljaren 2014 tot 2016, met een 3,0 liter EcoDiesel motor. Die zouden zijn uitgerust met software die niet bekend was bij toezichthouders tijdens het aanvraagproces voor certificering.

"De niet bekende software functies zorgen ervoor dat de emissie controlesystemen van de voertuigen anders, en minder effectief, functioneren tijdens bepaalde normale rij omstandigheden, dan blijkt uit de emissietesten van de overheid, wat resulteert in een toename van de luchtvervuiling", zei de Amerikaanse justitie in een verklaring.

In een reactie liet de Amerikaans-Italiaanse autoproducent dinsdagavond weten dat men teleurgesteld is in de beslissing van het ministerie van Justitie en dat men zich zal verdedigen tegen de beschuldigingen.

Eerder dit jaar zei CEO Sergio Marchionne al dat het bedrijf in zijn ogen niks verkeerd heeft gedaan. Hij noemde de actie van toezichthouders destijds een heksenjacht. Het Duitse Volkswagen bekende in 2015 jarenlang te hebben gerommeld met emissietesten en betaalde sindsdien voor miljarden dollars aan boetes en compensaties.

Fiat Chrysler bood eerder aan om de techniek aan te passen en werkte daarbij samen met Amerikaanse milieutoezichtouders. Inmiddels heeft de autoproducent aangepaste software ontwikkeld die het wil installeren in de getroffen voertuigen. Als het concern schuldig wordt bevonden kunnen eventuele boetes uitkomen op 4,6 miljard dollar, volgens toezichthouders.

Het aandeel Fiat Chrysler sloot dinsdag in Milaan 0,7 procent lager en verloor tijdens de handel in New York 2,8 procent.

Update: om reactie Fiat Chrysler toe te voegen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
ff_relativeren
0
"The Germans are bad, very bad," "See the millions of cars they sell in the U.S., terrible. We will stop this."

bron : www.cnbc.com/2017/05/26/trump-calls-g... .

voda
0
BMW legt deel productie stil - media

Problemen met aanlevering onderdelen.

(ABM FN-Dow Jones) BMW Group heeft een deel van zijn productie op een aantal productielocaties in Duitsland stilgelegd vanwege bevoorradingsproblemen met een Italiaanse leverancier. Dit meldde Dow Jones Nieuwsdienst maandagochtend.

Dientengevolge ligt sinds vrijdag de productie van een BMW-fabriek in het Duitse Leipzig stil. Dit bevestigde de Duitse autoproducent aan 'Focus Online'. "Bij de levering van bepaalde componenten zijn onregelmatigheden opgetreden", meldde een woordvoerder zaterdag.

Ook in München werd de productie vorige week ingekort.

Volgens dagblad De Telegraaf werd in China en Zuid-Afrika zelfs een dag helemaal niet gewerkt.

De productieproblemen leiden naar verluidt dagelijks tot verliezen van miljoenen euro's.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
quote:

folly schreef op 29 mei 2017 16:11:

Heb jij aandelen BMW, Voda? Ik (nog) niet. Rij wel BMW :)
Nee, geen aandelen BMW. Ik heb meer dan 30 jaar een BMW gehad. Nu al bijna 4 jaar zonder auto. (Ik heb een scooter nu) :-)
1.971 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 95 96 97 98 99 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 874,79 0,00 0,00% 23 apr
AMX 934,43 0,00 0,00% 23 apr
ASCX 1.204,05 0,00 0,00% 23 apr
BEL 20 3.890,71 0,00 0,00% 23 apr
Germany40^ 18.161,70 +24,05 +0,13% 23 apr
US30^ 38.504,96 0,00 0,00% 23 apr
US500^ 5.069,70 0,00 0,00% 23 apr
Nasd100^ 17.481,67 0,00 0,00% 23 apr
Japan225^ 37.938,71 0,00 0,00% 23 apr
WTI 83,30 0,00 0,00% 23 apr
Brent 88,29 0,00 0,00% 23 apr
EUR/USD 1,0703 +0,0001 +0,01% 07:07
BTC/USD 67.057,55 +724,86 +1,09% 07:02
Gold spot 2.325,06 +3,03 +0,13% 07:07
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ABN AMRO BANK N.V. 15,890 0,000 0,00% 23 apr
ADYEN NV 1.409,600 0,000 0,00% 23 apr
Aegon 5,798 0,000 0,00% 23 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ABN AMRO BANK N.V. 15,890 0,000 0,00% 23 apr
ADYEN NV 1.409,600 0,000 0,00% 23 apr
Aegon 5,798 0,000 0,00% 23 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront