Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.564 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 3525 3526 3527 3528 3529 » | Laatste
rationeel
0
quote:

fred12345 schreef op 19 augustus 2017 19:03:

[...]

Rechtse demonstratie????? zeg maar opstand van KKK en neo-nazies; de ratten kwamen weer boven door onze vriend Trump.

blog.dilbert.com/post/164297628606/ho...

Ga dit maar eens bestuderen.

SCOTT ADAMS' BLOG
TOP TECH
How To Know You’re In a Mass Hysteria Bubble
Posted August 17th, 2017 @ 12:36pm
rationeel
0
1984 Orwell:

Greboada JackpineSavageLovesWinning! • a day ago
Orwell was first and foremost a critical thinker. The main feature in (real) critical thinkers is that they can lean towards any political ideology, but they never marry it.
rationeel
0
Leuke reaguurder, die American brother Rational_Db8:)

What is in a name? Everything in this one:)
DeZwarteRidder
0

Het enige rechtse alternatief voor Trump is Bannon zelf

'Barbarian' gaat met zijn 'killing machine' Breitbart achter zijn en Trumps tegenstanders aan.
haas
0
Ik denk :
dat het zo is dat de Parlementaliers van Trump 's partij niet achter zijn beleid/doelen staan !

Ze zien dat niet zitten van die muur etc
Ze hadden neit eens verwacht dat hij kans maakte op presidentschap
Ze vinden hem 'n blaaskaak

En zo is Trump dus ganz allein
Wilbar
0
Bannon is weer terug bij Breibart. En het fakenews komt weer ouderwets van rechts

Extreemrechtse website ziet Podolski aan voor bootvluchteling

'De Spaanse politie bespaart tijd door bootvluchtelingen per jetski te vervoeren', kopte de extreemrechtse website Breitbart vanochtend. Op de foto lacht niet een vluchteling, maar de Duitse topvoetballer Lukas Podolski in de camera.
De foto werd bovendien drie jaar geleden genomen in de buurt van het Braziliaanse Santo Andre, waar de Duitse nationale ploeg zich voorbereidde op het WK. 
De fout van Breitbart werd snel opgepikt op sociale media en het artikel werd niet veel later aangepast. ,,In een eerdere versie van dit artikel verscheen een foto van Lukas Podolski op een jet ski. Er is geen bewijs dat Podolski een migrant is noch een slachtoffer van mensenhandel. Wij bieden hem onze excuses aan en wensen hem succes."
Breitbart wordt geleid door de ultra-conservatieve Steve Bannon, die na zijn ontslag als strategisch adviseur van president Donald Trump terugkeerde bij het mediabedrijf.

www.ad.nl/offside/extreemrechtse-webs...
[verwijderd]
0
fivethirtyeight.com/features/the-cong...

de enige democratische agenda voor de komende 10 jaar is dwars liggen ,want aan regeren komen ze voorlopig niet meer toe.
ondanks alle steun van de fake msm,die uiteraard door 80% van de VS bevolking niet wordt geloofd.
alleen in nederland zijn er nog cnn fans
Wilbar
0
quote:

@realjohnnywalker schreef op 20 augustus 2017 21:14:

www.breitbart.com/london/2017/08/19/e...

dit lees je niet in het ad,trouw parool of nrc.
Een poll waarvan je niet weet hoeveel mensen meedoen en de uitslag alleen in percentages worden weergegeven. En waarvan je weinig kan vinden over de organisatie die de poll organiseerde.
Geen wonder dat serieuze kranten (niet alleen in NL) er vooralsnog geen aandacht aan besteden. Ook in NL haalt niet elke poll de media.
[verwijderd]
0
quote:

Wilbar schreef op 20 augustus 2017 21:22:

[...]

Geen wonder dat serieuze kranten (niet alleen in NL) er vooralsnog geen aandacht aan besteden. Ook in NL haalt niet elke poll de media.
er zijn geen serieuze kranten in nederland.
daar hebben ze geen budget en de hersenen in de redactie voor.

Wilbar
0
quote:

@realjohnnywalker schreef op 20 augustus 2017 21:35:

[...]

er zijn geen serieuze kranten in nederland.
daar hebben ze geen budget en de hersenen in de redactie voor.
Dat mag je natuurlijk best vinden. Maar ik heb het ook (nog) niet in serieuze buitenlandse klanten gelezen (Times, FAZ) die ik vaak volg ( 4 dagen p.w)
[verwijderd]
0
quote:

@realjohnnywalker schreef op 20 augustus 2017 21:35:

[...]

er zijn geen serieuze kranten in nederland.
daar hebben ze geen budget en de hersenen in de redactie voor.

Echt sneu voor de serieuze "rechts" denkende NL's. Zijn geen capabele mensen voor te vinden om een krant te beginnen in "stijl".
[verwijderd]
0
quote:

raarmaarwaar schreef op 20 augustus 2017 21:43:

[...]
Echt sneu voor de serieuze "rechts" denkende NL's. Zijn geen capabele mensen voor te vinden om een krant te beginnen in "stijl".
uiteraard een serieus rechts denkend iemand gaat niet voor een armetierig salaris journalistje spelen in een lokaal "sufferdje of leugenaartje"
@iPlof
0
Blijkt maar weer dat teveel whiskey bijzonder schadelijk voor de hersenfunctie is.

Hieronder kan men mooi lezen hoe het gaat als bepaalde zichzelf benoemde journalisten moord en brand schreeuwen dat we worden geregeerd door links en de npo. Het gevolg, zelf niks presteren en boven alle geldende normen graaien, bepaald geen armetierig salarisje van 2 ton zelfs.

www.volkskrant.nl/televisie/de-geleid...

Oud-medewerkers lieten zich de laatste jaren geregeld negatief uit over de omroep. 'Wat is die club afgegleden', twitterde Jan Roos begin vorig jaar, een paar maanden nadat hij PowNed had verlaten om weer bij GeenStijl video's te maken. In een interview op het YouTubekanaal Café Weltschmerz zei hij over zijn oud-collega's: 'De zakkenvullers die ze wilden gaan aanpakken zijn ze zelf geworden.'

In februari 2016 kondigde PowNed aan de eerste omroep te willen worden die alleen voor internet programma's maakt, om aan te sluiten op het veranderende kijkgedrag van jongeren. Er was wel een obstakel. Omroepen zijn verplicht om ook tv en radio te maken, op basis van de Mediawet, artikel 2.34. Eerder zei Weesie tegen de Volkskrant dat de Mediawet toch terug naar de Tweede Kamer moest. 'Dan kunnen ze dat meteen aanpassen.'

Maar in de nieuwe Mediawet die eind oktober door de Eerste Kamer ging, is de betreffende wijziging niet opgenomen. 'De NPO heeft met PowNed afgesproken dat de omroep naast online ook op tv aanwezig moet zijn', zegt een woordvoerster van de NPO. De NPO wil verder niet inhoudelijk reageren op de positie van PowNed in het bestel.

De afgelopen tijd was de omroep alleen te zien op tv met PowNews Flits, een dagelijks programma van zes minuten waarin de webfilmpjes van die dag achter elkaar gemonteerd worden, met een voice-over van Weesie. Sinds begin juni heeft de omroep een zomerstop en worden geen nieuwe video's gemaakt.

Dit jaar waren verder alleen het programma Rutger & Maxim op Campagne en de goed bekeken documentaire Feyenoord op 1 te zien, beide geproduceerd door een externe producent, respectievelijk CCCP en TV BV, het bedrijf dat door Jeroen Pauw werd opgericht. Op de radio is Prem Radhakishun elke zondagnacht van twaalf tot twee te horen in het PowNed-programma Zwarte Prietpraat, waarvoor hij 1.375 euro krijgt, zei hij in de eerste uitzending, om twee uur uit 'mijn nek te kletsen'.

SNELLE FILMPJES
Dominique Weesie bij de rechtbank van Amsterdam voor een bodemprocedure van Onno Hoes tegen omroep Powned.
Dominique Weesie bij de rechtbank van Amsterdam voor een bodemprocedure van Onno Hoes tegen omroep Powned. © ANP
PowNed maakte vorig jaar voor een subsidie van 3,8 miljoen euro 22 uur aan tv en 10 uur webonly-filmpjes. Ter vergelijking: WNL, een andere aspirant-omroep, produceerde voor 7,2 miljoen euro in een gemiddelde week in 2016 al ruim 6 uur televisie, met een nieuwsprogramma elke ochtend, een talkshow op zondag en andere kortlopende verdiepende series. Dat betekent dat WNL voor minder dan het dubbele van het budget van PowNed tien keer zoveel zendtijd op zich neemt.

Dat heeft natuurlijk ook te maken met het soort video's dat PowNed maakt: korte, snel gemonteerde filmpjes die geschikt zijn voor internet. Vooral op Facebook, waar 625 duizend mensen PowNed hebben geliket, slaan die behoorlijk goed aan. Wekelijks zijn er filmpjes die tussen 200 en 500 duizend views opleveren.

De relatief lage productie van PowNed leidt regelmatig tot vragen over de salarissen van de twee directeurs. Weesie verdient als voorzitter van het bestuur en directeur van de omroep 212.756 euro, volgens het jaarverslag van 2016. Dat is meer dan bijvoorbeeld Gerard Timmer, directeur van BNN-Vara, de omroep die in 2016 de meeste zendtijd verzorgde.

Toen ik de presentator van Echte Jannen verving, verdiende ik 1.000 euro met twee uur radiomaken. Ik lachte me te pletter

Tom Staal, voormalig verslaggever
De bezoldiging van Weesie ligt ook ruim boven de norm voor topbestuurders in de publieke sector, van 179 duizend euro. PowNed maakt gebruik van een overgangsregeling, waardoor het loon per jaar wordt afgebouwd tot het binnen de norm valt.

Het loon van penningmeester en zakelijk directeur Roeland Mackloet, die onzichtbaar blijft in de media en ook geen reactie wilde geven voor dit artikel, bedroeg in dat jaar 164.289 euro. Dan is er nog een 'presentator en programmamaker' die 196.585 euro verdient. Hoewel hij niet bij naam wordt genoemd in het jaarverslag, ligt voor de hand dat het gaat om Rutger Castricum - de presentator die het langst in dienst is en sinds het begin het gezicht van PowNed is.

'Het geld wordt over de balk gesmeten', zegt Tom Staal, die begin vorig jaar stopte als verslaggever van PowNed. 'Ik werd ingehuurd als zzp'er, voor 600 euro per dag. Het gebeurde regelmatig dat ik een hele dag wachtte tot ik gebeld zou worden om een item te maken. Dan stuurde ik gewoon een factuur. En toen ik een paar weken de presentator van Echte Jannen verving, verdiende ik 1.000 euro met twee uur radiomaken. Ik lachte me te pletter.'
rationeel
0
Kranten hebben afgedaan. Directe communicatie. Van man tot man.
Geen manipulerende tussen personen.
Schitterend medium.
Zelf terug kunnen kijken naar hun beweringen van vroeger. Prachtig:)
[verwijderd]
0
quote:

plof® schreef op 20 augustus 2017 22:04:

Blijkt maar weer dat teveel whiskey bijzonder schadelijk voor de hersenfunctie is.

Hieronder kan men mooi lezen hoe het gaat als bepaalde zichzelf benoemde journalisten moord en brand schreeuwen dat we worden geregeerd door links en de npo. Het gevolg, zelf niks presteren en boven alle geldende normen graaien, bepaald geen armetierig salarisje van 2 ton zelfs.

www.volkskrant.nl/televisie/de-geleid...

Oud-medewerkers lieten zich de laatste jaren geregeld negatief uit over de omroep. 'Wat is die club afgegleden', twitterde Jan Roos begin vorig jaar, een paar maanden nadat hij PowNed had verlaten om weer bij GeenStijl video's te maken. In een interview op het YouTubekanaal Café Weltschmerz zei hij over zijn oud-collega's: 'De zakkenvullers die ze wilden gaan aanpakken zijn ze zelf geworden.'

In februari 2016 kondigde PowNed aan de eerste omroep te willen worden die alleen voor internet programma's maakt, om aan te sluiten op het veranderende kijkgedrag van jongeren. Er was wel een obstakel. Omroepen zijn verplicht om ook tv en radio te maken, op basis van de Mediawet, artikel 2.34. Eerder zei Weesie tegen de Volkskrant dat de Mediawet toch terug naar de Tweede Kamer moest. 'Dan kunnen ze dat meteen aanpassen.'

Maar in de nieuwe Mediawet die eind oktober door de Eerste Kamer ging, is de betreffende wijziging niet opgenomen. 'De NPO heeft met PowNed afgesproken dat de omroep naast online ook op tv aanwezig moet zijn', zegt een woordvoerster van de NPO. De NPO wil verder niet inhoudelijk reageren op de positie van PowNed in het bestel.

De afgelopen tijd was de omroep alleen te zien op tv met PowNews Flits, een dagelijks programma van zes minuten waarin de webfilmpjes van die dag achter elkaar gemonteerd worden, met een voice-over van Weesie. Sinds begin juni heeft de omroep een zomerstop en worden geen nieuwe video's gemaakt.

Dit jaar waren verder alleen het programma Rutger & Maxim op Campagne en de goed bekeken documentaire Feyenoord op 1 te zien, beide geproduceerd door een externe producent, respectievelijk CCCP en TV BV, het bedrijf dat door Jeroen Pauw werd opgericht. Op de radio is Prem Radhakishun elke zondagnacht van twaalf tot twee te horen in het PowNed-programma Zwarte Prietpraat, waarvoor hij 1.375 euro krijgt, zei hij in de eerste uitzending, om twee uur uit 'mijn nek te kletsen'.

SNELLE FILMPJES
Dominique Weesie bij de rechtbank van Amsterdam voor een bodemprocedure van Onno Hoes tegen omroep Powned.
Dominique Weesie bij de rechtbank van Amsterdam voor een bodemprocedure van Onno Hoes tegen omroep Powned. © ANP
PowNed maakte vorig jaar voor een subsidie van 3,8 miljoen euro 22 uur aan tv en 10 uur webonly-filmpjes. Ter vergelijking: WNL, een andere aspirant-omroep, produceerde voor 7,2 miljoen euro in een gemiddelde week in 2016 al ruim 6 uur televisie, met een nieuwsprogramma elke ochtend, een talkshow op zondag en andere kortlopende verdiepende series. Dat betekent dat WNL voor minder dan het dubbele van het budget van PowNed tien keer zoveel zendtijd op zich neemt.

Dat heeft natuurlijk ook te maken met het soort video's dat PowNed maakt: korte, snel gemonteerde filmpjes die geschikt zijn voor internet. Vooral op Facebook, waar 625 duizend mensen PowNed hebben geliket, slaan die behoorlijk goed aan. Wekelijks zijn er filmpjes die tussen 200 en 500 duizend views opleveren.

De relatief lage productie van PowNed leidt regelmatig tot vragen over de salarissen van de twee directeurs. Weesie verdient als voorzitter van het bestuur en directeur van de omroep 212.756 euro, volgens het jaarverslag van 2016. Dat is meer dan bijvoorbeeld Gerard Timmer, directeur van BNN-Vara, de omroep die in 2016 de meeste zendtijd verzorgde.

Toen ik de presentator van Echte Jannen verving, verdiende ik 1.000 euro met twee uur radiomaken. Ik lachte me te pletter

Tom Staal, voormalig verslaggever
De bezoldiging van Weesie ligt ook ruim boven de norm voor topbestuurders in de publieke sector, van 179 duizend euro. PowNed maakt gebruik van een overgangsregeling, waardoor het loon per jaar wordt afgebouwd tot het binnen de norm valt.

Het loon van penningmeester en zakelijk directeur Roeland Mackloet, die onzichtbaar blijft in de media en ook geen reactie wilde geven voor dit artikel, bedroeg in dat jaar 164.289 euro. Dan is er nog een 'presentator en programmamaker' die 196.585 euro verdient. Hoewel hij niet bij naam wordt genoemd in het jaarverslag, ligt voor de hand dat het gaat om Rutger Castricum - de presentator die het langst in dienst is en sinds het begin het gezicht van PowNed is.

'Het geld wordt over de balk gesmeten', zegt Tom Staal, die begin vorig jaar stopte als verslaggever van PowNed. 'Ik werd ingehuurd als zzp'er, voor 600 euro per dag. Het gebeurde regelmatig dat ik een hele dag wachtte tot ik gebeld zou worden om een item te maken. Dan stuurde ik gewoon een factuur. En toen ik een paar weken de presentator van Echte Jannen verving, verdiende ik 1.000 euro met twee uur radiomaken. Ik lachte me te pletter.'
nog een keer de voor de ont/plof/te hersenen

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

? Mark Twain

powned zijn geen serieus rechts denkende mensen.
70.564 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 3525 3526 3527 3528 3529 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 861,15 -4,21 -0,49% 12:01
AMX 922,36 -4,24 -0,46% 12:01
ASCX 1.183,82 -6,01 -0,51% 11:46
BEL 20 3.813,26 -13,32 -0,35% 12:01
Germany40^ 17.712,70 -124,70 -0,70% 12:01
US30^ 37.602,15 -411,31 -1,08% 11:14
US500^ 4.990,46 -58,79 -1,16% 12:01
Nasd100^ 17.282,44 -266,36 -1,52% 12:01
Japan225^ 37.325,98 -675,73 -1,78% 10:29
WTI 81,84 -0,24 -0,29% 12:01
Brent 86,76 -0,23 -0,26% 12:01
EUR/USD 1,0659 +0,0015 +0,14% 12:01
BTC/USD 64.824,81 +1.237,03 +1,95% 11:59
Gold spot 2.381,10 +1,72 +0,07% 12:01
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 89,240 +1,240 +1,41% 11:46
UNILEVER PLC 44,580 +0,350 +0,79% 11:45
DSM FIRMENICH AG 103,000 +0,250 +0,24% 11:46
Dalers Laatst +/- % tijd
ADYEN NV 1.413,400 -29,200 -2,02% 11:45
Aegon 5,480 -0,106 -1,90% 11:46
KPN 3,316 -0,063 -1,86% 11:45

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront