Ablynx « Terug naar discussie overzicht

Ablynx Q3, juli, aug, sept

697 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 31 32 33 34 35 » | Laatste
[verwijderd]
0
toch een beetje ontgoocheld dat er dit jaar geen studie meer aanvangt uit de Merck deal. meen mij te herinneren dat er in het begin van het jaar nog van 3 gesproken is geweest, daarna 2, later 1 en nu dus 2018
Yearling
0
de tuinman
0
quote:

lionfish schreef op 24 augustus 2017 16:03:

toch een beetje ontgoocheld dat er dit jaar geen studie meer aanvangt uit de Merck deal. meen mij te herinneren dat er in het begin van het jaar nog van 3 gesproken is geweest, daarna 2, later 1 en nu dus 2018
Er werd net verteld dat deze 1e helft volgend jaar komt en er komt er nog 1 2e helft.
de tuinman
6
quote:

yearling schreef op 24 augustus 2017 16:12:

Ik raak niet ingelogd.
Iemand die wat aan verslaggeving kan doen ajb?
Ik heb niet veel meer gehoord dan wat er in het pb stond. Wel werd er extra aandacht besteed aan het SLE-onderzoek.
Ablynx denkt dat Vobar effectief zal zijn en aangezien Vobar bij RA veilig is gebleken hebben ze goede verwachtingen bij SLE.

Concurrentie liep nogal tegen veiligheidsproblemen aan.
Spreidstand
0
K. Wiebes
0
"Hoelang heeft AbbVie na de SLE data voor hun eventuele opt-in besluit?"

"Oohww...a very short period of time".

Het is wel duidelijk dat er geen punt of komma van het AbbVie verdrag naar buiten mag.
Lama Daila
2
www.bolero.be/nl/analyse-en-inzicht/b...

Biotechbedrijf Ablynx rapporteerde een meer dan behoorlijk resultaat, met inkomsten (subsidie) van 34,7 miljoen EUR. De onderzoekskosten van 50,5 miljoen EUR liggen in lijn met vorig jaar. Ablynx boekte een verlies van 25,3 miljoen EUR. De onderneming beschikt momenteel over een kaspositie van 204,5 miljoen EUR. De onderneming verbrandde 30,9 miljoen EUR in de eerste jaarhelft, een stijging van 62% ten opzichte van een jaar eerder. De cashconsumptie voor 2017 wordt neerwaarts bijgesteld naar 65-75 miljoen EUR (van 75-85 miljoen EUR in het begin van het jaar). Dit als gevolg van een nieuw samenwerkingsverband met Sanofi en een verandering in het tijdstip van mijlpaalbetalingen. Maar de meeste ogen zijn gericht op de pijplijn.

Caplacizumab (in aTTP) werd ter goedkeuring ingediend in Europa. Een uitgebreide dataset wordt in het derde kwartaal verwacht, dat de basis moet worden voor een goedkeuring in de VS.

Hun product ALX0171 dat RSV bestrijdt bij kinderen is momenteel nog 144 extra patiëntjes aan het recruteren. De uitkomst van de studie zal in de eerste jaarhelft van 2018 worden verwacht.

Vobarilizumab, in rheuma, blijft op "Hold" staan. De CEO kondigde eerder aan dat hij een mogelijkepartner zou aankondigen, of het product in de koelkast steken indien er geen partner wordt gevonden om het product verder te ontwikkelen tegen de presentatie van de halfjaarcijfers. De toon is nu gematigder: de resultaten van de studie in lupus (auto-immuunziekte) in de eerste jaarhelft van 2018 worden afgewacht, alvorens verdere strategische beslissingen te nemen.

K. Wiebes
0
Eventuele marktintro Capla EU, verschoven van eind 1H18 naar "begin" 2H18.

Wellicht(?) op een wat bredere basis dan alleen Duitsland.
[verwijderd]
0
quote:

de tuinman schreef op 24 augustus 2017 11:14:

Startte preklinische ontwikkeling met caplacizumab in een reperfusie letsel aandoening (beroerte). Als deze studies succesvol zijn, zou de klinische ontwikkeling van start kunnen gaan in 2018.


Was dit al bekend? Heeft iemand hier meer kennis over deze markt?
Neen. Dit is nieuw.

Reperfusion injury is blijkbaar een ziektebeeld waarin magnesium sulfaat en N-acetylcysteïne ook al getest werden, niet altijd met even duidelijke resultaten.

www.asja.eg.net/temp/Ain-ShamsJAnaest...

Conclusion

Magnesium administration before reperfusion of the heart in CABG with cardiopulmonary bypass significantly reduces blood lactate levels. These findings suggest that magnesium treatment may have protective effects on ischemia/reperfusion injury.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7908076

Magnesium protects the contractile function of the myocardium from reperfusion injury ("stunning") in experimental models.

www.researchgate.net/profile/Paul_Whi...

Experimental data indicate that intravenous magnesium (Mg) may be a promising agent in the treatment of acute infarction not only during reperfusion of the ischemic myocardium, but also as an antithrombotic drug.

www.sciencedirect.com/science/article...

Conclusion

The use of NAC and ethyl pyruvate reduces injury resulting from ischemia-reperfusion in an experimental animal model of acute ischemic stroke and subsequent reperfusion.
CGCDLR
0
Vobar "on hold".Waarde volgens analisten 0 €.Capla result september.RSV uitkomst studie 1ste jaarhelft 2018.Cashburn lager dan verwacht.Nieuwe samenwerking & mijlpaal betalingen met Sanofi en Merck.Waarom daalt de koers? Terug verwende beleggers die verkopen? Van verwennerii was de voorbije jaren geen sprake!
K. Wiebes
0
quote:

Zuiderbuur schreef op 24 augustus 2017 21:37:

[...]Neen. Dit is nieuw...
Is niet nieuw; stond al in de januari-presentatie.
[verwijderd]
0
ALX-0171 - geïnhaleerd anti-RSV Nanobody in volledige eigendom
Ablynx voltooide het opeenvolgend dosisverhogend deel van de Fase IIb RESPIRE studie in 36 baby's gehospitaliseerd ten gevolge van een respiratoir syncytiaal virus (RSV) infectie en initieerde vervolgens het parallelle dosis gedeelte van de studie, waarvan topline resultaten verwacht worden in
H2 2018

Wat voor een druiloor plotseling met H1 2018 komt weet ik niet, maar laten we even reëel blijven.

fc
de tuinman
0
quote:

de tuinman schreef op 24 augustus 2017 11:14:

Startte preklinische ontwikkeling met caplacizumab in een reperfusie letsel aandoening (beroerte). Als deze studies succesvol zijn, zou de klinische ontwikkeling van start kunnen gaan in 2018.


Was dit al bekend? Heeft iemand hier meer kennis over deze markt?
Het lijkt mij dat deze markt vele malen groter is dan die die van aTTP.
Weet iemand hier, hier meer over?
[verwijderd]
0
quote:

de tuinman schreef op 24 augustus 2017 23:36:

Wie kwam er dan met h1?
Er wordt wat geschreven......met een beetje fantasie

De recruiting voor de 144 patientjes loopt al.
We staan vlak voor het RSV seizoen in Europa.
De DMC heeft al 4 keer de veiligheid beoordeeld en akkoord bevonden.
De DMC gaat zeker niet over 1 nacht ijs met deze patientengroep.
De recruiting van de extra groep uit de fase 1/2a verliep veel sneller dan verwacht.
Ik had verwacht dat de studie met 3, 6 en 9 mg/kg veel later gereed zou zijn.
Ik denk dat de DMC ook met een schuin oog naar werking kijkt. Deze patientengroep is te dierbaar voor gerommel.

H2 is vooralsnog het uitgangspunt, beetje spreiding van een spannend 2018 is ook lekker. In H1 zit al genoeg.

K. Wiebes
0
quote:

de tuinman schreef op 24 augustus 2017 23:54:

[...]Het lijkt mij dat deze markt vele malen groter is dan die die van aTTP. Weet iemand hier, hier meer over?
Ze zijn bezig met "non human primates": laat dus nog maar even hobbelen.
K. Wiebes
5
Geachte Mevr. Vanneste,

Bij dezen wat vragen naar aanleiding van de halfjaarcijfers:

Uit het persbericht:
…”Als AbbVie haar optie licht gebaseerd op de SLE resultaten, dan zal ze een mijlpaalbetaling van US$25 miljoen betalen en zal ze een verplichting hebben om commercieel redelijke inspanningen te leveren om het programma in RA verder te zetten.”…

Ik zal U niet vragen – U mag uiteraard wél ongevraagd antwoorden :) -
hoe Ablynx die “commercieel redelijke inspanningen” zou gaan
toetsen; maar mag ik aannemen dat AbbVie dan óók, alsnog met de $75 miljoen opt-in voor RA over de brug moet komen?

Naar aanleiding van een vraag naar de opt-in periode ná de SLE-data, gaf Dhr. Moses – wanneer ik het goed heb begrepen - als antwoord:
“Een contractueel vastgelegde, relatief korte periode”.
Mag ik daaruit concluderen, dat er géén exacte mededelingen daarover gedaan mógen worden? Dat Ablynx dienaangaande tot geheimhouding verplicht is? En zo ja, waarom wordt dat dan niet gewoon (erbij) gezegd?

Met het tijdstip van de marktintro voor Capla wordt in de presentaties van de afgelopen maanden – even los van het feit dat in de
schematische weergave van de planning, geen maanden zijn weergegeven - nogal geschoven. Dat zal mede eraan liggen, dat de commerciële infrastructuur nog “in wording” is, neem ik aan?

Zoals het er nu uitziet is de intro verschoven van eind 1H18 naar begin 2H18. Nu zal het tijdstip van marktintro in een bepaald land,
óók afhankelijk zijn van het fiat van de desbetreffende autoriteiten. Is het nog steeds de bedoeling om in Duitsland te beginnen?
Of voorzien jullie intussen een intro in meerdere EU-landen, min of meer tegelijkertijd? Kunt U anders, dienaangaande een tijdspad schetsen?

Ik zal deze vragen en Uw eventuele reactie op IEX.nl zetten.

Met vriendelijke groet,

Hoebeet.
Justme
1
Morning Note KBC Securities: Feedback Conference Call Key take aways: The company is in full preparation for the launch of Capla in Europe in 2018 with Germany leading the way. Three Medical Science Liaisons (MSLs) are working on market entry in GE (70 hospitals), FR (20 reference centers) and the UK (15 reference centers), in line with increased G&A expenses of € 8.9m at 1H17 (+37%, € 6.5m 1H16). A second MSL is foreseen to strengthen the German team together with key account managers at the time of launch. As a quick reminder, the company will build a sales force team of approximately 100 people with 50 at Ablynx and another 50 via 3th parties with a ramp up of about 3 years. With the top-line data from the HERCULES study expected late 3Q17, the follow-up step is to prepare the US market for entry of Capla in 2019. The company also reported that the first 3 safety cohorts consisting of 36 infants were completed with ALX-0171 and that a positive DMC (Data Monitoring Committee) recommendation was given. Parallel dose part was initiated for 144 infant and results are still expected in 2H18. The company is also preparing regulatory approval to assess ALX-0171 in adult RSV-infected haematopoietic stem cell transplant patients. The cash burn guidance for FY17 was lowered from € 75-85m (1Q17) to € 65- 75m thanks to the new Sanofi collaboration and a review of other milestone payment timings. Our View: Little additional information was given on Voba. The strategic decision for further development will depend on the Lupus (SLE) data expected 1H18. Until then, no further updates are expected. There is a contractual obligation for AbbVie to communicate its opt-in decision for SLE within a specific timeframe after release of the top-line data. We speculate that this will be comparable to RA. Good progress on the commercial structure for Capla. A solid cash position, with a decrease in cash burn guidance of € 10m. No change in our investment case.
Bron: beursig.com/forum/viewtopic.php?f=4&a...
697 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 31 32 33 34 35 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 867,06 +1,71 +0,20% 09:14
AMX 920,67 +1,99 +0,22% 09:14
ASCX 1.207,91 0,00 0,00% 17 apr
BEL 20 3.797,33 +2,76 +0,07% 09:14
Germany40^ 17.821,40 +51,38 +0,29% 09:14
US30^ 37.832,56 +104,85 +0,28% 09:14
US500^ 5.040,75 +21,19 +0,42% 09:14
Nasd100^ 17.592,15 +87,24 +0,50% 09:14
Japan225^ 38.149,21 +405,14 +1,07% 08:55
WTI 82,05 -0,16 -0,19% 09:14
Brent 87,16 -0,15 -0,17% 09:14
EUR/USD 1,0684 +0,0013 +0,12% 09:14
BTC/USD 61.204,72 -48,22 -0,08% 09:14
Gold spot 2.379,77 +18,78 +0,80% 09:14
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
AEX 867,02 +1,67 +0,19% 09:11
ABN AMRO BANK N.V. 15,555 0,000 0,00% 17 apr
ADYEN NV 1.434,800 0,000 0,00% 17 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ABN AMRO BANK N.V. 15,555 0,000 0,00% 17 apr
ADYEN NV 1.434,800 0,000 0,00% 17 apr
Aegon 5,560 0,000 0,00% 17 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront