Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Het rommelt in Frankrijk

2.165 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 105 106 107 108 109 » | Laatste
voda
0
Franse industrie produceert meer

In juli stijging van half procent.

(ABM FN-Dow Jones) De industriële productie in Frankrijk is in juli weer gestegen, na een krimp een maand eerder. Dit bleek vrijdag uit cijfers van het Franse statistiekbureau Insee.

De productie steeg in juli met 0,5 procent op maandbasis. De markt ging uit van een toename van 0,7 procent. In juni daalde de productie juist nog met 1,1 procent.

Op jaarbasis steeg de industriële productie in juli met 3,1 procent.

De Franse fabrieken produceerden in juli 0,3 procent meer dan in juni. Op jaarbasis steeg de productie zelfs met 3,5 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Update: Boete van 5 miljard euro dreigt voor Peugeot

Peugeot ontkent fraude.

(ABM FN-Dow Jones) De Franse autofabrikant PSA, onder meer van Peugeot, moet vrezen voor een boete van 5 miljard euro vanwege betrokkenheid in 'dieselgate'. Dit schreef de Franse krant Le Monde vrijdag op basis van documenten van de Direction générale de la concurrence, de la consommation et de la répression des fraudes.

Pegeot ontkende de beschuldigingen vrijdag en zei tevens niet door justitiële autoriteiten benaderd te zijn over de kwestie. "De groep is verontwaardigd om te leren dat informatie aan derden is verschaft, terwijl PSA nog nooit toegang heeft gehad tot het dossier dat is ingediend bij het openbaar ministerie", aldus de fabrikant.

Het concern meldde tevens zich het recht voort te houden om een klacht in te dienen voor de schending van de vertrouwelijkheid van het onderzoek.

Mocht het manipuleren van de uitstoot van dieselauto's inderdaad een boete opleveren van 5 miljard euro dan gaat het om circa 10 procent van de jaaromzet van de fabrikant.

Overigens is PSA niet de enige fabrikant betrokken bij dieselgate, ook Renault en Fiat Chrysler worden verdacht. Het Duitse Volkswagen, waar het gebruik van de zogenoemde sjoemelsoftware als eerste aan het licht kwam, heeft inmiddels in Amerika al boetes gekregen van omgerekend meer dan 20 miljard dollar.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Eerste actiedag tegen ‘sociale staatsgreep’ Macron mislukt

Een eerste demonstratie tegen de arbeidsmarkthervorming van de Franse president Emmanuel Macron is uitgelopen op een teleurstelling voor de bonden: 40.000 demonstranten in Parijs, meer dan 400.000 in het hele land. Volgens de vakbond CGT is de eerste actiedag tegen de ‘sociale staatsgreep’ van Macron een heel behoorlijk succes.

Maar volgens de politie waren er in Parijs hooguit 24.000 demonstranten. In het hele land zouden niet meer dan 230.000 mensen op de been zijn geweest. Traditiegetrouw overdrijven de bonden de opkomst. Maar het is hoe dan ook duidelijk dat niet is geworden wat CGT-voorman Philippe Martinez er van had gehoopt. ‘Ik heb nog nooit van mijn leven zo weinig mensen op een demonstratie van de CGT gezien’, zei dinsdagavond bijvoorbeeld de ervaren politicoloog Roland Cayrol (76) tegen de tv-zender BFM-TV.

Zelfs de boutade van Macron die zei hij dat niet zal zwichten voor ‘luiaards en extremisten’ heeft manifestanten niet de straat op gekregen. Dat het vakbondsfront niet gesloten is, zal een grote rol hebben gespeeld bij de matte vertoning. Zo deed Force Ouvrière (FO), de derde bond van Frankrijk, niet mee en ook de CFDT kiest voor het overleg.

De leiders van de laatste bonden wijzen er op dat er weinig is om boos over te zijn. Zij behouden hun grote macht in het arbeidsvoorwaardenoverleg omdat de branche, en niet het bedrijf, het niveau blijft waar de meeste knopen worden doorgehakt. Ook het verwijt van de CGT dat werknemers makkelijker ontslagen kunnen worden overtuigt niet erg. De gewone ontslagvergoedingen - waar de rechter niet bij aan te pas hoeft te komen - gaan juist omhoog.

Ondertussen gaan ook meer stemmen dan anders op te stoppen met het eeuwige demonstreren, een typisch Franse specialiteit. Er is een president gekozen die een grote meerderheid heeft om te regeren. En dat moet hij dan nu maar eens gaan doen, vinden veel burgers. De krachtmeting gaat deze maand hoe dan ook nog even door. De 22e is de wet van kracht die het vaak rigide arbeidsrecht op 36 punten versoepelt. De 21e is er een tweede actiedag en 23 september stuurt de linkse oppositieleider Mélenchon zijn troepen de straat op.

fd.nl/economie-politiek/1217958/eerst...
voda
0
Franse inflatie gestegen

Consumentenprijspeil in augustus op jaarbasis 0,9 procent hoger.

(ABM FN) De consumentenprijzen in Frankrijk zijn in augustus op jaarbasis, conform een eerder raming, in een hoger tempo gestegen. Dit bleek donderdag uit definitieve cijfers van het Franse statistiekbureau Insee.

In augustus kwam de inflatie op jaarbasis uit op 0,9 procent. In juli was nog sprake van een stijging van 0,7 procent. De stijging was voornamelijk het gevolg van aantrekkende energieprijzen.

Op maandbasis kwam het statistiekbureau uit op een stijging van 0,5 procent in augustus, na een daling van 0,3 procent in de voorafgaande maand, hetgeen met name het gevolg was van seizoensinvloeden.

De geharmoniseerde inflatie, die het mogelijk maakt voor de Europese Centrale Bank om de inflatiecijfers van de verschillende eurolanden met elkaar te vergelijken, lag in augustus op 1,0 procent, waar dit een maand eerder 0,8 procent was.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
AXA evalueert toekomst vermogensbeheer - media

Fusie of joint venture lijkt gewenste scenario.

(ABM FN-Dow Jones) De Franse verzekeraar AXA zou de strategische opties voor zijn divisie vermogensbeheer onderzoeken. Dit schreef persbureau Bloomberg donderdag op basis van bronnen.

Volgens het persbureau zou AXA zoeken naar een fusie of joint venture, eventueel met het eveneens Franse Natixis. Daaraan voegde een van de bronnen toe dat een deal de opmaat zou kunnen zijn naar een beursgang of een verkoop.

Of het überhaupt tot een transactie komt, is overigens niet zeker. De bronnen van Bloomberg gaven aan dat AXA nog kan beslissen de situatie te laten zoals die is.

De omzet van AXA IM lag in 2016 op 1,2 miljard euro, 3 procent minder dan een jaar eerder. Ook het vermogen onder beheer daalde met 3 procent, naar 595 miljard euro. De onderliggende winst daalde met 1 procent naar 225 miljoen euro.

Bij de halfjaarcijfers meldde AXA evenwel dat het beheerd vermogen was gestegen naar 627 miljard euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Total stapt in bij leverancier groene energie

Gepubliceerd op 19 sep 2017 om 10:33 | Views: 776

Total 16:10
45,40 +0,45 (+1,00%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse energieconcern Total heeft een belang genomen van bijna een kwart in de producent van hernieuwbare energie Eren. De Fransen betalen 237,5 miljoen euro voor 23 procent van de aandelen.

Het is Total er alles aan gelegen uit te breiden in de duurzame sector, nu de interesse voor fossiele brandstoffen tanende is. Als onderdeel van de overeenkomst heeft Total de optie om na vijf jaar een controlerend belang in Eren te nemen.

De Franse leverancier op het gebied van duurzame energie is actief op het gebied van wind- en zonne-energie. Ook bezit het waterkrachtcentrales. Wereldwijd zijn de installaties, inclusief diegene die in aanbouw zijn, goed voor 650 megawatt. Door de samenwerking met Total moet dit de komende vijf jaar fors worden uitgebreid tot 3 gigawatt.

De naam Eren zal op den duur worden gewijzigd in Total Eren.
voda
0
Goedkeuring voor uitrookprocedure SFR door Altice

Bod van 34,50 euro per aandeel.

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft goedkeuring gekregen van de Franse toezichthouder AMF voor een uitrookprocedure bij SFR Group. Dit maakte de Franse kabelaar met een notering op het Damrak dinsdag bekend.

Altice kondigde op 4 september al een uitrookbod van 34,50 euro per aandeel SFR Group aan. Altice registreerde het bod toen ook bij de AMF.

Na afronding van de procedure zal een beursexit volgen. Altice zei eerder al dit proces naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar te kunnen afronden.

Volgens een laatste melding heeft Altice bijna 96 procent van de aandelen SFR in handen.

Het aandeel Altice handelde dinsdag 3,6 procent lager. SFR won 0,2 procent op 34,49 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Groei Franse industrie versnelt

Groei dienstensector trekt tevens aan.

(ABM FN-Dow Jones) De bedrijvigheid in zowel de Franse industrie als dienstensector is in september verder versneld. Dit bleek vrijdag uit de voorlopige inkoopmanagersindex van Markit Economics.

De inkoopmanagersindex voor de industrie steeg van 55,8 in augustus naar 56,0 deze maand, wat het hoogste niveau in 77 maanden is.

In de dienstensector was tevens sprake van een groeiversnelling. De index steeg van 54,9 in augustus naar 57,1 in september, het hoogste niveau in vier maanden.

De samengestelde inkoopmanagersindex, die de industrie en dienstensector noteerde op 57,2, het hoogste niveau in 76 maanden.

Een indexstand van meer dan 50 geeft aan dat er sprake is van groei, terwijl een cijfer beneden de 50 wijst op krimp.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
L'Oréal in trek na dood oprichtersdochter

Gepubliceerd op 22 sep 2017 om 11:38 | Views: 781

PARIJS (AFN) - Cosmeticaconcern L'Oréal is gewild op de beurs in Parijs, daags na de dood van Liliane Bettencourt, de dochter van oprichter Eugène Schueller. Haar overlijden op 94-jarige leeftijd leidt tot speculaties over een mogelijke verkoop van het bedrijf, waarvan de familie Bettencourt een derde van de aandelen bezit.

Daarbij wordt met name gekeken naar Nestlé, dat met een belang van ruim 23 procent de op een na grootste aandeelhouder is. Het Zwitserse voedingsmiddelenconcern heeft zich er evenwel toe verplicht te wachten tot minstens zes maanden na Bettencourts dood voordat het aandelen bijkoopt.

Daar komt bij dat Nestlé onder druk staat van een kritische investeerder, Third Point onder leiding van miljardair Daniel Loeb, om juist uit L'Oréal te stappen. De cosmeticaproducten die het Franse bedrijf maakt hebben niets van doen met de voedings- en gezondheidsproducten die de Zwitsers zelf produceren.

Beleggers zien desondanks muziek in het aandeel. Het steeg vrijdagochtend op de beurs in Parijs tot bijna 7 procent in waarde.
voda
0
Frans ondernemersvertrouwen stabiel op hoog niveau

Vertrouwen blijft hoog.

(ABM FN-Dow Jones) Het vertrouwen van Franse ondernemers in de economie is in september gelijk gebleven. Dit bleek dinsdag uit data van statistiekbureau Insee.

De index voor het ondernemersklimaat kwam deze maand uit op 109, gelijk aan een maand eerder en ruim boven het historisch gemiddelde.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
'Parijs steunt treinendeal Alstom en Siemens'

Gepubliceerd op 26 sep 2017 om 11:48 | Views: 605

Siemens 25 sep
116,70 -0,30 (-0,26%)

PARIJS (AFN) - De Franse overheid is akkoord met plannen om treinenbouwer Alstom te laten samengaan met de spoortak van het Duitse industrieconcern Siemens. Dat meldt zakenkrant Financial Times (FT) op gezag van bronnen die betrokken zijn bij de fusiegesprekken.

Alstom is de ontwerper van de Franse hogesnelheidtrein TGV, terwijl Siemens het bedrijf is achter de Duitse evenknie ICE. De twee ondernemingen maakten vorige week bekend dat zij in onderhandeling zijn over een mogelijke samensmelting. Samen hopen zij de zware concurrentie van met name Chinese fabrikanten beter de baas te kunnen.

De Franse staat heeft geen aandelen Alstom, maar kan invloed uitoefenen dankzij het eerste kooprecht op een belang van 20 procent dat bouwbedrijf Bouygues bezit. Zo wist de overheid ook voorwaarden af te dwingen voor de verkoop van de energietak van het bedrijf, die in 2014 werd overgenomen door het Amerikaanse General Electric.

Geen gebruik van koopoptie
Maar volgens FT zal Parijs die koopoptie niet gebruiken om de fusieplannen van Alstom en Siemens te dwarsbomen of bij te sturen. Daarmee zou een belangrijke horde voor de deal genomen zijn. De Duitsers krijgen naar verluidt een belang van circa 50 procent in het gecombineerde bedrijf, dat goed zal zijn voor een jaaromzet van zo'n 16 miljard euro.

De Fransen hebben volgens de krant wel de garantie bedongen dat enkele belangrijke vestigingen de komende vier jaar open zullen blijven. Daarbij zou ook de historische fabriek in Belfort zijn waar al in 1879 stoomlocomotieven werden gemaakt. Daar wordt al jaren geen geld meer verdiend maar de vorige Franse regering bestelde er vorig jaar nog vijftien TGV's, die eigenlijk overbodig zijn, om sluiting te voorkomen.
voda
0
Frans consumentenvertrouwen verder gedaald

Index naar 101.

(ABM FN-Dow Jones) Het consumentenvertrouwen in Frankrijk is in september verder gedaald. Dit meldde Insee, het Franse bureau voor de statistiek, woensdagochtend.

De vertrouwensindex ging van 103 in augustus naar 101 deze maand. Er was door geraadpleegde economen een stabilisering verwacht. In juli noteerde de index nog op 104.

De index noteert daarmee nog steeds boven het lange termijn gemiddelde van 100 punten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
'Franse tak Transavia dit jaar winstgevend'

Gepubliceerd op 27 sep 2017 om 07:54 | Views: 657

Air France-KLM 16:11
13,38 +0,18 (+1,33%)

PARIJS (AFN) - Transavia Frankrijk verwacht dit jaar een bijdrage te leveren aan de winst van moederbedrijf Air France-KLM. Dat was in het tienjarig bestaan van de prijsvechter pas één keer eerder het geval. Ook de Nederlandse tak schrijft naar verwachting opnieuw zwarte cijfers.

Dat heeft directeur Nathalie Stubler van Transavia Frankrijk gezegd tegen zakenkrant La Tribune. ,,De groep verwacht positieve resultaten van beide Transavia's'', aldus de bestuurder.

Air France-KLM geeft in zijn kwartaalrapportages doorgaans geen cijfers van de twee dochters afzonderlijk. Maar volgens La Tribune leed de Franse tak vorig jaar een operationeel verlies van meer dan 30 miljoen euro, terwijl de Nederlandse wel winstgevend was.
voda
0
Franse inflatie trekt licht aan

Consumentenprijspeil in september op jaarbasis 1,0 procent hoger.

(ABM FN-Dow Jones) De consumentenprijzen in Frankrijk zijn in september op jaarbasis in een licht hoger tempo gestegen. Dit bleek vrijdag uit cijfers van het Franse statistiekbureau Insee.

In september komt de inflatie op jaarbasis vermoedelijk uit op 1,0 procent. In augustus was nog sprake van een stijging van 0,9 procent. De stijging was voornamelijk het gevolg van aantrekkende voedselprijzen en energie, aldus Insee.

Op maandbasis voorziet het statistiekbureau een daling van 0,1 procent in september, na een herstel in de voorafgaande maand.

De geharmoniseerde inflatie, die het mogelijk maakt voor de Europese Centrale Bank om de inflatiecijfers van de verschillende eurolanden met elkaar te vergelijken, lag in september op 1,1 procent, waar dit een maand eerder 1,0 procent was.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Amazon zoekt Franse partner voor opening winkels - media

Internetgigant wil pilotproject in Seattle uitrollen in Europa.

(ABM FN-Dow Jones) Amazon.com is in Frankrijk op zoek naar een lokale partner voor de opening van fysieke winkels. Dit meldde de Franse krant Le monde dinsdag.

De internetreus zou volgens de krant in twee jaar 15 Amazon Go winkels willen openen en dan vooral in de regio Parijs. Het winkelconcept wordt op dit moment getest in het Amerikaanse Seattle.

Le Monde meldt dat Amazon.com de Franse concerns Casino, Intermarché en Systeme U zou hebben benaderd voor de overname van een aantal winkels, maar die bedrijven willen daar volgens de krant niet aan meewerken.

In het Verenigd Koninkrijk heeft Amazon.com bij supermarktketen Morrisons ook nul op het rekest hebben gekregen, meldde Le Monde.

Amazon.com heeft in augustus in de Verenigde Staten voor 13,7 miljard dollar de supermarktketen Whole Foods overgenomen.

Het Franse weekblad Valeurs Actuelles meldde eind vorige maand dat de Amerikaanse internetgigant ook zou azen op een overname van de Franse supermarktketen Carrefour.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Franse dienstensector groeit veel harder

Inkoopmanagersindex in september naar 57,0.

(ABM FN-Dow Jones) De bedrijvigheid in de Franse dienstensector is in september veel harder gegroeid. Dit bleek woensdag uit cijfers van Markit Economics.

De inkoopmanagersindex steeg van 54,9 in augustus naar 57,0 in september. Economen rekenden met 57,1 zelfs op een nog iets hardere stijging.

Afgelopen week werd al bekend dat de activiteit in de Franse industrie in september verder aantrok. De inkoopmanagersindex voor de industrie steeg van 55,8 in augustus naar 56,1 in september en kwam daarmee op het hoogste niveau sinds april 2011 uit.

De samengestelde inkoopmanagersindex steeg van 55,2 in augustus naar 57,1 in september.

Een indexstand van meer dan 50 geeft aan dat er sprake is van groei, terwijl een cijfer beneden de 50 wijst op krimp.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Politie valt hoofdkantoor Vivendi binnen

Frans mediabedrijf beschuldigd van onregelmatigheden bij aankoop aandelen Mediaset.

(ABM FN-Dow Jones) De Franse politie heeft donderdag een inval gedaan bij het hoofdkantoor van Vivendi vanwege vermeende onregelmatigheden bij de aankoop van een belang vorig jaar in het Italiaanse Mediaset. Dit bevestigde een woordvoerder van het Franse mediabedrijf donderdag aan The Wall Street Journal.

In december 2016 begon Vivendi met het opbouwen van een belang in het Italiaanse Mediaset. Uiteindelijk gaf het Franse mediabedrijf 1,26 miljard euro uit voor een belang van bijna 30 procent.

Fininvest, de holding van de familie Berlusconi, die een belang in Mediaset bezit van 40 procent, beschuldigde Vivendi ervan de koers van het aandeel Mediaset onder druk gezet te hebben om de aandelen vervolgens tegen een lagere prijs te kunnen kopen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Franse industrie produceert minder

In augustus daling van 0,4 procent.

(ABM FN) De industriële productie in Frankrijk is in augustus gedaald, na een opleving in juli. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Franse statistiekbureau Insee.

De productie daalde in augustus met 0,3 procent op maandbasis. In juli steeg de productie juist nog met 0,8 procent.

Op jaarbasis steeg de industriële productie in augustus met 2,4 procent.

De Franse fabrieken produceerden in augustus 0,4 procent minder dan in juli. Op jaarbasis steeg de productie echter met 2,7 procent.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Casino boekt hogere kwartaalomzet

Autonome omzetdaling in Frankrijk.

(ABM FN-Dow Jones) Casino heeft in het derde kwartaal een hogere omzet gerealiseerd dankzij verkoopgroei in alle regio's en de meeste winkelsegmenten. Dit maakte het Franse supermarktconcern dinsdag voorbeurs bekend.

De omzet steeg met 1,9 procent naar 9,22 miljard euro. De autonome omzetgroei bedroeg 3,4 procent en de identieke omzet in vergelijkbare winkels groeide met 2,2 procent.

De omzetgroei was het sterkst bij prijsvechter Cdiscount, waar de verkopen met 19,1 procent toenamen.

In thuismarkt Frankrijk was de omzetgroei met 0,1 procent zeer bescheiden, terwijl de omzet in Latijns Amerika 2,4 procent toenam. In Frankrijk was er autonoom zelfs een omzetdaling van 0,2 procent, onder meer vanwege omzetdaling bij de Casino supermarkten en in het segment Convenience.

Het concern onthield zich van een outlook voor het hele jaar.

Het aandeel Casino sloot maandag vlak op 48,84 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Meer omzet voor Remy Cointreau

Drankenmagnaat herhaalt winstverwachtingen voor boekjaar.

(ABM FN-Dow Jones) Rémy Cointreau heeft over de eerste helft van het gebroken boekjaar 2017/2018 meer omzet geboekt. Dit meldde het Franse drankenconcern dinsdag voorbeurs in een cijferrapportage over het boekjaar dat eindigde op 30 september.

De omzet steeg in de eerste zes maanden van het gebroken boekjaar met 6,0 procent naar 544,4 miljoen euro. Autonoom bedroeg de toename zelfs 7,0 procent, waarbij het groeimomentum vooral in het tweede kwartaal zichtbaar was.

Met name bij House of Rémy Martin was er sprake van een sterke stijging van de omzet, die bij deze divisie autonoom 15,4 procent opliep. De divisie Partner Brands moest een autonome omzetdaling van 14,3 procent toestaan vanwege de beëindiging van een distributiecontract voor champagnemerken.

Outlook

Het bedrijf herhaalde de eerder afgegeven verwachting dat de operationele winstgevendheid over het afgesloten boekjaar stijgt.

Het aandeel Rémy Cointreau sloot maandag 1,4 procent lager op 107,50 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
2.165 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 105 106 107 108 109 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 873,69 +7,18 +0,83% 12:00
AMX 933,32 +4,64 +0,50% 12:00
ASCX 1.193,22 +4,67 +0,39% 11:45
BEL 20 3.879,64 +16,38 +0,42% 12:00
Germany40^ 18.002,40 +141,60 +0,79% 12:00
US30^ 38.252,03 +1,58 +0,00% 12:00
US500^ 5.014,22 -2,70 -0,05% 12:00
Nasd100^ 17.232,12 +22,20 +0,13% 12:00
Japan225^ 37.546,21 -177,62 -0,47% 11:54
WTI 81,96 -0,09 -0,11% 12:00
Brent 87,04 -0,04 -0,05% 11:59
EUR/USD 1,0660 +0,0008 +0,07% 12:00
BTC/USD 66.094,98 -470,54 -0,71% 12:00
Gold spot 2.295,67 -31,58 -1,36% 12:00
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
PROSUS 30,990 +1,150 +3,85% 11:41
Philips Koninklijke 19,525 +0,420 +2,20% 11:41
ADYEN NV 1.409,000 +27,600 +2,00% 11:41
Dalers Laatst +/- % tijd
RANDSTAD NV 45,440 -3,060 -6,31% 11:41
Akzo Nobel 63,460 -3,460 -5,17% 11:41
ArcelorMittal 23,840 -0,270 -1,12% 11:40

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront