Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Google Nu!

512 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » | Laatste
voda
0
Google koopt Apigee

Alphabet dochter betaalt 625 miljoen dollar.

(ABM FN-Dow Jones) Alphabet dochter Google heeft softwarefabrikant Apigee Corp ingelijfd voor een bedrag van 625 miljoen dollar.

Apigee maakt software waarmee data en diensten tussen verschillende applicaties en apparaten gedeeld kunnen worden.

Google betaalt 17,40 dollar per aandeel Apigee, wat 6,5 procent meer is dan de slotkoers op woensdag. Apigee kreeg pas vorig jaar een beursnotering.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

(c)Copyright 2016 Dow Jones & Company, Inc.All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

(END) Dow Jones Newswires
gerrit 69
0
www.lynx.nl/kennis/artikelen/geheim-a...
Voor grafieken zie bovengenoemde website

Het geheim achter het aandeel Google
20 september 2016
Twitter Facebook LinkedIn E-mailadres
Roy van SantenRoy van Santen
Het aandeel Google is de afgelopen jaren zo hard gestegen dat het tegenwoordig stuivertje wisselt met Apple; het grootste bedrijf ter wereld.

Sinds de beursgang in 2004 hebben de aandelen Google een enorme stijging achter de rug.

Wat is het geheim achter het aandeel Google?

aandeel-google
Vergroten
Onderwerpen die in dit artikel worden besproken:
Het begin van Google
Hoe verdient Google geld?
Bedrijfsnaam veranderd in Alphabet
Stijging van het aandeel Alphabet
Het begin van het aandeel Google
De oorsprong van het huidige bedrijf ligt bij twee studenten van Stanford University, Larry Page en Sergey Brin. In 1996 lanceerden zij een systeem om op een handige manier het internet af te zoeken.

Het bedrijf Google Inc. is officieel in september 1998 ingeschreven als bedrijf. Het verhaal doet de rondte dat de oprichters eigenlijk ‘Googol’ als naam in gedachte hadden, een synoniem voor een wiskundig getal.

Door een spelfout van Larry Page is het uiteindelijk Google geworden, zo luidt het gerucht.

Sinds de beursgang in 2004 is het aandeel Google vertienvoudigd, een groot succesverhaal. Toch begon het aandeel met een valse start. De beursgang van Google liep alles behalve vlekkeloos.

In eerste instantie lag de prijsrange van het nieuwe aandeel binnen de $ 108 en $ 135. Nadat het animo onder beleggers tegenviel, werd deze range flink verlaagd tot $ 85 – $ 95.

Uiteindelijk werd de uitgifteprijs $ 85. Het bedrijf werd hiermee door beleggers op bijna $ 25 miljard gewaardeerd. De terughoudendheid onder beleggers was achteraf nergens voor nodig, op dit moment is de beurswaarde van Google (Alphabet) bijna $ 550 miljard.

google-2

Hoe verdient Google geld?
De naam Google is inmiddels een begrip geworden. Dit is niet gek aangezien de zoekmachine van Google een wereldwijd marktaandeel van bijna 90% heeft. Dat de zoekmachine van Google populair is, lijkt mij duidelijk. Maar hoe verdient Google hier geld mee?

Omdat consumenten via Google zoeken naar bepaalde termen, zijn de interesses van deze persoon gelijk duidelijk.

Hierdoor kunnen bedrijven doelgericht adverteren. Advertentie-inkomsten zijn dan ook de grootste verdiensten van Google.nl

Met zogenoemde AdWords zorgt Google ervoor dat jouw link bovenaan de pagina verschijnt als personen zoeken naar die specifieke zoekterm. Voor populaire zoektermen wordt doorgaans een hogere prijs betaald, de adverteerder die het meeste geld biedt, verschijnt als eerste.

De adverteerder betaalt vervolgens voor elke klik, waardoor een potentiële klant via Google naar de pagina van het bedrijf wordt verwezen.

Een lange tijd waren dit de enige inkomsten van Google.

Uiteraard komt nog altijd het grootste gedeelte van de omzet uit deze advertenties, maar het bedrijf is bezig om met meerdere producten geld te gaan verdienen.

Zo is de onderneming uit Sillicon Valley bijvoorbeeld bezig met zelfrijdende auto’s.

Daarnaast heeft Google nog verschillende bekende producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Google Maps, Gmail, Google Android, Google Glass en YouTube.

Bedrijfsnaam veranderd in Alphabet
Omdat het bedrijf zoveel verschillende markten aan het aanboren is, hebben de oprichters in augustus 2015 de structuur van het bedrijf veranderd.

Allereerst werd de naam van het hele bedrijf veranderd in Alphabet Inc.

Google Inc. valt hier weer onder en is het grootste onderdeel van Alphabet. Nu heeft elk onderdeel zijn eigen activiteiten, wat het bedrijf overzichtelijker maakt. Zoals gezegd heeft het bedrijf zoveel producten in verschillende sectoren, wat deze herstructurering noodzakelijk maakte.

De overkoepelende organisatie heeft dus de naam Alphabet gekregen.

Stijging van het aandeel Alphabet
Ook na de herstructurering van het bedrijf is het aandeel nog flink gestegen. Terwijl het aandeel begin augustus 2015 nog rond een koers van $ 670 noteerde, ligt de prijs voor het aandeel nu rond de $ 800.

aandeel-google-2
Vergroten
De koers-winstverhouding van het aandeel Google ligt op dit moment rond de 30. Dit betekent dat beleggers de komende jaren nog altijd groei verwachten. In onderstaande tabel is terug te zien dat de omzet van het bedrijf de afgelopen jaren flink is gestegen.

Ook voor de komende jaren verwachten analisten nog een forse jaarlijkse winstgroei.

Bedragen in miljarden dollars
2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
Omzet 55,5 66 75 72,7 84 96,7 108,2
* Jaren 2016 t/m 2019 zijn verwachtingen van door Bloomberg geraadpleegde analisten.

4 oktober heeft Google een event georganiseerd. Analisten verwachten dat Google hier nieuwe smartphones gaat introduceren. Mocht deze nieuwe smartphone positief verrassen, dan kan het wellicht enig marktaandeel van Samsung wegsnoepen, die op dit moment grote problemen heeft met de nieuwste versie van hun Galaxy.

Een belangrijke datum voor beleggers in het aandeel Google om in de gaten te houden dus.
voda
0
Google investeert fors in Airbnb

Online verhuurplatform gewaardeerd op 30 miljard dollar.

(ABM FN-Dow Jones) Moederbedrijf Alphabet van Google neemt deel aan een investeringsronde van naar verwachting 850 miljoen dollar in Airbnb. Dit schreef The Wall Street Journal donderdag op basis van diverse bronnen die nauw de deal betrokken zijn.

Met deze investering zou het online verhuurplatform worden gewaardeerd op 30 miljard dollar. Vorig jaar werd Airbnb nog op 25,5 miljard dollar gewaardeerd.

Onderdeel van de investering was dat werknemers van Airbnb, die langer dan vier jaar in dienst waren, hun aandelen konden aanbieden. Volgens The Wall Street Journal werd er voor ongeveer 200 miljoen dollar aan aandelen door het personeel verkocht.

Met de nieuwe kapitaalinjectie kan Airbnb de overzeese expansie verder bekostigen en neemt de druk om naar de beurs te gaan af, aldus de zakenkrant. Een beursgang zou volgens een van de bronnen hoogstwaarschijnlijk niet meer in 2017 plaatsvinden, ook omdat er nog veel juridische kwesties moeten worden overwonnen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

(END) Dow Jones Newswires
haas
0
quote:

haas schreef op 19 december 2009 13:51:

Google ?

Google verzamelt informatie.
Google stelt die informatie ter beschikking.
Google communiceert in woord,beeld en spraak.
Google 's handelt in "alle" talen.
Google brengt de Mensch en Informatie bij elkaar.
Google werkt "wereldwijd"

Google is HET grondstofaandeel

De grondstof heet: Informatie.
Niet zo gek in de wereld van kennis en informatie.

Google,HET aandeel voor de komende 10 jaren.
prognose van mij : 1000 % in 10 jaren.
Google bestaat nog steeds :)
Hier staat hij na 9 jaren op 560%,excl opbrengsten uit schrijven van puts/calls/gebruik turbo
voda
0
Brussel wil Google fikse boete opleggen - media

Boete mogelijk meer dan 1 miljard euro.

(ABM FN-Dow Jones) De Europese Unie gaat Google mogelijk een boete van meer dan 1 miljard euro opleggen vanwege misbruik van zijn dominantie marktpositie. Dit schreef de Financial Times vrijdag.

Volgens de Britse krant zal Brussel in de komende weken bekendmaken dat Google zijn populaire zoekmachine op het internet zou hebben misbruikt ten gunste van zijn eigen Google Shopping. FT beroept zich op anonieme bronnen.

Zowel de Europese Commissie als Google wilden niet reageren tegenover de krant.

Het zal naar verwachting de grootste boete worden sinds Intel in 2009 ruim één miljard euro aan zijn broek kreeg.

Hoewel een hoge boete, zal Alphabet deze met gemak kunnen betalen, gezien de kaspositie van ruim 90 miljard dollar.

Brussel heeft nog twee andere onderzoeken lopen tegen Google.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Update: Brussel geeft Google recordboete voor manipuleren zoekresultaten

Boete voor Alphabet dochter van 2,4 miljard euro.

(ABM FN-Dow Jones) Google krijgt van de Europese Unie een recordboete opgelegd van 2,4 miljard euro vanwege het manipuleren van zoekresultaten. Dit maakte Brussel dinsdag bekend.

De dochter van Alphabet werd onderzocht vanwege het systematisch manipuleren van zoekresultaten, waarbij voorrang werd gegeven aan de eigen prijsvergelijkingsdienst. De Europese Commissie maakte dinsdag als toezichthouder bekend dat Google zich hier inderdaad schuldig aan heeft gemaakt.

"Google heeft zijn dominante marktpositie misbruikt door oneerlijke voorrang te geven aan een ander Google product, namelijk zijn eigen prijsvergelijkingsdienst", aldus de toezichthouder. Eurocommissaris Margrethe Vestager voegde toe dat de strategie van Google niet alleen gericht was op het aantrekken van klanten om een beter product te leveren dan zijn concurrenten.

"Dit is illegaal volgens de Europese mededingingsregels", aldus Verstager. "Google heeft andere bedrijven belemmerd om te concurreren en te innoveren en belangrijker nog, klanten kregen niet de eerlijke keus op diensten en de voordelen van innovatie."

Google reageerde dinsdag via zijn juridische vertegenwoordiging en gaf aan het niet eens te zijn met de beslissing. Volgens Kent Walker zal het bedrijf het besluit van Brussel bestuderen en overwegen om in beroep te gaan.

Google moet hoe dan ook binnen 90 dagen stoppen met het manipuleren van de zoekresultaten, anders riskeert het een boete van maximaal 5 procent van de dagelijkse mondiale omzet. Verder moet het Amerikaanse concern toelichten hoe het misdragingen in de toekomst zal voorkomen en is men verplicht om concurrerende prijsvergelijkingssites dezelfde rechten te geven.

Eerder concludeerde de toezichthouder al dat Google in twee andere zaken mogelijk ook zijn dominante marktpositie heeft misbruikt, namelijk door beperkingen op te leggen aan fabrikanten van toestellen die draaien op het Android besturingssysteem en machtsmisbruik met AdSense. Hier lopen de onderzoeken nog voor.

De sanctie voor Google overstijgt ruimschoots de oude recordboete van Intel uit 2009. De chipfabrikant moest destijds 1,06 miljard euro betalen vanwege machtsmisbruik.

Het aandeel van Google's moederbedrijf Alphabet noteerde dinsdag in de elektronische handel voorbeurs 1,3 procent lager.

Update: om aanvullende informatie en reactie Google toe te voegen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Update2: Brussel geeft Google recordboete voor manipuleren zoekresultaten

Boete voor Alphabet dochter van 2,4 miljard euro.

(ABM FN-Dow Jones) Google krijgt van de Europese Unie een recordboete opgelegd van 2,4 miljard euro vanwege het manipuleren van zoekresultaten. Dit maakte Brussel dinsdag bekend.

De dochter van Alphabet werd onderzocht vanwege het systematisch manipuleren van zoekresultaten, waarbij voorrang werd gegeven aan de eigen prijsvergelijkingsdienst. De Europese Commissie maakte dinsdag als toezichthouder bekend dat Google zich hier inderdaad schuldig aan heeft gemaakt.

"Google heeft zijn dominante marktpositie misbruikt door oneerlijke voorrang te geven aan een ander Google product, namelijk zijn eigen prijsvergelijkingsdienst", aldus de toezichthouder. Eurocommissaris Margrethe Vestager voegde toe dat de strategie van Google niet alleen gericht was op het aantrekken van klanten om een beter product te leveren dan zijn concurrenten.

"Dit is illegaal volgens de Europese mededingingsregels", aldus Verstager. "Google heeft andere bedrijven belemmerd om te concurreren en te innoveren en belangrijker nog, klanten kregen niet de eerlijke keus op diensten en de voordelen van innovatie."

Retailers betalen Google een vergoeding wanneer een gebruiker via de zoekmachine op hun website komt. In de zoekresultaten zou Google bedrijven die hen zo'n vergoeding betalen echter hoger zetten dan webpagina's van concurrerende prijsvergelijkingssites, wat Google volgens de EU een oneerlijk voordeel geeft. Google zelf is van mening dat gebruikers liever direct naar de site geleid willen worden waar ze een het gezochte product kunnen kopen, dan dat ze eerst op een andere webpagina terecht komen.

Google reageerde dinsdag via zijn juridische vertegenwoordiging en gaf aan het niet eens te zijn met de beslissing. Volgens Kent Walker zal het bedrijf het besluit van Brussel bestuderen en overwegen om in beroep te gaan.

Volgens marktanalist Kip Paulsen van Cantor Fitzgerald is het nieuws weliswaar negatief voor Google, en heeft het mogelijk invloed op de manier waarop zoekresultaten in de toekomst worden weergegeven, maar is de eventuele miljardenboete voor het concern een schijntje. "De boete is slechts 3,85 dollar per aandeel Google", berekende de marktvorser.

Google moet hoe dan ook binnen 90 dagen stoppen met het manipuleren van de zoekresultaten, anders riskeert het een boete van maximaal 5 procent van de dagelijkse mondiale omzet. Verder moet het Amerikaanse concern toelichten hoe het misdragingen in de toekomst zal voorkomen en is men verplicht om concurrerende prijsvergelijkingssites dezelfde rechten te geven.

Eerder concludeerde de toezichthouder al dat Google in twee andere zaken mogelijk ook zijn dominante marktpositie heeft misbruikt, namelijk door beperkingen op te leggen aan fabrikanten van toestellen die draaien op het Android besturingssysteem en machtsmisbruik met AdSense. Hier lopen de onderzoeken nog voor.

De sanctie voor Google overstijgt ruimschoots de oude recordboete van Intel uit 2009. De chipfabrikant moest destijds 1,06 miljard euro betalen vanwege machtsmisbruik.

Het aandeel van Google's moederbedrijf Alphabet noteerde dinsdag 1,0 procent lager.

Update: om aanvullende informatie en reactie Google toe te voegen.

Update2: om nieuwe informatie toe te voegen en actuele koers Alphabet.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
haas
0
Onlangs is er 'n aandeelsplitsing geweest bij MT: op 18-5

In Google Finance is deze splitsing op 22-5-2017 ingevoerd
Maar nu hebben ze deze splitsing ook daarna nog weer ingevoerd op 18-5
Gevolg is: onjuiste krs info door 2x de splitsing in te voeren.

Nu heb ik 2x deze onjuistheid gemeld bij Google: maar de correctie is tot op heden nog niet uitgevoerd door Google: minnetje voor Google Finance
voda
0
Google koopt deel smartphone tak van HTC

Deal heeft waarde 1,1 miljard dollar.

(ABM FN-Dow Jones) Alphabet-dochter Google heeft een deel van de smartphone tak van het Taiwanese HTC gekocht voor een bedrag van 1,1 miljard dollar in contanten. Dit maakte het technologiebedrijf woensdagavond bekend.

Google heeft HTC eerder al ingehuurd om zijn Pixel smartphone te maken, die vorig jaar werd gelanceerd. Een groot deel van het team dat hieraan heeft gewerkt zal nu voor Google gaan werken. Ook krijgt Google de beschikking over intellectuele, niet-exclusieve, eigendommen van HTC.

Voordat de deal bekend werd, had HTC een marktkapitalisatie van 1,9 miljard dollar. De grootte van de divisie die Google nu koopt is onbekend.

Deze deal laat zien dat Google serieus werk maakt van zijn eigen hardware activiteiten, concludeerde analist Jan Dawson van Jackdaw Research. Behalve de Pixel telefoon heeft Google in het afgelopen anderhalf jaar ook een home speaker en een virtual reality handset op de markt gebracht.

Het aandeel Alphabet sloot woensdag 1,1 procent hoger.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
haas
0
Google Finance is under renovation. As a part of this process, the Portfolios feature won't be available after mid-November 2017. To keep a copy, download your portfolio.

PS: ik vind dat raar
haas
0
quote:

haas schreef op 22 september 2017 19:22:

Google Finance is under renovation. As a part of this process, the Portfolios feature won't be available after mid-November 2017. To keep a copy, download your portfolio.

PS: ik vind dat raar
de portfolio feature gaat verdwijnen: dringt nu pas tot mij door
vanaf de beginne (2009) met google finance portfolio feature gewerkt: zeer geschikt voor mij met vele volgports etc.

wat krijg ik ervoor terug ?
voda
0
'Google doet concessie aan EU rond shopping'

Gepubliceerd op 26 sep 2017 om 18:22 | Views: 336

BRUSSEL (AFN) - Google gaat zijn prijsvergelijker op eigen benen zetten om tegemoet te komen aan de eis van Brussel om discriminatie van rivalen van de internetgigant bij het zoeken naar diensten en producten te stoppen. Dat meldden ingewijden rond de zaak aan persbureau Bloomberg.

Google kreeg in juni een recordboete van 2,42 miljard euro van de Europese Commissie als straf voor het misbruiken van zijn zoekmachine. Wie de zoekmachine van Google gebruikt om producten te zoeken in webwinkels, krijgt als eerste de resultaten gepresenteerd van de eigen prijsvergelijker Google Shopping. Daarmee misbruikt het bedrijf volgens Brussel zijn sterke marktpositie om concurrerende diensten te benadelen.

Er ligt een deadline voor komende donderdag om dit aan te passen. Anders kan de commissie per dag dat niet aan die eis wordt voldaan een extra boete van 5 procent van de dagomzet opleggen.

De shoppingservice zal nu als apart onderdeel verdergaan, waarbij de eigen inkomsten worden gebruikt om te bieden voor advertentieruimte, aldus de bronnen. Door deze ingreep moeten andere prijsvergelijkingssites beter de concurrentie aan kunnen gaan met Google Shopping.
haas
0
Google Finance is under renovation. As a part of this process, the Portfolios feature won't be available after mid-November 2017. To keep a copy, download your portfolio.

PS: k.t bericht: ik heb veel gewerkt met volgports op deze functie van Portfolio Feature. En veel baat mee gehad
haas
0
quote:

haas schreef op 22 september 2017 19:22:

Google Finance is under renovation. As a part of this process, the Portfolios feature won't be available after mid-November 2017. To keep a copy, download your portfolio.

PS: ik vind dat raar
Ik heb ongeveer 80 volgports in Portfolios feature én die gaan nu naar de kelder ?
voda
0
Weer sterke resultaatontwikkeling bij Google

Winst per aandeel ruim boven marktverwachting.

(ABM FN-Dow Jones) Alphabet, het moederbedrijf van Google, heeft in het derde kwartaal van 2017 opnieuw hogere resultaten geboekt. Dit bleek donderdagavond uit de kwartaalcijfers van de internetgigant.

Financieel directeur Ruth Porat sprak van een "geweldig" kwartaal met een omzetstijging van 24 procent.

De omzet van Alphabet steeg van 22,5 miljard naar 27,8 miljard dollar. Daaraan droegen inkomsten uit advertenties 24,1 miljard dollar bij. Dit terwijl de kosten die adverteerders voor een click betalen met maar liefst 18 procent terugliepen.

Operationeel betekende dit een winststijging van 5,8 miljard naar 7,8 miljard dollar. De marge liep daarbij op van 26 naar 28 procent.

De nettowinst steeg eveneens, van 5,1 miljard naar 6,7 miljard dollar. Met een winst per aandeel van 9,57 dollar deed Alphabet het beduidend beter dan de 8,31 waarop de markt rekende, maar ook dan de 7,25 dollar die een jaar eerder werd behaald.

Inmiddels werken er bij Alphabet ruim 78.000 mensen, waar dit er een jaar geleden nog minder dan 70.000 waren.

Het aandeel Alphabet steeg donderdag in de elektronische handel nabeurs 2,5 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
haas
1
quote:

haas schreef op 19 december 2009 13:51:

Google ?

Google verzamelt informatie.
Google stelt die informatie ter beschikking.
Google communiceert in woord,beeld en spraak.
Google 's handelt in "alle" talen.
Google brengt de Mensch en Informatie bij elkaar.
Google werkt "wereldwijd"

Google is HET grondstofaandeel

De grondstof heet: Informatie.
Niet zo gek in de wereld van kennis en informatie.

Google,HET aandeel voor de komende 10 jaren.
prognose van mij : 1000 % in 10 jaren.
nog 500% te gaan:)
haas
0
google finance op de loop?:)
===========================
Gainers Change Mkt Cap
First Majestic Silver Corp 1,022,023.88% 1.12B
Bitauto Hldg Ltd (ADR) 1,018,089.06% 3.64B
Nabors Industries Ltd. 1,016,055.06% 1.80B
Hudbay Minerals Inc 1,012,478.62% 2.08B
Moog Inc 1,011,149.25% 3.07B
haas
0
haas schreef op 9 nov 2017 om 18:10:

[...]

even 'n tussendoortje:
ik ben benieuwd wat Google gaat doen met Google Finance vanaf 15-11. Want het is voor mij DE bron,sinds 2009, als ik wat wil weten: heb veel volg/studieports er in
=================================================

Google Finance is under renovation. As a part of this process, the Portfolios feature won't be available after mid-November 2017. To keep a copy, download your portfolio.
==================================
noba:

Ik zit met hetzelfde, heb al twaalf porto's overgebracht naar Yahoo finance.
Alleen yahoo vindt ik niet erg overzichtelijk

haas haas 9 nov 2017 om 18:31 :


heb gekeken nr yahoo: kan niet tippen aan GF !
maar Yahoo gaat ook wat veranderen in haar dienstverlening met aandelenkoersen etc.!!
haas
0
de muis en de olifant ?
spoedvergadering bij Google ?
==================================
De Mol opent aanval op Facebook en Google
512 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 860,01 -5,35 -0,62% 19 apr
AMX 921,43 -5,17 -0,56% 19 apr
ASCX 1.182,36 -7,47 -0,63% 19 apr
BEL 20 3.827,75 +1,17 +0,03% 19 apr
Germany40^ 17.714,20 -123,20 -0,69% 19 apr
US30^ 37.851,00 0,00 0,00% 19 apr
US500^ 4.960,72 0,00 0,00% 19 apr
Nasd100^ 17.004,48 0,00 0,00% 19 apr
Japan225^ 37.028,48 0,00 0,00% 19 apr
WTI 82,10 0,00 0,00% 19 apr
Brent 87,14 0,00 0,00% 19 apr
EUR/USD 1,0655 +0,0012 +0,11% 19 apr
BTC/USD 63.749,74 +161,97 +0,25% 03:54
Gold spot 2.392,50 0,00 0,00% 19 apr
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 89,640 +1,640 +1,86% 19 apr
DSM FIRMENICH AG 104,100 +1,350 +1,31% 19 apr
Ahold Delhaize 27,380 +0,240 +0,88% 19 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 523,000 -21,800 -4,00% 19 apr
BESI 133,500 -5,050 -3,64% 19 apr
ADYEN NV 1.399,200 -43,400 -3,01% 19 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront