Beter Bed « Terug naar discussie overzicht

Grijp nu je kans

12 Posts
Johny Brisbane
1
Beter Bed gaat hopelijk verrassen volgende week bij update. Nieuwe aanpak in Duitsland gaat vruchten afwerpen. Met royaal dividend beleid is er weinig risico zeker onder de 17 euro. Mocht er sprake zijn van upswing in Duitsland dan moeten equityfondsen snel zijn willen zij een bod overwegen. Ook op eigen kracht moet het lukken binnen 2 jaar op ruim boven 20 euro uit te komen.

a_bientot
0
TvtH
0
Kaviaar
0
Ik zie alleen nog maar lakens = smalle handel.
Ik zie nog geen winterdekbedden ;-)))

Als Duitsland betere verkoopcijfers laat zien en er komt een goede nieuwe CEO, dan kan het heel hard gaan. Ik verwacht dat dat gaat gebeuren.
Johny Brisbane
0
Zodra de onderwaardering doordringt kan het hard gaan. Een nieuwe ambitieuze ceo, zeker richting uitbreiding in Scandinavië, zal nieuwe beleggers aantrekken maar ook kans op overname vergroten
Johny Brisbane
0
Gelukkig maar geen lange leverings periode van deze 'besmette' matrassen en neem aan dat BASF alle schade vergoedt. Neem aan dat BB met een geruststellende verklaring komt hierover.
Johny Brisbane
0
Aanbod droogt nu duidelijk op. Nog even en we staan 17+. Paar advies updates komende 14 dagen moeten eindelijk voor wat meer vuurwerk zorgen.
[verwijderd]
0
beter bed is vermoeid om de koers stationair rond de €16,= en daar beneden te houden. tijd om .....niet er in te blijven hangen maar eens OP te staan. maar ja waar wachten we op ???
[verwijderd]
0
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront