Pharming « Terug naar discussie overzicht

ADVIES FIRST BERLIN KOERS OMHOOG

9 Posts
Piet13
0
Koersdoelverhoging eerste Berlijn van 1, 50 naar 1, 70

Eerste Berlijn – Pharming Group NV onderzoek update (07/12/2017)
07 dec 2017 door eerste Berlijn Equity Research nieuws
Eerste Berlijn Equity Research heeft een update gepubliceerd over Pharming Group NV (ISIN: NL0010391025). Analist Simon Scholes herhaalde zijn buy rating en verhoogde de prijs doelstelling van EUR 1,50 naar EUR 1,70.

Abstracte
Verschillende factoren hebben zich aangesloten bij de productie versnellen groei van de omzet en een sprong in de Pharming aandeelprijs van meer dan 260% sinds juni. Ten eerste, de verkoopkracht opgebouwd tijdens H1/17 na de overname van de volledige Amerikaanse Ruconest commercialisatierechten in het najaar van 2016 bereikt volledige effectiviteit tijdens het derde kwartaal. Ten tweede, een artikel in de Lancet markeren Ruconests uitstekende fase II resultaten in erfelijk angio-oedeem (HAE) profylaxe werd gepubliceerd een paar weken voor het begin van een tekort aan Cinryze Shire-de marktleider in deze indicatie. Dan, in september, Pharming kondigde plannen aan om een SBLA (supplementaire Biologics vergunnings toepassing) voor Ruconest aan FDA voor overzicht met het oog op het uitbreiden van de aanwijzing van het medicijn in Hae van scherpe aanvallen aan profylaxe voor te stellen. De SBLA, die vorige week werd ingediend, versterkt ons vertrouwen dat Ruconest zal worden goedgekeurd voor Hae profylaxe zonder een fase III trial en dat de eerste inkomsten in deze indicatie zal worden gegenereerd in 2019. Q3/17 was een doorbraak kwartaal voor Pharming. De opbrengsten van € 26.1 m bedroegen 69% boven Q1/17 en 72% boven Q2/17, terwijl de EBIT op € 8,5 miljoen meer dan het dubbele van het H1/17 cijfer van € 4,2 miljoen was. Management begeleiding voor Q4/17 is voor een "significante toename" in de ontvangsten ten opzichte van Q3/17 deels te wijten aan de Cinryze tekort. Echter, zelfs uitgaande van een einde aan de Cinryze tekort in 2018, we model 52,9% omzetgroei in 2018 VS 2017 gebaseerd op Ruconest nieuw opgeworpen profiel op de Amerikaanse markt, en de lage neveneffect last ten opzichte van concurrenten. We hebben onze 2018 omzet-en EBIT-prognoses met 52% en 130% verhoogd op onze laatste studie van 14 september en zien nu reële waarde voor de voorraad op €1,70 (voorheen €1,50). Wij onderhouden onze Buy aanbeveling.
Filed Under: Research

firstberlin.com/first-berlin-pharming...
EK-sight-ing-trader
0
waarom is deze aandeel koers gevoelige informatie niet gewoon publiekelijk gepubliceerd maar via een achterdeurtje ???

ik lees net pas in de krant dat dit een officieel statement is geweest van de first berlin.

dit had een officiele vermelding moeten krijgen. niet slechts via een achter deurtje

dit stinkt.....

emergo
0
Ik weet niet of 't stinkt maar in principe zit er altijd een geurtje aan rapporten van analisten.Net als posters op fora zijn analisten zelden onafhankelijk.Overigens had ik nog nooit van First Berlin gehoord maar dat zal aan mij liggen.
EK-sight-ing-trader
0
nou kijk maar op de website van First Berlin.

Daarnaast heeft het bericht dusdanige invloed gehad dat direct NA het bericht het aandeel fors gestegen is... kennelijk een belangrijk genoeg bericht voor een boost van het aandeel van ca 5 %.

maw het niet publieke delen van dergelijke info is achterhouden van beurs gevoelige informatie.

De info van Oppenheimer & Co is ook gepubliceerd, waarom dat van First Berlin dan niet ?

dat ruikt....

[verwijderd]
0
Moderator,

Wilt u dit tweegesprek beëindigen. Weer een draadje erbij. Als je gisteren het forum en het aandeel een beetje gevolgd had kan je zien dat dit allang bediscussieerd is. Denk je dat het aandeel op lucht alleen stijgt?
Graag de vervuiling verwijderen.
EK-sight-ing-trader
0
Ik zit er boven op beste MM, ik volg alle officiele berichtgevingen in de publieke actualiteiten en dit is NIET publiekelijk openbaar gemaakt, niet in de actualiteiten niet bij pharming.

En een forum is NIET de plaats waar dergelijk koers gevoelige informatie gepresenteerd dient te worden.

een forum, zoals de naam al aangeeft is een plaats waar gediscusieerd kan worden. Niet een plaats voor officiele bekendmakingen.

Er zijn zo te zien millioenen berichten in een forum en het is ondoenlijk daar de officiele koers gevoelige bekendmakingen tussen te gooien, tussen neus en lippen door. Dat had in de actualiteiten terecht moeten komen, niet in een discussie platform als een forum behoord te zijn.

EK-sight-ing-trader
0
Een forum is een forum, niet meer of minder. daarin staan zoals iedereen kan zien 10.000-den tot millioenen berichten opmerkingen klaagzangen etc je kunt niet verwachten dat mensen al die klaagzangen en opmerkingen/meningen er op door spitten om daar koers gevoelige beurs info tussen te gooien.

Daar hoort een officiele bekendmaking (zoals van First Berlin die de koers vervolgens 5% op drijft) NIET IN THUIS.

EK-sight-ing-trader
0
En dat het kennelijk om een officieel genoege bekendmaking gaat (en dus belangrijk genoeg om een publieke ruchtbaarheid aan te moeten geven) blijkt ook uit het FEIT dat het zelfs in een financiële krant WEL officieel bekend is gemaakt... een dag later..... Want DAAR heb ik het bericht vooral eerst uit vernomen ipv HIER in de IEX actualiteiten.

Dergelijke berichten dienen hier in de "actueel" terecht te komen.

Niet op een forum, waar allerlei gezeur speculaties persoonlijke meningen etc boven tafel komt drijven. Dat kun je niet serieus menen, tenminste als zelf respecterend beursgerelateerde beleggers website.

Dennis V.
0
Een mooie oppepper voor Pharming.
Nadat winstnemingen het beeld de afgelopen weken hadden bepaald, stond Pharming donderdag weer volop in de belangstelling van beleggers. Aanleiding vormde een positief rapport van First Berlin. De Duitse zakenbank verhoogde haar taxatie voor dit en volgend jaar, allereerst vanwege de meevallende kwartaalcijfers die het biotechnologiebedrijf onlangs naar buiten bracht. Ook de productie-problemen bij een alternatief middel voor Ruconest spelen Pharming in de kaart. Het vorige week ingediende verzoek tot een aanvullende licentie voor routinematige profylaxe geeft First Berlin voorst het vertrouwen dat Ruconest in 2019 ook kan worden ingezet bij het voorkomen van aanvallen van erfelijk angio-oedeem Nu wordt het middel uitsluitend gebruikt ter bestrijding van deze zeldzame huidziekte.
Bron: De Telegaaf, 08/12/17.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 14:53
Koers 0,956
Verschil -0,032 (-3,19%)
Hoog 0,979
Laag 0,953
Volume 4.614.552
Volume gemiddeld 6.407.533
Volume gisteren 5.323.102

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront