Ahold « Terug naar discussie overzicht

Koersdoel

622 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 28 29 30 31 32 » | Laatste
voda
0
Beursblik: ING verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel naar 21,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 26,00 naar 21,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Analist Matthias Maenhaut van ING merkte op dat Ahold Delhaize flink onderuit ging op de tegenvallende cijfers van sectorgenoot Kroger en de overname van Whole Food Markets door Amazon.com. Evenwel stelde de marktvorser dat het meest sombere scenario, namelijk een halvering van de EBITDA in Amerika in de komende jaren, inmiddels is ingeprijsd. Maenhaut denkt overigens niet dat het zo ver zal komen.

De reactie van de markt is daarom overtrokken, zo concludeerde de analist, die het neerwaartse risico vanaf hier beperkt acht. Zo is de overlap tussen de activiteiten van Ahold Delhaize en Kroger en Whole Food Markets beperkt en zijn enkele problemen bij Kroger bedrijfsspecifiek, aldus Maenhaut.

Volgens ING heeft Amazon.com het startschot gegeven voor consolidatie in de supermarktsector en de marktvorser verwacht dat Ahold Delhaize zelf ook op zoek zal gaan naar overnames. Daarvoor is er de komende drie jaar volgens de analist een oorlogskas van 3 miljard euro beschikbaar.

Het koersdoel van Ahold Delhaize werd door ING tevens verlaagd vanwege een hogere euro/dollar die de bank voorziet en de afwaardering van de gehele sector.

Op een rood Damrak koerste het aandeel Ahold Delhaize vrijdagochtend 0,2 procent hoger op 16,51 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Morgan Stanley verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel naar 21,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft dinsdag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 23,00 naar 21,00 euro, maar hield wel vast aan het Overwogen advies.

Analist Edouard Aubin voorziet voor de komende drie tot vijf jaar slechts zeer beperkte groei van zowel omzet als resultaat vanwege de concurrentie van prijsvechters en online aanbieders. Aubin denkt dat Ahold in Europa in staat zal zijn om een hoge vrije kasstroom te blijven genereren, wat positief zal zijn voor de koersvorming van het aandeel.

Daarnaast veronderstelt de marktvorser dat de supermarkt- en gemakswinkelketens van Ahold Delhaize relatief ongeschonden de nieuwe concurrentie van vooral discounters in Europa en de Verenigde Staten het hoofd kunnen bieden.

De analist vindt echter dat Ahold Delhaize nog in onvoldoende mate op marges en juist meer op omzet stuurt. Aubin stelde zijn taxaties voor de winst per aandeel Ahold Delhaize voor de jaren tot en met 2019 met circa 1,4 procent neerwaarts bijgesteld en zette de verwachting voor de onderliggende EBIT-marge in Amerika in 2018 iet lager op 4,0 procent. Morgan Stanley stelde de geconsolideerde EBIT voor 2019 vervolgens neerwaarts bij van 2.827 miljoen naar 2.624 miljoen euro.

Het aandeel Ahold Delhaize sloot maandag 0,1 procent lager op 17,08 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Deutsche Bank verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel naar 19,50 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft woensdag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 23,50 naar 19,50 euro met handhaving van het Houden advies.

Analist Niamh McSherry merkte daarbij op dat voor het Belgisch-Nederlandse concern steeds meer winstdruk dreigt in de Verenigde Staten als gevolg van de overname van Whole Foods door Amazon.

De marktvorser stelde daarnaast voor de rapportage op 9 augustus over het tweede kwartaal haar taxaties voor de vergelijkbare omzetgroei en marge opwaarts bij, maar ziet tegelijk een negatief wisselkoerseffect als gevolg van de zwakke dollar tegenover de euro. Dit leidde tot een neerwaartse bijstelling met 2 procent voor de omzetverwachtingen van Ahold Delhaize voor heel 2017, maar tegelijk tot een verhoging van de winsttaxatie per aandeel met 2 procent.

De analist verwacht voor het tweede kwartaal voor Ahold Delhaize een EBIT-marge van 3,9 procent, een stijging van 0,3 procentpunt, bij een EBIT van 631 miljoen euro. Zij voorziet ook hogere synergievoordelen dan door het Nederlands-Belgische concern zelf aangekondigd.

Het aandeel Ahold Delhaize sloot dinsdag 0,7 procent hoger op 16,95 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: S&P Equity Research verlaagt koersdoel Ahold Delhaize licht

Koersdoel met een euro omlaag.

(ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft het koersdoel voor Ahold Delhaize woensdag verlaagd van 23,00 naar 22,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analist Jia Man Neoh verlaagde de taxaties voor de winst per aandeel in 2017 en 2018 beide met 5 eurocent, wat deze koersdoelverlaging opleverde.

De waardering van Ahold Delhaize is in grote lijnen gelijk met die van sectorgenoten, maar is gezien het potentieel voor margeverhoging als gevolg van de synergieën uit de fusie tussen Ahold en Delhaize gerechtvaardigd, aldus de marktvorser.

De genormaliseerde winst per aandeel in het tweede kwartaal van 0,33 euro kwam vooral dankzij kostenbesparingen uit synergieën boven de consensusvoorspelling van 0,32 euro uit, tekende de analist aan.

Daarnaast was de stijging van de identieke omzet van 3,4 procent dankzij terugkeer van inflatie in de Verenigde Staten "solide", stelde de analist, die denkt dat de groei hier in het tweede halfjaar zal versnellen vanwege een gemakkelijke vergelijkingsbasis.

Neoh vindt de herhaling van de verwachting van 500 miljoen euro aan nettosynergieën in 2019 "geruststellend".

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Ahold Delhaize rond het middaguur 1,8 procent lager op 17,40 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: KBC Securities verlaagt koersdoel voor Ahold Delhaize

Koersdoel omlaag naar 22,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft woensdag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 25,00 naar 22,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analist Alan Vandenberghe merkte daarbij op dat het aandeel aantrekkelijk is geprijsd, en dat de huidige koers van het aandeel geen recht doet aan de hoge kasstroom en de gerealiseerde synergieën.

Het verlaagde koersdoel voor Ahold Delhaize is mede afgestemd op de waardering van sectorgenoten.

De marktvorser meldde verder dat de kwartaalresultaten de kracht van Ahold Delhaize weerspiegelen om beter dan de concurrentie te presteren, zelfs in een moeilijke marktomgeving. Ook tonen de resultaten de veerkracht van het businessmodel aan, meent Vandenberghe.

De analist sprak verder van goede resultaten, met een omzet en REBIT die boven de verwachting uitkwamen, vooral dankzij solide prestaties in de Verenigde Staten. België bleef daarentegen teleurstellen, aldus Vandenberghe.

De marktvorser ziet de verhoogde synergiedoelstelling als een teken van vertrouwen van Ahold Delhaize. Ook de outlook voor de marges voor het hele jaar in lijn met het eerste halfjaar is positief, meent de analist.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Ahold Delhaize woensdagochtend 2,1 procent lager op 17,35 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: UBS verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel omlaag naar 17,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft maandag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 20,00 naar 17,00 euro bij handhaving van Neutraal als advies.

De analisten van de Zwitserse bank merkten op dat de winkelketens Giant en Food Lion van het Belgisch-Nederlandse concern in de Verenigde Staten de meeste impact ondervinden van de nieuw geopende winkels van Lidl en de sterke uitbreiding van het aantal winkels van Aldi in het land.

Daarnaast ondervindt Ahold Delhaize in de Verenigde Staten hinder van intensieve prijscampagnes van Walmart en Kroger, zo stelden de marktvorsers.

De analisten merkten daarbij op dat de aanvullende synergieën van 250 miljoen euro uit de fusie tussen Ahold en Delhaize niet voldoende zullen zijn om investeringen in bescherming van marktaandeel te financieren, waarbij er in het licht van negatieve identieke volumes van Ahold USA, weinig operationele ruimte overblijft.

De analisten voorzien op de middellange termijn dan ook een significante daling van de EBIT-marges in de Verenigde Staten voor zowel Ahold als Delhaize.

De marktvorsers tekenden bij dit sombere beeld evenwel aan dat de Amerikaanse keten Hannaford van Ahold Delhaize het minst van alle winkelketens wordt getroffen door de sterkere concurrentie en als gevolg een betrouwbare winstmaker zou moeten kunnen blijven. Ook merkten ze op dat Albert Heijn in het sterk gefragmenteerde en hoog renderende Nederlandse supermarktlandschap zijn marktleiderschap kan consolideren.

De overname van Whole Foods door Amazon zal de marktstructuur niet dramatisch veranderen, veronderstellen de analisten.

UBS gaat er vanuit dat de fusiesynergieën zullen zorgen voor een groei van de winst per aandeel, voor een vrije kasstroom van 1,7 miljard euro en voor meer dan 10 procent aan rendement op kapitaalinvesteringen. De fundamentele waardering voor de lange termijn lijkt volgens UBS gepast en daarom wordt Houden als advies gehandhaafd.

Op een groene beurs noteerde het aandeel Ahold Delhaize maandagochtend 0,2 procent hoger op 16,84 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
Digit
0
Beursblik: Jefferies verlaagt koersdoel Ahold Delhaize licht
Dinsdag 15 augustus 2017 07:10
Koersdoel met 0,50 euro omlaag.
(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft het koersdoel op Ahold Delhaize verlaagd van 24,00 naar 23,50 euro bij een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport.
De analisten noemden de cijfers over het tweede kwartaal waarmee het Belgisch-Nederlandse supermarktconcern onlangs kwam sterk, waarbij duidelijk is dat Ahold Delhaize sterker wordt in Amerika, waardoor het in staat moet zijn de toenemende concurrentie het hoofd te bieden waar dit andere sectorgenoten juist onder druk zet.
Als Ahold Delhaize er in slaagt deze trend door te zetten in het derde kwartaal, dan zal dit de kasstroom en het rendement verder verbeteren, aldus Jefferies, dat naast een lichte neerwaartse bijstelling van het koersdoel ook zijn taxaties iets aanpaste. De analisten rekenen daarbij op aanzienlijke synergievoordelen na 2018.
Het aandeel Ahold Delhaize sloot maandag 0,2 procent lager op 16,77 euro.
Door: ABM Financial News.
[verwijderd]
0
Morgen deelt Kim weer een tik uit aan Ahold. Ahold krijgt links (Amazon) en rechts (Kim) flinke klappen. De vraag is hoe lang Ahold nog overeind zal blijven. In korte tijd is het aandeel al 25% minder waard geworden. Er moet een ridder aan te pas komen om het fonds te redden. Geert Schaaij is waarschijnlijk volgende week te gast bij Harry. Ik ben reuze benieuwd wat hij nu van bepaalde fondsen vindt. Ik kan er bijna niet meer op wachten en het aftellen is begonnen. Zou Geert Schaaij ook uit het veld zijn geslagen of is hij een dappere ridder.
Gevelboer
1
quote:

Up2020 schreef op 3 september 2017 17:39:

Morgen deelt Kim weer een tik uit aan Ahold. Ahold krijgt links (Amazon) en rechts (Kim) flinke klappen. De vraag is hoe lang Ahold nog overeind zal blijven. In korte tijd is het aandeel al 25% minder waard geworden. Er moet een ridder aan te pas komen om het fonds te redden. Geert Schaaij is waarschijnlijk volgende week te gast bij Harry. Ik ben reuze benieuwd wat hij nu van bepaalde fondsen vindt. Ik kan er bijna niet meer op wachten en het aftellen is begonnen. Zou Geert Schaaij ook uit het veld zijn geslagen of is hij een dappere ridder.
Een fonds dat klappen krijg maar zelf gewoon keurige cijfers aflevert...
Contrair beleggen, kopen als het bloed door de straten loopt (figuurlijk )...
Ben ik soms te ongeduldig voor blijkt..
voda
0
Beursblik: Bryan Garnier haalt Ahold Delhaize van kooplijst

Koersdoel verlaagd naar 19,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft dinsdag het advies voor Ahold Delhaize verlaagd van Kopen naar Neutraal en het koersdoel van 24,00 naar 19,00 euro vanwege de dreiging die uitgaat van het door Amazon.com overgenomen Whole Foods Market.

De toetreding van Amazon.com in de Amerikaanse supermarktwereld, die gepaard ging met stevige prijsverlagingen bij Whole Foods, zal andere ketens dwingen om meer te investeren in promotie en het verlagen van prijzen, aldus analisten van Bryan Garnier. Zij benadrukten hoe Amazon eerder een sector drastisch wist te veranderen. Supermarktketens met een duidelijke focus op bijvoorbeeld lage prijzen zijn volgens de analisten vermoedelijk beter bestand tegen de toetreding van Amazon dan meer algemeen opererende ketens.

Naast de dreiging van Amazon, verlaagde Bryan Garnier ook de taxaties voor Ahold Delhaize vanwege tegenwind op de valutamarkten.

Het aandeel Ahold Delhaize sloot maandag op 14,97 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Macquarie verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel naar 14,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Macquarie heeft het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 16,70 naar 14,00 euro bij een ongewijzigd Underperform advies.

Volgens de analisten is het aandeel het slechts presterende aandeel in de sector met een daling van de waarde van het aandeel dit jaar van 20 procent. De vraag is nu of het ergste al in de koers verwerkt is. De analisten van Macquarie denken van niet.

De analisten zien risico's in zowel Amerika als Nederland en hebben hun EBIT taxaties voor 2018 tot en met 2020 met 3 tot 12 procent verlaagd.

Op een vlak Damrak noteerde het aandeel Ahold Delhaize 0,4 procent hoger op 16,34 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: ING verhoogt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel naar 22,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Ahold Delhaize verhoogd van 21,00 naar 22,00 euro en handhaafde het koopadvies.

Analist Matthias Maenhaut merkte op dat het Belgisch-Nederlandse concern woensdag een "solide" kwartaalrapportage afleverde, met een geruststellende outlook voor 2018. Om het vertrouwen van het management te onderstrepen werd voor 2018 een nieuw aandeleninkoopprogramma ter hoogte van 2 miljard euro aangekondigd.

De marktvorser stelde zijn taxaties voor omzet, operationeel resultaat en nettowinst voor de jaren 2017 tot en met 2019 opwaarts bij, wat heeft geleid tot de koersdoelverhoging naar 22,00 euro. Het koopadvies wordt gehandhaafd, omdat de analist vindt dat er nu nog te veel pessimisme is over de ontwikkelingen in de Verenigde Staten.

Op een vlakke AEX noteerde het aandeel Ahold Delhaize donderdagochtend 0,3 procent lager op 16,94 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Jefferies rekent op koersherstel Ahold

Koopaanbeveling blijft van kracht.

(ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize kampt met sceptische aandeelhouders, terwijl de top van de supermarktketen vertrouwen heeft en er operationeel goed wordt gepresteerd. Dit stelden analistenvan zakenbank Jefferies dinsdag in een rapport.

Deze opmerkelijke situatie zal volgens analist James Grzinic uitmonden in of een herstel van het aandeel Ahold Delhaize, of inteleurstellende cijfers. De marktvorser rekent op een herstel, nadat hij het management van de grootgrutter de laatste dagen in Londen ontmoette.

Grzinic wees op de meevallende cijfers van Ahold Delhaize over het derde kwartaal en het nieuw aangekondigde aandeleninkoopprogramma ter waarde van 2 miljard euro.

Het sentiment in Amerika wordtvooral bepaald door de toetreding van Amazon.com na de overname van Whole Foods. Maar hierdoor is er volgens de analist te weinig aandacht voor de zwakke broeders in de markt, waarvanAhold Delhaize marktaandeel kan afsnoepen.

Jefferies heeft een koopadvies op Ahold Delhaize met een koersdoel van 23,50 euro. Het aandeel sloot maandag 1,0 procent lager op 16,89 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Barclays haalt Ahold Delhaize van kooplijst
Advies naar Gelijkgewogen.

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft maandag het advies voor Ahold Delhaize verlaagd van Overwogen naar Gelijkgewogen bij handhaving van het koersdoel van 19,00 euro.

De analisten van de Britse bank zijn goed te spreken over de sterke kasstroom van Ahold Delhaize en de focus op de balans van het concern, maar kijken daarnaast ook met enige zorg naar de dynamiek rond de belastinghervormingen in de Verenigde Staten, marktontwikkelingen rond de nieuwe combinatie Amazone/Whole Foods, vertraging in het laten terugvloeien van kapitaal naar aandeelhouders na een "uitzonderlijk" 2018 en de recente valuta-ontwikkelingen.

De analisten veronderstellen dat Ahold Delhaize vanwege zijn financiële structuur minder van de Amerikaanse belastinghervormingen zal profiteren dan de sectorgenoten in de VS. Ze voorzien dat de concurrentie deze voordelen wel eens direct zouden kunnen vertalen in prijsverlagingen, wat Ahold Delhaize kan dwingen hierin mee te gaan, waardoor de marges onder druk komen.

Barclays ziet vooralsnog weinig impact voor Ahold Delhaize van de overname van Whole Foods door Amazon, maar de bank denkt dat dit in de loop van het jaar kan veranderen.

De marktvorsers denken dat het voor Ahold Delhaize lastig zal worden om na dit jaar het hoge niveau van kasteruggaves aan aandeelhouders te handhaven, omdat die het schuldniveau zou verhogen.

Als gevolg van valuta-ontwikkelingen en de inkoop van eigen aandelen hebben ze hun taxaties voor de winst per aandeel voor 2018 en 2019 met 3 tot 4 procent verlaagd.

De analisten verantwoorden de herwaardering op Gelijkgewogen in plaats van Onderwogen onder meer met het feit dat Ahold Delhaize wel eens kan profiteren van de consolidatie in het nog sterk gefragmenteerde supermarktlandschap in de VS.

Kort na opening beurs noteerde het aandeel Ahold Delhaize maandag op een nagenoeg vlakke AEX 0,6 procent lager op 18,71 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Jefferies verlaagt koersdoel Ahold Delhaize
Koersdoel naar 22,80 euro

(ABM FN-Dow Jones)Jefferies heeft vrijdag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 23,50 naar 22,80 euro, maar met een ongewijzigde koopaanbeveling.

Analist James Grzinic concludeerde dat Ahold Delhaize nog altijd de goedkoopste grootgrutter is die Jefferie volgt, terwijl de vooruitzichten voor de vrije kasstroom in 2018 juist het meest optimistisch zijn. Dit is onder meer te danken aan lagere kosten in combinatie met enorm goede vooruitzichten voor de volumes en prijzen in de Verenigde Staten. Maar ook over Nederland en België is de analist goed te spreken.

Het aandeel Ahold Delhaize steeg donderdag 0,1 procent naar 17,75 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Moody's positiever over Ahold Delhaize
Kredietwaardigheid opwaarts bijgesteld.

(ABM FN-Dow Jones)Moody's heeft de kredietwaardigheid van Ahold Delhaize verhoogd van Baa2 naar Baa1 met een stabiele outlook. Dit maakte de kredietbeoordelaar maandag bekend.

Synergievoordelen uit de fusie tussen Ahold en Delhaize zullen er volgens kredietanalisten van Moody's voor zorgen dat de winstgevendheid zal blijven stijgen, ondanks de hevige concurrentie die de supermarktuitbater in Amerika en België ondervindt.

Ook houdt Moody's er rekening mee dat Ahold Delhaize de kredietwaardigheid in de gaten zal blijven houden bij het belonen van aandeelhouders en het doen van eventuele overnames.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: NIBC zet Ahold Delhaize op kooplijst
Koersdoel gehandhaafd.

(ABM FN-Dow Jones)NIBC heeft vrijdag het advies op Ahold Delhaize verhoogd van Houden naar Kopen en handhaafde het koersdoel op 22,00 euro, in navolging van de resultaten die de supermarktketen halverwege vorige week over het vierde kwartaal en hele boekjaar rapporteerde.

Analist John David Roeg motiveerde de adviesverhoging op basis van het feit dat het advies vorig jaar juist werd verlaagd na de overname van Whole Foods door Amazon, terwijl Ahold Delhaize in de tussentijd goede operationele resultaten is blijven leveren, zoals ook werd aangetoond met de resultaten over het vierde kwartaal.

"Vanwege een verwachte verdere verbetering van de EBIT-marge door synergieën in combinatie met het aandeleninkoopprogramma ter waarde van 2 miljard euro zijn wij van mening dat Ahold Delhaize er in een onrustig foodretaillandschap bovenuit steekt", aldus Roeg.

Het aandeel Ahold Delhaize noteerde maandag op een groen Damrak 1,0 procent hoger op 18,57 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: UBS verhoogt koersdoel Ahold Delhaize
Koersdoel naar 19,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones)UBS heeft dinsdag het koersdoel voor Ahold Delhaize verhoogd van 17,00 naar 19,00 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

Volgens analisten van de Zwitserse zakenbank ondervindt Ahold Delhaize vooral in de Verenigde Staten uit veel hoeken druk van de concurrentie. De marktvorsers wezen bijvoorbeeld op de positie van Food Lion aan de oostkust van de Verenigde Staten, die flink toeneemt.

Ook Lidl timmert aan de weg, aldus UBS, al doet de prijsvechter het wel wat rustiger aan met de geplande opening van 20 winkels in 2018. Evenwel blijft Lidl voor middellange termijn een gevaar voor Ahold Delhaize.

UBS verwacht dat de synergievoordelen ook langzaam zullen verdwijnen voor Ahold Delhaize, waardoor het Neutraal advies vooralsnog gehandhaafd werd.

UBS verhoogde wel de ramingen voor de verwachte winst per aandeel met circa 5 procent op basis van lagere belastingen. Door het model vooruit te rollen, voorziet UBS onder meer lagere nettoschulden en provisie, hetgeen de waarde van het aandeel kan oppompen tot 19,00 euro.

Het aandeel Ahold Delhaize koerste dinsdagochtend 0,1 procent lager op 18,63 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
622 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 11:45
Koers 26,850
Verschil -0,130 (-0,48%)
Hoog 26,980
Laag 26,710
Volume 664.184
Volume gemiddeld 2.028.748
Volume gisteren 2.562.590

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront