Crucell « Terug naar discussie overzicht

RT Oct 15

40 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
[verwijderd]
0
lijkt een beetje op het isotis gedoe van de afgelopen maanden. Koers zat in een nauwe bandbreedte geknepen tussen grote laat en bied blokken. Door laat en bied telkens te verlagen ging de koers centsgewijs onderuit. Ik sluit niet uit dat in de komende weken net als bij isotis de koers stelselmatig naar een lager niveau wordt gebracht. Ik kijk het een paar dagen aan en als het inderdaad zo is, dan stap ik deels uit.
[verwijderd]
0
Hi Frenky !

quote:

Frenky_Tornado schreef:

Wat is er toch aan de hand met SSRI? Vorige week stond het lekker en deze week zit de klad er goed in.
Deze week werd de metal co flink opgeschud. De Copper miners kregen een flinke tik tgv wat minder afname uit China en voorraden, daarop nogal overdreven reactie (mijn mening). Waarschijnlijk tgv hedge funds die dan koers van PD e.d. door StopLoss proberen te duwen.

En de PoSilver kreeg ook flinke tik (tgv PPT die goud/ zilver als vijand zien), maar dat is weer aardig hersteld.

SSRI heeft niet veel geleden, want deze week bleek dat tgv drilling resultaten zilver reserves aanzienlijk hoger uitvallen. IMHO gaat SSRI gewoon UP, heeft even de UPtrendlijn aangetikt en is weer opgeveerd. Zie chart.

Chart URL: tinyurl.com/7yzqe

Groet
[verwijderd]
0
Hi Xzorro, bedankt voor je update. Ze hebben inderdaad net je steunlijn geraakt en zitten nu weer in de uptrend. Ik houd ze dus nog maar even vast. Na de verkiezingen breekt waarschijnlijk de pleuris uit in de VS. Wie er ook wint, het zal duidelijk worden dat er een paar beerputten liggen die nodig geleegd moeten worden. Als die stank naar buitenkomt.........

Groeten :)

Frank
[verwijderd]
0
quote:

Nx4nX schreef:

lijkt een beetje op het isotis gedoe van de afgelopen maanden. Koers zat in een nauwe bandbreedte geknepen tussen grote laat en bied blokken. Door laat en bied telkens te verlagen ging de koers centsgewijs onderuit. Ik sluit niet uit dat in de komende weken net als bij isotis de koers stelselmatig naar een lager niveau wordt gebracht. Ik kijk het een paar dagen aan en als het inderdaad zo is, dan stap ik deels uit.
dat geklooi met die grote bied en laatblokken is inderdaad irritant. door ermee te schuiven suggereert dat de bandbreedte waar binnen gebleven moet worden. ik heb vaak het idee dat die blokken gewoon met de koers mee worden geschoven, maw dat ze er niet eens mee willen handelen. dus als je gewoon je order plaatst zoals je normaal doet en je die grote bied en laat negeert merk je er weinig van. alleen beweegt de koers daardoor vaak minder snel omhoog of omlaag. als de koers langzaam stijgt trekken ze het laatblok omhoog en krijgen de mensen die voor een hogere koers willen laten nog steeds de kans.

groetjes jeroen
[verwijderd]
0
Dat vinden ze leuk daar in de states.

Als de beurs gesloten is bij ons en wij weekend hebben gaan ze daar een feestje vieren met knallende koersen.

Dit is al de derde keer in korte tijd.

Ach ja ik vind het prima

Stefan
[verwijderd]
0
En dan nu: $ 8.88 dwz + 3.7 %
Omzet: 93 k - nog niet zo veel...

Tja, als je na die berichten mbt flu en malaria nog niet begrijpt, dat iets moois is, dan moet je maar ING Troep kopen.

Go Crucell Go !
[verwijderd]
0
Naamsbekendheid verwerven op die manier is natuurlijk prachtig, maar verder stelt het niet zoveel voor.

Ik bedoel, het zijn geen echte resultaten.

Stefan
[verwijderd]
0
En nu om 13:13 RT:

Koers: $ 8.90 dwz + 4.0 %
Omzet: 109 k - de booster rocket is nu in werking getreden...

"I have great expectations, Mr Pip...."

sambal
2

Volume 1- Nr. 3 15 oktober 2004

In deze uitgave
- In perspectief
- Beleggersenquête
- Leon Kruimer: sterk derde kwartaal
- Vaccin tegen AIDS — een uitdaging
- Waarom zo’n gedoe over griep?
- Vragen die u stelde dit kwartaal

--------------------------------------------------------------------------------

Laatste nieuws

- Crucell maakt resultaten derde kwartaal 2004 bekend



- Crucell start juridische procedure tegen CEVEC voor het schenden van het patent op PER.C6®



- Crucell krijgt tweemaal Europees octrooi: op PER.C6® en AdVac® technologieën



- Aviva / Delta Lloyd koopt 5,09% aandeel in Crucell



- Crucell verleent IAVI exclusieve licentie voor het gebruik van AdVac® technologie voor AIDS vaccin



- Met PER.C6® geproduceerd HIV vaccin maakt voortgang in klinisch onderzoek



- Crucell en Harvard Medical School maken resultaten bekend van innovatieve vaccintechnologie: AdVac®



Aankomende activiteiten

U kunt een up-to-date lijst van belangrijk nieuws voor investeerders en andere activiteiten vinden op www.crucell.com, onder Investors. Hieronder een aantal activiteiten die gepland staan voor het vierde kwartaal:



- Leon Kruimer, CFO, presenteert op het Rodman & Renshaw Techvest 6th Annual Healthcare Conference in New York, 26-28 oktober 2004



- Analyst Meeting, New York, 16 november 2004; webcast @ www.crucell.com



- Crucell is aanwezig op het Euronext Small and Midcap Event in Parijs op 17 november 2004



- ING 4th Annual European Healthcare Conference, London, 7 december 2004



- Crucell publiceert jaarcijfers 2004, met video webcast, 24 januari 2005



- Onze beleggersdag op 7 december is vol geboekt. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor onze beleggersdag op 15 maart 2005 op ons kantoor in Leiden





Financieel overzicht

Kerngetallen derde kwartaal 2004
(€ miljoen, behalve nettoverlies per aandeel)

Q3 % Q3

2004 verandering 2003

Omzet 4,1 242% 1,2

Nettoverlies (5,5) 24% (7,2)



Nettoverlies

per aandeel (0,15) 25% (0,20)





Liquide middelen op:



30 september 2004 : 81,5



31 december 2003 : 87,2





Omzet per kwartaal

(EUR miljoen)













































In perspectief

Crucell heeft dit jaar, samen met haar partners, al een aantal grote stappen vooruit genomen in de belangrijksteontwikkelingsprogramma’s. Daarnaast zijn wij, en dat is minstens zo belangrijk, druk bezig onze ontwikkelingsactiviteiten verder uit te breiden. Eerder dit jaar besloot de Aeras Global TB Vaccine Foundation de verdere preklinische en klinische ontwikkeling van Crucell’s TBC vaccin te gaan financieren. Nu, in het derde kwartaal, zijn we een licentieovereenkomst aangegaan met het International Aids Vaccine Initiative (IAVI) om op basis van onze AdVac® technologie een AIDS-vaccin te ontwikkelen. Daarnaast ondersteunen wij Merck bij de verdere ontwikkeling van hun kandidaat-vaccin tegen HIV op basis van onze PER.C6® technologie. Dat wil zeggen dat wij met onze technologieën betrokken zijn bij twee belangrijke inspanningen in de strijd tegen AIDS. Nu wij naast de strijd tegen griep, Ebola, malaria, TBC en het West-Nijlvirus ook actief zijn in die tegen HIV, zijn wij wereldwijd betrokken bij bijna alle belangrijke inspanningen om vaccins tegen infectieziekten te vinden. Het zal een ieder duidelijk zijn dat wij onze missie, om één van de toonaangevende biotechnologiebedrijven te worden op het gebied van de bestrijding van infectieziekten, zeer serieus nemen. De huidige problemen rondom de voorraden griepvaccin in Amerika laten eens temeer zien hoe hard het nodig is dat er nieuwe producenten en nieuwe technologieën op de markt komen. Het ziet er naar uit dat de technologie van Crucell een steeds belangrijker rol zal spelen in het versterken van onze afweer tegen allerlei ziekten die de mens bedreigen. Tal van mensen zullen kunnen profiteren van onze groei — niet in het minst natuurlijk onze aandeelhouders.



Jaap Goudsmit

Chief Scientific Officer

--------------------------------------------------------------------------------

Beleggersenquête– win een exemplaar van Jaap Goudsmit’s nieuwe boek!



Bij dit nummer van Crucell’s Kwartaalbericht voor beleggers vindt u een kort enquêteformulier, dat wij u vragen te willen invullen. De feedback van investeerders op de informatie en dienstverlening van Crucell is voor ons erg belangrijk. Deze feedback helpt ons om onze inspanningen in de toekomst te verbeteren.

U kunt de enquête eenvoudig on-line invullen — het kost u nog geen 5 minuten. U opent het enquêteformulier via deze link: survey.crucell.com. Door de enquete voor 1 november in te vullen, maakt u kans op één van vijf gesigneerde exemplaren van Jaap Goudsmit’s nieuwe boek, Viral Fitness.



--------------------------------------------------------------------------------

CFO Leon Kruimer: Een sterk derde kwartaal

Uit de resultaten over het derde kwartaal, zoals die deze week bekend werden gemaakt, bleek dat Crucell afstevent op het sterkste financieel resultaat sinds haar oprichting. De omzet is gestegen en de ramingen voor de ‘cash burn’ zijn voor de tweede achtereenvolgende maal naar beneden bijgesteld. CQR vroeg Chief Financial Officer Leon Kruimer om nadere uitleg over deze ontwikkelingen.

CQR: Leon, dit is een succesvol derde kwartaal. Wat maakte dat de inkomsten zo sterk stegen?
LK: De stijging is het gevolg van het feit dat wij meer licentie-inkomsten hadden en meer jaarlijkse betalingen uit onze samenwerkings overeenkomsten ontvingen. Dat weerspiegelt ons bedrijfsmodel, waarin wij enerzijds hogere inkomsten uit licenties zoeken en anderzijds meer partnerovereenkomsten, zoals we die nu hebben voor het merendeel van onze programma’s. Daarmee hebben wij externe financiering verkregen voor onze onderzoeksprogramma’s en hebben wij tegelijkertijd onze expertise gebundeld met die van de bedrijven waarmee wij samenwerken. Dat heeft onze financiële positie versterkt terwijl daardoor tegelijk het tempo van de ontwikkelingen is versneld. Bovendien hebben we in het derde kwartaal meer aan subsidie ontvangen dan in dezelfde periode in 2003.

CQR: Waarom heb jullie de ramingen ten aanzien van de ‘cash burn’ naar beneden bijgesteld?
LK: Dankzij onze forse inkomsten en de geringe stijging van de kosten hebben wij in totaal minder hoeven investeren in de bedrijfsvoering dan oorspronkelijk geraamd. Daarom hebben wij eerst bij de presentatie van de halfjaarcijfers en nu bij de presentatie van de cijfers van het derde kwartaal, de ramingen voor de ‘cash burn’ naar beneden kunnen bijstellen.

CQR: Waarom zo snel achtereen? Had Crucell dit niet aan het einde van het eerste halfjaar al kunnen voorzien?
LK: Onze inkomsten komen uit overeenkomsten met licentiehouders en met de partners waarmee wij samenwerken. Vooral overeenkomsten over gezamenlijke productontwikkeling zijn zeer ingewikkeld, met een looptijd over meerdere jaren achtereen. Vaak kunnen wij pas als de onderhandelingen bijna zijn afgerond, overzien wat voor inkomsten en kasstromen ermee zijn gemoeid. Dit jaar hebben wij een
sambal
0
goede avond xzorro dit krijg ik net binnen op mijn email rare tijd niet.maar ja de koers doet het goed in de usa.groetjes jack
[verwijderd]
0
Hi Sambal ! Ziet er goed uit... wel nog een weerstandje op $ 9.00. Misschien dat nog genomen wordt, immers de koers heeft al $ 9.03 genoteerd. Nu weer op $ 8.90, omzet: 113 k.

Plotseling de vlam in de pan... dat kan omdat in US de Laat steeds klein is. We hebben maar weinig echte vraag/ Bied nodig om fors Up te gaan.

Groet
[verwijderd]
0
ALS we vandaag (mogelijk) of maandag defintief door de $ 9.00 gaan (Slot), dan gaat het met een Big Bang. Die weerstand heeft 9 maanden geduurd, is 4 X geraakt. Maw er is forse spanning opgebouwd, en dat zal zich ontladen bij doorbraak van de $ 9.

Een Big Bang..... graag vandaag nog....

Go Crucell Go

BTW $ 8.97 dwz +4.8 %...
[verwijderd]
0
Ook op Yahoo zit iedereen zich aftevragen, hoe dat nou zit met dat malaria vaccin. Wel of niet..... Ivet kreeg bevestiging dat Crucell daarbij wel betrokken was, maar de wording was nogal vaag...
[verwijderd]
0
Ik denk eigenlijk niet, dat Crucell bij het malaria-experiment betrokken was. Je begint toch met dierproeven in de pre-klinische fase?
kitesurfer
0
Sambal

heeft het ook over Merck en het HIV.
't Zou wel eens kunnen dat daar onze toekomst en die van crxl ligt.

Prachtige posting,

vr. gr.,
[verwijderd]
0
quote:

oudje schreef:

Ik denk eigenlijk niet, dat Crucell bij het malaria-experiment betrokken was. Je begint toch met dierproeven in de pre-klinische fase?
Nu ik het bewuste artikel zoek is het pleite(worden alle sporen gewist ofzo?) Het was op BNR, RTL-Z etc. Maar kan het artikel niet meer zo snel vinden. Er werd een spaanse wetenschapper genoemd, die voor GSK zou werken. De link met CRXL dan natuurlijk zo gemaakt.
Ik denk dat de technologie van CRXL vooral een rol speelt bij de produktie van het vaccin.

mvg ivet (NB ik probeer zoveel mogelijk te lezen en volgen ,maar ben laatste tijd druk met andere dingen. Ik hoop natuurlijk in de toekomst weer meer bij te dragen aan dit forum)

Ter info: Leon Kruimer staat voor CRXL op de dag vh aandeel(VEB) op 27 november in de RAI. Ik zal trachten er aanwezig te zijn!
Of ik verslag kan doen over het bedrijfsbezoek op 7 december is nog onzeker(sta op reservelijst,ik was net te laat met aanmelden), maar ik heb alvast alle toekomstige bedrijfsbezoeken geboekt om dat wel te kunnen doen!
40 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 870,27 -3,75 -0,43% 18:05
AMX 916,54 -9,22 -1,00% 18:05
ASCX 1.190,79 -16,28 -1,35% 18:05
BEL 20 3.857,94 -25,89 -0,67% 18:05
Germany40^ 17.944,60 -144,10 -0,80% 20:00
US30^ 37.930,24 -423,07 -1,10% 18:21
US500^ 5.046,94 -25,45 -0,50% 20:00
Nasd100^ 17.428,30 -95,83 -0,55% 20:00
Japan225^ 37.475,14 -523,62 -1,38% 18:21
WTI 83,00 +0,10 +0,12% 20:00
Brent 87,15 -0,93 -1,06% 20:00
EUR/USD 1,0730 +0,0032 +0,30% 20:00
BTC/USD 63.979,87 -2.392,12 -3,60% 09:49
Gold spot 2.332,06 +15,94 +0,69% 20:00
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
UNILEVER PLC 47,590 +2,630 +5,85% 17:35
KPN 3,436 +0,019 +0,56% 17:35
Ahold Delhaize 27,880 +0,120 +0,43% 17:35
Dalers Laatst +/- % tijd
ADYEN NV 1.157,000 -261,400 -18,43% 17:35
BESI 136,000 -3,000 -2,16% 17:36
Philips Koninklijke 19,265 -0,355 -1,81% 17:35

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront