KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN 2018

7.383 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 366 367 368 369 370 » | Laatste
appiehappie
0
Het wordt steeds gekker bij KPN. Een van de grootste graaiers bij KPN gaat er en passant nog een andere functie bij doen.. ongelooflijk dat wij als aandeelhouders deze lui fors betalen en dit accepteren. Afschuw!

Jan Kees de Jager (CDA) wordt onafhankelijk voorzitter van de bestuurlijke stuurgroep renovatie Binnenhof. Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops (CDA) heeft De Jager daarvoor gevraagd. De Jager is nu Chief Financial Officer in de Raad van Bestuur van KPN en was eerder staatssecretaris – en minister van Financiën in verschillende kabinetten-Balkenende. Het voorzitterschap is een nevenfunctie. Ook staat hij bekend om zijn persoonlijke renovatie.

gpjf
0
tja het is wel erg vreemd daar aan het worden. Hij lijkt tijd over te hebben of zou hij toch weer met een schuin oog naar iets anders kijken ?
Mailbox
0
Tja, dat is gebruikelijk in deze functies. Er zijn ceo's met een stuk of 6 commissariaten bij andere bedrijven. Maar De Jager is de penningmeester bij KPN en hij hoeft de lijnen niet uit te zetten. En zoveel zal hij niet vangen met dat Haagse baantje. Ibarra is veel belangrijker straks, dat is een echte telecomman. Die zal zich waar moeten maken en laten zien dat hij zijn salaris waard is. Ik denk dat we veel plezier aan hem gaan beleven, hij zal allang hebben gezien waar hij de boel moet gaan opschudden. En na een tijdje gaat hij kijken bij welk bedrijf KPN het beste past om mee samen te gaan. Het beste zou zijn dat ze Blok nu al op vakantie sturen, dan kan Ibarra vast ongestoord z'n gang gaan zonder dat Blok 'm voor de voeten loopt. En de adviezen die Blok meegeeft kan hij beter in de wind slaan.
Mailbox
0
Ik vraag me trouwens af hoeveel waarde er dient te worden gehecht aan de bevindingen van Telecompaper. Ik zag dat dit gewoon een marktonderzoeker is, zoals bv Maurice de Hond die altijd mijlenver naast de verkiezingsuitslagen zit. Als er een persbericht naar buiten komt zoals vanmorgen dan wordt dit voor 100% waarheid aangenomen en met chocoladeletters gepubliceerd in De Telegraaf en zelfs teletekst plaatst het alsof het hier om vaststaande feiten gaat. We praten hier over een kutverschilletje van 0,8% marktaandeel dat vandaag onze beursdag verpest, mag ik daaraan twijfelen? Het is me ook opgevallen dat de bevindingen van Telecompaper nooit erg positief zijn over KPN. De relatie met Blok zal ook wel niet al te best zijn.
gpjf
0
Ging Blok er niet op 1 april a.s mee stoppen ? Oh nee, ik zie het al 18 april a.s. nou dat is te over zien.
torkom
0
Op 1 april zou iedereen denken dat het een grap was en dat hij waarschijnlijk zou aanblijven wat een ramp zou zijn voor de koers...vandaar 18 april.
Maar van mij had het echter ook 2 april mogen zijn.
Belgske
0
Ik begreep da bericht ook niet toen ik da zag vandemorgen. Is het nu echt erg om wa marktaandeel te verliezen in een sector (vaste telefonie) waar geen k*t aan te verdienen valt?
torkom
0
Nee, maar alles wordt aangegrepen om de koers maar rond de 2,40 te houden..Net zolang totdat Blok weg is en dan pas mag ie los..
[verwijderd]
0
Ik ben zelf benieuwd wat de verkoop van ibasis heeft opgeleverd.....dit zal zich in de omzet wel laten voelen overigens! Er staat bij CAPEX KPN een kopje other a 140mio waarin ibasis zit, benieuwd hoeveel besparing in CAPEX die verkoop gaat opleveren.
Tevens interessant is de schuldpositie in vergelijking met vorig jaar:
q4 2016 net debt: EUR 6.8 MLD
q4 2017 net debt: EUR 6.0 MLD

In September van dit jaar loopt de 1.1MLD 6.125% af.....vlgs mij een mooi moment om de schuld wederom te verlagen, en zeker tegen een lager tarief te financieren.
lokeend
0
Ibarra is de makelaar van KPN hij gaat de boel eerst taxeren, en dan aan juiste partij verkopen

en hij heeft een groot belang bij een hoge opbrengst want hij heeft een behoorlijk pakket aandelen KPN
[verwijderd]
1
De nieuwe baas begint met een winstwaarschuwing.
Dan een reorganisatie.
En een overgangsjaar.
Zie Accell, ook zo'n lekkere belegging.
gpjf
0
quote:

HD31 schreef op 30 maart 2018 00:39:

De nieuwe baas begint met een winstwaarschuwing.
Dan een reorganisatie.
En een overgangsjaar.
Zie Accell, ook zo'n lekkere belegging.
Dat verwacht ik niet, die winstwaarschuwing want dan knalt die koers nog verder omlaag en dat krijgt hij echt de wereld over zich heen. Nee ik reken op snel duidelijkheid over wat de toekomst wordt van KPN
[verwijderd]
0
quote:

HD31 schreef op 30 maart 2018 00:39:

De nieuwe baas begint met een winstwaarschuwing.
Dan een reorganisatie.
En een overgangsjaar.
Zie Accell, ook zo'n lekkere belegging.
mijn idee!
[verwijderd]
0
quote:

gpjf schreef op 30 maart 2018 05:48:

[...]

Dat verwacht ik niet, die winstwaarschuwing want dan knalt die koers nog verder omlaag en dat krijgt hij echt de wereld over zich heen. Nee ik reken op snel duidelijkheid over wat de toekomst wordt van KPN
zzwat is dat nou voor een absurde redenering. Geen winstwaarschuwing omdat dan de koers de daalt.het is natuurlijk andersom . De koers daalt door de winstwaarschuwing. En dat die komt lijkt me een zekerheidje. Ballentent.
gpjf
0
Er is geen enkele reden voor een winstwaarschuwing, je weet toch ok wel dat ze Ibase hebben verkocht of denk je dat ze Blok die centen stiekem zullen meegeven?
ChanTess
0
quote:

chiel schreef op 30 maart 2018 08:31:

[...]zzwat is dat nou voor een absurde redenering. Geen winstwaarschuwing omdat dan de koers de daalt.het is natuurlijk andersom . De koers daalt door de winstwaarschuwing. En dat die komt lijkt me een zekerheidje. Ballentent.
Zekerheidje? Als het een zekerheidje is hoeft er geen winstwaarschuwing te komen want dan weet iedereen het al en is het dus niet noodzakelijk om te melden. Over absurde redeneringen gesproken.

[verwijderd]
0
Belangrijk wordt wat de krimp zakelijke markt in Q1 zal zijn......wordt die eindelijk eens een halt toegeroepen want dat lukt ze al jaren niet.
KPN zal steeds meer een IT dienstverlener moeten worden.....want idd van de analoge lijnen en de prepaid kaartjes zal het niet moeten komen, zelfde geld eigenlijk ook voor TV en internet.
Het is te hopen dat de reeks kleine overnames een bijdrage kunnen leveren, om ze te differentieren van Vodafone / Tmobile voor zakelijk, meer een totaal pakket kunnen leveren ipv alleen een simcardje.

Een winstwaarschuwing bij KPN geloof ik niet in..... tegenvallend operationeel resultaat zou kunnen maar ook daar zie ik niet echt aanleiding toe.
De winst zal dit jaar gewoon hoger uitvallen, vooral vanwege lagere investeringen en afschrijvingen.

[verwijderd]
0
En zoals aangegeven.....als KPN dit jaar in September gebruik maakt van de call om zn perpetuals 6.125% , 1.1MLD af te lossen.....dan bespaar je bijna 70mio in interest kosten in 2019. Dat is 10% hogere cash flow....

De vraag is, hebben ze 1.1MLD om deze af te lossen? Vorig jaar ging de schuld met 800mio omlaag... ik zie het ze dus wel doen eerlijk gezegd.(desnoods icm verkoop aandelen TEFD)
[verwijderd]
0
Financieel30 maart 2018
41,9 %
van de 6,1 miljoen aansluitingen voor vaste telefonie, belt via ZiggoVodafone, waarmee het telecomconcern voor het eerst KPN (41,4%) als grootste aanbieder voorbij is.
7.383 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 366 367 368 369 370 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 11:16
Koers 3,390
Verschil +0,012 (+0,36%)
Hoog 3,398
Laag 3,375
Volume 1.640.155
Volume gemiddeld 13.856.602
Volume gisteren 9.601.239

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront