Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Qualcomm verlengt aanmeldtermijn NXP opnieuw

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 2 april 2018 14:44
    Verschenen week draaide ik met mijn chippers zeer zwaar negatief,de naar beneden stuiterende tech aandelen,sleepten hen mee in hun valpartij,gelukkig lijkt voor facebook de bodem bereikt,ook tesla veerde vrijdagavond op,na een zware valpartij,ik denk dat hun topmannetje eens dringend opzoek moet gaan naar mensen,die zijn bevlogen plannen op een goede,sociale wijze,handen en voeten kunnen geven.
    Gelukkig veerde ook amazon op na het pakslaag van dat ruziebeest in het witte huis,mischien gaat het nog meevallen,china gaat hem trouwens raken,op zijn meest gevoelige plek,hun inportheffingen,gaan de amerikaanse boeren treffen,daar zaten precies de meeste trumpkiezers,die zullen hier niet blij van worden.
    Ondanks uitermate,moeilijke gezins omstandigheden,heb ik hele rijke,mooie passie en paasdagen achter de rug,mijn heerlijke zondaarslievende Heiland leeft weer,voor eeuwig,allen die in geloof hun vuile zondaarshand op Zijn schouder leggen,mogen ook delen,in dit heerlijke eeuwige leven!!
    Morgen,kijken en hopen,dat mijn chippies opveren,zij hebben deze valpartij niet veroorzaakt,Sjaloom!!!
  2. BASF en BAYER kopen 21 april 2018 14:29
    QUALCOMM-NXP
    China blokkeert overname Eindhovense chipfabrikant
    Christiaan Pelgrim
    20 april 2018

    Chinese toezichthouders gaan nog niet akkoord met de overname van de Eindhovense chipfabrikant NXP door zijn Amerikaanse branchegenoot Qualcomm. Het lang slepende overnameproces loopt daarmee verdere vertraging op en zet de verhoudingen tussen China en de VS verder onder druk.

    De voorgestelde aankoop zou substantiële invloed hebben op de technologie-industrie en heeft mogelijk negatieve effecten op de markt, zegt een woordvoerder van het Chinese ministerie van Handel. Beide bedrijven zijn actief op de Chinese markt. Het land wil meer bescherming voor lokale bedrijven. Die zijn bezorgd dat Qualcomm, gespecialiseerd in chips voor telecommunicatie, na de fusie ook invloed verwerft op gebieden als mobiel betalen en zelfrijdende auto’s.

    Qualcomm heeft nog niet afdoende kunnen tonen dat het die „problemen kan oplossen”, zegt de Chinese woordvoerder. China is wereldwijd de grootste importeur van halfgeleiders. Het probeert zijn afhankelijkheid van buitenlandse bedrijven te verminderen door de eigen chipindustrie te stimuleren.

    Qualcomm zal extra concessies moeten doen om alsnog goedkeuring te krijgen. De overname van NXP is cruciaal voor het Amerikaanse bedrijf, omdat het zijn aandeelhouders heeft toegezegd minder afhankelijk te worden van de smartphonemarkt. (Bloomberg)
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links