Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

Arcelor Mittal Juli 2018

1.010 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 47 48 49 50 51 » | Laatste
bottelier
0
Sterkte VODA, een pijnlijke toestand, heb hetzelfde gehad, probeer niet te niezen of te lachen, je zal ook wel fysio krijgen, maar alles komt goed, neem je tijd ervoor.
rene l
0
Het gaat vandaag een oververhitte dag worden.
Mittal gaat als de brandweer en stijgt nog sneller dan de temperatuur.

We worden geteisterd door de Grootte Droogte en de bierleverancier draait overuren.

Je ziet het op meerdere forums, de mensen raken kriegel en oververhit en 50 plussers gaan los tegen elkaar, ik zou zeggen, ga maar lekker naar het forum van Lavide.

Het gaat prima met de economie, deze draait op volle toeren, en Nederlanders zijn het gelukkigste volk in het land van de Eurofielen.
Ik denk dan, man, man, man, hoe erg moet het in vredesnaam met de anderen gesteld zijn.
Vijfenzestig plusser blaken van gezondheid en als dank hiervoor zal het pensioen volgend jaar wel opgerekt worden tot 75.
Werken tot je er bij neervalt.

Gisteravond zag ik ambtenaar Sterk nog in Nieuwsuur.
Ze hadden weer een slordige 200 miljoen van onze centen door het putje laten spoelen.
En moest je deze gast horen praten, hij maakte geen sterke indruk, hij was meer van het type slappe hap, een bal gehakt, werkelijk een in en in triest figuur die geen enkel besef van realiteit heeft.
Stuur hem maar terug naar school, maar ja, daar zijn ook geen leraren meer en onze kennis zal stukje bij beetje uitgehold worden.

SMS Offshort, tja, zakendoen met criminelen komt je duur te staan, je kunt dan nog beter in de cocainehandel gaan, tja, snuivende gasten die het land moeten verdedigen in oorlogstijd.

Het bewijs is wel weer geleverd, de mensheid wordt steeds gekker.

Bedrijfscijfers vallen niet tegen, olies komen weer in rustiger vaarwater en het glimmende goud ligt op haar rug bruin te bakken op het strand.

Vroeger zouden we op de zaak zeggen, het is uitermate technisch weer, en er was zelfs een collega die zei, ik ga er op uit, het is stijve pikken weer en ik ga wat dubbele toppen in Scheveningen spotten.

www.youtube.com/watch?v=AMT698ArSfQ
Archie Steelman
0
Het lijkt erop dat we met Arcelor goede zaken doen vandaag. En dat werd tijd. De AEX kruipt naar de jaartop van 572, maar Arcelor staat nog ver verwijderd van haar jaartop boven de 30. Een inhaalslag lijkt op zijn plaats nu. Eventjes 4 euro terug verdienen is niet eenvoudig natuurlijk.
sappas
0
quote:

gerrit 69 schreef op 18 juli 2018 12:05:

Aankomende vrijdag de juli expiratie.
Koersdoel voor deze korte termijn mogelijk rond de € 27,00
www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/ISPAT...
Als de weerstand van 27,5 wordt doorbroken en we blijven 3 dagen boven de 27,5 dan is de volgende weerstand 30,5.

Als de cijfers 1 augustus goed zijn dan zitten we zo boven de 30,5:-)

Groetjes,

Sappas
[verwijderd]
0
quote:

gerrit 69 schreef op 18 juli 2018 12:05:

Aankomende vrijdag de juli expiratie.
Koersdoel voor deze korte termijn mogelijk rond de € 27,00
www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/ISPAT...
Vorige week zei ik dat al dat het er op leek dat AM het dal uit kroop en gauw weer richting 27,5 zou kunnen gaan.
Daarop ook gegokt met voor mij een maximaal aantal aandelen AM (de 11e juli bijgekocht voor 24,71 en 24,74).
Pakt vooralsnog goed uit en ik blijf (dit keer) van de verkoopknop af
Mountainlion
0
Waarom wij nooit zoals ASML nu + 8 %
Nee AM met beel moeite + 2.2 %
Maar elke dag tot de cijfers + 1-2 % is ook lekker.
En misschien op 1 aug , met de presentatie
van de 2e kwartaalcijfers “ wij “ ook + 8 %
Als gerechtigheid bestaat, en Trumpie maakt 2e helft
van 2018 niet al te rare sprongen, moeten we met de Kerst
op € 30-32 staan
Archie Steelman
0
De slotstand van 26,485 is weer een grote stap in de goede richting vandaag. Arcelor was op 2 na de grootste stijger. Morgen komt er waarschijnlijk nog een beetje bij als zaken blijven verlopen in Amerika zoals ze thans gaan. De AEX heeft de weerstand van 568 gepakt en dat is een goed teken. Maar er is altijd het risico dat Trump met een twitter het sentiment verandert. Hopelijk gebeurt dat deze week niet. Prettige avond allemaal.
gpjf
0
quote:

tukker51 schreef op 18 juli 2018 15:01:

[...]
Vorige week zei ik dat al dat het er op leek dat AM het dal uit kroop en gauw weer richting 27,5 zou kunnen gaan.
Daarop ook gegokt met voor mij een maximaal aantal aandelen AM (de 11e juli bijgekocht voor 24,71 en 24,74).
Pakt vooralsnog goed uit en ik blijf (dit keer) van de verkoopknop af
Nou dat zijn hele mooie aankoopkoersen . Op dit moment speel ik quitte met AM en maar eens zien bij welke koers ik ze ga verkopen, het was tenslotte bedoeld als een aankoop daghandel .
gpjf
0
BRUSSEL (AFN) - De autobranche is niet blij met de Europese importheffingen op staal. De Europese Commissie gaf woensdag groen licht voor voorlopige tegenmaatregelen op Amerikaanse invoertarieven, die de import van staal naar de EU moeten inperken. Volgens autobranchevereniging ACEA zal de heffing nadelig uitpakken voor Europese automakers.
Brussel gaf een klap op heffingen van 25 procent op verschillende producten. De tarieven gelden voor al het extra staal dat Europa wordt binnengevoerd, bovenop de gemiddelde staalinvoer van de afgelopen drie jaar. Daarbij geldt volgens de documenten wie het eerst komt wie het eerst maalt.
Landen en bedrijven hebben nu een paar maanden de tijd om commentaar te geven op de maatregelen. Begin volgend jaar moeten definitieve regels van kracht worden.
De autobranche is onder meer bezorgd over de concurrentiepositie. De maatregelen zullen volgens ACEA zorgen voor prijsstijgingen, zeker omdat de vraag naar staal in de sector stijgt en de Europese capaciteit niet voldoet.
matBel
0
31.64 30.23 28.82 dat zijn de koersen die ik in hat begin geschat had in het begin van het jaar, dus we zitten nog 2 eurotjes onder het pessimistische, het zal wel goed komen. US staat nu op 26.71.
KijKhumGaaN....
0
BHP shares jump on record annual iron ore output!

Rio Tinto's iron ore shipments are up 14% !

;-))
The voice
0
Rio Tinto's iron ore shipments are up 14%

CHRIS PASH
JUL 17, 2018, 9:55 AM
FACEBOOK
TWITTER
REDDIT
LINKEDIN
EMAIL

Rio Tinto’s iron ore mine near Karratha in Western Australia’s Pilbara region. Image: Aaron Bunch/Getty Images
Rio Tinto now expects its full year shipments of iron ore from the Pilbara in Western Australia to be at the high end of its guidance.

The company, releasing its second quarter production results, says iron ore shipments of 88.5 million tonnes over the three months were 14% higher than the second quarter of 2017, mainly due to better weather and improved productivity.

The company says shipments in 2018 are expected to be at the upper end of the guidance range of 330 to 340 million tonnes.

“Operational performance was solid across most commodities, rounding out a strong first half performance for the Group,” says Rio Tinto chief executive J-S Jacques.

“Our increasingly flexible Pilbara iron ore system continued to perform well. Our bauxite and copper businesses also delivered strong operating results, demonstrating the success of our ongoing mine-to-market productivity programme, which is increasingly important in an environment of rising cost inflation.

“Our sustained focus on cash generation, combined with disciplined capital allocation, will ensure we continue to deliver superior returns to our shareholders across the short, medium and long term.”

Pilbara operations produced 168.7 million tonnes (Rio Tinto share 140.5 million tonnes) in the first half of 2018, 7% higher than the same period of 2017.

Second quarter production numbers:

gpjf
0
Alcoa geeft winstwaarschuwing
Door ANP PRODUCTIES
Gisteren, 22:37 in FINANCIEEL

PITTSBURGH - Aluminiumproducent Alcoa heeft woensdag een winstwaarschuwing gegeven. Het bedrijf deed dat onder meer naar aanleiding van importheffingen op aluminium en hogere energiekosten.

Gaan we hier last van krijgen?
The voice
0
Column: Campingrally op komst

Door RICHARD ABMA - De Telegraaf

2 uur geleden in FINANCIEEL

De soft patch in de Europese economie die we in het eerste kwartaal ondervonden, lijkt weer naar de achtergrond te verdwijnen. Recente macro-economische cijfers vanuit Europa duiden op aantrekkende economische groei. Industriële productie, fabrieksorders en inkoopmanager cijfers komen beduidend beter binnen dan men had verwacht. Dit krachtige herstel kan de komende maanden verder vorm krijgen in mijn optiek.

? MICHEL VAN BERGEN
Een herstel van de macro-economische omgeving past goed bij de omzet- en winstontwikkeling van Europese bedrijven. Deze is namelijk over de eerste twee kwartalen gemeten fors hoger dan vorig jaar. De gemiddelde winstgroei voor Nederlandse bedrijven genoteerd aan de AEX-index is ruim 15%. De beurs zelf loopt hierop achter.

AEX richting 600 punten
Trouwe lezers weten dat ik de AEX-index op niet al te lange termijn door de 600 puntengrens zie gaan. Dat komt onder andere door deze winstgroei en het herstel van de macro-economische omstandigheden. Ook is van belang dat de huidige omgeving nog altijd goudomrand is. Er wordt maandelijks nog steeds 15 miljard euro per maand in het financiële systeem geplaatst. Rentes zijn nagenoeg 0% en van inflatie is amper sprake.

Dat laatste komt vooral door de hoge werkloosheid die we hadden de afgelopen jaren. Werkgevers hadden het voor het uitzoeken. Hadden welteverstaan, want in Nederland en Duitsland wordt geschikt personeel vinden iedere maand lastiger. Kijk het Journaal of lees de krant en we komen horecapersoneel, leraren en bouwlieden te kort. Dat tekort zal verder gaan groeien de komende kwartalen. Net als de groei in de waarde van vastgoed heeft gedaan.

Welvaartseffect huishoudens
De overwaarde van vastgoed bepaalt ongeveer 67% van de welvaart van een particulier huishouden in Europa. In Nederland explodeert de vastgoedmarkt inmiddels. Maar ook in Portugal en Frankrijk bijvoorbeeld stijgen vastgoedprijzen hard op dit moment. Dit welvaartseffect leidt tot een hoger consumentenvertrouwen en een betere bestedingsbereidheid. Meer bestedingen geeft een hogere omzet en een hogere winst voor bedrijven. Arbeid wordt vervolgens nog schaarser en uiteindelijk kweekt dit inflatie.

Dit economisch opwaarts gerichte spiraal zal voorlopig aanhouden denk ik. Rentes zullen daarbij normaliseren, zodra de ECB stopt met het opkopen van obligaties per 1 januari 2019. Het effect in aandelen vind ik tot op heden nog (te) mager en met een koerswinst verhouding van 14 à 15 kan de beurs nog zeker een stuk hoger de komende kwartalen. Als het heel snel gaat, kunnen we wel eens een heuse campingrally mee gaan maken deze zomer.
1.010 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 47 48 49 50 51 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 23,800
Verschil +0,290 (+1,23%)
Hoog 23,960
Laag 23,560
Volume 2.676.573
Volume gemiddeld 2.411.545
Volume gisteren 3.430.788

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront