Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Herstel op beurzen door handelshoop

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 augustus 2018 14:51
    Men zoekt redenen voor winstneming en koersmanipulatie. De AEX (en al die andere indices) moeten gewoon eindejaar op een mooi jaarwinstje staan zo rond de 590-600. Helaas stonden we al in januari bijna op 580. Kortom vooral veel temperen (control the greedy beast) en einde boekjaar rendement wat past bij de ontwikkelingen. Wi je save gokken (als dat kan) gewoon op de dips calls dec 600 kopen en verder niet meer naar kijken ;-).
  2. Mrx77 16 augustus 2018 17:03
    Hebben de yankees een sell off op onze beurzen geiniteerr...of zijn ze onze beurzen aan het manipuleren. Wallstreet is vamaf dieptepunt vd afgelopen week bijna 500 punten gestegen. Aex stijgt nauwelijks en dus nauwelijks hersteld...hoewel eurokoers behoorlijk is gedaald en dat bij duurdere dollar. Hoe kan wallstreet zo flink herstellen bij een flink duurdere dollar en aex flink dalen bik dalende euro....graag een analyse vd manipulatie van onze koersen.
    7 Posts Aantal posts per pagina: 20 50
  3. down 17 augustus 2018 09:25
    Ach ja die handelsoorlog is een flutte reactie op de werkelijkheid als je ziet dat de werkloosheid daalt en de prijzen nederig blijven,,, en alleen de belasting op allerlei dingen omhoog wordt geschroefd door de falende overheid!!! De rentes blijven grotendeels overal onveranderd.... Alleen als je je geld op de bank deponeert al dan moet je geld betalen ervoor in plaats van krijgen.... Dus geld genoeg overal,,,, ja zelfs teveel!? De rabobank maakt meer dan een miljard winst maar de consument wordt flink op kosten gejaagd als je daar een diensverlening vraagt of krijgt..... Dus hoezo handelsoorlog????
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links