Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liveblog: Heijmans, Fugro en Beter Bed

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. nemo77 17 september 2018 15:05
    Vergelijk dat eens hiermee:

    "Boer zoekt Vrouw over boer Remco
    16 september 2018
    Na de opnamen van het tentfeest hoorden wij dat boer Remco ten tijde van de voorstelaflevering in mei al met meerdere dames intensief contact had. Op verzoek van Remco hebben zij een brief geschreven naar het programma en waren ook op het tentfeest.

    boer Remco
    Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij maken Boer zoekt Vrouw voor vrijgezelle boeren die niets liever willen dan een relatie en bij wie dat zonder onze hulp niet lukt. Omdat wij met veel deelnemers van Boer zoekt vrouw nauw contact hebben, kwam ons dit snel ter oren. Vervolgens hebben we met alle betrokkenen veelvuldig gesprekken gevoerd.

    Boer zoekt Vrouw is een eerlijk en authentiek programma dat wordt gemaakt op basis van vertrouwen. De boeren moeten ons vertrouwen in hoe wij het programma maken en wij moeten de boeren 100% kunnen vertrouwen. Doordat Remco al met meerdere dames contact bleek te hebben, die dat niet van elkaar wisten, en hen ook heeft gevraagd te schrijven, heeft hij in onze optiek niet fair gehandeld. Veel van de briefschrijfsters hadden hierdoor geen eerlijke kans. Remco dan wel (online) blijven volgen past dus niet bij Boer zoekt Vrouw.

    Remco zegt hierover: “Ik had dit natuurlijk nooit op deze manier moeten doen. Ik had eerlijk moeten zijn tegen de vrouwen en tegen Boer zoekt Vrouw. Maar het is gebeurd. Ik heb er echt spijt van.“

    boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl/nieuws/boe...
  2. [verwijderd] 17 september 2018 19:27
    quote:

    rekeozsejtlerap ed schreef op 17 september 2018 18:57:

    [...] Zonder de cb's, was hij nergens.

    Wat niet betekent dat ik zijn kennis en kunde in twijfel trek.
    Geen idee wat cb's is, of zijn. Maargoed, kennis en kunde, is er amper nodig als alles om je heen stijgt, je haakt aan en bent klaar. Da's in kort de strategie van Buffet!
  3. Bonost 17 september 2018 19:59
    quote:

    Helvan '18 schreef op 17 september 2018 19:27:

    [...]
    Geen idee wat cb's is, of zijn. Maargoed, kennis en kunde, is er amper nodig als alles om je heen stijgt, je haakt aan en bent klaar. Da's in kort de strategie van Buffet!
    Ik denk Centrale Banken.
    Als je meer rendement maakt dan de markt dan doe je het volgens mij beter dan de aanhaker. Daar heeft hij natuurlijk wel een heel apparaat voor.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links