Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming oktober 2018

12.923 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 ... 643 644 645 646 647 » | Laatste
De amateur
1
quote:

BassieNL schreef op 31 oktober 2018 12:46:

[...]Eén ding weet je zeker: de afgegeven planningen zijn altijd 'best case'.
In de praktijk heb je vrijwel altijd te maken met vertragingen.
Ik zie het bij alle biotechbedrijven om me heen.
En tijd is geld.
Klopt maar ze verdienen nu in ieder geval geld en als ze dat een jaar of 4 met HAE kunnen doen heb je aardig wat tijd voor de pijplijn.

Ik vind het alleen weer onzin dat Pharming gewoon een uitstekend kwartaal heeft gedraaid en een goede outlook voor Q4 maar dat sommige dat weer negatief moeten weergeven.

Fundering van Pharming wordt met de tijd steviger en ja tegenslagen zullen er nog zijn maar dat kan je nu ook hebben.
[verwijderd]
0
quote:

Jules B schreef op 31 oktober 2018 12:48:

[...]

Onzin roepen kan elk kind. Wat is er onzin? De timing?
Kijk... jij doet wat je al vaker doet hier. En dat is feiten maskeren met je eigen ( vind ik negatieve )mening over Pharming draperen.

En dat mag uiteraard. Vrij land. Even als ik die mening niet met je deel en dat hier ventileer.

Wellichtis het woord onzin wat te scherp ingezet. Laat ik het dan listig bedrog noemen.

Zo beter?...
Dick123
0
Jules B hoe kom jij aan de jaren dat de dergelijke nieuwe medicijnen op de markt kunnen zijn. Uit je duim gezogen ?, plaats link waar dergelijke informatie is te vinden en anders moet je niet zo maar wat roepen.
Wilbar
1
quote:

Jansplace schreef op 31 oktober 2018 12:41:

Gebeld met IEXMedia en heb haar fijjn uitgelegd wat ik van een nieuwssite verwacht.

Ben het een beetje zat aan het worden dat negatieve gedoe. Slecht nieuws melden met een smile en goed nieuws niet.

Het valt mij op. Misschien nog even mailen met heer de Vries wat hij hier nu van vind
Je hebt het haar fijn uitgelegd ?
Hopelijk heeft ze het goed genoteerd.

www.youtube.com/watch?v=oxWYQ-bTVOM

Het lijkt me verstandig om de kostbare tijd van de heer de Vries niet teveel te verbruiken; dat kost omzet.
Beursgoeroe
0
[verwijderd]
1
quote:

Beur schreef op 31 oktober 2018 12:43:

[...]Daarmee worden de resultaten niet anders.
Klopt, de resultaten zijn geweldig en veelbelovend voor Pharming en de CIN patiënten waarvoor nu nog geen medicijn / oplossing is.

Bij mediaan vallen de uiterste incidentele waardes inderdaad weg wat gebruikelijk is. Men heeft wel eens een incidentele onverklaarbare uitschieter in de meetingen die dan niet representatief zijn. Verdere details t.a.v. study design zullen later volgen bij publicatie van het onderzoeksrapport.....

Pharming heeft positieve resultaten bekendgemaakt van een Fase II door onderzoekers geïnitieerde studie naar RUCONEST® (recombinant humane C1-esteraseremmer of “rhC1INH”) in een dubbelblind, placebo-gecontroleerd klinisch onderzoek bij patiënten met een risico op nefropathie (nierfalen) als gevolg van met contrastvloeistof uitgevoerde onderzoeken.
De studie stond onder leiding van Dr. Michael Osthoff van het Universitair Ziekenhuis Basel, in Zwitserland. Vijfenzeventig hiervoor in aanmerking komende patiënten met een bekende matige tot ernstige nierfunctiestoornis kregen 50 eenheden per kg (maximaal 4200 eenheden) RUCONEST® (n = 37) of placebo (n = 38) onmiddellijk voorafgaand aan de behandeling met standaard contrastmiddel als onderdeel van een electieve coronaire angiografie met of zonder een percutane coronaire interventie (“PCI” of stentbehandeling), en vervolgens een tweede identieke behandeling vier uur na de interventie.

In de algehele studie toonde RUCONEST® een statistisch significant effect (p = 0,038) bij het beperken van de stijging van neutrofiel Gelatinase-geassocieerd lipocaline (NGAL), het primaire eindpunt voor de studie. NGAL is algemeen erkende vroege marker voor acuut nierletsel bij patiënten met gediagnosticeerde nierfunctiestoornissen die PCI’s ondergaan met standaard contrastmiddelen.

De resultaten waren vooral duidelijk in de subgroep van patiënten (n = 30) die een stentbehandeling ondergingen. De intent-to-treat-analyse in deze groep toonde aan dat patiënten op RUCONEST® een mediane toename in piek-urine NGAL-concentratie binnen 48 uur van 1,8 ng /ml hadden, vergeleken met een toename van 26,2 ng/ml in de placebo-arm (p = 0,04) . Dit komt overeen met een duidelijk verschil in de mediane procentuele verandering in het piek-urine NGAL-niveau binnen 48 uur van 11,3% in de RUCONEST®groep en 205,2% in de placebogroep (p = 0,001).

De algehele beoordeling van het onderzoek toonde ook een trend dat patiënten die meer invasieve ingrepen en procedures ondergingen en een hoger volume aan contrastmiddel nodig hadden, ook een groter voordeel van de RUCONEST®-behandeling vertoonden. De behandeling vertoonde een uitstekend veiligheidsprofiel vergelijkbaar met de placebogroep – een bijzonder opmerkelijke observatie met betrekking tot de hoog-risico patiëntengroep die in het onderzoek was opgenomen (gemiddelde leeftijd ongeveer 77 jaar, met meerdere comorbiditeiten en verminderde nierfunctie).

Deze resultaten ondersteunen daarom aanvullend klinisch onderzoek voor het gebruik van rhC1INH in een nieuwe indicatie waarvoor een aanzienlijke onvervulde medische behoefte bestaat.
[verwijderd]
0
als een Gala 3 eu kan stijgen moet het voor Pharming minimaal 10 cent worden vandaag..dus over de 1
bikes
2
quote:

Beur schreef op 31 oktober 2018 12:48:

[...]Rare opwinding weer vanochtend over het feit dat IEX geen melding heeft gemaakt van het meest recente rapport van First Berlin. Dat heeft IEX sinds het verschijnen van het eerste rapport van FB over Pharming in 2006 nog nooit gedaan en daar is door forumleden nog nooit een probleem van gemaakt.
We leven momenteel een beetje teveel in een Ik-vind-en-ik-eis-tijdperk.
Nee zo is het hoor mijnheer IEX, houdt de mensen maar dom. Waarom heeft u dat nog nooit gedaan? Wat is de reden? Eisen doen we niet, wij vertrouwen erop dat u ons de volledige info geeft over Pharming, óók al is dat misschien niet in uw belang, door de beleggers wordt het wel op prijs gesteld.
Stengelchen
0
quote:

DeHardeWerker schreef op 31 oktober 2018 11:33:

[...]

Wat ik niet begrijp is waarom er wel gereageerd wordt op het rapport van Kempen, maar niet op de vele andere rapporten met hogere koersdoelen ? Blijkbaar is de markt het meer met het Kempen rapport eens dan met alle andere rapporten. Idee waarom dat zo is ?

Erg verdacht ja, net gedane suggestie (door inbetween en beeldscherm) dat GS te maken heeft met 't feit dat koers niet boven 95 cent uit mag is helemaal niet gek te noemen. GS, Kempen en een overnemende partij die tezamen een troika vormen en een vijandige overname voorbereiden voor minder dan 2 euro gaat al weken door mijn hoofd.

Volgens AFM register echter nog geen wijziging per 31 oktober.

www.afm.nl/nl-nl/professionals/regist...

Nog steeds 3,16 % in bezit GS. Dus aandelen verkopen om koers laag te houden gebeurt vooralsnog niet, wat bovenstaande tegenspreekt. Is deze AFM-weergave dagelijks accuraat of loopt deze achter zoals vermelding shorterspercentage? Dat weet ik even niet. Linke lui bij GS, dat weet ik wel.
12.923 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 ... 643 644 645 646 647 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 0,961
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,967
Laag 0,953
Volume 2.891.437
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront