Pharming « Terug naar discussie overzicht

pharming november 2018

11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
four70
0
Marlanki: volkomen onjuiste stelling. Ik wordt gewoon kotsmisselijk van die Sijmen-slijmers die mij niet weerspreken met goede argumenten. En ik heb uw mening niet gevraagd.
Ik herhaal: dit bedrijf gaat naar de klote als er niet meer aan PR in Amerika gedaan wordt op de Amerikaanse manier.. Die is anders dan de binnenkamertjespolitiek (mooi voor scrabble) zoals dat in NL gebeurt. Dus Marlanki: ook graag argumenten.
[verwijderd]
7
quote:

four60 schreef op 11 november 2018 00:43:

De koers is van ons: 99% heeft geen vertrouwen meer in het aandeel. Misschien zijn uw rekenvermogens iets beperkter dan bij anderen. Wompie: ik heb geen 'paar' aandelen. Dekkie: kom met argumenten en feiten. Papaji: op de beleggersdag krijgen we gewoon een grammafoonplatenverhaal te horen door de heer De Vries. Iets waarvan ik word beschuldigd maar geprolongeert door de CEO.
Jezelf kritisch opstellen is geen misdaad. Het is niet de eerste keer in de geschiedenis dat aandeelhouders en Ceo verzoeken, of een ander beleid of wegwezen.
Er worden de laatste tijd maar een paar miljoen aandelen per dag verhandeld. Daaronder vallen dus ook de aandelen van de daghandelaren (dagelijkse aan/verkoop) en het handelen van de shorters in dit aandeel om te pogen de koers nog iets verder te drukken door verkoop in de ochtend en 's middags weer terugkopen om uiteindelijk op hetzelfde shortpercentage te blijven staan.
Dat handelsvolume is in totaal dus erg laag, gezien de ruim 600 miljoen aandelen die uitstaan.
Hieruit blijkt volgens mij dat de meeste particulieren die nu nog aandelen hebben, hun stukken vasthouden
óf omdat ze vertrouwen in het bedrijf hebben,
en/óf berichten over de nieuwe onderzoeken, EMA / FDA afwachten,
óf omdat ze verwachten dat er grote beleggers in zullen stappen
óf omdat er binnenkort een (vijandig) bod op Pharming komt van een grote farmaceut,
óf om nog een andere reden.
De enkeling die hier gefrustreerd zich afreageert daargelaten, blijft de grote massa maar ook de aangemelde grote beleggende instanties (zie lijst die Maliqun61 hier geregeld bijhoudt) blijkbaar hun stukken vasthouden. De vooruitzichten van Pharming zijn tenslotte prima.

four70
0
Marlanki: dank voor de reactie. Bij een goed beleid van de board zijn de shorters er zo uit. Daghandelaren ook.
Een vijandig bod komt alleen als de board een goed beleid uitzet. Nico Bakker: links laten liggen.
De grote massa is sterk verdeeld. Van klein tot groot. AVA 2017 bijgewoond en de sessie in Rotterdam. De grote particuliere beleggers zie je er nauwelijks, wel veel kleintjes die tijdens de borrel met de heer De Vries in gesprek gaan en thuis kunnen vertelellen dat ze de CEO hebben gesproken. Gratis bier en bitterballen. Fantastische avond gehad. Dit soort mensen zit en beheersen grotendeels dit forum. Ik wil de zaak niet kleineren maar het is wel een feit. Daar staan geen die De Vries vragen: 'What 's your planning for the next 5 years?' What kind of operations are planned for the next year with the Basel results?
Ik bedoel maar deze bezoekers zijn blij met hun ontmoeting met De Vries. Hij staat ver boven ze. Dat geeft vertrouwen. Maar niet aan de beleggers die ervaring hebben, die in management hebben gezeten, die personeel hebben aangetrokken. Deze beleggers zitten waarschijnlijk ook niet actief op dit forum.
Daardoor krijg je dat gezever over daghandelaren, shorters, koers vasthouden etc. Puur gezeik om doodziek van te worden. Vaak ook onkennis.
Niemand van die Sijmen-slijmers durft met argumenten te komen waarom de koers zo laag staat met een fantatisch product in Amerika. Ik wel: Pharming wil op Nederlandse manier een product in de Amerikaanse markt neerzetten d.m.v. gratis verstrekking als de concurrent faalt. Dat is de eerste grote mislukking. De Amerikaanse markt is keihard. de patient zegt bedankt en de verzekeraar ook. Nu hebben we geld vedient. Product and share marketing meneer De Vries!!
[verwijderd]
12
quote:

four60 schreef op 11 november 2018 00:53:

Marlanki: volkomen onjuiste stelling. Ik wordt gewoon kotsmisselijk van die Sijmen-slijmers die mij niet weerspreken met goede argumenten. En ik heb uw mening niet gevraagd.
Ik herhaal: dit bedrijf gaat naar de klote als er niet meer aan PR in Amerika gedaan wordt op de Amerikaanse manier.. Die is anders dan de binnenkamertjespolitiek (mooi voor scrabble) zoals dat in NL gebeurt. Dus Marlanki: ook graag argumenten.
Als u hier op dit forum slechts medestanders zoekt, moet u de volgende keer vragen naar de mening van mensen die hetzelfde als u over de CEO van Pharming denken. En niet in zijn algemeenheid vragen om de mening van forumleden.

Ik herhaal dan ook : dit bedrijf gaat zeker niet naar de klote als de PR blijft zoals deze nu door Pharming's huidige verkoopafdeling wordt gedaan in Amerika.
De omzet stijgt kwartaal op kwartaal. Ook dit jaar een stijgende lijn te zien en er is in 2018 nog geen melding van tekort aan Cinryze of Haegarda gemeld in de USA. Alleen is m.b.t. Cinryze in Europa een tekort gemeld. De voorraad Cinryze t.b.v. van Europa werd blijkbaar afgeroomd t.g.v. de USA en Canada.
Die omzetstijging over het derde kwartaal is dus op eigen kracht gehaald. Daarnaast zijn blijkbaar de patiënten die vorig jaar of eerder dit jaar door hun arts overgezet werden van Cinryze op Ruconest, het middel Ruconest blijven gebruiken.
Pharming maakt N.B. nu al winst en kan al zijn aangekondigde nieuwe onderzoeken in ieder geval het eerstkomende jaar uit eigen kas betalen, naast de rente en afbetaling van de lening én heeft al een voorziening getroffen voor het betalen van de eerste mijlpaalbetaling aan Valeant.
Pharming staat er dus bijzonder goed voor.
En dat vertrouwen dat voor een deel plotsklaps verdween door het belachelijke koersdoel van de analist van Kempen & Co dat door de heer AJKamp van IEX midden op dag de wereld in werd gestuurd en door de tegenvallende verzoek van de FDA om uitgebreidere informatie, dat vertrouwen in Pharming komt beslist weer terug. Van die plotselinge koersval werd ook nog weer eens door de shortende partijen (waaronder één van de grootaandeelhouders van Biocryst) geprofiteerd door extra te shorten.
Dat koersdoel trouwens van € 0,60 van Kempen sloeg op het jaar 2024. Belachelijk dat een analist die voor een bedrijf voor de eerstkomende jaren een prachtige omzetstijging vooruitberekent , in hetzelfde rapport dan voor het jaar 2024 een koersdoelverlaging afgeeft, maar dan ook nog die koersverlaging nu al aan de buitenwereld doorgeeft. Een koersdoel voor over zo'n lange termijn wordt normaliter zelfs niet voor een bedrijf als de Shell gedaan, en zeker niet voor een biotechbedrijf. Een koersdoel wordt voor een periode van 6 tot 12 maanden afgegeven.
Dus mijn conclusie: niet zo zeiken over de CEO en de verkooptaktiek van Pharming.
Kritiek kan beslist geen kwaad , die heb ik ook en geef die dan rechtstreeks per mail of op de nazit van een AVA of een info-avond aan deze CEO. Maar deze dagelijkse nachtelijke aanval op de persoon De Vries via een forum slaat nergens op.

[verwijderd]
2
quote:

papaji schreef op 11 november 2018 00:06:

Stichting Rechtsbescherming Beleggers behartigt de belangen van beleggers
www.stichtingsrb.nl/

SRB-BELEGGERSDAG op zaterdag 24 november 2018

Locatie: De Nieuwe Poort, Weena 711, Rotterdam
Om de SRB Beleggersdag 2018 bij te wonen kunt u zich aanmelden via e-mail: info@stichtingsrb.nl

10.00 – 11.00 uur Presentatie Pharming NV. door de heer S. de Vries, Voorzitter van de Raad van Bestuur
Gelegenheid tot het stellen van vragen
Bedankt Papaji.
Uw bericht zou bijna ondergesneeuwd zijn.
four70
1
Markanki: veel dank voor uw directe reactie. Marr ik moet mij toch laten ontvallen dat u de zaken enigszins symplistisch benadert. U benadert ze zaak vanaf de buitenkant terwijl het probleem in tern bij Pharming ligt: ik zeg het KEIHARD: een CEO die geen respect heeft voor 85% van z'n aandeelhouders.
Deze zijn zeer gespreid en kunnen nooit zijn beleid afkeuren in een AVA. In deze situatie is hij oppermachtig, zeker mbt zijn beleid. Zijn commissarissen en mede directieleden heeft hij ook sterk onder bedwang.. Met andere woorden: alle aandeelhouders zijn onderworpen aan het beleid van de heer De Vries. Intussen verdient hij 1,5 miljoen per jaar plus z'n opties. En de rest van de board ook.
Even uitrekenen: Zij verdienen een giga door middel van 85% van particuliere aandeelhouders.
Dan mag je op z'n minst verwachten dat:
- De Ceo 3 weken per maand in Amerika is om de markt te maken
- De Ceo een stevig PR programma op de Amerikaanse markt heeft
- Na alle ellende over de laatste maanden zich terugtrekt
Natal
1
Aan de superklagers en superzeurders ( termen als zakkenvullers ,Sijmen aan de bak en dat soort ongein) kan ik maar 1 ding zeggen: je hebt je zin niet gekregen, je hebt verloren en wat je verwachtte komt niet uit. Accepteer je verlies en move on! Val anderen met het frustratengezang , paranoiaklets en complottheorieën niet mee lastig. Volg het voorbeeld van Eric, ff korte mededeling en uitstappen, kijk, zo kan het ook!
Strandbal
0
quote:

De koers is van ons schreef op 10 november 2018 21:29:

Aan alle negativisten zou ik willen vragen om zsm alles te verkopen. Dan hebben we dat ook weer gehad. Ik krijg echt het heen en weer van alle gezeur van ik had gerekend op x en nu is het enkel x min yy percent want de CEO weet niet wat hij doet etc etc . Get a life en neem een beslissing en stop dan met zeuren aub.

Als je er niet in gelooft wat doe je dan hier nog ?

En moest de basis nu rot zijn, zou ik het begrijpen dat je niet tevreden bent. Maar iedereen is akkoord dat alle seinen groen staan, enkel moet de tijd zijn werk doen. Dit is BIOTECH..

En dan druk ik me echt nog heel voorzichtig uit
Helemaal mee eens!!!! Ga ergens anders de boel verzieken.
[verwijderd]
10
Goedemorgen Marlanki en anderen,

Wat je ook probeert, deze nachtbraker blijft wartaal uitbraken. 99% van de aandeelhouders heeft geen vertrouwen in de CEO? Dat De Vries naar zijn mening niet goed op de Amerikaanse markt inspeelt is het enige punt dat hij maakt.

Heeft hij daar bewijs voor? Nee, de omzet groeit en niet zo'n beetje ook. Hij haalt die omzet niet met overgevlogen Nederlanders die het verkoopteam vertegenwoordigen, het zijn mensen die de markt kennen waar de omzet vandaan komt.

Hij vindt dat De Vries te weinig Grote investeerders aantrekt. Grote investeerders wachten rustig de aankomende ontwikkelingen af en menen nog genoeg tijd te hebben tot 2020 wanneer er meer duidelijkheid komt op kans van slagen voor de andere producten. De kleine aandeelhouders kunnen bij vertrouwen in dit platvorm vast inslaan tegen deze mooie lage prijs om hun bezit uit te bouwen, hun tijd is toekomstig kapitaal.

Four 60 voor snel geld moest je in 2017 bij Pharming zijn toen De Vries de weder opstand van Pharming mogelijk maakte en iedereen daarbij wilde zijn. Dat is even voorbij en gaan we een normaal Bio traject in met soms meevallers, maar ook tegenvallers. Als je denkt De Vries te kunnen ondersteunen omdat je de Amerikaanse investeerders tot in de puntjes weet te bespelen moet je je tot hem wenden en niet onrust blijven zaaien onder de geduldige investeerder in Pharming.

Wees een vent en pak de handschoen op!
De Vries zal dan op zijn tour vertellen over zijn nieuwe man die hem zijn ondersteuning aanbood en uit het niets op zijn pad kwam, hij zal je eeuwig dankbaar zijn en belonen met mooie opties.

Doe hem de groeten van al zijn trouwe aanhangers.

fijne zondag,

Tini

jurpsy
7
Goedemorgen,

Op beide Healthcare conferences zal Pharming aanstaande week aanwezig zijn.
Pharming wordt vertegenwoordigd door oa. de heer S. de Vries en de heer R. Wright.

1/

Stifel 2018 Healthcare Conference

Nov 13, 2018 - Nov 14, 2018

New York,

United States.

2/

Jefferies 2018 London Healthcare Conference

November 14-15, 2018
London, UK

The Jefferies 2018 London Healthcare Conference will be taking place November 14-15 in London, UK.

Now in its ninth year, the Jefferies conference is the largest healthcare-dedicated conference in Europe. In 2017, we hosted over 400 participating companies, 1,800 attendees and 4,500 business-to-business and investor meetings. Our event will feature leading public and private companies from the pharmaceuticals, biotechnology, generics, consumer health, animal health, medical technology and healthcare services sectors from the United States, Europe, Africa, Middle East, Latin America, Russia, India, Israel, China and Japan.

The two-day event will include concurrent tracks of company presentations, thematic panel discussions, and 1x1/small-group meetings. This global gathering of leading healthcare executives and institutional, private equity and venture capital investors will address near- and long-term investment opportunities and discuss the mechanisms driving global healthcare.

Jurps.
Kompas
1
@Jurpsy
Dit zijn DE bijeenkomsten waar Pharming zich aan nieuwe investeerders kan presenteren.
TOP!
Gevelboer
2
quote:

four60 schreef op 11 november 2018 02:21:

.......(ingekort)...
Dan mag je op z'n minst verwachten dat:
- De Ceo 3 weken per maand in Amerika is om de markt te maken
- De Ceo een stevig PR programma op de Amerikaanse markt heeft
- Na alle ellende over de laatste maanden zich terugtrekt

Hoezo "ellende over de laatste maanden"?
Het bedrijf heeft de laatste maanden beter gepresteerd dan ooit !!
(check de cijfers)
Kompas
0
quote:

Jan70 de kleine belegger schreef op 11 november 2018 08:23:

[...]Hoezo "ellende over de laatste maanden"?
Het bedrijf heeft de laatste maanden beter gepresteerd dan ooit !!
(check de cijfers)
En aanvullend. Kijk de webinar nog eens terug! Pharming heeft een solide fundament en bouwt gestaag verder!

www.onlineseminar.nl/iex/webinar/2405...
De koers is van ons
0
Geweldige planning hebben die gasten wel. Wie vangt daar vliegen af van wie ? Er zal daar een stukje afgevlogen worden in alle geval

1/

Stifel 2018 Healthcare Conference Nov 13, 2018 - Nov 14, 2018
New York,

2/

Jefferies 2018 London Healthcare Conference November 14-15, 2018
London, UK

@jurpsy, goed gevonden en dank, ab gegeven
BassieNL
0
quote:

marlanki schreef op 11 november 2018 01:47:

[...]
....
Dat koersdoel trouwens van € 0,60 van Kempen sloeg op het jaar 2024. Belachelijk dat een analist die voor een bedrijf voor de eerstkomende jaren een prachtige omzetstijging vooruitberekent , in hetzelfde rapport dan voor het jaar 2024 een koersdoelverlaging afgeeft, maar dan ook nog die koersverlaging nu al aan de buitenwereld doorgeeft. Een koersdoel voor over zo'n lange termijn wordt normaliter zelfs niet voor een bedrijf als de Shell gedaan, en zeker niet voor een biotechbedrijf. Een koersdoel wordt voor een periode van 6 tot 12 maanden afgegeven.
....
Koersdoel is niks anders de waardering die de analist het aandeel thans waard vindt, berekend met de kennis van nu en een scenario voor de toekomst.

Dus schei eens uit met het verzinsel dat de die 60 cent (wat trouwens 40 is) pas van toepassing is in 2024.
Je hebt het rapport niet eens gelezen!
Natal
0
Gestaag, onthoudt dat woord, groei kost tijd. Gelukkig is er een mooie bron van inkomsten en kan er in 2019 gunstiger geherfinancieerd worden. Pharming komt er wel.
viool
0
De dag dat S. de Vries de beurs opende , had ik 14000 stuks weer bijgekocht, ik was grotendeels uitgestapt, ik dacht dat zit wel goed met Pharming , enkele uren later, de daling door van Kempen.
Nu heb ik grote winst met Galapagos, en een groot verlies met Pharming , ik moet maar net als heel veel anderen op dit forum blijven zitten. Ik verwacht wel dat er wat gaat gebeuren, de komende weken,
dat de koers een zetje geeft, ik heb er nog vertrouwen in, want verkopen en alles op Galapagos
zetten, zou dom zijn, denk ik.
marcello106
1
quote:

Misschien schreef op 11 november 2018 06:56:

Hij vindt dat De Vries te weinig Grote investeerders aantrekt.

Mwoah, dat lijkt wel mee te vallen.

investors.morningstar.com/ownership/s...
Capstone
0
Shorters breiden uit, wordt gewoon weer dalen. T wordt tijd voor een overnamebod of nieuws dat die shorters in 1x doet uitroken.

Er komen ook elke keer nieuwe shortpartijen bij, is mijn inziens geen signaal voor een overname maar eerder dat dat ze kansen ruiken om veel geld te verdienen en inzetten op een koelsdaling (manipulatie).
11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,868
Verschil -0,093 (-9,63%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 37.599.271
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront