Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Opslag ING-topman ondanks dreigende boete'

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Berenberg verhoogt koersdoel ING
  2. 01 feb Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Mijn Vriend 8 december 2018 07:20
    quote:

    am1993 schreef op 7 december 2018 19:21:

    ING: Zelfverrijking? Witwassen? Schijt aan onze klanten en de belastingbetaler? nee, daar doen ze niet aan. Hoe lang moet het duren voordat het OM en de politiek ingrijpt?
    Laat ik nu juist van mening zijn dat de politiek er achter zit, of in ieder geval zoveel mogelijk de andere kant op kijkt. Er zijn genoeg politici die hopen na hun politieke air-time een baantje te scoren bij multinationals welke steun nodig hebben van de politiek. Ook andersom komt dat ook voor, zie Rutte-Unilever. En zolang substantiele boetes niet gepaard gaan met idem gevangenisstraffen dan is er altijd een motivatie om de boel te flessen. ING zat ook al in de BTW carrousel.. En Martin Winterkorn loopt ook nog vrij los.
  2. Geschorst en weet niet waarom 8 december 2018 08:42
    De vrouw die een oproep deed om de anti zwarte piet demostranten tegen te houden is veroordeeld door de rechtbank. Ze is verantwoordelijk gehouden voor de demonstratie.

    Bij ING die criminele activiteiten deed is de top nooit voor de rechtbank geweest. Dit weegt voor mij veel zwaarder. Er is geen discussie over mogelijk. Een oproep doen wordt nog zwaarder gestraft dan een daadwerkelijke verkeerde daad. Ook de omvang van de zaak weegt bij ING veel zwaarder dan bij een ludieke sinterklaasfeest.

    Nu las ik ook nog de ING topman een salarisverhoging heeft gekregen van 50%. Niet te geloven. De gewone werknemers moesten het zuinig aan doen, want 2% salarisverhoging was echt te veel!!. Het is niet meer te geloven hoe bepaalde zaken verlopen.

    De verontwaardiging bij de gewone mensen is begrijpelijk groot. De elite houdt elkaar wel te vriend!
  3. PSING 9 december 2018 10:35
    Hoe kan een bank nou in hemelsnaam weten of geld dat overgeschreven moet worden, wit of zwart geld is?

    Als ze dat werkelijk zouden kunnen en die betalingen niet zouden uitvoeren, dan zou het totale betalingsverkeer in Nederland en daarbuiten stil staan.

    Deze oneigenlijke (!) taak voor een bank is een overheidstaak, die zelf niet weet hoe ze dit probleem moet oplossen, dus leggen ze het bij de banken, dan zijn zij er formeel van af !
    Maar dat ze daarna nog dit soort boetes kunnen opleggen, omdat de door hun bepaalde nieuwe wetgeving voor de banken dit zo bepaald, is echt niet van deze wereld en rond uit belachelijk en een Nederlandse overheid onwaardig.

    Internationaal betalingsverkeer, moet de overheid zelf maar gaan doen, als ze het zo goed weten.

    En als je dan nog ziet hoe dit achterbakse bank pesten in de media zulke buitensporige vormen aan neemt en maar blijft door gaan jaar in en jaar uit, om de publieke opinie tegen de banken verder te beinvloeden, dan heb ik hier maar een gedachte over.

    FAKE NEWS.

    De banken doen een van de belangrijkste taken in Nederland, ziet niemand dit meer? En hoe goed ze dit al héél lang doen?

    Er is geen bewust beleid gevoerd om te witwassen door banken (daar wordt door de banken al ruim 10 jaar actief beleid op gevoerd met opleidingen en cursussen op alle niveau's), maar als het de bedoeling is dat 50% van het personeel van een bank geen bank taken uitvoert, maar een overheidstaak dan wordt het tijd dat ze daarvoor door die zelfde overheid voor beloond worden in plaats van gestraft met totaal ongepaste (lees het FD) megaboetes!

    Of is het de bedoeling om net als in Duitsland en Frankrijk, alle banken in Nederland te marginaliseren en te decimeren, zodat de Amerikaanse banken hun wereld dominantie realiseren en alles gaan bepalen in Europa.

    Linkse rakkers denk nou eens na en zie waar je voor gebruikt word en Stop toch eens met het kapot maken.
26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ING Groep

15,230 17:38
+0,062 +0,41%
Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links