AMG « Terug naar discussie overzicht

AMG december 2018

1.326 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 63 64 65 66 67 » | Laatste
Umi1
0
mvdln
0
Deze wil ik jullie niet onthouden:

Voor wat TA waard is, AMG komende tijd pullback naar 35€ tot 37€, daarna afronden mega SHS patroon op 18€...

www.lynx.nl/kennis/artikelen/twee-int...

Het zou absurd zijn natuurlijk. Maar de macro-economische elementen helpen alvast een handje. Persoonlijk geloof ik niet in zuivere TA maar wel in een combinatie van TA en FA.

Ik meen dat Topperke het aanhaalde deze week: door de bodem heen kan het snel gaan!

Als de koers nog daalt, dan koop ik bij. Cadeaus moet je uitpakken! De vraag is: wanneer is het cadeau het grootst? Time will tell...
Just lucky
0
Is natuurlijk totale onzin. TA volgt de positieve of negatieve ontwikkelingen binnen het bedrijf. Kan niet zo zijn dat het bedrijf zich positief ontwikkeld ook in de toekomst en TA in negatieve richting.
mvdln
0
quote:

Just lucky schreef op 10 december 2018 20:09:

Is natuurlijk totale onzin. TA volgt de positieve of negatieve ontwikkelingen binnen het bedrijf. Kan niet zo zijn dat het bedrijf zich positief ontwikkeld ook in de toekomst en TA in negatieve richting.
Daar heb je een punt Just Lucky. Op dat vlak deel ik je mening. Ik vind deze daling ook absurd. Artikels als sir zijn ook veel te kortzichtig. Ik deel dit gewoon voor de geïnteresseerden. Maar persoonlijk zie ik dit, net zoals velen anderen, als een prachtige kans om aandeeltjes te kopen z'n de komende jaren volop te profiteren van de expansie die het bedrijf zal maken. Fundamenteel is dit bedrijf goed gepositioneerd, maar zowel FA als TA zitten nu tegen.

Edit: ik ben het overigens niet met je eens dat TA de positieve en negatieve ontwikkelingen binnen het bedrijf volgt. TA kijkt juist niet naar die ontwikkelingen maar naar historische koersen en marktomstandigheden om te voorspellen wat de koers in de toekomst zal doen. TA'ers positioneren zich nu juist omdat ze een SHS patroon zien. Fundamenteel ziet het er echter beter uit dan ooit voor AMG. Correct me of I'm wrong, ik ben maar een leek'' als ik denkfouten maak dan hoor ik het graag.
LongTermValueInvestor
0
quote:

Piet Particulier schreef op 10 december 2018 18:55:

Ik wil dat jullie even rustig kijken naar deze cijfers van AMG:

wallmine.com/euronext/amg

1/3e van de beurswaarde van AMG bestaat uit cash
52 week target van €67,-
Prachtige KW verhouding

Vroeg of laat komt het er uit en schieten we omhoog!!!
Hoe kom jij op 1/3 van de beurswaarde? Je moet wel de schuld meenemen. AMG heeft een tangible book value van ongeveer 8 euro per aandeel, ofwel 1/4 van de beurswaarde.
[verwijderd]
1
De een zegt 18 euro de ander zegt 67 euro.
Maw niemand weet wat het gaat worden.
Kijkende naar het fundament en de zonnige toekomst en de stijgende ebita verwacht ik dat koers wel weer wat gaat herstellen, hoewel de 50+ in mijn ogen veel te ver weg is.
Mogelijk door overname?
Dit is wat ik hoop.
Positivist
0
ik had laatst weer een plukje gekocht. maar daalt weer gigantisch. Vandaag weer gekocht. Nog enigszins mazzel, daarna daalde het nog verder.

Had al veel eerder put opties moeten gaan kopen.
Het jaarverlies is echt al flink (20% van de totale portefeuille).
Kroq
0
Gaat hard hoor zonder specifiek nieuws. Blijft toch een volatiel aandeel. Je kan er goed aan verdienen maar ook goed mis mee gaan. De heren van IEX waren in ieder geval nog iets te snel met hun koopadvies van vorige week!!
drooglegging1920
2
Dow in het groen gesloten!....Vaak vind ik die Amerikanen zo dom overkomen maar als het op hun optimisme aankomt op wallstreet kan ik het wel waarderen. Als AMG op wallstreet was had AMG een status van 120 euro per aandeel met koersdoelen tussen 150 -180 euro

Trieste sssssh!t onze Mickey mouse index
drooglegging1920
1
Wat een klootzakken bij de telegraaf. AMG staat in het groene rijtje met 9.24% ...stuk leed vermaak ofzo
drooglegging1920
0
Als we onder de 30 euro belanden kunnen de forumleden alle stukken samenvoegen in een of ander investeringsbedrijf en AMG zelf overnemen
drooglegging1920
0
Je kan mij niet vertellen dat Heinz op zn minst geen bod heeft ontvangen van een 'vriendelijke' partij. Dat lijkt me wel zeker. Of het gaat gebeuren is het tweede natuurlijk.
nobahamas
1
quote:

Umi1 schreef op 10 december 2018 19:44:

Ik heb nogmaals een klein pakket bijgekocht voor het slot. Het zijn solden! :)
Ik had een koopopdracht ingelegd op 32, net niet geraakt.
Morgen probeer ik opnieuw Umi1 :))

Voor Nederlanders waarschijnlijk niet zo bekend:
Het zijn solden = het is uitverkoop (in het Vlaams)
rene66
1
Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat AMG zo met zich laat sollen. Je zou toch denken dat ze als bedrijf actie zouden ondernemen tegen shorters en opkomen voor de belangen van het bedrijf en van de beleggers. Zoals ik eerder heb aangegeven mijden beleggers bedrijven waar shorters in zitten.

De shorters zijn volgens mij binnen één week met de staart tussen hun benen verdwenen als AMG met een actieve beursnotering komt in de VS, naast de notering in Amsterdam. Zo een actieve beursnotering in de VS kost AMG geld, maar ik ben ervan overtuigd dat dit heel snel terug verdient is.

Als bedrijf zijnde wil je dit toch niet allemaal laten passeren. Dit onderwerp is al tig keer besproken op dit forum. Verschillende mensen, waaronder ondergetekende, hebben dit al een paar keer gevraagd aan AMG. Helaas is dit nog steeds niet opgepakt door AMG, ik weet niet of er mensen naar de aandeelhoudersvergadering gaan, maar wellicht is dat een vraag waard. Ik zal zelf van de week nog een keer naar mijn contactpersoon (en dat is niet Steve) een mail sturen met het vriendelijke verzoek dit eens serieus te gaan onderzoeken.
rene66
2
Ik heb net een mail gestuurd naar mijn contactpersoon binnen AMG, waarbij ik duidelijk en netjes heb aangegeven dat veel Nederlandse en Belgische aandeelhouders klaar zijn met de spelletjes van de shorters en dat volgens mij en andere aandeelhouders, het zeer verstandig zou zijn om te starten met een actieve parallelle beursnotering in de VS. Dit is zowel een goede zaak voor AMG zelf als voor de aandeelhouders.

Ik heb het verzoek verder goed onderbouwd in mijn mail. Ik heb gevraagd of dit verzoek nogmaals serieus kan worden besproken in het management en in de directie omdat een actieve parallelle beursnotering in de VS een middel is om AMG duidelijker in de VS op de markt te zetten, nieuwe grote aandeelhouders aan te trekken en de shorters te laten verdwijnen.
[verwijderd]
1
Amg: kom met nieuws of maak een gebaar en koop eens wat aandelen in.!

Deze koersmoord is belachelijk.
Met elk cijfernieuws zien we nooit 9% in de plus, maar als trump kucht of een chinees gearresteerd wordt dan kan het wel. Rare wereld geworden in beleggen.
Gewoon net als vroeger. Slechts aandelen en geen opties of shorting praktijken meer.

Slechts eerlijk beleggen
Bully58
0
Een citaat uit IEX-opinie vanmorgen:
Daling, correctie en misschien wel bearmarket: niemand kan er denk ik écht van opkijken denk ik na al dat stijgen, maar het geweld onder met name mid- en smallcaps is adembenemend. AMG en Boskalis bijvoorbeeld zijn echt geen flauwekulbedrijven, maar hoe die gisteren zonder nieuws kapot gingen...
1.326 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 63 64 65 66 67 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 09:03
Koers 23,380
Verschil -0,140 (-0,60%)
Hoog 23,520
Laag 23,320
Volume 2.890
Volume gemiddeld 244.187
Volume gisteren 146.992

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront