Aegon « Terug naar discussie overzicht

AEGON DECEMBER 2018

860 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 39 40 41 42 43 » | Laatste
snipper
0
quote:

Marc.D schreef op 14 december 2018 19:39:

Verzekeraars kwetsbaar voor lagere rente'
Gepubliceerd op 14 dec 2018 om 19:34 | Views: 0 | Onderwerpen: rente, verzekeringen
Artikel
Reacties
Gerelateerde instrumenten
ASR Nederland 17:35
34,66 +0,12 (+0,35%)

AMSTERDAM (AFN) - Nederlandse verzekeraars zijn over het algemeen kwetsbaar voor een dalende rente. Zeker als je dit afzet tegen Europese sectorgenoten. Dit komt naar voren uit de Europese stresstest voor verzekeraars. Vooral de relatief hoge concentratie langlopende levensverzekeringen zitten Nederlandse verzekeraars in dit geval dwars.
In de test van de Europese toezichtautoriteit EIOPA zijn verzekeraars onderworpen aan zeer extreme stressscenario’s. In de eerste twee scenario’s gaan de rentestanden flink omhoog of omlaag, wat gevolgen heeft voor de markt, premies en de waardering van langlopende verplichtingen. In het scenario waar de rente sterk daalt, gaat ook de levensverwachting plotseling sterk omhoog. Juist daar blijken Nederlandse verzekeraars door hun levens- en pensioensverzekeringen gevoelig voor.
Advertentie
Learn more
volume is 80%volume is gedempt
In het derde scenario vinden er drie grote stormen, twee overstromingen en twee aardbevingen plaats in Midden-Europa. De impact van dit scenario op Nederlandse verzekeraars is relatief beperkt. In totaal deden 42 Europese verzekeringsgroepen mee waaronder Achmea, Aegon, ASR, NN Group en VIVAT.
..bijzonder verhaal dit, dit is al jaren bekend. Jammer, dit is negative guidance, Aegon word met deze oude koeien naar beneden getrokken...de beurs heeft altijd gelijk zeggen we dan maar. Ook debet vd sterke daling is mi. het ontbreken van 3Q cijfers, als belegger(s) blijf je gissen naar de "the shape" van je belegging...and that sucks!
[verwijderd]
0
quote:

ruud45 schreef op 14 december 2018 21:02:

[...]Fout Koos, Aegon is niet het slechtste aandeel van de AEX en is eenvoudig te herstellen, net zoals vele andere fondsen die procenten gedaald zijn, kijk eens naar b,v. Arcelor..!!
Koos leert het nooit, taalfouten en geheugenverlies, dit jaar boven de 6 gestaan !! Volgend jaar februari wordt het weer 6 of neer !!
‘of neer’

Haha, die Ruut1945, een ander taalfouten aanrekenen en dan zelf in de fout gaan; hilarisch.
Iets met splinter en balk.

Enne, ..... over 2 maanden weer op € 6?
En plus van 40%; droom maar lekker verder.
[verwijderd]
0
Alleen naar de €5 is al 17% . Wie weet krijgen we vanaf volgende week een ..... Eindejaarsrally
ruud45
0
quote:

Engeltje, vriend van ..... schreef op 14 december 2018 21:56:

[...]
‘of neer’

Haha, die Ruut1945, een ander taalfouten aanrekenen en dan zelf in de fout gaan; hilarisch.
Iets met splinter en balk.

Enne, ..... over 2 maanden weer op € 6?
En plus van 40%; droom maar lekker verder.
Jij weet het verschil niet tussen een type fout of een taalfout, ik zie slecht door een tia, die een oogzenuw heeft beschadigd. Wat een kinderachtig figuur ben je ook, ga je je straks je weer inzetten voor het goede doel, om te laten zien hoe goed je wel niet bent voor mensen met een handicap ?? Een taalfout zoals Koos ze maakt is wel van een heel ander kaliber en ik ben niet de enige die dit op valt ! Als je dat niet ziet, moet je snel bijles gaan nemen.
Straks in februari ben je weer snel vertrokken, net zoals vorig jaar, je bent een slechte verliezer, en iedere belegger weet dat het vanzelf wel weer gaat herstellen. Ter info: ik heb mijn aandelen al op 4,72 verkocht en doe alleen daghandel en ga nooit “ overnight”” !
ruud45
0
quote:

Koos-2018 schreef op 14 december 2018 22:52:

Alleen naar de €5 is al 17% . Wie weet krijgen we vanaf volgende week een ..... Eindejaarsrally
Verstand komt met de jaren, maar bij Koos duurt dat wat langer. Herstel volgt altijd, vraag dat maar aan de profs, Nico Bakker heeft dit duidelijk genoeg uitgelegd Ik heb geen haast en elke dag dat het aandeel zakt is dus winst.
[verwijderd]
0
quote:

ruud45 schreef op 15 december 2018 00:16:

[...]Jij weet het verschil niet tussen een type fout of een taalfout, ik zie slecht door een tia, die een oogzenuw heeft beschadigd. Wat een kinderachtig figuur ben je ook, ga je je straks je weer inzetten voor het goede doel, om te laten zien hoe goed je wel niet bent voor mensen met een handicap ?? Een taalfout zoals Koos ze maakt is wel van een heel ander kaliber en ik ben niet de enige die dit op valt ! Als je dat niet ziet, moet je snel bijles gaan nemen.
Straks in februari ben je weer snel vertrokken, net zoals vorig jaar, je bent een slechte verliezer, en iedere belegger weet dat het vanzelf wel weer gaat herstellen. Ter info: ik heb mijn aandelen al op 4,72 verkocht en doe alleen daghandel en ga nooit “ overnight”” !
* typefout
* je je straks je
* zoals Koos ze maakt
* opvalt
* “ overnight”

De taal-, schrijf- en stijlfouten van Koos vallen mij zeker op, maar die van jou vallen mij ook op.
Als je hem vervolgens daarop de maat neemt moet je niet raar opkijken als dat ook jou gebeurt.
Toon eens wat incasseringsvermogen, want ‘wie kaatst kan de bal verwachten’.
Verder kan ook jij wel wat bijles gebruiken, zeker als het gaat om het gebruik van hoofdletters, punten en komma’s.

Enne ..... als je door die beschadigde oogzenuw geen auto meer mag en/of kan rijden en je bent eens in de buurt, bel dan gerust (010 - 234 20 49), want dan mag je mee in het busje.
Je betaalt dan een kleine kilometervergoeding, maar de chauffeur is geheel gratis.
Ook mensen die verstandelijk niet in orde zijn of door ouderdom wat behoeftig zijn geworden, zijn van harte welkom.
Schroom niet, zou ik zeggen.

Tot slot; de aanname dat ‘het vanzelf wel weer gaat herstellen’ is geen wet van Meden en Perzen, maar slechts een boude veronderstelling.
[verwijderd]
0
quote:

ruud45 schreef op 15 december 2018 00:26:

[...]Verstand komt met de jaren, maar bij Koos duurt dat wat langer. Herstel volgt altijd, vraag dat maar aan de profs, Nico Bakker heeft dit duidelijk genoeg uitgelegd Ik heb geen haast en elke dag dat het aandeel zakt is dus winst.

Nico Bakker?
En Harry Mens, wat vindt die ervan?

Een zakkend aandeel dat winst oplevert; ik laat het me graag uitleggen, ervan uitgaande dat je niet ‘short’ gaat, immers ‘shorters’ worden op dit forum altijd vervloekt.
ruud45
0
quote:

Engeltje, vriend van ..... schreef op 15 december 2018 04:27:

[...]
gratis.
Ook mensen die verstandelijk niet in orde zijn of door ouderdom wat behoeftig zijn geworden, zijn van harte welkom.
Schroom niet, zou ik zeggen.

Tot slot; de aanname dat ‘het vanzelf wel weer gaat herstellen’ is geen wet van Meden en Perzen, maar slechts een boude veronderstelling.
Mijn 24 jaar jongere vrouw brengt mij graag overal naar toe !
Dat doet zij al 31 jaar met veel plezier !
[verwijderd]
0
In de korte tijd dat ik Aegon volg is het voor mij duidelijk dat haar dominante positie in levensverzekeringen en de lage rente de belangrijkste oorzaak is dat het Aegon aandeel steeds lagere niveaus opzoekt en dat nog los van andere lastige punten.
Diverse malen gelezen dat banken en deels verzekeringsmaatschappijen geen favoriete korte en middellange beleggingen meer zijn ondanks het feit dat er veelal hoge dividenden worden uitbetaald uiteraard neem ik daarbij aan dat pensioenfondsen en andere instituten die voor de zeer lange termijn gaan de stukken in porto houden en eventueel uitbreiden.
Gezien dat 2019 opnieuw een verloren jaar is met betrekking tot een hogere rente in de Euro-zone en wellicht slechts weinig groei in de USA(volgens bepaalde berichten - overigens in tegenstelling hetgeen Aegon aangeeft), verwacht ik dat de dalende trend van het aandeel nog niet ten einde is.
Ik stap in mocht het aandeel rond de 3,80 of wellicht nog wat lager fluctueren.

Disclaimer:
Nog geen Aegon aandelen of afgeleide producen in porto.
[verwijderd]
0
Volgens de berekeningen is Aegon vanaf 15 november t/m heden met 22,35 % gezakt.
Een behoorlijke correctie zou ik zeggen. Aankomende vrijdag is de expiratie van december waarna ik weer goedkoop instap met korte calls € 4,50, expiratie maart 2019 ( na de cijfers) en lange calls € 5,50/6,00 met expiratie 2022. Hoop doet leven.
Louis7
0
quote:

voda schreef op 14 december 2018 19:46:

Uitgelicht: Nederlandse verzekeraars geen favoriet in Europa

(ABM FN-Dow Jones) Europese verzekeraars zullen vermoedelijk ook in 2019 met relatief positieve winstcijfers komen en dividend uitkeren. Toch zijn de beursgenoteerde Nederlandse verzekeraars Aegon, NN Group en ASR Nederland niet direct favoriet onder analisten.

Barclays publiceerde deze week een uitgebreid rapport over de Europese verzekeringssector en zette de Nederlandse verzekeraars niet op de favorietenlijst. Die eer viel te beurt aan de Duitse verzekeraars Allianz en Munich Re, het Britse Prudential en het Finse Sampo.

2019 wordt volatieler

In het algemeen rekent de Britse bank op een volatieler 2019, waarbij politieke risico's als Brexit, de begrotingsperikelen in Italië en mondiale handelsoorlogen een cruciale rol spelen. De economische groei in de eurozone zal stabiliseren, terwijl de groei vermoedelijk vertraagt in de Verenigde Staten. Desalniettemin zal de mondiale groei in 2019 en 2020 gemiddeld rond of boven de verwachte 3,7 procent uitkomen. De analisten van Barclays geven onder meer de voorkeur aan risicovolle beleggingen in de financiële sector, zoals verzekeraars. Europese verzekeringsbedrijven bieden daarbij een hoog rendement, zijn goedkoop gewaardeerd en hebben een sterk winstmomentum.

Weinig profijt van oplopende rentes

Kijkend naar de rente-ontwikkeling verwacht Barclays dat de Amerikaanse Federal Reserve de rente verder zal verhogen, terwijl de Europese Centrale Bank wel liquiditeit uit de markt zal halen maar een eerste verhoging van de despositorente zal uitstellen tot eind 2019. Deze week herhaalde de ECB dat de belangrijke rentes tot in elk geval de zomer van volgend jaar op hun huidige niveaus blijven. Barclays rekent erop dat de Duitse tienjaarsrente op basis van dit beleid in de loop van 2019 wat zal stijgen. Voor verzekeraars betekent de geleidelijke stijging van de Europese rentes, samen met de toenemende volatiliteit en de politieke onzekerheid, dat men ook in 2019 nog niet kan profiteren van een hogere rente. In de Verenigde Staten is dat anders. Verzekeraars, waaronder Aegon, met meer Amerikaanse blootstelling kunnen waarschijnlijk profiteren van de oplopende korte rentes en een stabiliserende tienjaarsrente rond de 3 procent, denkt Barclays.

Stresstest toont kwestbaarheid

Vrijdagavond bleek uit een stresstest dat Nederlandse verzekeringsgroepen in vergelijking met hun Europese sectorgenoten ook relatief kwetsbaar voor een verder dalende rente zijn. Zij blijken minder vatbaar voor een plotseling stijgende rente in combinatie met dalende activaprijzen, aldus een nieuwe stresstest voor Europese verzekeraars.

"De gevoeligheid voor een lagere rente van Nederlandse verzekeringsgroepen komt vooral doordat de verzekeraars die aan de stresstest deelnemen een relatief hoge concentratie in langlopende levensverzekeringen kennen", schreef De Nederlandsche Bank.

Aegon, NN Group en Achmea namen deel aan de stresstest, en op verzoek van DNB hebben ook a.s.r. en Vivat op nationaal niveau aan de stresstest deelgenomen. In totaal namen 42 Europese verzekeraars deel aan de stresstest.

In Nederland heeft de eerste Kamer onlangs al ingestemd met een wetsvoorstel voor een kader voor herstel en resolutie van verzekeraars.

ASR gefocuste verzekeraar

Onder de Nederlandse verzekeraars zijn de analisten het meest positief over ASR Nederland. Het aandeel is volgens Barclays het bewijs dat een gefocuste verzekeraar met lage kosten duurzaam aantrekkelijke rendementen kan bieden, zelfs in een uitdagende markt als Nederland. ASR presteert vooral positief met zijn arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, waarin het marktleider is. ASR is de enige onder de grote Nederlandse verzekeraars wiens aandeel dit jaar tot nu toe iets in waarde wist te stijgen. En de analisten van Barclays zien nog voldoende opwaarts potentieel en verhoogden daarom het koersdoel van 45,00 naar 45,20 euro. Het Overwogen advies bleef staan. Deze week daalde het aandeel ASR Nederland desalniettemin 1,2 procent tot 34,66 euro.

Uitblijven groei in VS blijft zorgelijk voor Aegon

Aegon heeft de zorgen over de zwakke kapitaalpositie en de houdbaarheid van het dividend grotendeels weggenomen, maar Barclays blijft bezorgd over het uitblijven van groei in de Verenigde Staten en dat het eigen vermogen niet mee stijgt met de solvabiliteit. Aegon gaf tijdens een beleggersdag vorige week aan dat men weer denkt te zullen groeien in de VS, zonder hier een groeipercentage aan vast te plakken. Maar het aandeel blijft gevoelig voor de Amerikaanse rente, volgens de analisten van Barclays.

Met een verwacht dividendrendement van 6,7 procent en een benedengemiddeld rendement op eigen vermogen van 8 procent en stijgende margedruk, is het voor Barclays moeilijk om waarde te zien in het aandeel. Daarom werd het koersdoel deze week verlaagd van 5,50 naar 5,00 euro bij een gehandhaafd Gelijkgewogen advies. Op jaarbasis verloor het aandeel tot nu toe bijna 20 procent van zijn waarde. Deze week daalde het aandeel 5,3 procent tot 4,28 euro.

ABN AMRO ziet het positiever in en zette Aegon deze week op zijn kooplijst na een eerder Houden advies. Het koersdoel werd bij de bank gehandhaafd op 6,00 euro. ABN AMRO ziet een goed instapmoment na de recente koersdalingen. Qua doelstellingen in de VS verwacht de bank dat Aegon zal mikken op een groei van tussen de 4 en 5 procent per jaar.

Overnames moeten winst NN Group aanwakkeren

In het rapport over de Europese verzekeringssector bleek er weinig veranderd aan de visie van Barclays op NN Group. Daarom werden advies en koersdoel gehandhaafd op respectievelijk Gelijkgewogen en 39,50 euro. Volgens Barclays is NN Group goed bestand tegen de politieke onzekerheid in Italië en het Verenigd Koninkrijk. Er zijn wel meer overnames nodig om de winstmachine te voeden, menen de analisten, omdat autonome groei er niet echt in zit. Daarbij is de solvabiliteit sterk, maar niet zo groot als de markt nu inprijst. Dit jaar zag de verzekeraar tot nu toe zo'n 4 procent van zijn waarde in rook opgaan. Afgelopen week verloor NN Group 1,7 procent op een slotstand van 34,83 euro op vrijdag.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
@Voda, bedankt voor het plaatsen!
[verwijderd]
0
quote:

Bas senior schreef op 15 december 2018 09:38:

Volgens de berekeningen is Aegon vanaf 15 november t/m heden met 22,35 % gezakt.
Een behoorlijke correctie zou ik zeggen. Aankomende vrijdag is de expiratie van december waarna ik weer goedkoop instap met korte calls € 4,50, expiratie maart 2019 ( na de cijfers) en lange calls € 5,50/6,00 met expiratie 2022. Hoop doet leven.
Tja Bas zit er ook aan te denken om weer in te stappen met calls. Ik heb ook dit jaar regelmatig calls Aegon gehad. Maar gelukkig de genoemde daling niet meegemaakt. Maar de meeste aandelen zijn zo sterk gedaald, dus eigenlijk niets bijzonders. De beurs lijkt nu een enorme snoepwinkel, maar schijn bedriegt soms.
Dus korte termijn calls en zeker al van maart a.s. vind ik veel te link. Ik denk dan aan op zijn vroegst aan december 19 calls en dan met een expiratie rond de 5.00. Ik ga het de komende dagen maar eens uitzoeken.
Succes!
snipper
0
Verdere renteverhogingen in de VS

Belangrijk hoe de beurzen het jaar uitgaan, is volgens Wessels de uitkomst van de bijeenkomst van de Amerikaanse centrale bank woensdagavond acht uur Nederlandse tijd. „De Fed zal de rente vermoedelijk met een kwartje verhogen. Spannender is de zogenoemde dot plot. Brengen de Fed-leden hun verwachting van het aantal renteverhogingen voor 2019 terug van vier tot slechts één waarvan de markt uitgaat?”

www.telegraaf.nl/financieel/2922174/f...

..in 4 weekjes tijd gaan alle ramingen, voorspellingen het raam uit, ze zaten/zitten er allemaal naast...tis in één X alle hens aan dek. Ik beleg 22jaar, maar heb deze "snelle" switch niet eerder gezien, vraag mij af of het leven (na doodgaan) nog te voorspellen is...flip a coin dan maar :-))
[verwijderd]
0
quote:

alrob schreef op 15 december 2018 09:46:

[...]
Tja Bas zit er ook aan te denken om weer in te stappen met calls. Ik heb ook dit jaar regelmatig calls Aegon gehad. Maar gelukkig de genoemde daling niet meegemaakt. Maar de meeste aandelen zijn zo sterk gedaald, dus eigenlijk niets bijzonders. De beurs lijkt nu een enorme snoepwinkel, maar schijn bedriegt soms.
Dus korte termijn calls en zeker al van maart a.s. vind ik veel te link. Ik denk dan aan op zijn vroegst aan december 19 calls en dan met een expiratie rond de 5.00. Ik ga het de komende dagen maar eens uitzoeken.
Succes!
Ja, alrob. Ik heb juli 2017 calls € 6,00 december 2018 gekocht met de intentie dat dit wel haalbaar zou zijn. De uitoefenprijs was toen € 4,75 dus deze expiratie van aankomende vrijdag loopt voor mij waardeloos af. Daarintegen heb ik afgelopen juni wel aan mijn calls juni € 5,00 verdiend.
En wat je al aangeeft, niet alleen Aegon is gedaald, kijk naar Heijmans, had ik op € 11,00, met een koersdoel van de "analisten"van € 13,00. Bammetjes, idem dito,Post NL de helft minder waard en ga zo maar door.

Ergo: een jaar lijkt lang maar is zo voorbij. Greetings
[verwijderd]
0
quote:

snipper schreef op 15 december 2018 09:50:

Verdere renteverhogingen in de VS

Belangrijk hoe de beurzen het jaar uitgaan, is volgens Wessels de uitkomst van de bijeenkomst van de Amerikaanse centrale bank woensdagavond acht uur Nederlandse tijd. „De Fed zal de rente vermoedelijk met een kwartje verhogen. Spannender is de zogenoemde dot plot. Brengen de Fed-leden hun verwachting van het aantal renteverhogingen voor 2019 terug van vier tot slechts één waarvan de markt uitgaat?”

www.telegraaf.nl/financieel/2922174/f...

..in 4 weekjes tijd gaan alle ramingen, voorspellingen het raam uit, ze zaten/zitten er allemaal naast...tis in één X alle hens aan dek. Ik beleg 22jaar, maar heb deze "snelle" switch niet eerder gezien, vraag mij af of het leven (na doodgaan) nog te voorspellen is...flip a coin dan maar :-))
Bedankt voor dit artikel
Louis7
0
quote:

snipper schreef op 15 december 2018 09:50:

Verdere renteverhogingen in de VS

Belangrijk hoe de beurzen het jaar uitgaan, is volgens Wessels de uitkomst van de bijeenkomst van de Amerikaanse centrale bank woensdagavond acht uur Nederlandse tijd. „De Fed zal de rente vermoedelijk met een kwartje verhogen. Spannender is de zogenoemde dot plot. Brengen de Fed-leden hun verwachting van het aantal renteverhogingen voor 2019 terug van vier tot slechts één waarvan de markt uitgaat?”

www.telegraaf.nl/financieel/2922174/f...

..in 4 weekjes tijd gaan alle ramingen, voorspellingen het raam uit, ze zaten/zitten er allemaal naast...tis in één X alle hens aan dek. Ik beleg 22jaar, maar heb deze "snelle" switch niet eerder gezien, vraag mij af of het leven (na doodgaan) nog te voorspellen is...flip a coin dan maar :-))
Dat krijgt men als ene 'Don' Trump zich overal mee gaat bemoeien..
Louis7
0
quote:

snipper schreef op 14 december 2018 21:54:

[...]
..bijzonder verhaal dit, dit is al jaren bekend. Jammer, dit is negative guidance, Aegon word met deze oude koeien naar beneden getrokken...de beurs heeft altijd gelijk zeggen we dan maar. Ook debet vd sterke daling is mi. het ontbreken van 3Q cijfers, als belegger(s) blijf je gissen naar de "the shape" van je belegging...and that sucks!
Zo denken ik en meerdere forumleden ook hierover, als er 3Q cijfers en een update van de stand van zaken was geweest, dan was m.i. de koers van Aegon nooit zo ver gezakt.
2012 dewegomhoog
0
quote:

PF0001 schreef op 14 december 2018 11:39:

Ik zou willen dat het onzin was...

Kijk zelf maar www.rtlz.nl/koersen#/detail/11754

Selecteer Aegon en vergelijk in de grafiek van de afgelopen 5 jaar "kies een fonds" ING...

en dat is maar de laatste 5 jaar het beeld is volgens mij zelfs nog erger als de periode langer wordt...
Jammer dat je geen 10 jaar kan kiezen dan zie pas echt dat ing het veel beter heeft gedaan dan Aegon.
Mede dankzij de heer Hamers die de puinzooi opgeruimd heeft bij Ing.
2012 dewegomhoog
0
quote:

2012 dewegomhoog schreef op 15 december 2018 10:23:

[...]

Jammer dat je geen 10 jaar kan kiezen dan zie pas echt dat ing het veel beter heeft gedaan dan Aegon.
Mede dankzij de heer Hamers die de puinzooi opgeruimd heeft bij Ing.
Was niet Hamers maar de heer Hommen ex Philips man
2012 dewegomhoog
0
quote:

snipper schreef op 15 december 2018 09:50:

Verdere renteverhogingen in de VS

Belangrijk hoe de beurzen het jaar uitgaan, is volgens Wessels de uitkomst van de bijeenkomst van de Amerikaanse centrale bank woensdagavond acht uur Nederlandse tijd. „De Fed zal de rente vermoedelijk met een kwartje verhogen. Spannender is de zogenoemde dot plot. Brengen de Fed-leden hun verwachting van het aantal renteverhogingen voor 2019 terug van vier tot slechts één waarvan de markt uitgaat?”

www.telegraaf.nl/financieel/2922174/f...

..in 4 weekjes tijd gaan alle ramingen, voorspellingen het raam uit, ze zaten/zitten er allemaal naast...tis in één X alle hens aan dek. Ik beleg 22jaar, maar heb deze "snelle" switch niet eerder gezien, vraag mij af of het leven (na doodgaan) nog te voorspellen is...flip a coin dan maar :-))
Er zouden volgend jaar toch 3 renteverhogingen komen.
Zullen er nu wel 2 worden , en dat is toch geen probleem?
860 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 39 40 41 42 43 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:35
Koers 5,528
Verschil -0,124 (-2,19%)
Hoog 5,596
Laag 5,518
Volume 7.433.723
Volume gemiddeld 6.691.858
Volume gisteren 7.974.425

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront