Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming januari 2019

9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

BioTics schreef op 8 januari 2019 22:14:

Dat was ik Mondriaan.
Okey, nu ik hoop dat je hier iets mee kan... had zelf de conference nog niet goed bekeken maar ik zie dat er zelfs bedrijven zijn die ruimte scheppen op de conferentie om met elkaar in contact te komen /lobby werk dus....https://www.bio.org/events/one-on-one-partnering-jpm
[verwijderd]
0
Starting Monday, thousands of pharmaceutical industry executives, investors, bankers, and analysts will swarm into San Francisco for the J.P. Morgan Healthcare Conference. Now in its 37th year, the conference has ballooned from a small event with 150 attendees that was essentially the "birth of biotech," to an event attended by everyone from the biggest pharma company to the smallest biotech. JPMorgan said more than 485 companies are scheduled to present this year.

It's a spot for these companies to meet with investors and each other, and can be the starting point for takeovers or other deals.

It's also a place where more deals - maybe even on the scale of Thursday's $74 billion merger between Bristol-Myers Squibb and Celgene - could get announced.

From confronting the threat of technology giants' healthcare advances to covering the cost of one-time treatments, here are some of the key topics we'll be asking about this week.
[verwijderd]
1
2018 saw a number of mega-deals, including the $77 billion Takeda-Shire merger. Now with the BMS-Celgene deal in place, the healthcare industry is wondering who might be next to pair up.

"With large caps, generally, falling under pressure the last few years, one has to acknowledge the potential for additional consolidation of profitable companies," Baird Equity Research biotech analyst Brian Skorney wrote in a note Thursday.

Alternatively, Celgene could find another dance partner in a counter-bid.

Alethia Young, an analyst at Cantor Fitzgerald remarked in a note Thursday that it's possible others go in to big on Celgene - specifically Amgen and Johnson & Johnson. That's in large part because of the two companies focus on hematology. Joining up with either of those two companies could create more synergies than the company has with BMS.
lucas D
0
quote:

RobertD schreef op 8 januari 2019 22:19:

[...]
Willen de verzekeraars de prijs betalen... en willen de patiënten profylaxe op basis van 2x per week in de ader spuiten (IV), dus Ruconest. Voor dat laatste wordt de profylaxe markt in iedergeval beperkter. Hopelijk eind 2020 een vriendelijkere en goedgekeurde toediening Ruc voor profi.
www.youtube.com/watch?v=VFCYHm4tQb8

Je zal de video ongetwijfeld al gezien hebben, maar er word wel gesproken over de hele markt Profylaxe te krijgen, wel tegenkrachten maar niets is nog zeker.

De Vries nog nooit zo duidelijk uitleg horen geven, met gezag.
Big Mustage
1
Even een vraagje, gisteren short Connor Clark 0,49 = 2.452.202 stuks en PDT partners 0,86 = 4.303.552 stuks aandelen dus ruim 6,300.000 aandelen wordt hier ook de z.g. dubbel telling aangehouden? of gaat alles buiten het boek om
Wompie
0
quote:

Big Mustage schreef op 8 januari 2019 22:29:

Even een vraagje, gisteren short Connor Clark 0,49 = 2.452.202 stuks en PDT partners 0,86 = 4.303.552 stuks aandelen dus ruim 6,300.000 aandelen wordt hier ook de z.g. dubbel telling aangehouden? of gaat alles buiten het boek om
Beide partijen hebben hun short postie terug gebracht met totaal 0,15% ofwel ongeveer 950.000 stuks. Dit is slechts zo'n 4% van het totaal aantal verhandelde aandelen gisteren. Zijn mogelijk ook nog aantal andere short partijen die onder de 0,5% zitten (en dus onder de radar) die gecovered hebben. Dat is echter niet te zien. Als de koers echter hard omhoog gaat nodigt het ook weer andere shorters uit die door de plotselinge stijging een daling verwachten. Verbaast mij dat Canadian behoorlijk standvastig op 1,19% blijft zitten.
A3aan
0
Shorters bouwen af. Hoera roepen de meesten hier. Maar men kan ook te vroeg hoera roepen want het gaat maar om een heel klein percentage. Dat de koers omhoog gaat vinden de afbouwende shorters niet erg. Zien ze zelfs graag. De particuliere aandeelhouder denk er vanaf te zijn en ineens...…….daar is het bericht dat de shortposities weer uit gebreid zijn. Jullie hebben het spel nog niet in de gaten. Ja en dan moet je er eigenlijk ook uit zijn om ze later weer goedkoper op te kopen.
[verwijderd]
1
quote:

RobertD schreef op 8 januari 2019 22:05:

[...]
Of anders geformuleerd ;-)
Afname omzet in acuut gaat mogelijk minder snel dan verwacht
Toename omzet profylaxe gaat mogelijk minder snel dan verwacht

Het lijkt onwaarschijnlijker te worden dat in 2023 80% van de HAE omzet uit profylaxe komt zoals is voorspeeld in 2017. Tegen die tijd zal Pharming ook ongetwijfeld een rol spelen in de profylaxe markt
In aanvulling op de vraag van Biotics...

Belangrijk detail is dat er tussen de 20-25-% acute doorbraakaanvallen zullen zijn tijdens het gebruik van Lan voor profylaxe waarvoor Ruconest dan het geschiktste medicijn is om deze te tackelen.

Het bijzondere van RUCONEST is dat het, hoewel goedgekeurd voor acute behandeling van aanvallen, tot tenminste drie dagen na behandeling ook in 93% van de gevallen beschermt tegen nieuwe aanvallen. Deze informatie kwam uit een afgeronde dubbelblinde cross-over Fase II studie die de profylactisch werking van RUCONEST onderzocht, welke resultaten recent in het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet gepubliceerd werden. (Aldus Sijmen!)

93% bescherming tegen nieuwe aanvallen is het hoogst haalbare wat tot nu toe vastgesteld is in welke HAE studie dan ook!

In de studie faseIII van Lanadelumab haalde men net geen 80%;
Nearly 8 out of 10 patients reached an attack free state.

Lanadelumab (als MAb) zal op den duur immunogeniciteitsreacties gaan oproepen. Dat wil kort door de bocht zeggen dat je in de loop der tijd steeds vaker steeds meer lana nodig zou hebben (er komen dus steeds vaker doorbraken daar men niet vaker en niet meer Lana mag toedienen dan een maal tweewekelijks 300mG). Dit is een bekend fenomeen voor veel MAbs die daardoor ook meestal maar kortdurend worden ingezet!

Hier nog even een verzekeringstechnisch verhaal waarom ik denk dat Labadelumab niet succesvol zal
worden omdat het toedienen ervan voor profylaxe veel te duur zal zijn;

Lanadelumab profylactisch kost tussen de rond de $550K per jaar om de door hun geteste patiënten met gem 2 aanvallen per maand voor 75% aanvalsvrij te krijgen. Hierdoor komen er nog eens rond de $70K aan kosten bij voor de doorbraakaanvalken = Tot: $620K jaarlijks. Op dit bedrag komt ook ICER, zie verder hieronder.

Als men i.p.v. Lanadelumab Ruconest gebruikt, wat prima kan omdat je Ruconest kan gebruiken als je de aanval voelt aankomen, dan zouden er slechts 288K aan kosten zijn! = Minder dan de helft aan kosten!

Het gemiddeld aantal aanvallen per maand voor HAE patiënten ligt conform de laatste cijfers op twee, vandaar bovenstaande berekening

PB Pharming 7-12-2018 09:25:48

Update: gunstige uitkomsten voor Pharming met Ruconest

(ABM FN-Dow Jones)Pharming heeft gunstige conclusie bekend gemaakt met een vergelijkende studie met Ruconest en andere therapieën tegen acute erfelijk angio-oedeem-aanvallen. Dit maakte het biotechbedrijf vrijdag voorbeurs bekend.

Het belangrijkste resultaat van de studie, die in Berlijn door het Charité Universitätsmedizin werd uitgevoerd, was dat de behandeling met recombinante therapie Ruconest en met plasma-afgeleide C1-middelen significant minder herdosering vereist dan icatibant, om acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem te stoppen, aldus Pharming.

In de studie toonde Ruconest 100 procent werkzaamheid met de eerste -juiste- dosering. In twee gevallen werd aanvullende therapie toegepast vanwege initiële onderdosering van de eerste behandeling. Cinryze en Berinert lieten ook goede resultaten zien.

Het belangrijkste verschil werd volgens Pharming echter aangetoond bij patiënten die Firazyr als hun initiële therapie hadden gekozen. Deze patiënten registreerden meer herdoseringen dan uit gecontroleerde klinische studies naar voren is gekomen.

In een toelichting wees CEO Sijmen de Vries van Pharming vooral op het veel gunstigere kostenplaatje van Ruconest ten opzichte van Firazyr. Doordat hier veel meer behandelingen nodig zijn, en die per stuk 11.000 tot 12.000 dollar kosten, is Ruconest "significant goedkoper", aldus De Vries.

Het onderzoek in Berlijn is niet door Pharming gefinancierd, zei de CEO nog.

[verwijderd]
2
quote:

A3aantje schreef op 9 januari 2019 00:42:

Shorters bouwen af. Hoera roepen de meesten hier. Maar men kan ook te vroeg hoera roepen want het gaat maar om een heel klein percentage. Dat de koers omhoog gaat vinden de afbouwende shorters niet erg. Zien ze zelfs graag. De particuliere aandeelhouder denk er vanaf te zijn en ineens...…….daar is het bericht dat de shortposities weer uit gebreid zijn. Jullie hebben het spel nog niet in de gaten. Ja en dan moet je er eigenlijk ook uit zijn om ze later weer goedkoper op te kopen.
De reden dat short-sellers afbouwen is dat ze de verliezen waar ze tegen aan kijken bij stijging van de koers willen beperken of voorkomen.

Als de stijging doorzet zullen de short-sellers over elkaar heen vallen om hun posities af te bouwen.
Isildur1
0
Toch grappig dat nooit iemand ook maar iets van short gaan snapt en dan maar wat raak roept. Ongeveer het iq van de gemiddelde pharming belegger.

SHORT GAAN DOET MEN NOOIT ALLEEN MAAR ALTIJD IN COMBNATIE MET ANDERE CONSTRUCTIES.

Het is dus alleen maar van belang om de gehele constructie te bekijken om te zien of het verliesgevend is of niet. Aangezien je dat niet kunt is elke uitspraak over shorters bullshit.

Dus stop lekker met onzin verkondigen dat men uitstapt met verlies of winst, je hebt gewoon geen idee en zal dat ook nooit hebben ook.
antop
0
Goedemorgen,in SF is van alles gaande en dat zou zo maar een andere wending kunnnen gaan geven aan de koers.VRAAG en AANBOD....TRUST en GEDULD...er word daar heel hard gewerkt.
De €1,00 gaan we daarom heel spoedig zien.Fijne dag
Natal
0
Moge Pharlijers, in bloemetjesstad wordt hard gewerkt en wat daar allemaal gebeurt moeten we maar afwachten.
In ieder geval zal het wel minimaal nieuwe contacten opleveren.
Een prettige dag toegewenst en mooi om te zien dat er info gedeeld wordt en vragen beantwoord.

Keep up the good work!!

Gr B.
[verwijderd]
5

Simply Wallstreet publiceert prachtig groei-overzicht en update voor Pharming Group !!!

Doorklikken om alles te bekijken.

finance.yahoo.com/news/pharming-group...

[verwijderd]
0
quote:

Isildur1 schreef op 9 januari 2019 03:36:

Toch grappig dat nooit iemand ook maar iets van short gaan snapt en dan maar wat raak roept. Ongeveer het iq van de gemiddelde pharming belegger.

SHORT GAAN DOET MEN NOOIT ALLEEN MAAR ALTIJD IN COMBNATIE MET ANDERE CONSTRUCTIES.

Het is dus alleen maar van belang om de gehele constructie te bekijken om te zien of het verliesgevend is of niet. Aangezien je dat niet kunt is elke uitspraak over shorters bullshit.

Dus stop lekker met onzin verkondigen dat men uitstapt met verlies of winst, je hebt gewoon geen idee en zal dat ook nooit hebben ook.
Hoeft men ook niet de constructie te bekijken.
bestens
0
Is Pharming Group N.V. (AMS:PHARM) A Volatile Stock?

Declan Brown

Simply Wall St.January 7, 2019, 2:03 PM GMT+1

If you’re interested in Pharming Group N.V. (AMS:PHARM), then you might want to consider its beta (a measure of share price volatility) in order to understand how the stock could impact your portfolio. Volatility is considered to be a measure of risk in modern finance theory. Investors may think of volatility as falling into two main categories. The first type is company specific volatility. Investors use diversification across uncorrelated stocks to reduce this kind of price volatility across the portfolio. The second sort is caused by the natural volatility of markets, overall. For example, certain macroeconomic events will impact (virtually) all stocks on the market.

Some stocks are more sensitive to general market forces than others. Beta can be a useful tool to understand how much a stock is influenced by market risk (volatility). However, Warren Buffett said ‘volatility is far from synonymous with risk’ in his 2014 letter to investors. So, while useful, beta is not the only metric to consider. To use beta as an investor, you must first understand that the overall market has a beta of one. A stock with a beta greater than one is more sensitive to broader market movements than a stock with a beta of less than one.

Check out our latest analysis for Pharming Group

What PHARM’s beta value tells investors

Looking at the last five years, Pharming Group has a beta of 1.23. The fact that this is well above 1 indicates that its share price movements have shown sensitivity to overall market volatility. If this beta value holds true in the future, Pharming Group shares are likely to rise more than the market when the market is going up, but fall faster when the market is going down. Beta is worth considering, but it’s also important to consider whether Pharming Group is growing earnings and revenue. You can take a look for yourself, below.

ENXTAM:PHARM Income Statement Export January 7th 19Could PHARM’s size cause it to be more volatile?

With a market capitalisation of €467m, Pharming Group is a small cap stock. However, it is big enough to catch the attention of professional investors. It’s not particularly surprising that it has a higher beta than the overall market. That’s because it takes less money to influence the share price of a smaller company, than a bigger company.

What this means for you:

Since Pharming Group tends to moves up when the market is going up, and down when it’s going down, potential investors may wish to reflect on the overall market, when considering the stock. This article aims to educate investors about beta values, but it’s well worth looking at important company-specific fundamentals such as Pharming Group’s financial health and performance track record. I highly recommend you dive deeper by considering the following:

Future Outlook: What are well-informed industry analysts predicting for PHARM’s future growth? Take a look at our free research report of analyst consensus for PHARM’s outlook.

Past Track Record: Has PHARM been consistently performing well irrespective of the ups and downs in the market? Go into more detail in the past performance analysis and take a look at the free visual representations of PHARM’s historicals for more clarity.

Other Interesting Stocks: It’s worth checking to see how PHARM measures up against other companies on valuation. You could start with this free list of prospective options.

To help readers see past the short term volatility of the financial market, we aim to bring you a long-term focused research analysis purely driven by fundamental data. Note that our analysis does not factor in the latest price-sensitive company announcements.

The author is an independent contributor and at the time of publication had no position in the stocks mentioned. For errors that warrant correction please contact the editor at editorial-team@simplywallst.com. 

9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 09:16
Koers 0,875
Verschil +0,007 (+0,75%)
Hoog 0,884
Laag 0,870
Volume 666.168
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront