Galapagos « Terug naar discussie overzicht

MorphoSys

149 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
harvester
1
Second quarter report of Morphosys (bericht van 1 Aug., was nog niet gepost):

www.morphosys.com/media-investors/med...

Over MOR106:

MOR106: Continue the ongoing development together with partner Galapagos under the new global licensing agreement with Novartis.

- Continue the ongoing phase 2 IGUANA trial in atopic dermatitis.

- Initiate phase 1 study to evaluate a subcutaneous formulation of MOR106.

- All future costs related to MOR106 development to be borne by Novartis.

- Agreement between MorphoSys, Galapagos, and Novartis is subject to clearance by the U.S. antitrust authorities.
aossa
0
Galapagos en MorphoSys kondigen de start aan van een Fase 1 subcutane overbruggingsstudie met MOR106



Mechelen, België en Planegg / München, Duitsland; 13 september 2018; 22.01 CET - Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) en MorphoSys AG (FSE: MOR; Prime Standard Segment, TecDAX; NASDAQ: MOR) hebben vandaag de start aangekondigd van een Fase 1 overbruggingsstudie voor het onderzoeken van een subcutane formulering van MOR106, een antilichaam in ontwikkeling gericht tegen IL-17C.



Deze overbruggingsstudie is een parallel ontworpen Fase 1 studie in twee delen. Deel 1 is een gerandomiseerde, open-label studie in één onderzoekscentrum bij gezonde vrijwilligers die zullen worden behandeld met verschillende eenmalige doses MOR106 die subcutaan of intraveneus worden toegediend. Deel 2 vindt plaats in meerdere ziekenhuizen en is een gerandomiseerd, placebogecontroleerd onderzoek met meerdere doses bij patiënten met matige tot ernstige eczeem die gedurende 12 weken subcutaan worden behandeld.



Veiligheid en verdraagbaarheid, farmacokinetiek (PK) en het optreden van anti-drug-antilichamen na toediening van MOR106 zullen als eindpunten worden beoordeeld. Bovendien zal de werkzaamheid van MOR106 worden onderzocht bij personen met matige tot ernstige eczeem.



"De start van deze overbruggingsstudie met een subcutane formulering van MOR106 samen met Galapagos is een belangrijke mijlpaal in de klinische ontwikkeling", aldus Dr. Malte Peters, Chief Development Officer van MorphoSys AG. "Deze manier van toedienen wordt veel gebruikt voor de behandeling van chronische huidaandoeningen, en we nemen ons voor om deze toediening in deze studie te evalueren ter ondersteuning voor de verdere klinische ontwikkeling van MOR106."



"Deze studie vormt de volgende belangrijke stap in onze strategie voor een snelle klinische doorontwikkeling van MOR106 en zal naar verwachting extra inzichten in de respons van patiënten opleveren, terwijl we wachten op de IGUANA Fase 2 onderzoeksresultaten", aldus Dr. Walid Abi-Saab, Chief Medical Officier van Galapagos.



MOR106 is ontwikkeld met behulp van het Ylanthia antilichaamplatform van MorphoSys, gebaseerd op een target ontdekt door Galapagos. IL-17C is een cytokine dat vooral in de huid tot expressie wordt gebracht en dat betrokken is bij huidontstekingen en waarvan is aangetoond dat het verschilt van andere leden van de IL-17-cytokinefamilie. MOR106 is het eerste publiek bekende menselijke monoklonale antilichaam gericht tegen IL-17C in klinische ontwikkeling wereldwijd. MOR106 is een geneesmiddel in ontwikkeling en de veiligheid en werkzaamheid ervan zijn nog niet vastgesteld. Novartis Pharma AG bezit de wereldwijde, exclusieve licentie voor de ontwikkeling en commercialisering van MOR106 op basis van een overeenkomst met MorphoSys en Galapagos die op 10 september 2018 in werking is getreden.

de tuinman
0
Dit forum is helemaal stil geworden. Hebben we al een koop moment?
Ook dit aandeel heeft enorme klappen gehad.
holenbeer
0
Kunnen we hier ook wat overnamespeculatie in blazen? Zou Novartis interesse hebben? Zouden de banden tussen glpg en morpho nauwer aangehaald kunnen worden?
Die koersdaling was me niet opgevallen, dank. Misschien een put schrijven om ze nog wat lager binnen te krijgen.
nelis h
1
Morphosys is al een tijdje stil maar in oct en nov nieuwe data omtrent MOR103 (GSK) en MOR208 (het paradepaardje), het octrooigeschil gaat zijn laatste half jaar in.

www.finanzen.net/nachricht/aktien/ana...
de tuinman
0
Ik ben vandaag ingestapt. Deze staat nu wel erg onder de ath. Nu rustig wachten tot deze weer herstelt.
(Heb er wel een pluk Gala voor moeten verkopen, maar dat is alleen maar goed voor de spreiding)
nelis h
0
quote:

nelis h schreef op 28 oktober 2018 09:15:

ASH-conferentie 1 tot 4 december, nieuwe data voor MOR208 en MOR202.

www.deraktionaer.de/aktie/morphosys--...

data wordt goed ontvangen, +15%
Argx 110 data er nog bij , mooie dag
de tuinman
0
Het lijkt erop dat Argenx en Morphosys met uitslagen zijn gekomen ivm hun medicijnen tegen kanker. Waarom midden op een beursdag?
de tuinman
0
www.benzinga.com/content/12612422/mor...

MorphoSys to Present Data on Investigational Drugs MOR208 and MOR202 in Various Blood Cancer Indications at ASH 2018 Meeting
nelis h
1
nelis h
0
Morphosys naar "buy" bij deutsche Bank , koersdoel 130

www.finanzen.net/nachricht/aktien/ana...

Patentrechtzaak, nog 2 maandjes, misschien straks naast Tremfya nog een molekuul met royalties, alles in de spreadsheet, waarde MOR208 en MOR106 (ook toekomstige royalties wellicht) erbij en J&J gaat misschien eens informeren in duitsland.

harvester
0
quote:

nelis h schreef op 10 december 2018 14:13:

Morphosys naar "buy" bij deutsche Bank , koersdoel 130

www.finanzen.net/nachricht/aktien/ana...

Patentrechtzaak, nog 2 maandjes, misschien straks naast Tremfya nog een molekuul met royalties, alles in de spreadsheet, waarde MOR208 en MOR106 (ook toekomstige royalties wellicht) erbij en J&J gaat misschien eens informeren in duitsland.

Kan het stuk niet goed lezen. Die patentzaak (met J+J/Genmab), loopt al een tijdje. Waarom zou het nu nog maar een paar maanden duren?

Het middel waar het over gaat is al een tijdje op de markt door J+J.
Als Morphosys wint moet denk ik een onafhankelijke arbitrage commissie een uitspraak gaan doen over een redelijk royalty percentage, te vergoeden met terugwerkende kracht + rente. Heb echter geen idee hoe lang dit nog opgerekt kan worden door J+J. Ze hebben natuurlijk een leger aan advocaten.
Wellicht een positieve uitspraak voor Morphosys in febbruari, maar ik reken niet op een snelle afwikkeling.
HansGarrincha
2
Na de top in november op E109,3 zakte Morphosys, in lijn met de sector terug naar E87 eind december. Inmiddels krachtig opgeveerd, mede gesteund door koersdoelverhogingen de laatste dagen. Koers is nu boven dalend trendkanaal gebroken en waarschijnlijk terug naar initieel E110 en als dit breekt terug naaar ATH bij E122. Rechtszaak uitspraak aangekondigd in februari....Ik houd al een tijdje calls aan (C 100 15.03.2019) op de DAX.
Pokerface
0
PB:

Galapagos en MorphoSys kondigen de start aan van de GECKO Fase 2-studie met MOR106 bij patiënten met eczeem

Mechelen, België en Planegg/München, Duitsland; 23 april 2019; 22.01 CET; Novartis Pharma AG, Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) en MorphoSys AG (FSE: MOR; Prime Standard Segment, TecDAX; NASDAQ: MOR) kondigden vandaag de start aan van GECKO, een Fase 2-studie waarin een subcutane formulering van MOR106 in combinatie met lokaal gebruik van corticosteroïden wordt getest bij patiënten met matige tot ernstige eczeem (atopische dermatitis, AtD).

De GECKO-studie heeft tot doel om aan 60 patiënten ofwel een dosis MOR106 of placebo subcutaan toe te dienen samen met steroïden voor lokaal gebruik, gedurende 8 weken, met een follow-up van 16 weken. Het primaire eindpunt van GECKO is de frequentie en de ernst van bijwerkingen tijdens de behandeling tot het eind van week 24.

Secundaire onderzoeksdoelen zijn de medicijneigenschappen en het ontstaan van antilichamen tegen het product na subcutane toediening van MOR106. Daarnaast zal de werkzaamheid van MOR106 worden onderzocht.

Rekrutering vindt plaats in de VS en Canada en naar aanleiding van de studie wordt een investigational new drug application (IND) ingediend bij de Amerikaanse FDA. "Met GECKO willen we de effecten onderzoeken van de combinatie van MOR106 met lokale steroïden, wat vandaag de meest voorgeschreven behandeling is voor patiënten met eczeem", aldus dr. Piet Wigerinck, Chief Scientific Officer van Galapagos. "Met deze studie kunnen we het ontwikkelingsprogramma voor MOR106 uitbreiden naar de VS en Canada, als aanvulling op de lopende klinische studies in Europa."

"Matige tot ernstige eczeem is een chronische, slopende ziekte die wereldwijd miljoenen patiënten treft", aldus Dr. Malte Peters, Chief Development Officer van MorphoSys AG. "We zien een duidelijke onvervulde medische behoefte aan aanvullende behandelingsopties. We verheugen ons erop het ontwikkelingsprogramma van MOR106 voor deze patiënten wereldwijd verder uit te breiden met deze Fase 2-studie die we hebben opgezet samen met onze partner Galapagos, binnen de wereldwijde licentie-overeenkomst met Novartis."
Omegaplan
0
Q1. Resultaat

MOR106

- Together with Galapagos, continue phase 2 intravenous IGUANA study, phase 1 subcutaneous bridging study and the recently started phase 2 GECKO trial towards primary completion under global licensing agreement with Novartis.

- Preparations for a Japanese ethno-bridging study in atopic dermatitis together with Galapagos.
galaking
0
Heeft iemand enig idee of er bijzonder nieuws is over Morphosys: koers 17% hoger in de USA met zeer hoge omzet
149 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 17:37
Koers 28,140
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 28,640
Laag 28,100
Volume 89.376
Volume gemiddeld 80.065
Volume gisteren 89.376

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront