AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

AJAX IN 2019

1.391 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 66 67 68 69 70 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

mr.Franz schreef op 21 januari 2019 09:14:

Jammer dat we de kans op de koppositie hebben laten liggen. Maar goed, alles ligt nog open. Wat wel duidelijk is geworden is dat we een extra keeper goed kunnen gebruiken. Zeker gezien het waarschijnlijke vertrek van Onana komende zomer.
Het is gewoon jammer dat Kotarski geblesseerd is en het niet aangedurft wordt om Lamprou duidelijk te maken dat hij letterlijk en figuurlijk te kort komt voor Ajax en dat ze El Maach er in zetten.

Laat die maar alvast wennen want ik zie na een vertrek van Onana evt komende zomer een 1 en 2 voor Kotarski en El Maach en die hebben we al in huis.

Ik zit nog steeds vol ongeloof van wat ik gisteren gezien heb, eerst natuurlijk de enorme vreugde uit Emmen en dan zelf dit op de mat leggen, zo chaotisch, de scheids die mee doet in het drama met het niet geven van een penalty zodat heel het land weer kan zeiken op Ajax over klassenjustitie en als je mogelijk straks kampioen wordt op doelsaldo of met 1 punt verschil dat iedereen weer over een gestolen kampioenschap begint...
Als het 3-4 was geworden uit wat toch zeker een terechte penalty was geweest dan was het ook nog wel 4-4 geworden maar heeft deze 4-4 een heel ander tintje.
En het had nog 4-5 kunnen worden, de enige goede actie van Lamprou in de hele wedstrijd, die laat echt te veel ballen los, ook al tegen Flamengo bij de 2-2 ging hij duidelijk in de fout.
Je kan geen 2 Onana's hebben maar dit is echt niet goed genoeg.
Maar er waren er wel meer die gisteren zich kapot moeten schamen, Ziyech Dolberg vd Beek overduidelijk en ook Tadic shöne en Blind kwamen niet in de buurt van het nodige niveau.
Ten Hag valt een te laat ingrijpen te verwijten want met Huntelaar en Neres op de bank bij een overduidelijk falen van een aantal spelers mag er best eerder gewisseld worden.

Met Onana erbij had je zelfs deze slechte wedstrijd nog wel gewonnen maar helaas is het bij Ajax regelmatig zo dat de eerste 11 niet op het veld staan vanwege blessure of ziekte terwijl PSV al het hele seizoen met de eerste 11 speelt, maar wat die de laatste ruim 10 minuten aan het doen waren in Emmen...

Anyway, donderdag de herhaling en hopelijk dat het dan beter gaat want zondag staat de wedstrijd in 010 te wachten... en dan moet je niet met het niveau van gisteren aan komen al was Feyenoord uit bij Zwolle....

Een vreemde herstart van de competitie.
analist83
0
[verwijderd]
0
De hele wereld neemt het over van De Telegraaf.
Als het klopt zetten ze vandaag de puntjes op de I want dat stond er ook in.

Eens zien of Ajax ook rekening houd met het feit dat het beursgenoteerd is en mocht Ajax het tijdens opening bekend willen maken officieel ook eerst de koers stil laat leggen want dit is natuurlijk gigantisch.
Dik 4 euro per aandeel winst op 1 speler... waar gaat dit heen.
En dan in de zomer De Ligt nog voor....

Niet normaal.

Maar nog niet officieel, hopelijk snel duidelijkheid zodat er nog even tussen zit tot Feyenoord Ajax zondag.
NewEnergy
0
Hoe vaak hebben we nu al in de krant gelezen dat Frenkie naar PSG/Barca/City etc gaat? Ik geloof het pas als Ajax een persbericht uitstuurt!
Wilbar
0
Zo is het, NE. Zover wij weten is er nog niets getekend en geen cent overgemaakt naar Ajax. Beer en huid verhaal.
analist83
0
Na belasting en premies voor Willem II is het meer in de richting van 3.50 euro, nog steeds een hoop geld. Als de deals er na de zomer door zijn knallen we wel verder omhoog. Geduld is een schone zaak.
mr.Franz
0
quote:

analist83 schreef op 23 januari 2019 09:25:

Na belasting en premies voor Willem II is het meer in de richting van 3.50 euro, nog steeds een hoop geld. Als de deals er na de zomer door zijn knallen we wel verder omhoog. Geduld is een schone zaak.
Klopt. Ook bestaat een transfersom vaak nog uit bonussen. Bijvoorbeeld bij een kampioenschap of het winnen van de CL. Wat er echt onder de streep over blijft is gissen. In ieder geval is dit pas het begin van al het transfer geweld.
Peter2meter
0
Overmars is echt goud waard, wat een baas als dit klopt. Ik vond die 75 miljoen van PSG al geweldig maar 90 miljoen....petje af.
Heel benieuwd wat de Ligt gaat opbrengen...
Wilbar
0
quote:

Peter2meter schreef op 23 januari 2019 12:55:

Overmars is echt goud waard, wat een baas als dit klopt. Ik vond die 75 miljoen van PSG al geweldig maar 90 miljoen....petje af.
Heel benieuwd wat de Ligt gaat opbrengen...
Overmars? Volgens mij is het vooral aan de kwaliteiten van Frenkie de Jong te danken. Overmars vraagt niet; Barcelona wil PSG aftroeven en Ajax is de lachende derde. En Frankie en Willem II zien het (glim)lachend aan.
ASMittaLGeer
0
[verwijderd]
0
mogelijk later vandaag al een officiële bekendmaking, nu ze er toch allemaal zijn....

En het is maar beter dat het allemaal definitief klaar is dan kan men zich weer gaan richten op het voetbal want dat is hard genoeg nodig getuige afgelopen zondag.
[verwijderd]
0
VTBL probeert een primeur te scoren.

Frenkie de Jong laat ontvallen dat het nu toch wel rond is.

www.youtube.com/watch?v=pZYbZAzppd4

Vandaag gepost al valt de opname datum niet te verifiëren natuurlijk, maar zou anders wel heel slecht zijn van VTBL die juist kijkers willen scoren.
[verwijderd]
0
Misschien dat Ajax zich toch bewust is van de beursnotering en nog even wacht tot na 17.40 als de handel in aandelen Ajax echt helemaal niet meer mogelijk is vandaag.

Het gaat toch om een gigantisch bedrag tov de balans en de beurswaarde van Ajax.
voda
0
Ajax en FC Barcelona bereiken akkoord over Frenkie de Jong

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
AFC Ajax
15,50 0,20 1,31 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft overeenstemming bereikt met FC Barcelona over de transfer van Frenkie de Jong. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub woensdagavond bekend.

Ajax ontvangt een transfersom van 75 miljoen euro, die op basis van variabelen kan oplopen tot maximaal 86 miljoen euro.

De Jong vertrekt op 1 juli 2019 naar de Spaanse club. Zijn contract liep nog tot 30 juni 2022.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
[verwijderd]
0
Dankje Voda.

Een enorme berg geld die veel sneller is gestegen dan de koers.

Die heeft dus nog wel wat in te halen.

Ja de koers heeft ook al een aardige rit gemaakt maar als de opbrengsten nog veel harder stijgen en het geld is ook nog eens echt binnen...

Tja, op naar de 20 inderdaad want mijn 18 a 20 schatting rekening houdend met de traditionele discount is alweer achterhaald.
[verwijderd]
0
Ook deze transferdatum op 1 juli 2019 dus valt in volgende boekjaar en dus ook in het lagere vpb percentage mits de plannen tot verlaging per 1 jan 2020 doorgaan.
1.391 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 66 67 68 69 70 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 11:38
Koers 10,250
Verschil -0,050 (-0,49%)
Hoog 10,400
Laag 10,250
Volume 1.055
Volume gemiddeld 2.090
Volume gisteren 1.024

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront