Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

luchtschip
0
quote:

asti schreef op 16 februari 2019 20:43:

[...]
''If you pluck a chicken one feather at a time, then people won't notice.'' - Benito Mussolini

Madeleine Albright heeft in verband met de huidige ontwikkelingen verwezen naar die uitspraak.

Hoe dan ook, in de VS heb je presidenten die door middel van directe verkiezingen worden gekozen, en dat geeft legitimatie voor verregaande macht. Het Amerikaanse volk heeft gekozen voor Trump.

Op dit forum voor Nederlandstalige beleggers kunnen de berichten informatief zijn, en/of amuserend, soms beledigend (bijvoorbeeld als het over Rene gaat), bij tijd en wijle kunnen de berichten zelfs ontroerend zijn, als je een gevoelig persoon bent, zoals ik. Maar effectief als bewaking van de democratie? Nota bene een democratie aan de overkant van de oceaan? I don't know.
1 Het Amerikaanse volk heeft gekozen voor TRump
a) numeriek heeft de meerderheid gekozen voor Clinton (ca 3 miljoen meer)
middels het kiesmannen stelsel heeft Trump de meerderheid, dus heeft het volk gekozen voor Trump.
Kunnen de verkiezingen gemanipuleerd worden?
a) Je weet welke en hoeveel staten er Republikeins stemmen= x aantal republ kiesmannen
Je weet welke en hoeveel staten Democratisch stemmen=y aantal kiesmannen.
b) Resteert een aantal swing states. Hier hangt het erom.
Stel je wil de republikein laten winnen voor Trump. Je weet x en je weet y. Dan weet je ook hoe veel kiesmannen er uit de swingstates gehaald moet worden om Trump te laten winnen.

Je speelt op een aantal punten vals
1) je hackt de Democratische partij. Dan zie je wat hun verkiezingspunten zijn. Kun je je op voorbereiden en hun aftroeven.
2) Je schakelt een psychologisch bureau in dat kiezers kan beïnvloeden
3)Je koopt reclame op sociale netwerken en met die advertenties bestook je de kiezers
4) je infiltreert in groepen mensen van de sociale netwerken om het stemgedrag van die mensen te beïnvloeden
5) je hebt 3 servers die met elkaar in contact staan, via AI(artificial Intelligence)
een server zorgt voor gegevens van mensen(email, telefoon nr etc) Server staat bij een landelijk US ziekenhuis met een bijzonder specialisme, en heeft persoonsgegevens van veel mensen.
tweede server staat in Trump Tower. Deze is gekoppeld aan stemmachines en kan tussentijds de verkiezingsstand doorgeven
derde server staat in Rusland. Daar worden de gegevens van de eerste twee computers verzameld.
Vervolgens wordt uitgerekend in welke swingstaten de republikeinse kiezers extra gemotiveerd moeten worden en tegelijkertijd democratische stemmers ge-demotiveerd moeten worden om te stemmen. Dat gebeurt in overleg met het psychologisch bureau dat zegt hoe en welke berichten en advertenties er naar kiezers gestuurd moeten worden. De mensen bereiken wordt gedaan met behulp van server 1 die persoonsgegevens heeft.

6) van de Democratische partij had men ook nog Hillary's emails gestolen. en er voor de verkiezingen een rel van gemaakt. Dat heeft ook de Democraten stemmen gekost.
7) er blijkt ook nog dat Manafort polling gegevens heeft gekregen voor officieel publicatie. Met deze gegevens kon men met de drie servers extra manipulatie uitvoeren.
Summier heb ik even laten zien hoe het ongeveer mogelijk is de verkiezingen naar de hand te zetten

Vergeet ook niet dat volgens de polls Hillary aan kop lag. En plotseling bleek dat Donald had gewonnen.
3 Staten (swing states) brachten een minieme voorsprong naar voren. Michigan Winnesota en Pennsylvania.

Zijn de verkiezingen eerlijk geweest of is er gemanipuleerd.

Robert Mueller is bezig met het onderzoek naar Collusion. Zij gaan niet onderzoeken of de activiteiten in welke mate invloed hebben gehad.
Zij onderzoeken alleen wat er gebeurd is en of dit onderhevig is aan strafbare feiten.
Misschien dat wel naar voren gaat komen wat er precies gebeurd is ten aan aanzien van verkiezingsmanipulatie.

Dit is even snel en kort door de bocht wat zich onder andere heeft afgespeeld. Daar kan goed over gediscussieerd worden met voor en tegens.

Of er democratie is aan de andere kant van de plas heb ik ook een idee . Maar in een andere post.
Misschien kun je even bekijken de uitspraak van de Hoge Raad(Supreme Court ) in 2010 met betrekking tot het Citizens United arrest. Door dit arrest kon ongebreideld veel geld in de verkiezingscampagne gestopt worden. Met dit geld kon de democratie beïnvloed worden.
[verwijderd]
0
quote:

izdp schreef op 16 februari 2019 20:59:

[...]

Lol, een conman die hard werkt met tv kijken en zijn zakken vullen.
Een goede aap voor een bananenrepubliek.
Nee, die conman is al twee jaar uit het witte huis. Er zit nu iemand die al selfmade miljardair was voordat hij president werd, die er geen salaris voor hoeft te hebben en er al een miljard armer van is geworden. Een ware patriot, die al die bullshit die dagelijks over hem uitgestort wordt voor lief neemt zolang hij zijn geliefde USA maar 'great' kan maken. Grootste Amerikaan ooit durf ik inmiddels wel te zeggen.
[verwijderd]
0
As Senate follows House & as #SpecialCounsel wraps up-they all come to same place. There is 0 evidence @realDonaldTrump colluded w Russia to fix the 2016 election. 0. Now a line of pundits must offer apologies to @POTUS & the American people for wasting countless hours on bullsht
[verwijderd]
0
Treason... Tick, tock, tick, tock..Het enige echte landverraad is gepleegd door de democraten en het net sluit zich.

www.dailywire.com/news/43481/treason-...
Bangizwe
0
Die democraten dat is eigenlijk een anti-amerikaans immigrantenpartijtje geworden. Ze stellen openlijk de amerikaanse invasies in het buitenland in vraag. Zoals in Irak. En dat zijn dan wel somaliërs, die onder de noemer vluchteling naar de VS zijn verhuisd. Oorlog gegarandeerd in de toekomst.
Bangizwe
0
Bey bey USD, die hun graf als wereldreservemunt is mooi gegraven door hun vluchtelingen. En daarmee heel het westers financieel systeem.
gbakl
0
"De Democratie is net als een kip. Iedere keer kan er een veertje uitgehaald worden en je ziet er niets van."

en wat is dat toch steeds met die pinguins ?
OK....een pinguin lijkt op een lelijke kaalgeplukte soepkip.

en kaalplukkerij is alom bekend daar aan de overkant.
een modaal eenouder gezin moet rond zien te komen middels diverse baantjes
om EEN behoorlijk leefbaar inkomen te genereren.
en tradertje maar juichen dat er nu zo'n lage werkloosheid is.

over wat voor trieste baantjes hebben we het dan wel ?
en liefst nu een 100% immigrantenstop zodat er nog heel veel
meer van die treurige onderbetaalde baantjes zullen komen voor
de deplorables...ooit krijgen zelfs die het wel door alleen duurt het even.
[verwijderd]
0
Toen Trump aan Obama vroeg wat het grootste probleem was van Amerika antwoordde Obama; Noord Korea en dat oorlog waarschijnlijk de enige oplossing was. Trump pakte dit probleem met beide handen aan en voorkwam een oorlog en wie weet wordt Noord Korea onder Trumps leiding nog een een normaal land. Uiteraard verdiend Trump hiervoor de Nobel prijs. Maar hij zal hem nooit krijgen omdat dit soort clubjes alleen maar bestaan voor leden van de eigen linkse kerk.

www.telegraaf.nl/nieuws/3166545/japan...
Chiddix
0
Trump roept Duitsland,VK en Frankrijk op hun IS strijders in Syrie te komen ophalen die in handen zijn van de US. Het zijn er 800. Anders moet hij ze vrijlaten. Zijn onderdanen van West-Europese landen.
De Koerden roepen Nederland op 145 vrouwen en kinderen van IS strijders(Ned nationaliteit) op te halen. Ze zullen hen naar de Turkse grens overbrengen of naar een consulaat als dat mogelijk is.
De strijders en vrouwen zullen berecht worden in land van herkomst.
[verwijderd]
0
Donald J. Trump
?
The United States is asking Britain, France, Germany and other European allies to take back over 800 ISIS fighters that we captured in Syria and put them on trial. The Caliphate is ready to fall. The alternative is not a good one in that we will be forced to release them.........The U.S. does not want to watch as these ISIS fighters permeate Europe, which is where they are expected to go. We do so much, and spend so much - Time for others to step up and do the job that they are so capable of doing. We are pulling back after 100% Caliphate victory!

Beste Donald, bel gewoon Kip, Zwarte Ridder en Gebakl. Die nemen ze graag in huis, ze zijn namelijk ongelofelijk inclusief voor iedereen en houden van open grenzen met zoveel mogelijk multi cultuur. Ik weet zeker dat ze deze moordenaars en verkrachters niet zullen veroordelen, maar ze zullen ze verwelkomen als slachtoffers van de jarenlange blanke onderdrukking. Bent u ervan af en deze toppers zijn er blij mee, het kunnen er niet genoeg zijn, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Laten we hem nog 1 x inzetten, 1,2,3:
www.youtube.com/watch?v=VsyUZvBM6a8
[verwijderd]
0
Donald J. Trump
?
Verified account

@realDonaldTrump
3m3 minutes ago
More
52% Approval Rating, 93% in Republican Party ( a record )! Pretty amazing considering that 93% (also) of my press is REALLY BAD. The “people” are SMART!

Niet allemaal hoor, er zijn er nog een paar die alle leugens van de fake news media klakkeloos volgen en als waarheid aannemen.
Chiddix
0
Trump roept Europa op als de kalifaatgebieden zijn opgeschoond troepen te zenden , om in bepaalde gebieden te patrouilleren opdat IS niet opnieuw pogingen waagt voor een kalifaat. VS trekt zich terug maar kreeg veel kritiek. Trump heeft nagedacht en de oplossing gevonden. Europese troepen op de grond in bevrijdde IS gebieden.
Al Kipone
0
Trump tweets vanochtend:

Nothing funny about tired Saturday Night Live on Fake News NBC! Question is, how do the Networks get away with these total Republican hit jobs without retribution? Likewise for many other shows? Very unfair and should be looked into. This is the real Collusion!

THE RIGGED AND CORRUPT MEDIA IS THE ENEMY OF THE PEOPLE!
Al Kipone
0
The mother of mail bomb suspect Cesar Sayoc writes that she is estranged from her son but hurt by his alleged attacks, and she calls on the country — specifically, President Donald Trump — to tone down the nasty rhetoric.

She further warned that the political vitriol — particularly talk of “war” against the media and political parties — could resonate with the mentally ill, like her son, and inspire them to “violently act out in our country,” Madeline Sayoc wrote in an open letter to television network ABC, which published the correspondence Sunday night.

wtvr.com/2018/11/05/mail-bomb-suspect...
Al Kipone
0
Japanese Prime Minister Shinzo Abe nominated U.S. President Donald Trump for the Nobel Peace Prize last autumn after receiving a request from the U.S. government to do so, the Asahi newspaper reported on Sunday.

www.reuters.com/article/us-northkorea...
Al Kipone
0
Acting Secretary of Defense Patrick Shanahan said Saturday that he had not yet made any decisions on how much money would be redirected from the military budget to help fund President Trump's border wall.

"We always anticipated that this would create a lot of attention and since moneys potentially could be redirected, you can imagine the concern this generates," Shanahan told reporters traveling with him abroad.

"Very deliberately, we have not made any decisions, we have identified the steps we would take to make those decisions," he added.

Shanahan said he would review an initial analysis on the potential wall funds on Sunday.

He told reporters he has "a lot of discretion," but that he would not bend the law to reallocate funding.
gbakl
0
'voorkwam een oorlog en wie weet wordt Noord Korea onder Trumps leiding nog een een normaal land. Uiteraard verdiend Trump hiervoor de Nobel prijs'

gelukkig staat het niet in de tegenwoordige tijd want dat
verdienT trump niet...
maar het staat er echt en geeft heel mooi weer hoe we al die andere teksten uit
de trollenklas moeten classificeren.
en omdat dit toch het trump forum is moeten we eerlijkheidshalve af en toe
wat hoogtepuntjes van dit presidentschap memoreren en er zijn er genoeg.

toen trump uit het klimaataccoord stapte met de woorden dat hij niet door
Parijs was gekozen maar door Pittsburgh, had ie blijkbaar zelf weer niet
door dat ook dat een leugen was..moet je maar eens opzoeken hoeveel % daar
op trump stemde.

:0)
luchtschip
0

Security Conference in Munchen.

Hier een twitterdraadje met korte fragmenten van de sprekers.
Pence : ik breng de groeten van de President of the United States. Houdt een lange pauze om de enthousiaste reactie onder luis geklap af te wachten. Echter totale stilte in de zaal.

Merkel: wijst op de absurditeit dat volgens Trump de Duitse auto's een nationale bedreiging vormen voor de US. De Duitse auto's worden namelijk gefabriceerd in de US. Iedereen klapt behalve Ivanka Trump.
Wat doet Ivanka Trump daar eigenlijk. Op een internationale veiligheidsconferentie?

Pence: "the time has come for our European partners to withdraw from the Iran Nuclear Deal and join us , as we bring the economic and diplomatic pressure necessary to give the Iranian people the region and the world the peace, security and freedom they deserve."
Vervolgens een pauze. Hij verwacht een enthousiast publiek. Echter totale stilte.

White House version zoals het in de US op C Span werd uitgezonden. Met luid geklap voor Pence. How do you fool the US public?

twitter.com/atrupar/status/1096826127...
luchtschip
0

Donald Trump :
"In the meantime, billions of dollars are being paid to the United States by China in the form of Trade Tariffs"

Natuurlijk niet. China verkoopt de goederen voor dezelfde prijs. Bij aankomst in de US betalen de importeurs de import tarieven. Deze belasten zij door aan de consumenten. De US citizens betalen de hogere import tarieven.

twitter.com/atrupar/status/1096932488...

70.704 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 ... 3532 3533 3534 3535 3536 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 872,18 +5,67 +0,65% 14:50
AMX 932,70 +4,02 +0,43% 14:50
ASCX 1.198,05 +9,50 +0,80% 14:35
BEL 20 3.882,93 +19,67 +0,51% 14:50
Germany40^ 18.051,40 +190,60 +1,07% 14:50
US30^ 38.322,01 +71,56 +0,19% 14:49
US500^ 5.025,46 +8,54 +0,17% 14:50
Nasd100^ 17.263,36 +53,44 +0,31% 14:50
Japan225^ 37.581,21 -142,62 -0,38% 14:50
WTI 80,94 -1,11 -1,35% 14:49
Brent 86,05 -1,03 -1,18% 14:50
EUR/USD 1,0666 +0,0014 +0,13% 14:50
BTC/USD 65.976,85 -588,67 -0,88% 14:50
Gold spot 2.310,35 -16,90 -0,73% 14:50
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
PROSUS 31,040 +1,200 +4,02% 14:32
ABN AMRO BANK N.V. 15,840 +0,330 +2,13% 14:31
Philips Koninklijke 19,490 +0,385 +2,02% 14:31
Dalers Laatst +/- % tijd
RANDSTAD NV 44,940 -3,560 -7,34% 14:31
Akzo Nobel 63,060 -3,860 -5,77% 14:32
ArcelorMittal 23,690 -0,420 -1,74% 14:31

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront