AMG « Terug naar discussie overzicht

AMG februari 2019: eindelijk raak..??

1.225 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
dutchman2020
0
ik heb een rapport gekregen over AMG wat interessant is voor de leden. Het is www.simplywall.st/stocks/nl/materials... Dit is een analyse rapportage over AMG gebaseerd op fundamentele analyse.
Volgens deze analyse is the future cash flow value € 53.02, bij een huidige koers van € 31.43. na gedeeltelijk lezen van dit rapport heb ik nog een paar aandeeltjes bijgekocht
[verwijderd]
2
Zowel koers als forum zijn aan het doodbloeden. De spirit is eruit aan het gaan.
Febo85
0
Als je alles bij elkaar optelt dan vrees ik dat er nog een zwieper naar beneden gaat volgen voor AMG..
De 32 euro wordt al twee weken maar niet doorbroken en de kracht en het volume loopt er ondertussen volledig uit.
De shorters daarentegen blijven er maximaal in , zelfs tot een week voor de cijfers wordt er vooralsnog niets door hen gecovered.
Je ziet bij o.a. Albemarle (do 21-2 cijfers) en SQM exact hetzelfde patroon inclusief blijvend hoge percentages hedgefunds.
Het lijkt erop dat er teveel onzekerheden blijven voor de Lithium gerelateerde fondsen (recessie ? , Dumbo Trump met zijn handelsoorlog ,Brexit over een maand ,mogelijke 25% heffing op europese auto's in de US en misschien alleen op elektrische auto's). Tevens zijn de koersen in de US al 7 weken op rij aan het stijgen - meer dan 10% er al bij zonder enige correctie.
Als zelfs de cijfers geen koerssprong gaan geven dan kan het aandeel technisch gezien terug naar de 20 euro zone ondanks de goede vooruitzichten...
nobahamas
0
China’s coal imports surge in January:
According to preliminary figures released by China’s General Administration of Customs, China’s total coal imports in January jumped threefold to 33.5 million tonnes from 10.23 million tonnes in December. The strong rebound in January coal imports came after the tight import restrictions imposed by China in December were lifted.
steelguru.com/coal/china-s-coal-impor...

Beperkte import van Cokes stagneerde de productie van staal.
Nu de levering van cokes weer op gang komt, kan de staalproductie weer vol op gang komen.

Staalproductie = vraag naar Vanadium
rene66
0
Zoals eerder aangegeven kan AMG twee dingen doen. De beursnotering in de VS actief maken of eigen aandelen inkopen. Als ze echt flink geld hebben verdient kan dit laatste een zeer goede goedkope oplossing zijn waar de shortsellers niet blij van worden. AMG kan anders ook 50 tot 100 miljoen lenen en dat terug betalen in de komende twee jaar en met dat geld eigen aandelen inkopen. Alleen de wil moet er zijn bij AMG om dat te doen.
geldmaker
0
Misschien komen er nog prognoses van hh analisten zo vlak voor de cijfers.
Je zou toch mogen veronderstellen dat ze bij AMG ook naar de belaberde koers kijken en ze zich niet op dit gebied laten adviseren..
.
[verwijderd]
0
Rene66, AMG is een heel kapitaalintensief bedrijf.
Ze gaan voor 1/3 van de market cap investeren in lithium en vanadiumprojecten de komende jaren.
Dat is ENORM.
Met een nakende recessie, is het zeker niet abnormaal dat ze niet denken aan een aandeleninkoop.
AMG heeft een voorzichtig management en het is mogelijk dat ze geen aandeleninkoop willen doen met geleend geld. (momenteel hebben ze een netto schuldpositie)
rene66
0
Topperke. Bedankt voor de toelichting. Jammer dat een buyback er dus niet gaat komen. Wellicht kunnen ze stoppen met dividend en dat geld ervoor gebruiken. Maar met het dividend geld kan je ook niet heel veel aandelen inkopen.
dutchman2020
0
ik ben nog niet zo lang lid van het forum. Ik ben wel verbaasd over de reactie gisteren van Febo 85 en dat niemand van de leden daarop gereageerd heeft. is Febo bekend bij jullie en hoe serieus moeten wij zijn commentaar nemen?
[verwijderd]
0
No way dat we naar €20 gaan. Dan wordt het bedrijf sowieso opgekocht, aangezien we dan gewaardeerd worden aan nog geen 3x de ebitda...
Dat zijn van die momenten dat technische analyses niet opgaan.
Ik verwacht een heel sterke cash flow en nieuwe ebitda doelen binnen dit en enkele maanden. Daar gaan investeerders heel blij mee zijn.
alexnr75
0
@Big Elephant,

Je moet niemand te serieus nemen.

AMG is een goed geleid bedrijf. Geef het wat vertrouwen!

Kijk eens naar BESI, iedereen voorspelt hel en verdoemenis. Het bedrijf gaat gewoon door en dit wordt vandaag beloont.

Trouwens. Bij een daling ben ik een bijkoper en ik heb er al zoveel!!
Ray85
1
quote:

dasD schreef op 19 februari 2019 19:26:

Zowel koers als forum zijn aan het doodbloeden. De spirit is eruit aan het gaan.
Kijk even waar wij staan anno februari 2019, bekijk dit objectief. Dat is toch ongelooflijk triest?
lanciared
0
AMG januari: Lage waarderingen, met geweldige groei!

Dit was de titel van het januari draadje, aangemaakt door Topperke, eind december.
Wat is hier nu verkeerd aan ?
Zou het niet weten, maar terwijl de Europese beurzen sinds begin januari, allen een plus van 10 tot 14 % noteren, en vele aandelen al terug geklommen zijn tot amper 10% / 15% verwijderd van hun jaartop, van doorgaans midden 2018, doet AMG helemaal niets.
Geen omzet, geen kopers, geen interesse.
Mij lijkt deze titel - hierboven aangehaald - juist, niets verkeerds aan. Waarom dan geen belangstelling AMG in snel terug stijgende aandelenbeurzen (er wordt al voor gelopen op beterschap vanaf najaar 2019) ?

Mij lijkt dit niet raar, want ik weet welke grote belangen, tesamen verenigt in de 15-tal hedgefunds die short zitten - en hun positie bewaken ! -counteren elke dag, elke stijging.
Ze zijn niet bezig met afbouwen. geheel niet, ze zijn enkel bezig met hun positie te bewaken. Zij veroorzaken dit koersverloop. Counteren elke stijging.
Prettig nieuws ? Brengt dit veel bij, dit te schrijven ? - Geheel niet. - Maar mag wel vermeld worden, als dit zo is, of vermoedelijk kan vastgesteld worden.
Eigenlijk tonen deze hedgefunds ongelooflijk veel lef; zelf zou ik het niet durven / ook niet kunnen , dit aandeel in een stijgende markt tegenhouden.
LR
lanciared
0
Laat er geen misverstand over bestaan, ik vind dat deze hedgefunds ongelooflijk veel lef moeten hebben.
momenteel geen omzet. Geen kopers - maar / tot wanneer ?
Zelf vind ik dit bedrijf beslist interessant, en verwacht dat op elk moment een institutionele koper dit ook kan gaan vinden / vaststellen.
Je moet maar durven, tesamen met anderen hierin 10 % short te zitten.
En natuurlijk ook vast te stellen : het lijkt dat de dalingskracht er eveneens uit is. Zie geen verdere mogelijke daling meer. En dan maar met je shortposities blijven zitten ! Begin maar eens met 3 miljoen aandelen hierin terug te kopen. Niet eenvoudig. Zie ik ook niet gebeuren, zie ze er gewoon inblijven.

Momenteel zo goed als geen omzet. Hiermede vliegen we volgende keer uit de midcap index.
[verwijderd]
0
Geen idee waar je het van haalt, Lanciared, maar AMG is al 20% gestegen in 2019, wat een pak meer is dan de beurzen in het algemeen.
En daar gaan volgens mij de komende maanden nog vele percenten bijkomen. Er staat ons nog veel te wachten in 2019!
Woody woodpecker
1
Dat het lastig wordt om 10 % (voor de shorters) te coveren, lijkt me logisch. Maar als er eenmaal 1 of 2 partijen daar toch mee gaan starten, dan moet de rest uiteindelijk ook wel volgen, lijkt me. En ik geloof niet dat alle 15 partijen met elkaar overleg hebben om niet te coveren. Degene die als eerst gaat coveren heft een voordeel tegenover de partijen die later gaan volgen. Dus te hopen dat 1 of 2 partijen flink gaan coveren, dan is het bal los zou ik verwachten. (misschien ook een beetje de hoop dat dit gaat gebeuren :)) Maar ik ben in ieder nog steeds opimistisch en heb hoge verwachtingen van de resultaten van dit bedrijf. Werk gerelateerd heb ik ook connecties met AMG, maar geen signalen ontvangen dat er grote problemen zijn met het bedrijf waar we ons zorgen over moeten maken. Dus ik blijf optimistisch.
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve hier geen reclame te maken, bericht is bij dezen verwijderd.]
[verwijderd]
0
Besi stijgt hard, ook met mindere vooruitzichten en een drama Q4.
Je zou toch bijna zeggen dat AMG dan toch minimaal 10-15% moet stijgen met een zeer waarschijnlijk prima Q4 en goede vooruitzichten.
Ben benieuwd
1.225 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 24,500
Verschil +0,340 (+1,41%)
Hoog 24,500
Laag 23,840
Volume 211.210
Volume gemiddeld 244.611
Volume gisteren 140.716

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront