Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'ABN AMRO op zoek naar nieuwe topman'

Lees over dit aandeel ook

  1. 12 apr Goldman Sachs haalt ABN en ING van de kooplijst 1
  2. 14 feb Waarom de nieuwe doelstellingen van ABN Amro een vleugje ambitie missen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 15 juni 2019 12:15
    Voorlopig blijf ik zelf nog maar topman bij mijn beroemde recyklia bedrijf,want ik kan die extra inkomsten echt niet missen,door al die narigheid op de beurs.
    De week begon super veel belovend,maandag en dinsdag helder groen,woensdag viel de beurstrein voor een rood sein,donderdag werden het er 2,vrijdag kleurde alles,diep donker rood bij mij,bijna heel mijn winst weer naar de haaien,ik kwam niet verder dan de aex +0,6%.
    De oorzaak lag natuurlijk weer bij dat eendje aan de andere kant van de grote plas,chipdrama's door tegenvallende omzet prognoses bij broadway,oorzaak dagobert trumpje,metalen drama,door afzwakkende groei in china,oorzaak,opnieuw dat hele leuke,gezellige presidentje van de vs.
    Vorige week was hij weer exxelent in vorm,nota bene de leider van de 150 jaar oudere eu,dus de vs,moest bij zijn bezoek aan engeland,de aardsvernieler van de eu,borisje,de hemel in prijzen en beloofde hem een super deal,ronduit absurd,gaat trumpje zwaar dementeren,of is hier gewoon sprake van soort zoekt soort,ze slopen en vernielen allebei nogal graag,jammer voor nebukadnezar trump,kwam zijn vazal hem niet aanbidden,hij deed het af met een telefoon gesprekje,ook ongelooflijk stom van hem,nu ja,zulke figuren timmeren,gemeenlijk niet zo hoog.
    De toch nog schitterende prestaties van aperam,zorden er voor dat ik net mijn voeten droog hield.
    Trumpie kwam naar europa om de 2e wereldoorlog te herdenken,laat het een les voor hem zijn,dat hoewel de geallieerden,de oorlog hebben gewonnen,de bodem van europa is doordrenkt met jong amerikaans,canadees en brexetiersbloed,zouden,als europa nu door een vijand aangevallen wordt,trumpie en borisje niet mee gaan schieten met de vijand,ik durf alleen mijn handen in het vuur te steken voor de canadezen!!
    Hoewel china's groei afremd en de vs groei toeneemd,groeit china toch altijd nog meer dan 10x sneller dan de vs,china gaat op topsnelheid naar meer zelfstandigheid,het amerikaanse bedrijfsleven zal hier een heel gevoelig verlies gaan lijden,ook hier zal veel amerikaans ekonomisch bloed gaan vloeien,door dat gigantische schrandere duckje.
    Vandaag stokken bij mijn tomaten zetten,zodat ze hard omhoog kunnen gaan groeien,want de rode stof,in tomaten,die goed is voor je hart,zullen we de komende tijd,nog wel nodig hebben,denk ik!!
    In china staan de christenen onder zeer hoge druk,die is alleen maar hoger geworden,door het optreden van de topper van een christelijke natie,morgen gaan we luisteren naar de boodschap van een echte Communist en Socialist,Hij gaf alles wat Hij had en dat was ongelooflijk veel,weg aan arme,verloren,schuldige zondaren,uit weergaloze,onbegrijpelijke liefde,als die strijdende partijen,maar iets meer op Hem gaan lijken,dan klaart de lucht,per direkt,maandag op,Sjaloom!!!
  2. pim f 15 juni 2019 12:19
    ik heb met opzet het veel te lange stuk van die oervervelende egotripper JdV niet gelezen, dus misschien post ik iets dubbel.

    Als er inderdaad een kroonprins is, die voor een "absurd lage vergoeding zoals in NL maximaal wordt toegestaan" met frisse tegenzin wil blijven bij die hondenbaan ('s-avonds na een dag werken iets van de albert heijn opwarmen omdat hij onder het minimumloon verdient) dan zou ik hem idd maar goed afschermen, ING!
  3. [verwijderd] 15 juni 2019 21:53
    quote:

    jan de vakman schreef op 15 juni 2019 12:15:

    ..., morgen gaan we luisteren naar de boodschap van een echte Communist en Socialist,Hij gaf alles wat Hij had en dat was ongelooflijk veel,weg aan arme,verloren,schuldige zondaren,uit weergaloze,onbegrijpelijke liefde,als die strijdende partijen,maar iets meer op Hem gaan lijken,dan klaart de lucht,per direkt,maandag op,Sjaloom!!!
    Wat ga jij je hemelse vader geven op Zijn vaderdag?
  4. forum rang 7 Thorgall 16 juni 2019 11:47
    quote:

    TA=verlies schreef op 16 juni 2019 08:44:

    Jan de vakman zou eens op moeten houde met eerst mensen te verketteren ( Trump en Boris ) en daarna in hetzelfde stukje tekst zich vromer voordoen dan de paus. Bah
    volkomen terecht wat hij doet, want die twee hebben de wereld niet veel goeds gebracht.
  5. pim f 16 juni 2019 20:43
    het is al zeker dat hij gaat: FD website:

    Ceo Kees van Dijkhuizen kondigt vertrek aan bij ABN Amro

    Kees van Dijkhuizen legt volgend jaar zijn werk als ceo van ABN Amro neer. Op 12 april, wanneer de bank haar aandeelhoudersvergadering heeft gepland, geeft hij de voorzittershamer door aan zijn opvolger, die nog gezocht moet worden.

    Dat stelt de bank zondag in een persbericht.

    fd.nl/ondernemen/1305102/ceo-kees-van...
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ABN AMRO BANK N.V.

15,520 17:35
-0,260 -1,65%
Premium

Waarom de nieuwe doelstellingen van ABN Amro een vleugje ambitie missen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links