Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Het rommelt in Frankrijk

2.165 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 105 106 107 108 109 » | Laatste
voda
0
Crédit Agricole rekent op fors meer winst

Gepubliceerd op 6 jun 2019 om 07:49 | Views: 953

Crédit Agricole 12:47
10,49 +0,08 (+0,72%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De Franse bank Crédit Agricole verwacht zijn winst in de komende drie jaar met 600 miljoen euro op te voeren, geholpen door kostenbesparingen. Daarnaast verwacht het financiële concern meer geld te verdienen met zijn zakenbank en met de divisie vermogensbeheer. Dat meldde de Franse geldschieter in zijn nieuwe strategisch plan voor de komende jaren.

Het nettoresultaat moet worden opgevoerd naar 5 miljard euro. Daarbij geldt het rendement op het eigen tastbare vermogen als belangrijke pijler voor het verbeteren van de resultaten. Deze moet uitkomen op 11 procent.

Anders dan veel branchegenoten als BNP Paribas en Société Générale is Crédit Agricole minder afhankelijk van de prestatie van de handelsdivisie. Dat stelt de bank in staat om sommige doelen te verhogen waar concurrenten juist een gematigdere toon aanslaan, gelet ook op de huidige lage rentestanden en de steeds strengere kapitaalvereisten.

Crédit Agricole is ook één van de weinige banken in Europa die groeit door overnames. Onlangs werden bepaalde onderdelen van Banco Santander ingelijfd. Ook vermogensbeheerder Amundi, die onderdeel is van de Franse bank, verstevigde zijn positie op de Europese markt na de overname van Pioneer Investments in 2017.
voda
0
Fiat Chrysler trekt fusievoorstel Renault in

Gepubliceerd op 6 jun 2019 om 06:18 | Views: 1.449

Renault 12:47
52,36 -3,84 (-6,83%)

LONDEN/PARIJS (AFN/RTR) - Fiat Chrysler Automobiles (FCA) heeft zijn voorstel om te fuseren met Renault ingetrokken. De samenvoeging had de ondernemingen tot de op twee na grootste autofabrikant van de wereld gemaakt.

Het Italiaans-Amerikaanse concern nam het besluit, nadat het bestuur van Renault de beslissing over de deal wilde uitstellen. "Het bestuur was niet in staat een beslissing te nemen, vanwege het verzoek van de Franse staat de stemming uit te stellen tot een latere vergadering", aldus een officiële verklaring. De Franse overheid is de grootste aandeelhouder van Renault, met een belang van 15 procent.

FCA en Renault leken aanvankelijk de handen ineen te slaan. Frankrijk was ingenomen met de deal, op voorwaarde dat de binnenlandse arbeidsplaatsen bij Renault werden gegarandeerd. Kenners waarschuwden echter al voor complicaties en vooral voor de rol van de Franse staat en potentiële tegenstand van politici.

Het fusievoorstel werd eind vorige maand naar buiten gebracht, na gesprekken tussen de twee bedrijven waarbij werd gekeken naar samenwerkingen op het vlak van bijvoorbeeld het ontwikkelen en verkopen van nieuwe technologieën. Als Fiat Chrysler en Renault zouden samensmelten, was er sprake van een autofabrikant die jaarlijks circa 8,7 miljoen wagens verkoopt. De twee hebben een gezamenlijke marktwaarde van 32,6 miljard euro.
voda
0
Besprekingen tussen Renault en FCA kunnen worden hervat - media

(ABM FN) De fusiegesprekken tussen Renault en Fiat Chrysler Automotive kunnen de komende dagen of weken worden hervat. Dit zei minister Gérald Darmanin in een interview op donderdagochtend met France Info.

Volgens Darmanin moet Fiat in de eerste plaats respect tonen voor de Franse werkgelegenheid. Zonder baangaranties zullen de besprekingen niet worden hervat, zegt Darmanin.

Hij zei het ook normaal te vinden dat Renault tijd vraagt om het aanbod van FCA met zijn Japanse partner te bespreken.

FCA trok vannacht het overnamebod op concurrent Renault terug. Volgens The Wall Street Journal zou het Japanse Nissan Motor, de alliantiepartner van Renault, de deal niet zien zitten. Dat was reden voor Fiat om het bod ter waarde van 40 miljard dollar in te trekken.

Hoewel Fiat nog altijd gelooft in de voordelen van een combinatie met Renault, "is het duidelijk geworden dat de politieke omstandigheden in Frankrijk momenteel er niet zijn om met een dergelijke combinatie door te gaan", aldus de autofabrikant in een toelichting.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Productie Franse industrie veert op

Gepubliceerd op 7 jun 2019 om 09:17 | Views: 757

PARIJS (AFN) - De productie in de Franse industrie is in april opgeveerd, na de daling van een maand eerder. Volgens het Franse statistiekbureau steeg de industriële productie met 0,4 procent op maandbasis. In maart daalde de productie nog met een bijgestelde 1,1 procent.

Economen hadden in doorsnee op een stijging met 0,3 procent gerekend. Op jaarbasis nam de industriële productie in Frankrijk in april met 1,1 procent toe, na een krimp met een herziene 0,7 procent een maand eerder.
haas
0
Omdat België te weinig landbouwgrond voor de aardappelteelt heeft, trekken de boeren naar Frankrijk om daar te telen. Franse boeren ruiken hun kans en verhuren grond voor 1.200 tot 1.500 euro per hectare, ook al is die niet van hen.

In het noorden van Frankrijk krijgen steeds meer regio’s te maken met een nieuw landbouwfenomeen: Belgische boeren komen in de lente met al hun materieel twee weken lang 24 uur per dag aardappelen poten bij Franse boeren en komen in september terug om te oogsten.

Dat leidt tot wrevel en jaloezie bij de Fransen boeren. Sommigen laten zich verleiden om hun gepachte grond onder te verhuren aan de Belgische boeren, terwijl dat net als in ons land illegaal is. Ook Franse boeren mogen alleen hun eigen grond verhuren. Dat ze toch overgaan tot het verhuren van verpachte grond, hoeft niet te verbazen. Grond waar ze zelf amper 100 euro per hectare voor betalen, kunnen ze aan Belgische boeren verhuren voor 1.200 tot 1.500 euro per hectare. Voor boeren die het water aan de lippen staat, is dat de jackpot.
voda
0
Dassault lijft voor miljarden Medidata in

(ABM FN-Dow Jones) Het Franse Dassault Systèmes koopt voor 5,8 miljard dollar het Amerikaanse Medidata Solutions. Dit maakte Dassault woensdag bekend.

Dassault doet de overname volledig in contanten en betaalt 92,25 dollar per aandeel Medidata.

De besturen van zowel de koper als verkoper staan achter de deal.

Afgelopen jaar was Medidata goed voor een omzet van 636 miljoen dollar.

Dassault denkt de overname aan het einde van dit jaar te kunnen afronden.

Dassault noteerde woensdag 1,1 procent lager op 134,90 euro. Het aandeel Medidata sloot dinsdag op 94,75 dollar, een plus van 4,4 procent. Aan begin van het jaar lag de koers nog rond de 66 dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Total neemt belang in Indiase Adani Gas'

Gepubliceerd op 14 jun 2019 om 07:38 | Views: 13

PARIJS/MUMBAI (AFN) - Het Franse olie- en gasconcern Total is dicht bij de aankoop van een belang van 30 procent in het Indiase gasdistributiebedrijf Adani Gas. De deal heeft naar verluidt een waarde van 800 miljoen dollar, aldus de Times of India.

Adani Gas is een onderdeel van conglomeraat Adani Group, dat ook actief is in de sectoren infra, logistiek, agri en mijnbouw. Door het instappen van Total kan Adani schulden terugbrengen en krijgt het strategische kennis in huis, aldus ingewijden.

Adani Gas heeft een distributienetwerk met meer dan 6000 kilometer aan leidingen en ongeveer 350.000 klanten. De beide bedrijven reageerden niet op de berichtgeving van de krant.
voda
0
Franse inflatie neemt af

(ABM FN) De Franse consumentenprijzen zijn in mei minder harder gestegen. Dit bleek vrijdag uit cijfers van het Franse bureau voor de statistiek.

Op jaarbasis kwam de inflatie in mei uit op 0,9 procent, tegen 1,3 procent een maand eerder.

Op maandbasis stegen de prijzen in mei met 0,1 procent, na een stijging van 0,3 procent in april.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Alliantie Renault-Nissan blijft prioriteit'

Gepubliceerd op 18 jun 2019 om 09:32 | Views: 499

PARIJS (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De alliantie tussen de Franse autobouwer Renault en zijn Japanse branchegenoot Nissan blijft een topprioriteit. Dat zei de Franse minister van Financiën Bruno Le Maire dinsdag in een commentaar op een mogelijke fusie tussen Renault en het Italiaans-Amerikaanse Fiat Chrysler. De Franse overheid is de grootste aandeelhouder van Renault.

''Alleen als niemand meer twijfelt aan de sterkte van het bondgenootschap tussen Renault en Nissan is het mogelijk om de gesprekken over een fusie met Fiat voort te zetten'', stelde Le Maire. Hij herhaalde daarnaast dat de Franse overheid de tijd zal nemen om een eventuele samensmeltingsdeal te bestuderen.

Bestuurders van Fiat Chrysler zouden afgelopen weekeinde op bezoek zijn geweest in Parijs. Het Italiaans-Amerikaanse concern en Renault werken volgens ingewijden achter de schermen aan mogelijkheden om nieuw leven te blazen in de mislukte fusie. De eerste poging om te fuseren klapte eerder deze maand.
voda
0
Google en Sanofi bundelen de krachten
Gepubliceerd op 18 jun 2019 om 07:32 | Views: 1.522

Artikel
Reacties (1)
Gerelateerde instrumenten
07:32 - Google en Sanofi bundelen de krachten

Alphabet 17 jun
1.093,75 +7,45 (+0,69%)

Alphabet 17 jun
1.092,50 +7,15 (+0,66%)

Sanofi 12:27
77,08 +1,61 (+2,13%)

PARIJS (AFN) - De Franse farmaceut Sanofi en de Amerikaanse techreus Google, onderdeel van Alphabet, gaan hun krachten bundelen. Het project van de bedrijven is bedoeld om de ontdekking van nieuwe medicijnen te versnellen en de efficiëntie te vergroten.

Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie en de mogelijkheden van zogeheten cloud-computing van Google mikt Sanofi op een gepersonaliseerde benadering en behandeling van patiënten. De krachtenbundeling is het nieuwste teken van toenemende samenwerking tussen technologie en gezondheidszorg.

De partijen zijn ook van plan om kunstmatige intelligentie toe te passen op gebied van verkoop, marketing en leveringsinspanningen. Financiële details over de deal werden niet verstrekt.
voda
0
'Renault steunt plannen Nissan'

Gepubliceerd op 19 jun 2019 om 07:56 | Views: 685

TOKIO (AFN) - De Franse automaker Renault zal voorstellen van partner Nissan om diens managementstructuur om te gooien tijdens de aanstaande aandeelhoudersvergadering steunen. Dat meldde de Japanse staatsomroep NHK.

Nissan wil in de nasleep van de affaire-Ghosn het interne toezicht wijzigen. Daarvoor willen de Japanners een drietal toezichtcommissies in het leven roepen. Dit moet de transparantie van het bedrijf verbeteren na de arrestatie van oud-voorzitter Carlos Ghosn, die wordt beschuldigd van financiële vergrijpen.

Renault is met een belang van 43 procent de grootste aandeelhouder van Nissan, en voor het aanbrengen van wijzigingen in het management is de steun van Fransen nodig. Eerder had Renault aangegeven zich van stemming te onthouden als managers van Renault geen plaats zouden krijgen in de comités. Naar verluidt ligt het voorstel op tafel om Renault-voorzitter Jean-Dominique Senard en topman Thierry Bolloré daar nu in op te nemen.
voda
0
Franse oud-president Sarkozy moet voor de rechter komen in corruptiezaak

Sarkozy is de eerste ex-president van Frankrijk die voor corruptie voor de rechter staat.Foto: Reuters

De Franse ex-president Nicolas Sarkozy moet voor de rechter komen op verdenking van corruptie. Het proces zal in ‘de komende maanden’ plaatsvinden. Het is de eerste keer dat een oud-president van de Vijfde Franse Republiek (1958-heden) voor corruptie voor de rechter staat. Al eerder werd bekend dat Sarkozy ook terecht moet staan voor de illegale financiering van zijn campagne van 2012.

De corruptiezaak draait om een poging tot beïnvloeding van een magistraat bij de Hoge Raad, Gilbert Azibert. Azibert zou op verzoek van Sarkozy onder meer geprobeerd hebben zijn persoonlijke agenda uit handen te houden van onderzoeksrechters in de zaak-Bettencourt, die draaide om donaties van de miljardair Liliane Bettencourt aan Sarkozy. In ruil zou Azibert een steuntje in de rug krijgen om een mooie post in Monaco te bemachtigen.

Kadhafi-zaak
Het openbaar ministerie kwam achter de manoeuvre bij een onderzoek naar de zogenoemde Kadhafi-zaak. Hierbij wordt gekeken of Sarkozy geld van de vermoorde Libische leider heeft aangenomen voor zijn verkiezingscampagne

In het kader van dit speurwerk werd Sarkozy, die onder de naam ‘Paul Bismuth’ een telefoon had aangeschaft om in alle rust te kunnen communiceren met zijn advocaat Thierry Herzog, afgeluisterd. In de gesprekken viel de naam van Azibert als een contact dat goed van pas zou kunnen komen.

WK voetbal in Qatar
Er is meer slecht nieuws. Sarkozy’s naam valt ook in de ophef rond de toekenning van het WK voetbal van 2022 aan Qatar. Volgens de in ongenade gevallen oud-voorzitter van wereldvoetbalbond FIFA, Sepp Blatter, is het aan de politieke druk van Frankrijk te danken dat het toernooi straks plaats vindt in het woestijnstaatje.

De Franse justitie wil onder andere weten hoe een diner op het Elysée op 23 november 2010 is verlopen waar Sarkozy onder anderen de latere emir van Qatar, Tamim Ben Hamad Al Thani, minister van buitenlandse zaken Hamad Ben Jassem en de ex-voorzitter van de UEFA, Michel Platini, ontving.

Blatter is niet de enige die beweert dat Platini op die avond op het hart is gedrukt voor Qatar te stemmen. Het diner voedt al jaren de verdenking dat dat Sarkozy een overeenkomst met het emiraat had beklonken waarin het WK wisselgeld was. Wisselgeld voor de aankoop door een Qatarees investeringsfonds (Qatar Sports Investments) van Paris Saint-Germain – de club waar Sarkozy een groot fan van is – en een wapenleverantie. Het WK werd tien dagen na het etentje later toegewezen aan Qatar, het nieuws dat PSG in handen viel van QSI dat in één keer €79 mln op tafel legde volgde acht maanden later.

Kringen rond Platini ontkennen dat hij in het bijzijn van de president en het hoge bezoek uit Qatar overstag is gegaan. Hij zou het WK in Qatar om sportieve redenen een goed idee hebben gevonden.

fd.nl/economie-politiek/1305454/frans...
voda
0
Franse industrie laat sterkere groei zien

(ABM FN-Dow Jones) De Franse industrie liet in juni meer groei zien. Dit bleek vrijdag uit voorlopige cijfers van Markit Economics.

De inkoopmanagersindex voor de industrie steeg van 50,6 in mei naar 52,0 afgelopen maand. De dienstensector liet met een index van 53,1 in juni ook een sterkere groei zien. In mei noteerde deze index op 51,5.

De samengestelde index steeg van 51,2 naar 52,9.

Een indexstand van meer dan 50 wijst op groei, minder dan 50 betekent krimp.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
'Fusie Fiat en Renault nog niet van de baan'

Gepubliceerd op 24 jun 2019 om 11:17 | Views: 565

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Een mogelijke fusie tussen autoproducenten Fiat Chrysler en Renault is nog niet helemaal van de baan. Topmannen van de twee bedrijven en Renaults alliantiepartner Nissan staan daar nog altijd voor open, schrijft de Amerikaanse krant The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Wel waarschuwen de topmannen dat allerlei voorwaarden van de betrokken partijen de pogingen om de gesprekken te herstarten kunnen bemoeilijken.

De aandeelhoudersvergadering van Nissan biedt mogelijk nieuwe kansen om de gesprekken met Fiat Chrysler te herstarten, denkt de top van Renault. De Japanners staan niet onwelwillend tegenover het samengaan, maar wil ook de alliantie met Renault hervormen. Beide partijen zouden meer onafhankelijkheid moeten krijgen en de samenwerking zou flexibeler moeten worden.
voda
0
IT-bedrijf Capgemini neemt Altran over

Gepubliceerd op 24 jun 2019 om 19:39 | Views: 78

CAPGEMINI 17:35
103,70 +0,50 (+0,48%)

PARIJS (AFN) - Het Franse automatiserings- en digitale adviesbedrijf Capgemini neemt de Franse industrieel dienstverlener Altran Technologies over in een deal ter waarde van 3,6 miljard euro. Het nieuwe fusiebedrijf is goed voor een omzet van 17 miljard euro en wereldwijd meer dan 250.000 werknemers.

Het overnamebedrag is exclusief een schuld van Altran van 1,4 miljard euro. Capgemini legt 14 euro per aandeel in contanten op tafel wat neerkomt op een premie van 21 procent op de slotkoers van Altran vrijdag op de beurs in Parijs. De overname moet eind dit jaar worden afgerond.

Capgemini levert IT-diensten en adviezen op digitaal gebied. Altran is onder meer actief met onderzoek en ontwikkeling voor de luchtvaartindustrie en autosector.
voda
0
'Lagere prijs voor Franse 5G-aanbesteding'

Gepubliceerd op 25 jun 2019 om 11:03 | Views: 468

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De Franse overheid lijkt bereid te zijn om minder geld te vragen voor de aanbesteding van het 5G-netwerk in het land. In ruil voor de korting eist Frankrijk wel een helder tijdschema voor het installeren van 5G en een contract dat alle regio's dekt. Dat meldden ingewijden aan de Franse krant Le Figaro.

De opbrengsten van de 5G-veiling werden eerder geraamd op 1,5 miljard tot 3 miljard euro. Een geschikte partij zou volgens de krant de opdracht binnen kunnen slepen voor een bedrag aan de onderkant van die bandbreedte.

Volgens de bronnen heeft de regering haar lesje geleerd met het uitrollen van het 4G-netwerk. De veiling van dat netwerk leverde Frankrijk eerder 2,8 miljard euro op, maar de uitrol ervan is nog niet in alle regio's gerealiseerd. Frankrijk zou verder de voorkeur hebben voor vier partijen in de telecommarkt: Bouygues Telecom, Free, Orange en SFR, de glasvezeldochter van Altice Europe.
voda
0
Groupo PSA Start Of Production At The Kenitra Plant

Mr Jean-Christophe Quémard, Executive Vice-President, Middle East & Africa, and member of the Managing Board of Groupe PSA, said tha “At the heart of the Middle East and Africa region, Morocco is an historic and strategic market for our Group and its four brands, Peugeot, Citroën, DS and Opel. We are forging a unique partnership in Morocco’s automotive industry, thanks to the help of all our partners and the support of the Moroccan authorities.”

The project was launched with the signing of an agreement between Groupe PSA and the Kingdom of Morocco on 19 June 2015. Four years on, this event also celebrates the roll-out of a complete ecosystem for Groupe PSA in Morocco, similar to those in place in other strategic Group regions, with a steering centre based in Casablanca for the Middle East and Africa region, an operational R&D centre and, now, a latest-generation plant in Kenitra meeting the Group’s highest standards.

Groupe PSA is the only carmaker to cover the entire value chain in Africa. This ecosystem includes a network of 62 local suppliers, with 27 new supplier sites set up to meet the needs of the Kenitra plant.

The Kenitra facility is an illustration of the excellence and knowhow of the Group. Production will begin with the new Peugeot 208, jointly manufactured with the Trnava plant in Slovakia.

The performance of the Kenitra plant should enable it to produce models meeting the expectations of individual buyers and corporate customers in terms of quality and price.

Source : Strategic Research Institute
voda
0
Frans consumentenvertrouwen stijgt onverwacht

(ABM FN-Dow Jones) Het consumentenvertrouwen in Frankrijk is in juni onverwacht gestegen. Dit meldde het Franse bureau voor de statistiek Insee woensdag.

De vertrouwensindex noteerde in juni op 101, van 99 in mei. Er was juist een daling tot 98 voorzien deze maand.

De index staat nu voor het eerst sinds april 2018 boven het langjarig gemiddelde van 100.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Macron: alliantie Renault-Nissan versterken

Gepubliceerd op 26 jun 2019 om 10:26 | Views: 746

Renault 12:36
54,51 +0,05 (+0,09%)

TOKIO (AFN/RTR) - Het is zaak om de samenwerking tussen Renault en Nissan te versterken door synergie-effecten en allianties aan te gaan. Dat heeft de Franse president Emmanuel Macron in Tokio gezegd. Hij noemde het samenwerkingsverband tussen de Franse en Japanse automakers "een juweel van de industrie".

De opmerkingen van Macron laten zowel de mogelijkheid tot een verdere integratie van Renault en Nissan open als samenwerkingen met andere autofabrikanten. Onder de voormalige topman Carlos Ghosn stuurden Nissan en Renault aan op zo'n verdere samenwerking en mogelijk zelfs een fusie. Sinds Ghosn op verdenking van fraude is opgepakt, zijn de verhoudingen tussen de twee bedrijven lastiger geworden.

Nissan heeft er vooral moeite mee dat Renault meer invloed heeft bij de Japanners dan andersom. Via een belang van 15 procent in Renault heeft de Franse staat bovendien heel wat in de melk te brokkelen in de alliantie. Die invloed werd onlangs duidelijk toen fusiegesprekken tussen Renault en Fiat Chrysler afgebroken werden, nadat het Italiaans-Amerikaanse bedrijf gefrustreerd raakte door de rol die de Franse staat speelde.
2.165 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 105 106 107 108 109 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 874,79 +8,28 +0,96% 18:05
AMX 934,43 +5,75 +0,62% 18:05
ASCX 1.204,05 +15,50 +1,30% 18:05
BEL 20 3.890,71 +27,45 +0,71% 18:05
Germany40^ 18.161,70 +300,90 +1,68% 22:05
US30^ 38.504,96 +254,51 +0,67% 21:49
US500^ 5.069,70 +52,78 +1,05% 21:59
Nasd100^ 17.481,67 +271,75 +1,58% 21:49
Japan225^ 37.938,71 +214,88 +0,57% 21:50
WTI 83,30 +1,25 +1,52% 22:05
Brent 88,29 +1,21 +1,39% 22:05
EUR/USD 1,0702 +0,0050 +0,46% 22:05
BTC/USD 66.461,51 -104,02 -0,16% 21:57
Gold spot 2.322,90 -4,34 -0,19% 22:05
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
PROSUS 30,890 +1,050 +3,52% 17:37
ASMI 531,600 +16,200 +3,14% 17:38
ASML 834,300 +21,100 +2,59% 17:39
Dalers Laatst +/- % tijd
RANDSTAD NV 45,000 -3,500 -7,22% 17:37
Akzo Nobel 62,280 -4,640 -6,93% 17:39
ArcelorMittal 23,470 -0,640 -2,65% 17:35

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront