Europlasma « Terug naar discussie overzicht

Forum Europlasma geopend

215 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
[verwijderd]
0
ING financiert duurzaam techbedrijf Milgro
Gepubliceerd op 20 jun 2019 om 09:52 |
ING (17:39)
9,730 -0,063 (-0,64%)

AMSTERDAM (AFN) - ING financiert techbedrijf Milgro dat ondernemingen helpt om bijvoorbeeld afvalstromen op een duurzame wijze te beheersen. De bank legde 2 miljoen euro op tafel neer. Milgro gebruikt de financiering om haar technologieplatform verder te ontwikkelen en internationaal te groeien.

Het platform biedt bedrijven die van afval of andere grondstoffen af willen komen en bedrijven die juist op zoek zijn naar grondstoffen een ontmoetingsplaats. Daar kunnen ze inzicht krijgen in wat er allemaal beschikbaar is en met elkaar in contact komen. Op deze wijze kunnen grondstoffen hergebruikt worden.

Volgens ING past de investering in de strategie om financiering aan bedrijven te verdubbelen die helpen op de opwarming van de aarde onder 2 graden Celsius te beperken.
[verwijderd]
0
Het begon zo goed vanmorgen, ik schrok maar nu alle winst weer weg......zelfs verlies......
[verwijderd]
0
misschien moeten we toch nog wachten op nog eens een spike naar 0.06 ? zoals bij vele aandelen plots wel es gebeurt (esperite, crescent, ...) , de vraag is wat doet het meeste pijn op termijn : het feit dat het eventueel toch blijft zakken en je hebt niet verkocht OF je hebt wel gekocht en ze gaan naar 0.10 ?
[verwijderd]
0
Mooi voor de zittenblijvers . Maar we zijn er nog niet maar nu eerst op vakantie.... succes
kneut
0
Versterking van de algemene directie: Olivier Pla benoemde adjunct-Managing Director van de groep
Olivier Pla wordt gerekruteerd als adjunct-Managing Director (werknemer) van de Europlasma groep, met een overname vandaag. De komst van Olivier Pla maakt deel uit van de uitvoering van het herstelplan van de groep door middel van voortzetting. De missie van Olivier is om dit plan uit te voeren met het oog op het terugbrengen naar balans binnen 3 jaar. In reactie op de benoeming zei Jérôme Garnache-Creuillot, Voorzitter en Chief Executive Officer: "We delen met Olivier dezelfde analyse van het potentieel van Europlasma voor de behandeling en het herstel van" ingewikkeld afval "haar inzicht in de plasma technologie, zijn industriële ervaring, met name in Japan, zijn successen en leidinggevende kwaliteiten geven het niet alleen grote legitimiteit aan werknemers, maar ook aan de partners van Europlasma in een tijd waarin de steun van alle bepalen bepaalt het succes van het project turnaround. " Olivier Pla zei: "Ik ben erg blij om samen met Jerome en de Europlasma groep te werken. We zullen ons concentreren op het consolideren van industriële en technologische prestaties en samenwerken om onze aanwezigheid over de hele wereld te ontwikkelen door goederen en diensten aan te bieden met een hoge toegevoegde waarde. " Als wetenschappelijk afgestudeerd aan ENSAE, bracht Olivier Pla 25 jaar door in Orano (voorheen Areva). Als actief deelnemer aan de strategie van de groep was hij belast met contract management, Business Development en industriële partnerschappen. In de vroege jaren 2000 creëerde en ontwikkelde Olivier nieuwe bedrijfsmodellen die hielpen bij het creëren van nieuwe en innovatieve opbrengsten voor Areva door het optimaliseren van afval terugzendingen naar het buitenland en het beheer van verbruikte splijtstoffen. Olivier heeft 4 jaar in Japan doorgebracht aan het hoofd van twee operationele dochterondernemingen van Areva. Een van de betrokken nucleaire materialen transport en opslagoplossingen, de andere gespecialiseerd in instrumentatie en radioactiviteit detectie-apparatuur. Sinds zijn terugkeer in Frankrijk is Olivier betrokken geweest bij tal van ontwikkelingsprojecten en partnerschappen, met name op het gebied van nucleair afvalbeheer, die hem ertoe hebben gebracht te werken en te onderhandelen in verschillende regio's van de wereld.
[verwijderd]
0
Eerst flink naar beneden om orde op zaken te zetten......hopelijk is dit een keerpunt geweest en gaan we weer langzaam omhoog, niet te snel want dan vallen we ook weer heel hard omlaag.....
RaymondH1974
0
Europlasma kondigt vandaag de ondertekening aan van een vierjarige hernieuwbare samenwerkingsovereenkomst met Orano Cycle. De inwerkingtreding ervan is onmiddellijk.
Dankzij dit partnerschap kan Europlasma dichter bij een belangrijke speler in de sector gevaarlijk afval komen om zijn activiteiten voor de terugwinning van gevaarlijk afval en giftige gassen te ontwikkelen en deel uit te maken van een groeidynamiek.
De overeenkomst bestaat uit twee componenten, namelijk:
Een industriële component gericht op de ontwikkeling van nieuwe faciliteiten voor de behandeling van conventioneel gevaarlijk afval (asbest, vliegas, giftige gassen, enz.) En nucleair afval.
Een onderzoeks- en ontwikkelingscomponent op de volgende gebieden:
conventioneel afval waarvan de behandeling al het onderwerp is van het aanbieden van oplossingen door Europlasma, dat wil zeggen de fusie / verglazing van asbest en vliegas, evenals het kraken / reformeren van gassen;
ontwikkeling van behandelingsoplossingen voor nieuw conventioneel afval;
gemiddeld, laag of zeer laag niveau kernafval (MA, FA of TFA).
In dit verband is het de bedoeling om een ??gezamenlijk onderzoekscentrum op te richten op de site van Morcenx (Landes), waarvan Europlasma de eigenaar is.
Een gezamenlijke stuurgroep zal het partnerschap leiden op zowel industrieel als O & O-gebied en zal zorgen voor een soepel verloop van de activiteiten.
DeZwarteRidder
0
quote:

VolvoR schreef op 1 augustus 2019 16:54:

Ik hou ze nog even, gok op 0.10 a 0.12
Volgens mij staan ze nu op minder dan 1 cent.
kneut
0
wat gaat er nu gebeuren? gaan we verzuipen of …..?
Gegevens over de loting voor de derde tranche van 200 obligaties converteerbaar in aandelen

Van de toepassing van opschortende voorwaarden van de belegger

In het kader van de obligatie uitgifte overeenkomst (de "uitgifte obligaties") van obligaties die converteerbaar zijn in nieuwe aandelen (de "OCAs") met warrants voor aandelen die van toepassing zijn (de "BSAs" en, samen met de OCA, de "OCABSA") tussen Europlasma S. A ("het" bedrijf ") en het Europese High Growth opportuniteiten securitisatie Fonds (" EHGOSF ") op 24 juni 2019, bevestigt het bedrijf dat het de derde tranche van OCABSA heeft getekend voor een nominaal bedrag van 2.000.000 euro in overeenstemming met de aangekondigd tijdschema (zie persbericht van 18/10/2019).

Met het oog op de meest recente notering van het Europlasma aandeel heeft EHGOSF met name tijdelijk afstand gedaan van de voldoening van een van de opschortende voorwaarden met betrekking tot de slotkoers van de vennootschap, die meer dan 110% van de nominale waarde van de aandelen moet zijn voor een periode van meer dan 7 handelsdagen voorafgaand aan de dag van de inschrijvingsaanvraag. EHGOSF betuigt wederom zijn steun aan het bedrijf.

Een follow-up tabel voor de conversie van OCABSA is te vinden op de website van europlasma in de sectie "beleggers en aandeelhouders", "gereglementeerde informatie", "kapitaal informatie" tab.
kneut
0
Is er een 2020 topic? Zo niet ..zou Europlasma niet moeten stijgen? Rapport 20-01-2020 ziet er toch niet slecht uit of lees ik dat verkeerd?
kneut
0
Europlasma heeft een nieuwe financieringsovereenkomst gesloten met het European High Growth Opportunities Securitization Fund, in de vorm van een contract voor de uitgifte van 3.000 OCABSA-uitgifteobligaties (de "BEOCABSA") voor een maximaal totaal nominaal bedrag 30.000.000 euro. De Buitengewone Algemene Vergadering van 3 september 2019 heeft de uitgifte van de overeenkomstige BEOCABSA goedgekeurd.
Vanaf 20 januari 2020 heeft Europlasma al de eerste 4 tranches van OCABSA getrokken voor een totaal nominaal bedrag van 8 miljoen euro.
Invoering van de nieuwe strategie van de Groep
In november 2019 presenteerde Europlasma zijn nieuwe strategische richting, gebaseerd op drie belangrijke ontwikkelingsgebieden:

Een technologisch aanbod dat in staat is het hoofd te bieden aan de economische en ecologische uitdagingen van grote markten; Een bedrijfsstrategie gebaseerd op de verkoop van technologieën en het delen van geïnduceerde winsten; Economisch pragmatisme gericht op het stroomlijnen van investeringen en het waarderen van industriële activa.
Deze strategie moet het bedrijfsmodel van Europlasma radicaal veranderen door de inkomsten en winstgevendheid van de oplossingen van de Groep te maximaliseren en tegelijkertijd het kapitaal dat zich inzet voor de werking van de technologie onder de knie te krijgen.
Daarnaast heeft Europlasma besloten zich te concentreren op de levering van technologieën die door externe partners worden beheerd en geleidelijk een belang in te voeren in de voordelen die door haar oplossingen worden veroorzaakt.
Plasma Solutions business
De activiteit van de plasmaoplossingen werd vertraagd tijdens de gerechtelijke verhaalperiode. Het bestond voornamelijk uit de levering van reserveonderdelen en de follow-up van reeds uitgevoerde projecten.
Daarnaast is op 5 september 2019 een samenwerkingsovereenkomst met Orano Cycle gesloten. De overeenkomst bestaat uit twee componenten:

een industriële component voor de ontwikkeling van nieuwe conventionele installaties voor de verwerking van gevaarlijk afval en kernafval; Een onderzoeks- en ontwikkelingscomponent, waaronder de oprichting van een gezamenlijk onderzoekscentrum op de site Morcenx-la-New.
De Groep heeft ook een standpunt ingenomen over de terugwinning van REFIOM (afvalverwerking van rook door verbranding van huishoudelijk afval), beter bekend als vliegas. In december 2019 tekende de Groep een samenwerkingsovereenkomst met de stad LaiXi om de technologieën van de Groep in China in te zetten. Deze overeenkomst is in januari 2020 het resultaat van de ondertekening van een LOI met een Chinese industrieel voor de ontwikkeling en bouw van vier complete eenheden vliegende asvitrificatie.
Asbestbehandelingsactiviteit
De teams zijn momenteel bezig met de herontwikkeling van de Inertam-site voor een heropening medio 2020. Dit werk zal het beschikbaarheidspercentage van de installatie verhogen, de bedrijfskosten verlagen en dus de kosteneffectiviteit van de faciliteit verhogen.
Deze herinbedrijfstelling zal in eerste instantie de asbestvoorraad op het terrein verminderen, alvorens de ontvangst van nieuw afval te hervatten. Daarnaast blijven de ontwikkeling van een opslagruimte van meer dan 8.000 m2 en de toevoeging van een extra oven een prioriteit.
Er wordt aan herinnerd dat het commerciële potentieel van deze technologie voor de definitieve vernietiging van asbest door de plasmafakkel een van de spilisvan de huidige strategie van de Groep
Sector hernieuwbare energie
Een herconfiguratie van de CHO Morcenx site, aanvankelijk gericht op groene energie productie, is voorzien. Duurzame energieproductie door vergassing van complex afval zou een aanvullende economische hulpbron zijn die een deugdzaam bedrijfsmodel ondervindt dat onafhankelijk is van een subsidieovereenkomst voor aankoopverplichtingen.
De ontwikkeling van de CHO Tiper, CHO Locminé en CHO Le Poher projecten is tot op de dag van vandaag opgeschort. De teams en het management werken aan een herdefiniëring van industriële projecten en beoordelen de relevantie van deze projecten in de strategische richting van de toekomstige ontwikkeling van de Groep.
JC'66
0
Ik had op een ander forum ( europlasma 2018) gezegd, dat ik niet meer mag bijkopen van Degiro. Daar heb ik bijna geen reactie op gekregen. Dit wat er nu gepost is heb ik ook gelezen, maar de koers zegt toch iets anders. Krijgt het bedrijf het voor elkaar of zijn dit de laatste stuiptrekkingen? Wat is de positie van het bedrijf, dat zou ik wel eens willen weten van mensen die er verstand van hebben, en niet de niets zeggende opmerkingen.
kneut
0
Ik snap er niks van ..nu stijgt hij weer iets zojuist werden er 500.000 stuks gekocht
215 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 0,001
Verschil 0,000 (-16,67%)
Hoog 0,001
Laag 0,001
Volume 20.090.435
Volume gemiddeld 138.438.068
Volume gisteren 107.469.167

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront