Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liveblog: JPM zegt buy, Trump zegt +50%

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. mok 2 september 2019 15:13
    Haha, die JPM toch. Eerst zeggen collega banken dat er een dip komt, die er volgens ook komt (door tweet van Trump, hoe toevallig) en dan zeggen dat er een herstel komt. Nou, die komt er ook. Het is niet te geloven hoe doorzichtig als dit is. En het slaat nergens op, de argumentatie. Alleen maar profiteren van de extra beweging die ontstaat en van de inside information die ze waarschijnlijk ook hebben. Er zal wel een deal komen nu.
  2. Bonost 2 september 2019 19:24
    quote:

    Belegger81 schreef op 2 september 2019 16:32:

    Waar kun je nu een proefabonnement aanvragen? Op de link krijg je enkel de betaalde abonnementen! Ook IEX gemaild maar geen reactie. Wordt duidelijk niet gepromoot.
    Of je neemt gewoon een jaar een abbonnement om te kijken hoe het er uit. Wel jaarpremie betalen. Dat is veel goedkoper.
  3. [verwijderd] 4 september 2019 13:43
    Beste Belegger81,

    Bedankt voor uw vraag.

    Met een gratis IEX-account krijgt u maandelijks circa vijf Premium-artikelen van ons cadeau. Diegene die nog geen IEX-account hebben aangemaakt kunnen hiervoor de "Registreer" knop gebruiken als het artikel van Premium geblokkeerd is of de volgende link: www.iex.nl/MijnIEX/Signup.aspx

    Echter heeft u al een gratis IEX-account aangemaakt. Voor u is het dus niet nodig om nog een IEX-account aan te maken. Wilt u echter ongelimiteerde toegang? Dan kunt u voor de onderste knop in het geblokkeerde artikel klikken. Daarmee komt u inderdaad terecht op de abonnementenpagina's.

    Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en veel plezier toegewenst van de gratis Premium-artikelen.

    Met vriendelijke groet,
    IEX Media
  4. speedy0070 4 september 2019 18:39
    Volgens mij willen ze hier alleen maar iex promoten gewoon onzin. En.... nuchter blijven de AEX is sinds begin dit jaar 80 punten gestegen en staat vandaag op 563 en dat allemaal met een afkoelende wereld economie goed ik zie dat de gekken de boel nog effe op willen peppen naar de 590 maar.... dan is het feest wel echt over en klapt de boel als een kaartenhuisje. De High Ace zal bedolven worden en er zal een aardig modder putje uit de bocht komen. Terug naar de 480? Het zal me zeker niet verwonderen dat het lager uitpakt. Trump vergeet het belangrijkste. En dat is de chinese cultuur (Bedreig nooit een chinees!!) het zal hem zuur opbreken. En geloof mij nou maar dat de china zeer zeker iets zal uitbroeden om een flinke klap om zijn oren te geven. En dat meneer TRUMP het maar vergeet dat hij china kan comanderen.
  5. speedy0070 4 september 2019 18:47
    Wat de iex nooit gratis verteld: Gewoon simpelweg naar de KW waarde kijken van een aandeel brengt het geen 8% netto op? Gewoon op straat gooien. (Dus verkopen) Als men echt iets wil verdienen met investeren!! Bedrijven die geen dividend of zeer laag dividend betalen ook eruit. Dat de eigenaars zelf maar investeren en laten zien dat het opbrengt voor een investeerder. Zijn ze niet in staat? Lijkt me duidelijk dan dat je daar dus niet moet investeren. Wat JP Morgan en IEX verteld is gewoon onzin.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links