uniQure « Terug naar discussie overzicht

Wat is de waarde van uniQure?

7.806 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
bilbo3
0
Nee hoor helaas niet.
Het zijn wederom de 26-weeks gegevens van drie patiënten, oftewel combined 78-weeks. de cijfers zijn ook het zelfde, gemiddeld 47% in een range van 33 tot 57%.
bilbo3
0
Wellicht kun je gewoon duidelijk aangeven wat je bedoelt, en grappig is het ook al niet.......

quote:

Beurs2021 schreef op 31 oktober 2019 17:28:

Hans Anders een ideetje !?
Hunter300
0
quote:

bilbo3 schreef op 31 oktober 2019 17:21:

Nee hoor helaas niet.
Het zijn wederom de 26-weeks gegevens van drie patiënten, oftewel combined 78-weeks. de cijfers zijn ook het zelfde, gemiddeld 47% in een range van 33 tot 57%.
Je hebt gelijk. Ik vergeleek met de wk 36 fix data. Excuus!
[verwijderd]
0
quote:

bilbo3 schreef op 31 oktober 2019 17:40:

Wellicht kun je gewoon duidelijk aangeven wat je bedoelt, en grappig is het ook al niet.......

[...]
korte lontjes kennen meestal ook geen humor ??
Prof. Dollar
0
Altijd goed om naast het persbericht over de kwartaal update de SEC files te lezen.

QURE is nog steeds met BMY in gesprek over aanpassing samenwerkingsovereenkomst. QURE heeft in augustus een nieuwe afspraak met 4DMT, waarin de laatste op eigen kosten 6 nieuwe vectors levert. Het Hemofilie A progamma is aardig op weg richting IND (inschatting half jaar). Voor het Spinocerebellar Ataxia Type 3 programma is men in voorbereiding op de studies die een IND moeten ondersteunen (gaat dus nog wel een jaar duren). Voor het Fabry programma lopen nog pre-klinische onderzoeken die moeten resulteren in een lead-kandidaat (gaat dus nog wel twee jaar duren voordat de IND er is). Er lopen kwesties rondom Europese patenten die QURE heeft (of wil verkrijgen) over FIX en FIX-Padua. In de eerste helft van 2020 worden de gesprekken vervolgd.
colt
0
uniQure neemt deel aan meerdere brancheconferenties in november:
LEXINGTON, Mass. En AMSTERDAM, Nederland, 01 november 2019 (GLOBE NEWSWIRE) - uniQure NV (NASDAQ: QURE), een toonaangevend bedrijf voor gentherapie dat transformatieve therapieën voor patiënten met ernstige medische behoeften promoot, heeft vandaag aangekondigd dat het zal deelnemen in de volgende aankomende conferenties in november:

Huntington Study Group 2019: Navigating Huntington's Disease, 7 - 9 november, Sacramento, Californië.

° Eileen Sawyer, VP van Global Medical Affairs, zal op 7 november een mondelinge presentatie geven over de onderzoeksopzet van onze Fase I / II klinische proef met AMT-130 voor de ziekte van Huntington en zal deelnemen aan de rondetafelconferentie "Research Roundup" op 8 november om 17:30 uur PT.

Credit Suisse 28 e jaarlijkse gezondheidsconferentie, 11 - 13 november, Scottsdale, Arizona.

° Leden van het managementteam van uniQure zullen de hele dag op dinsdag 12 november deelnemen aan en deelnemen aan één-op-één beleggersvergaderingen.
10 th jaarlijkse Wereld Orphan Drug Congres 11 november - 14, Barcelona, Spanje.

° Sander van Deventer , EVP Research & Product Development neemt deel aan de paneldiscussie “Executive Insights: Welke technologieën moeten worden ontgrendeld? Bespreking van alle wetenschappelijke aspecten die van invloed zijn op de realiteit van gentherapie ” op woensdag 13 november om 9.55 uur CET.

° Bovendien neemt hij deel aan de paneldiscussie " Europees investeringslandschap voor cel- en gentherapie" op donderdag 14 november om 14.40 uur CET.

Barclays Gen Editing & Gene Therapy Summit, 13 november, New York City.

° Matt Kapusta , chief executive officer, zal een bedrijfsupdate presenteren op woensdag 13 november om 10:15 uur ET. Leden van het managementteam van uniQure zullen de hele dag op woensdag 13 november deelnemen aan één-op-één beleggersbijeenkomsten.

Wereldfederatie van Hemophilia Global Forum, 13 - 14 november, Montreal, Canada

° Eileen Sawyer zal een mondelinge presentatie geven over “Tussentijdse resultaten van een fase 2b-proef met Etranacogene Dezaparvovec (AMT-061: AAV5-Padua hFIX-variant), een verbeterde vector voor genoverdracht bij volwassenen met ernstige of matige tot ernstige hemofilie B ” , op donderdag 14 november om 9.00 uur ET.

Stifel Healthcare Conference 2019, 19 - 20 november, New York City.

° Matt Kapusta presenteert een bedrijfsupdate op dinsdag 19 november om 09:30 uur ET. De live webcast van de bedrijfsupdate is toegankelijk via de link in het gedeelte Investor van de uniQure-website . De webcast-herhaling is ten minste 72 uur na het live-evenement beschikbaar.

29 ste jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor de Europese CNS Transplantation en Restoration (NECTAR) Meeting 28 november - 29, Cardiff, Verenigd Koninkrijk.

° Pavlina Konstantinova, VP nieuwe therapeutische doelontwikkeling bij uniQure, presenteert op donderdag 28 november om 10.30 uur GMT “Ontwikkeling van een op microRNA gebaseerde gentherapie voor de ziekte van Huntington” .
Over uniQure
uniQure maakt de belofte van gentherapie waar - afzonderlijke behandelingen met mogelijk curatieve resultaten. We maken gebruik van ons modulaire en gevalideerde technologieplatform om snel een pijplijn van gepatenteerde gentherapieën te ontwikkelen voor de behandeling van patiënten met hemofilie B, hemofilie A, de ziekte van Huntington, de ziekte van Fabry, spinocerebellaire ataxie type 3 en andere ziekten. www.uniQure.com
[verwijderd]
0
finance.yahoo.com/news/uniqure-announ...
uniQure Announces the Allowance of New Patent Providing Further Protection of the Padua and Padua-Related Variants of Factor IX in Gene Therapy
Prof. Dollar
0
Video.

"uniQure CEO Matt Kapusta discusses the company's four core areas of strategic focus and top priorities for 2020 and beyond, including gene therapies in hemophilia and Huntington's disease, as well as our leading manufacturing capabilities." www.youtube.com/watch?v=oYeTH2_2keI
Prof. Dollar
2
Video.

"Sander van Deventer, uniQure co-founder and EVP of research and product development, discusses uniQure's gene therapy expertise and our promising pipeline of gene therapy product candidates." twitter.com/Prof_Dollar/status/119433...
Vitavita
1
quote:

Prof. Dollar schreef op 12 november 2019 20:07:

Video.

"Sander van Deventer, uniQure co-founder and EVP of research and product development, discusses uniQure's gene therapy expertise and our promising pipeline of gene therapy product candidates." twitter.com/Prof_Dollar/status/119433...
Met een vlammende slotzin !

Thx!
Frontrunner
0
Durft iemand een voorspelling te doen over de 12 maanden data van AMT061? Verder teruglopen of stabiliseren?
Hunter300
0
Mijn gok is stabiliseren obv Long term fu data van amt-060 met de wt icm de 1 yr fu data van de studie van spark met de padua variant: ir.sparktx.com/news-releases/news-rel...
Prof. Dollar
1
AMT-060 is zeer waardevol als voorspeller, voor zowel AMT-061 als voor AMT-180 (in feite ook een factor IX vervanger). Het zijn natuurlijk wel momentopnamen. Heel belangrijk bij de 12 maanden data is de stabiliteit, omdat na een jaar ineens een piek omhoog of omlaag vragen oproept over de beheersbaarheid. Kortom, veiligheid, effectiviteit, stabiliteit en duurzaamheid. Het totaalplaatje moet kloppen. Belangrijk is dan ook dat men dit herhaalt: "During that time, no patient reported any bleeding events or required any infusion of FIX replacement therapy for bleeds or experienced any material loss of FIX activity."
colt
0
uniQure brancheconferenties in december:
LEXINGTON, Mass. En AMSTERDAM, Nederland, 2 december 2019 (GLOBE NEWSWIRE) - uniQure NV (NASDAQ: QURE), een toonaangevend bedrijf voor gentherapie dat transformatieve therapieën voor patiënten met ernstige medische behoeften promoot, heeft vandaag aangekondigd dat het zal deelnemen in de volgende aanstaande conferenties in december:

Piper Jaffray Healthcare Conference 3 december - 5, New York

° Matt Kapusta , chief executive officer, zal deelnemen aan een open haard chatten op dinsdag 3 december om 8:30 am ET. ° Leden van het managementteam van uniQure nemen ook deel aan individuele beleggersbijeenkomsten gedurende de dag op dinsdag 3 december.


Evercore ISI 2e jaarlijkse HealthCONx-conferentie, 3 - 5 december, Boston, MA

° Matt Kapusta neemt deel aan een open haard om 9:30 uur ET op woensdag 4 december

° Leden van het managementteam van uniQure zullen ook deelnemen aan een één-op-één investeerder vergaderingen gedurende de dag op woensdag 4 december.

CBI's Rare Disease Clinical Development & Access Summit 2019, 3 - 4 december, Arlington, VA

° Nick Li, senior directeur van HEOR, neemt deel aan een paneldiscussie over " Optimalisatie van terugbetaling en toegang door proactieve planning bij klinische ontwikkeling " op woensdag december 4 om 14.00 uur ET.
Jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Hematology (ASH), 7 - 10 december, Orlando, Florida

° uniQure management organiseert een investeerder- en analistenontbijt met Steven Pipe, MD, hoogleraar kindergeneeskunde en pathologie en pediatrisch medisch directeur van het programma voor hemofilie en stollingsstoornissen aan de Universiteit van Michigan, die de eenjaarlijkse follow-upgegevens over etranacogene dezaparvovec zal beoordelen die op ASH worden gepresenteerd.

° Het ontbijt voor investeerders en analisten vindt plaats op maandag 9 december van 07.00 uur tot 08.00 uur ET in het Hilton Orlando, Florida. De vergadering zal live worden uitgezonden, samen met dia's en kan worden geraadpleegd via het gedeelte investor relations van de website van het bedrijf op www.uniQure.com .
Gentherapie voor neurologische aandoeningen, 10 - 12 december, Boston, MA

° Sander van Deventer , EVP voor onderzoek en productontwikkeling, presenteert “ Nieuwe door AAV geleverde gentilencingtechnologieën gericht op het centraal zenuwstelsel: beeldvorming van miRNA's & therapeutische werkzaamheid bij de ziekte van Huntington & SCA3 ”op donderdag 12 december om 9.45 uur ET.

Lega Italiana Ricerca Huntington, 14 december, Rome, Italië

° Pavlina Konstantinova, VP van nieuwe therapeutische doelontwikkeling, presenteert op zaterdag 14 december om 14.30 uur CET ' Ontwikkeling van een op microRNA gebaseerde gentherapie voor de ziekte van Huntington' .
Over uniQure
uniQure maakt de belofte van gentherapie waar - afzonderlijke behandelingen met mogelijk curatieve resultaten. We maken gebruik van ons modulaire en gevalideerde technologieplatform om snel een pijplijn van gepatenteerde gentherapieën te ontwikkelen voor de behandeling van patiënten met hemofilie B, hemofilie A, de ziekte van Huntington, de ziekte van Fabry, spinocerebellaire ataxie type 3 en andere ziekten. www.uniQure.com
T. Montana
0
Audentes ($BOLD) wordt voor $3B (ca. 1 keer over de kop) overgenomen door Astellas. Lichte up tick voor QURE AH, ~8%. Veel plezier vandaag.
Vitavita
0

;-)

Japan's Astellas Pharma to buy Audentes Therapeutics for $2.7 bln


Astellas' offer of $60 per share represents a 110% premium to Audentes' Monday close.

www.nasdaq.com/articles/japans-astell...
7.806 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 873,37 -10,70 -1,21% 09:59
AMX 918,69 -12,60 -1,35% 09:59
ASCX 1.215,09 -14,50 -1,18% 09:44
BEL 20 3.802,11 -51,63 -1,34% 09:59
Germany40^ 17.786,20 -240,38 -1,33% 09:59
US30^ 37.686,78 -11,88 -0,03% 09:33
US500^ 5.058,99 -1,87 -0,04% 09:59
Nasd100^ 17.706,92 +13,26 +0,07% 09:59
Japan225^ 38.408,62 -289,14 -0,75% 09:28
WTI 84,91 -0,15 -0,18% 09:59
Brent 90,09 -0,17 -0,19% 09:58
EUR/USD 1,0618 -0,0007 -0,07% 09:59
BTC/USD 63.537,96 -2.674,95 -4,04% 09:59
Gold spot 2.365,64 -17,51 -0,73% 09:59
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
KPN 3,384 +0,001 +0,03% 09:40
UNILEVER PLC 44,200 -0,070 -0,16% 09:40
Ahold Delhaize 26,910 -0,070 -0,26% 09:41
Dalers Laatst +/- % tijd
ArcelorMittal 24,090 -1,430 -5,60% 09:41
BESI 138,900 -3,700 -2,59% 09:41
ADYEN NV 1.412,600 -37,000 -2,55% 09:41

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront