Aegon « Terug naar discussie overzicht

AEGON DECEMBER 2019

390 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » | Laatste
Daan 008
0

@ Wilbar voor uw verwoording van 21 dec 2019 om 21:21

van mij een AB er bij

Mag je er nog bij vermelden dat AW onder de constant dalende rente (zelfs negatieve) deze dividend verhogingen is blijven aanhouden.
mvliex 1
0
quote:

Marc.D schreef op 15 december 2019 08:59:

Al het goede is al ingeprijsd ( oplossing Brexit Handelsdeal Fed ECB) normaliteit had dit een giga koerssprong moeten .......
vanaf volgende week weer zuidwaarts ! Pas op de plaats
Zuidwaarts én pas op de plaats, dat is knap! Een daling van 'maar liefst' 0,12%. Gelukkig zit je er steeds flink naast en staat de koers nog niet op de € 2 euro die jij maanden geleden al had voorspeld. Er zo ver naast zitten is ook een kunst!
;-)
Marc.D
0
quote:

Marc.D schreef op 20 december 2019 17:25:

Weer lekker rood de week uit als altijd ( dat we nog op 4 staan is mij een raadsel)
Goed begin is het halve werk !!!
Marc.D
0
quote:

Marc.D schreef op 21 december 2019 00:11:

De meeste nemen nog even afscheid van AEGON in hun porto ( gezichtsverlies 2019)

Weer een drama jaar !! nu 4 jaar op rij :( dus nog 3 jaren te gaan :)
Na Kiadis P de loser van het jaar !!! ( 10 jaar:)!
hartenaas
0
mvliex 1
0
quote:

hartenaas schreef op 23 december 2019 09:22:

Niet pas op de plaats, wel zuidwaarts.
Voor call-optiebezitters rampzalig.
Te kort door de bocht. Daar zullen de schrijvers ervan het namelijk niet mee eens zijn!
;-)
mvliex 1
0
quote:

Marc.D schreef op 23 december 2019 09:15:

[...]

Na Kiadis P de loser van het jaar !!! ( 10 jaar:)!
Kan je eens uitleggen wat je beweegt zoveel tijd te besteden aan een aandeel waar je zo negatief over bent? Is dat wrok, genieten van verlies van anderen, zit je short (wat niet te hopen is als je zo slecht voorspelt, pure verveling, of?
hartenaas
2
Een schrijver is geen optiebezitter.
Die hebben die opties verkocht.
Dus die kunnen het daar best mee eens zijn.
Tothemax
0
Mooie uitgangspositie voor aankomend jaar.
Prima resultaten dit jaar (naar verwachting) en een mooie outlook voor 2020 in combinatie met stijgende rente op de kapitaalmarkt
kortom: de weg omhoog is m.i. realistisch.
mvliex 1
1
quote:

hartenaas schreef op 23 december 2019 10:24:

Een schrijver is geen optiebezitter.
Dus die kunnen het daar best mee eens zijn.
M.i. te kort door de bocht. Ik bezit ze én ik schrijf ze (verschillende looptijden) en ben het er niet mee eens! Anderen wellicht wel.
;-)
hartenaas
0
Ik ben ook een schrijver van aegon-opties maar gelukkig geen bezitter van call-opties.
[verwijderd]
0

Voor 12:00 begint de grootste beurskrach in de geschiedenis. Ik verwacht voor 12:00 een Aex stand van 580 en einde dag tussen de 500 en 520 punten. We gaan het meemaken vandaag!
Shlomo
1
Daan 008
1

@ Realist2018
Ben je die naam waardig?

Kan je dit onderliggend verklaren of is het een verkregen visioen?
mvliex 1
0
quote:

hartenaas schreef op 23 december 2019 10:57:

Ik ben ook een schrijver van aegon-opties maar gelukkig geen bezitter van call-opties.
Daar je het per definitie niet eens met mij bent en het leuk vindt als ik ongelijk heb begrijp ik dat je niet wilt toegeven dat je algemene stelling niet klopt. Prettige feestdagen gewenst.
hartenaas
0
quote:

mvliex 1 schreef op 23 december 2019 11:54:

[...] Prettige feestdagen gewenst.
Dankzij die geschreven opties zit dat wel goed.
Maar jij ook, ondanks jouw aegon-callopties, prettige feestdagen gewenst.
mvliex 1
0
quote:

hartenaas schreef op 23 december 2019 12:07:

[...]

Dat zit met die geschreven opties wel goed.
Maar jij ook, ondanks jouw aegon-callopties, prettige feestdagen gewenst.
Hahaha, dank je, zelfs nu nog weglaten wat je niet uitkomt.
hartenaas
0
quote:

mvliex 1 schreef op 23 december 2019 12:12:

[...]Hahaha, dank je, zelfs nu nog weglaten wat je niet uitkomt.
Onzin kan men beter weglaten.
[verwijderd]
0
quote:

mvliex 1 schreef op 23 december 2019 10:24:

[...]Kan je eens uitleggen wat je beweegt zoveel tijd te besteden aan een aandeel waar je zo negatief over bent? Is dat wrok, genieten van verlies van anderen, zit je short (wat niet te hopen is als je zo slecht voorspelt, pure verveling, of?
Op jouw oproep reageert hij niet. Dat wordt te persoonlijk.

PS: dit soort lieden zie je op vele forums. Nooit een inhoudelijk statement. En je hebt ze in twee soorten, positieve en negatieve reacties.
buf
0
Kooplijst 2020: Nico Inberg
Door Belegger.nl op 19 dec 2019 om 08:10 | Views: 12.024

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken en dan weet u: het is weer tijd voor de jaarlijkse Belegger.nl Kooplijsten! We vragen experts, die regelmatig langskomen op onze site, drie aandelen aan te wijzen waarvan zij denken dat ze aankomend jaar goed gaan presteren.

We bijten vandaag het spits af met onze eigen Nico Inberg, analist bij de IEX Beleggersdesk. Hij kiest voor Alfen, Basic-Fit en Heijmans.

'Achterblijvers interessant'
"In zijn algemeenheid denk ik dat het opnieuw een lastig beursjaar zal worden. De lage rente zorgt voor een natuurlijke steun voor de beurzen maar de grote vraag is hoe de cyclische aandelen zich gaan gedragen volgend jaar.

De achterblijvers van dit jaar zullen eerder interessant zijn dan de hardlopers van 2018. Hoewel ik geen recessie verwacht zal het waarschijnlijk tot aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen onrustig blijven."

'Kijk door de waan heen'
"Belangrijk is daarom om door die waan heen te kijken en naar bedrijven te zoeken die het, recessie of niet, sowieso goed zullen gaan doen. Daartoe moet je langlopende trends opzoeken: daar gaat de komende jaren geld naar toe en bedrijven die daar goed gepositioneerd zitten gaan daar dus van profiteren.

De belangrijkste grote trends zijn in mijn ogen gezondheid - we worden steeds ouder -, klimaatverandering en verdergaande technologische ontwikkelingen. Dat laatste zien we natuurlijk overal in terug. Om wat dichter bij huis te blijven kies ik voor drie Nederlandse aandelen die met deze trends te maken hebben."

Alfen
"Alfen wordt in mijn ogen nog niet helemaal op haar merites beoordeeld. Na de moeizame beursintroductie is het inmiddels wel een procent of 30/40 opgelopen maar dat was meer het inlopen van een achterstand.

De elektrificatie van de samenleving gaat de komende jaren enorm hard en daar gaat Alfen de komende jaren flink van profiteren. Er is nood aan meer dan een miljoen laadpalen in Europa de komende jaren en ook op andere gebieden wordt er veel meer naar elektriciteit gekeken als energiedrager. Het bedrijf groeit qua omzet met ca. 40% per jaar en hoewel de winstgevendheid nu wat achterblijft, is het belangrijker dat er doorgeinvesteerd wordt in verdere groei."

Basic-Fit
"Ik noem dit aandeel al jaren en het gaat ook al jaren de goede kant op. Basic-Fit heeft onlangs haar groeiprognoses nog eens opwaarts bijgesteld. Ook hier blijft de winst achter, maar dat komt omdat de kasstroom vooral gebruikt wordt om verder te groeien."

Het plan is simpel: er ligt een blauwdruk voor een sportschool en dat kan overal waar zo'n 30.000 mensen bij elkaar wonen neergezet worden. Er komen nu jaarlijks circa 150 sportscholen bij en dat betekent snel verdere groei. De koers lag even wat onder druk omdat private equity weer wat geplaatst heeft.

Die raakten de stukken echter makkelijk kwijt. Het is ook niets verontrustends: zij snoepen vooral de eerste, meest risicovolle jaren mee en als het zware werk erop zit, laten ze het aan de langetermijnbeleggers over. Rond de 30 - 33 euro koopwaardig."

Heijmans
"De bouwsector heeft zoveel problemen gehad de afgelopen jaren dat veel beleggers er niet eens meer naar willen kijken. Dat betekent een forse discount en de grootaandeelhouder van VolkerWessels, de familie Wessels, heeft dat goed begrepen.
Heijmans en ook BAM staan nog steeds voor een koerswinstverhouding van 5 á 6 (2020) op de beurs. Ok, ze hebben het er zelf naar gemaakt, maar beleggen is vooruitzien."

Ook hier speelt klimaatverandering een rol. De komende jaren zullen alle gebouwen in Nederland moeten voldoen aan bepaalde klimaateisen en dat gaat heel veel werk opleveren voor onze bouwbedrijven en de aanverwante sector. Dit is iets wat onderschat wordt.

Daarnaast is de politiek in Nederland zich als geen ander bewust van het feit dat er de komende jaren honderdduizenden woningen bij moeten komen. Ook daar valt goed geld te verdienen.

De grote infraprojecten tenslotte, waar in het verleden enorme bleeders werden opgelopen, zullen beter betaald moeten worden door Rijkswaterstaat. Momenteel lopen er onderhandelingen waarin de bouwers niet alleen betere prijzen, maar ook minder risico eisen van deze belangrijke opdrachtgever.

Bij Heijmans speelt er nog wel een arbitragezaak met Tennet, waar al 10 miljoen euro voor gereserveerd is en waar in de loop van Q2, Q3 een eerste zitting zal zijn. Maar verder verwacht ik een sterke winst dit en volgend jaar met weer een dividend in het voorjaar van 2020."

www.belegger.nl/Column/490667/Kooplij...

Ik vind het wel goede tips.
Als 4e zet ik er Aegon bij!!
390 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:35
Koers 5,528
Verschil -0,124 (-2,19%)
Hoog 5,596
Laag 5,516
Volume 7.433.723
Volume gemiddeld 6.691.858
Volume gisteren 7.974.425

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront