Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Waardeaandelen zijn ware groeiaandelen

4.943 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 ... 244 245 246 247 248 » | Laatste
hirshi
0
Je moet maar durven.

Saxo Bank voorspelt op 23 januari 2020 de aankondiging van een renteverhoging, lees ik in BelBel met daarna nieuwe verhogingen op komst. Kom op zeg!
Ik denk dat het zo'n vaart helemaal niet gaat lopen, maar toch...

Ik zie de kapitaalmarktrente in Bunds wel al maanden langzaam oplopen.
En dan denk ik dat de negatieve kapitaalmarktrente in 2020 wel eens helemaal zou kunnen gaan verdwijnen.

Dat zou slecht weer betekenen voor obligatie- en aandelenkoersen. Maar bij een geleidelijke ontwikkeling kunnen de effecten meevallen. De Duits/Franse as in de persoon van Christine Lagarde moet zorgen voor stabiliteit en dat zal ze doen.

Wat de doen als belegger?

De tracker Lyxor Bund DDS ETF speelt als verdubbelaar in op een hogere 10-jaars rente in Duitsland. Laatste kwartaal prima koersontwikkeling na een lange reeks van dalingen.
Bij een voortzetting van de trend dus interessant.

Ik heb ze in porto met een stop/loss voor het geval dat.....

Bij DeGiro in de kernselectie.
Heupie van Salland
0
quote:

marique schreef op 15 december 2019 10:47:

[...]
"M.i. wordt het meerdere dan 15% fiscaal gecompenseerd."
Dan moet je die belastinginspecteur (man/vrouw/computer) te vriend houden, Heupi.
Bij mij wordt 15% gecompenseerd via de VRH. Alles wat hoger is dan die 15% wordt niet gecompenseerd. Wil ik die hogere belasting terugvorderen dan moet ik een ingewikkelde, tijdrovende en frustrerende administratie voeren en onderhouden met de fiscale bureaucraten van de betreffende landen.

Sorry Marique, Ik schreef dat het meerdere dan 15% werd gecompenseerd. Maar dat moest zijn NIET gecompenseerd, ik was dus fout. Het is zoals jij schreef. Dank voor de correctie.
ffff
0
www.telegraaf.nl/financieel/213618594...

Het is wat, dat ASML...…..

En ondertussen staat de dipaankoop van Unilever van drie dagen geleden ook in de plus.... Weer een stukje liquiditeit herbelegd.

Voor de echte beleggers: Gisteren ruim twee uur doende geweest om de nieuwe verplichte Duitse formulieren voor teruggave van de teveel ingehouden dividendbelasting te downloaden.

Zoals zo vaak tegenwoordig met die ultramoderne computertechnologieën: Als je ermee opgegroeid bent is het allemaal redelijk eenvoudig, maar als je van mijn computerniveau en leeftijd bent is het toch een tijdvretende uitdaging.

Gelukkig heb ik zonen die afgestudeerd zijn in computerwetenschappen. Maar die hebben dan weer geen geduld…

Zo is het altijd wat.

Overigens bij de Duitsers nu ook stempeltje en handtekening van de fiscale autoriteiten van het land van domiciliëring vereist….

Dus….Moeizaam invullen….uitprinten….bij de fiscus stempeltje en handtekening vragen en dan de hele zooi AANGETEKEND opsturen. Doe dat nou maar want anders krijg je uit Duitsland het bericht dat ze je dossier niet zo snel kunnen vinden en je erg sterk staat als je zegt dat het op die en die datum aangetekend is opgestuurd….

Peter
A3aan
0
Al dat extra controleren en stempeltjes. Dat krijgt men met al dat zwarte geld. Waar is de oude gouden tijd dat ik even in Echternach wat centjes bij de bank bracht.
'belegger''
0
quote:

hirshi schreef op 19 december 2019 21:06:

De tracker Lyxor Bund DDS ETF speelt als verdubbelaar in op een hogere 10-jaars rente in Duitsland. Laatste kwartaal prima koersontwikkeling na een lange reeks van dalingen.
Bij een voortzetting van de trend dus interessant.
Als ik je hele verhaal zo lees denk ik dat je zelf prima weet waar je mee bezig bent. Voor de belegger die geen ervaring heeft met fixed income denk ik dat dit product minder geschikt is of tenminste wat huiswerk vergt. Wat jij volgens mij duidelijk probeert te maken zit hem niet in de verdubbelaar, maar de inverse index waarmee je 'short' gaat op de Bund.

Dat het bij DeGiro in de kerselectie zit is mooi voor beleggers zoals jou. Of het vanuit zorgplicht verstandig is dat elke willekeurige particulier dit product kan aanklikken vraag ik mij af. Ik weet niet of dat het geval is, maar hier zou een kennistestje niet misstaan zoals bijvoorbeeld met opties gebruikelijk is.
hirshi
1
quote:

'Belegger' schreef op 20 december 2019 15:47:

[...]Als ik je hele verhaal zo lees denk ik dat je zelf prima weet waar je mee bezig bent. Voor de belegger die geen ervaring heeft met fixed income denk ik dat dit product minder geschikt is of tenminste wat huiswerk vergt. Wat jij volgens mij duidelijk probeert te maken zit hem niet in de verdubbelaar, maar de inverse index waarmee je 'short' gaat op de Bund.

Dat het bij DeGiro in de kernselectie zit is mooi voor beleggers zoals jou. Of het vanuit zorgplicht verstandig is dat elke willekeurige particulier dit product kan aanklikken vraag ik mij af. Ik weet niet of dat het geval is, maar hier zou een kennistestje niet misstaan zoals bijvoorbeeld met opties gebruikelijk is.
Beleggen is geen kinderspel.
Deze ETF is niet riskanter dan elk willekeurige hefboomproduct.
Uitgangspunt moet zijn dat een belegger altijd zijn huiswerk doet alvorens te besluiten tot aankoop.
Of het nu een ETF, optie, future of wat dan ook betreft.
Kennistestjes maar liever doen op de kleuterschool.
Ron Kerstens
0
quote:

Stapelaar schreef op 15 december 2019 12:10:

[...]

Ik had ook zo'n ervaring: in het laatste aangifteprogrammas waren de totale bedragen buitenlandse dividendbelasting reeds vooringevuld. Ik probeerde terug te corrigeren naar 15%, maar na ik meen een drietal correcties liep het belastingprogramma telkens vast. Toen maar besloten helemaal niet neerwaarts te corrigeren en toen kon ik wel aangifte doen.
Dan ben ik toch wel erg nieuwsgierig of dat geaccepteerd is door de belastingdienst ?

Claimen van ingehouden buitenlandse dividendbelasting is trouwens echt niet zo ingewikkeld hoor, je kan het immers gewoon uitbesteden. Kost wel 70 a 80 euro per dividendregel zodat het wel over wat serieuzere bedragen moet gaan om het lonend te krijgen.
ffff
0
Ron,

Beetje vreemde opmerking: Je kunt iets uitbesteden…. en daarom is het niet ingewikkeld…
Typisch een uitspraak van iemand die nog nooit en te nimmer met die klus is bezig geweest. Ik doe die klus al minstens tien jaar bij vijf verschillende landen ( Frankrijk in het verleden, Finland, Oostenrijk, Duitsland, België) en ik kan je zwart op wit verzekeren dat het ieder jaar opnieuw een gruwel, een klote karwei is.
Het feit dat je het kunt uitbesteden, maakt het natuurlijk nog niet dat het gruwelijk ingewikkeld blijft.
Wat MIJ nu zo interesseert is, dat wanneer je zoiets uitbesteedt en het duurt….MEER DAN DRIE JAREN.... voor jij de teveel betaalde dividendbelasting eindelijk dan toch op je bankrekening ziet…. of dat nu ligt aan jouw bemiddelingsbureau of toch wel degelijk aan de buitenlandse fiscale instanties.

Ik heb in de KK nog nooit en te nimmer daar een antwoord op gekregen, maar hier komen ook nog nauwelijks echte beleggers met echte buitenlandse beleggingen.

Peter
Ron Kerstens
2
Peter,
We hebben deze "discussie" al eens eerder gehad. Jouw thuisland is Luxemburg, het mijne is Nederland. Dat schijnt al een groot verschil te maken. De terugvorder termijnen in Ned. zijn voor Belgie 2 jaar, Frankrijk/Duitsland allebei ca een jaar en Zwitserland is tegenwoordig erg snel, ca 6 mnd. Frankrijk is nu natuurlijk geen issue meer.

Dat jij het allemaal zelf doet is jouw zaak maar ik doe liever wat leukere dingen dan deze papierwinkel. En het klopt wat je zegt, het is vrij ingewikkeld en behoorlijk tijdrovend, daarom besteed ik het graag (al vele jaren) uit. De specialist die dat voor mij doet rekent 80 euro per dividendregel en ik heb er verder nauwelijks omkijken meer naar. Via ABNAMRO is het nog makkelijker, die doen dat elk jaar zelfstandig voor mijn bij hun lopende effectenrekening en hebben een nog snellere uitkering. Blijkbaar hebben die een speciaal lijntje lopen met de belastingdiensten oid.
ffff
0
Marique,

Mijn allerlaatste posting in twee decennia, na bijna 34000 postings zijn voor jouw draadje en jouw beleggerslezers.

Zojuist een hele resem kopieën gemaakt van 31 december 2019, want die cijfers heb ik de komende maanden keer op keer nodig voor allerlei instanties. Altijd een wat enerverend uurtje op Oudjaar.

Rendement dit jaar, volgens de boekhouding van de bankiers 29,33 procent. Daar ben ik erg tevreden mee, gezien het feit dat ik in mijn portefeuille toch ook wat aandelen heb zitten die het dit jaar erg moeilijk hadden. Als je gaat diversifiëren komt er natuurlijk geen Galapagos of ASML jaarrendement uitrollen.

Ennuh voor al die mensen die het graag nog eens lezen: In het jaar 2020 bespaar ik iedere dag 4460 Euro door weg te blijven uit Nederland. Iedere dag! Het is allemaal een keuze, maar ik vind het de moeite waard. Ook om het eens te melden dat de belastingheffing in Nederland aan een herziening toe is. Kun je nagaan wat de Nederlandse Overheid in het jaar 2020 aan VRH gaat innen….Moet dus ook zo ongeveer 10 tot 15 procent méér zijn dan afgelopen jaar 2019.

Verder fijne jaarwisseling Marique! Ik stop er voor dit decennium mee!!

Peter
jonas
0

Iedereen best wensen.

Ben wat aan het overdenken en overweeg ook veel buitenlands verblijf terwijl Rutte met zijn geliefde D'66 en GroenLinks hier verder het bedrijfsleven de vernieling in werkt en denk volgend jaar wat rustiger aan te doen met die aandelen.

Het gokelement wat terugbrengen, spreiding en trackers enzo. Zit nog bij Binck, maar die kosten daar zit ik toch wat tegen aan te hikken.

Graag jouw ervaringen met de Giro, want aan de andere kant heeft Binck weer heel wat vertrouwst. Maar een dief van mijn portemonnee moet ik natuurlijk ook niet zijn.

Bij echt draaien van de rente ga ik natuurlijk ook snel draaien naar banken enzo maar wel afhankelijk van hoe ik de wereld dan inschat. Kan je ook krijgen zoiets de ouderen via ABP hup er eindelijk wat bij en waar gaat dat heen? Paar keer 4% per jaar moet wel kunnen met deze ABP-pot.

Voorts hier vervanging van Rutte met zijn groene prutsers. Goede kans voor CDA om in dat gat te duiken zolang FVD toch wat instabielig blijft en natuurlijk direct fors inkopen op de beurs.als ze de grootste worden en PVV en FVD niet bijvoorbaat uitsluiten.

Groet, Jonas

Leefloon
0
ICB sectoren bij heel Euronext in 2019, gewogen naar geschatte beursomzet:

93,33% Technology Hardware & Equipment
49,87% Electronic & Electrical Equipment
47,66% Personal Goods
46,82% Support Services
40,58% General Retailers
40,19% Chemicals
39,42% Software & Computer Services
39,35% Pharmaceuticals & Biotechnology
38,06% Oil Equipment, Services & Distribution
37,49% Aerospace & Defense
33,49% Health Care Equipment & Services
33,08% Equity Investment Instruments
30,44% Industrial Engineering
29,09% Construction & Materials
27,89% General Industrials
26,50% Nonlife Insurance
26,44% Fixed Line Telecommunications
25,22% Gas, Water & Multiutilities
22,75% Financial Services
22,09% Real Estate Investment & Services
21,61% Industrial Transportation
20,96% Beverages
19,16% Food Producers
18,83% Banks
14,95% Real Estate Investment Trusts
11,90% Mobile Telecommunications
11,23% Automobiles & Parts
9,64% Travel & Leisure
8,83% Media
7,10% Life Insurance
6,26% Nonequity Investment Instruments
4,76% Oil & Gas Producers
3,20% Food & Drug Retailers
0,99% Electricity
0,30% Forestry & Paper
-5,89% Alternative Energy
-8,00% Leisure Goods
-10,22% Mining
-10,74% Household Goods & Home Construction
-11,12% Industrial Metals & Mining
jonas
0

Leefloon niet om kritiek te geven om ander af te zeiken.

Punt is wel dat resultaten uit het verleden maar beperkt voorspellend zij op zeg binnen 5 jaar termijn.

Kijk zelf wel naar wpa enzo maar eigenlijk is dat ook niet waarheid. Ik zeg: kijk het per bedrijf en vergaarde kennis over dat bedrijf.

En dan nog na al dat kennis vergaren is het met dat bedrijf: garantie tot de voordeur. Beleggers die langer mee zijn gegaan hebben zo hun rijtje met missers.

Relativeer het allemaal een beetje en ga 1 laag dieper. Bijvoorbeeld 93 % voor hardware tech en dan wat en welke bedrijven betreft dat?

Groet, Jonas
Leefloon
0
quote:

jonas schreef op 31 december 2019 23:14:

en dan wat

en welke bedrijven betreft dat?
Tja...

Alles wat bij Euronext onder die genoemde ICB sector valt, hé (25 noteringen). De mogelijkheid bestaat dat je diepere laag onbedoeld eigenlijk juist helemaal de verkeerde kant op gaat, zeg maar niet richting een hoger punt, met geheel eigen interpretaties over dat iets wel of geen een voorspelling zou zijn. Wat is mijn voorspelling, waar je het out of the blue over hebt, precies? Ik heb nu even betere dingen te doen dan je "verdiepende vraag" te beantwoorden met knippen en plakken, dus dat moet je zelf even opzoeken (25 noteringen; niet per se 25 bedrijven). De composities van de ICB supersectorindexen van Euronext, per land, kunnen voor passanten een handigere insteek zijn dan de hele Equities Directory. Je zult op meer dan 25 uitkomen, maar dan moet je een vergelijkbare basis of aansluitingsdatum bij euronext.com gebruiken om dat aantal tot 25 te reduceren.
marique
0
OJ-pf per 31/12-'19

Dit jaar een mooi herstel (+41,8%) ten opzichte van het bar slechte jaar 2018. Maar vanaf de doorstart op 01/01-'18 is er toch nog een forse achterstand op EuroStoxx50 (exfin): +15,1% versus +20,1%.

Vorig jaar schreef ik bij de jaarafsluiting:
marique 4 jan 2019 om 14:11
"Dankzij stevige koersdaling zijn de meeste OJ-aandelen nu automatisch waardeaandelen geworden."

Met een waardeaandeel kan het twee kanten op, nog dieper wegzakken in het beursmoeras, of ... tot grote hoogte opstijgen. Sterke voorbeelden bij de OJ-pf:
DSM van -20% in 2018 naar +64% in 2019
Besi van -47% naar +90%
Legrand van -21% naar +50%
Inmiddels afscheid genomen van DSM en Besi.

Op dit moment zie ik geen uitgesproken waardeaandelen in mijn bestand. Dan is het maar afwachten of het huidig koersniveau overeen komt met de veronderstelde winstgroei. Ben er niet gerust op en ik denk dat 2020 op zijn best een bescheiden rendement zal opleveren.
Bijlage:
jonas
0

Denk dit ook Marique, maar eigenijk eind 2018 ook niet zo positief over 2019. Ben er bijzonder goed doorheen gekomen door mee te bewegen met de markt. Je pakt wat maar gaan alle signalen op rood dan het moeilijkste verliesnemen en verkopen.

Succesvol beleggen is mogelijk meer een zaak van op het juiste moment verkopen dan kopen. Bij verlies nemen is er een soort psycho iets dat je dat toch minder gemakkelijk doet dan kopen.

"Op dit moment zie ik geen uitgesproken waardeaandelen in mijn bestand. Dan is het maar afwachten of het huidig koersniveau overeen komt met de veronderstelde winstgroei. Ben er niet gerust op en ik denk dat 2020 op zijn best een bescheiden rendement zal opleveren".

Goed nieuwjaar Marique en groet, Jonas

PS Bekijk de zaken ook per bedrijf zo van Brunel enorme verliezen in de USA en blijkbaar geen goede control daar en dus weg er mee
Ron Kerstens
5
Die Peter toch, bespaart elke dag 4460 euro belasting door in Luxemburg te gaan wonen en daar is hij reuze trots op.

4460 euro per dag is 1,6mln per jaar. Ik neem aan dat we het dan over box3 belasting hebben,kan natuurlijk ook nog een deel box1 zijn. Als je 1,6mln box3 betaalt hebben we het grofweg over een vermogen van 100mln. Maar laten we er vanuit gaan dat Peter overdrijft (haast niet voor te stellen natuurlijk :-) ) en dat we het hebben over 50 mln. 50mln vermogen om rustig van te leven,lijkt mij meer dan voldoende. Ga je dan werkelijk met oudjaar urenlang allerlei printscreens en uitdraaien maken om de "diverse instanties" op de hoogte te stellen ? Ga je dan dagenlang papieren invullen en wellicht procedures opstarten om je dividendbelasting terug te vorderen ? 34000 postings hier plaatsen ?

Kortom,of het is een flauwekulverhaal of Peter is compleet de weg kwijt en besteedt het grootste deel van zijn tijd en leven aan allerlei doodsaaie vermogensbeheeractiviteiten ipv wat geld uit te geven aan een goed kantoor die dit soort administratieve onzin uit handen neemt. Ik weet het, het is doodsaai in Luxemburg, de verveling slaat daar snel en genadeloos toe maar werkelijk ?
Zwitserleven
0
Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd

De waarheid zal wel ergens in het midden liggen.
Ik ben het er mee eens dat de lasten in Nederland te hoog zijn opgelopen.

Waardeaandelen:
DSM, Sanofi, LockheadMartin laten mooie returns zien. De vraag is hoe nu een Apple of Microsft te beschouwen: groei of waarde?
Zet voorlopig toch verder in op groeiaandelen als ASML, Nemetschek, Cancom en wat waterstof-georienteerd.

ffff
2
Ron,

Goed voor drie ab-tjes. Je bent de zoveelste trol in twintig jaren die maar komen beledigen. Ze komen en ze gaan. In het verleden Ron, waren dat mensen als Jojo ( overleden), Ben, heel kinderachtig na 18 jaar van de ene dag op de andere dag weggebleven, A5 met de noorderzon vertrokken. Altijd maar beledigen, maar verifiëren, DAT durfden ze niet aan.
Weet je Ron: Zet daar nu eens een weddenschap tegenover! Wees nu eens een vent met lef, met durf. De inzet, was vroeger altijd 5000 of 10.000 Euro maar daar durfde niemand aan. Mag jij de inzet bepalen, maar wel meer dan vierduizendduizend Euro. En wel eens de draad fiscale optimalisatie lezen die al vele jaren in de KK loopt...

Weet je Ron, het zijn juist die totaal verpamperde figuren zoals jij die zich maar niet kunnen voorstellen dat mensen hun 9 tallig vermogen zelf willen beheren. Maar dan ook echt beheren. JOUW conclusie van flauwekulverhaal is er eentje die al vele jaren hier getrokken is tot groot jolijt van de mensen die mij tot in het diepst van hun wezen haten. Die godsgruwelijk jaloers zijn. Maar Ron: Iets opbouwen en behouden is heel hard werken gedurende meer dan een halve eeuw. Maar voor mij is 1,6 miljoen per jaar ofwel 1 miljoen per jaar een vijftal jaren geleden de moeite meer dan waard om Nederland te verlaten en er weg te blijven. Tot grote ergernis van de ruifeters, van de verpamperden. En dan heb ik het alleen maar over VRH en niet eens over de rest ( dividend, inkomsten, onroerend goed, etc. )
En dan je snelle veroordelingen: Waarom plaatst een mens 34000 postings in 20 jaar? Wellicht omdat hij graag belegt en goed beheert, Ron? Ooit wel eens superbeleggingspostings van mij gelezen? Ik van jou nog nooit een.

Geld uitgeven aan administratieve onzin: De grootste nonsens kraam jij uit: Administratie doen leert een mens waar de zwakke punten in het systeem zitten. Maar zoiets is voor jou totaal onbegrijpelijk, want je ligt heerlijk te zappen in de familiebank.
Doodsaai in Luxemburg? ook alweer zo'n opmerking van iemand die echt denkt dat het in Holland allemaal veel interessanter en leuker is. Hoe kom je daarbij Kerstens?
Je hebt WEL gelijk dat dagenlang papieren invullen een klote baan is, maar...… als ik discussieer met de fiscus staan ze wel keer op keer op keer verstomd en paf, dat ik mijn zaakjes ken en dat ZIJ zich moeten corrigeren. Met Duitse, met Franse, met Belgische, met Oostenrijkse en last but not least met Luxemburgse fiscale autoriteiten. Ik ken mijn business tot in de kleinste puntjes en haal de fouten bij de bankiers er ieder jaar opnieuw weer uit. Je leest het goed Kerstens: Ieder jaar haal ik er weer fouten uit. Moet je natuurlijk wel werken en niet de luie betweterige lamzak uithangen die alles overdraagt aan een ander, om er maar vanaf te zijn.

Tja, daar doe jet het dan voor...Weet je Ron, figuren zoals jij die waren na twee miljoen allang gestopt.

Maar vooral Ron, je bent hier in de KK een totale nieuwkomer. Wat bescheiden opstellen en rustig eens veel beleggingspostings lezen zou je ogen doen openen. En anders eens een weddenschap doen. JIJ hebt niks te verliezen, want geen hond kent jou, maar ik ben een gevestigde waarde in de KK van IEX.

Kijken of je lef hebt om een weddenschap aan te gaan, dan wel je excuses aan te bieden.

Voor jou onbegrijpelijk Ron: Vandaag 8 uur bezig geweest met het begin van de administratie. Maar het zit in mijn hoofd, waar geen kantoor tegenop kan..... En dan krijg jij na drie jaar de terugbetaling en dan maar denken dat dat kantoor puik werk heeft geleverd.

Doodsaai werk is nu eenmaal onderdeel, van tot in de finesses beheren, Kerstens, maar zoiets heb jij nog nooit gedaan.

Peter
Ron Kerstens
7
Peter,

Mijn dank voor je lange, emotionele reactie. Fijn dat je als "gevestigde waarde" deze nieuwkomer even te woord wil staan, de les wilt lezen en zelfs nog wat wijsheden wil bijbrengen.

Ik begrijp uit je opgewonden reactie dat je er bewust voor gekozen hebt om vanuit Luxemburg de hele dag met je negencijferige vermogen aan de gang te zijn. Aankopen/verkopen, urenlang formulieren invullen, belastingdiensten te woord staan en ze gelijk even de les te lezen en in de resterende tijd op iex meer dan 34000 vaak lange postings te plaatsen. Dat is een keuze en moet iedereen voor zich weten. Alleen, het verbaast mij (en ik denk dat ik niet de enigste ben) dat iemand met zoveel geld zijn leven op deze manier inricht. Er zijn namelijk zoveel andere, veel leukere en nuttiger dingen te doen.

Hans Melchers verkocht in 1989 zijn chemie bedrijf voor ca 100mln gulden. Hij had dezelfde weg als jij kunnen kiezen maar deed wat anders, hij belegde zijn vermogen in de HAL met als argument dat hij er op deze manier geen tijd meer aan kwijt was en dat de familie van de Vorm veel betere beleggers waren dan hij. Zijn vermogen bedraagt nu ca 2 miljard, hij heeft er nooit naar hoeven om te kijken (op 31/12 alleen even de koers van de HAL checken) en heeft een rijk, sociaal en buitengewoon interessant leven. Ook een keuze.

Maar goed, we gaan dus niet wedden (waarover ?) en ik ga ook mijn excuses niet aanbieden (waarvoor in hemelsnaam?). Nu ben ik ook niet van plan om 18 jaar met je in discussie te gaan of dood te gaan voor die tijd zodat ik denk dat het verstandig is om nu maar gelijk een punt achter deze "discussie" te zetten.

Peter, het ga je goed.

Ron.
4.943 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 ... 244 245 246 247 248 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 860,01 -5,35 -0,62% 19 apr
AMX 921,43 -5,17 -0,56% 19 apr
ASCX 1.182,36 -7,47 -0,63% 19 apr
BEL 20 3.827,75 +1,17 +0,03% 19 apr
Germany40^ 17.714,20 -123,20 -0,69% 19 apr
US30^ 37.851,00 0,00 0,00% 19 apr
US500^ 4.960,72 0,00 0,00% 19 apr
Nasd100^ 17.004,48 0,00 0,00% 19 apr
Japan225^ 37.028,48 0,00 0,00% 19 apr
WTI 82,10 0,00 0,00% 19 apr
Brent 87,14 0,00 0,00% 19 apr
EUR/USD 1,0655 +0,0012 +0,11% 19 apr
BTC/USD 63.977,14 +389,36 +0,61% 05:41
Gold spot 2.392,50 0,00 0,00% 19 apr
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 89,640 +1,640 +1,86% 19 apr
DSM FIRMENICH AG 104,100 +1,350 +1,31% 19 apr
Ahold Delhaize 27,380 +0,240 +0,88% 19 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 523,000 -21,800 -4,00% 19 apr
BESI 133,500 -5,050 -3,64% 19 apr
ADYEN NV 1.399,200 -43,400 -3,01% 19 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront